fbpx

Bliv annoncør

Bliv annoncør hos Hotelophold.dk

Har du et dejligt hotel, som du ønsker at flere mennesker skal opleve? Høre vi meget gerne fra dig. Hotelophold.dk er en hjemmeside som hjælper danskerne med at finde de bedste hotelophold i Danmark. Derfor er det formentlig meget oplagt for dig og din forretning, at få vist dine ophold her på hjemmesiden. Ved interesse hører vi meget gerne fra dig pr. e-mail eller telefon.

En del af Leonora Holidays

Hotelophold.dk er ejet og administreret af Leonora Holidays ApS.

Leonora Holidays er et nyt univers for udsøgte ophold i Danmark. Ambitionen er at skabe en overskuelig og kundevenlig platform med håndplukkede ophold i Danmark, hvor den gode oplevelse er omdrejningspunktet. Som kunde hos Leonora Holidays, er du garanteret eksklusive ophold, hvor gennemsigtig kundeservice og fleksibel booking er i højsædet – og hvor der ikke er langt fra tanke til handling, når du har brug for en velfortjent pause fra hverdagen med dine kære.

Kunne du tænke dig at høre mere om Leonora Holidays, og om hvad et eventuelt samarbejde kunne bidrage med til din forretning? Hører vi meget gerne fra dig pr. e-mail eller telefon.

Virksomhedsoplysninger