fbpx

Hotelophold Rømø

Bedste hotelophold på Rømø 2024

Trænger du til at komme væk fra hverdagens strabadser? Måske et hotelophold på Rømø er den helt rette måde for dig at koble af på. Det kan også være, at du kender én, du skal have med?

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Danhostel Rømø
Hotels.com

Danhostel Rømø

2/5

Denne gamle kommandørgård ligger på Rømø og stammer fra 1700-tallet. Hotellet har oprindelse fra 1948, og den dag i dag bliver man stadig mødt med et højt serviceniveau. Værelserne er flotte enkle, men det er ikke her du skal tilbringe din tid. Tag rundt omkring på Rømø og oplev den smukke natur, som byder på alt fra hav til skov.

Laveste pris for 2 personer: 470 kr.

Derfor skal du tage på hotelophold på Rømø

I Danmark kan du vælge at tage næsten alle steder hen, når du gerne vil på hotel. Men der kan være mange gode grunde til at vælge at tage på hotelophold på Rømø. Rømø har nemlig rigtig meget at byde på, og her har du virkelig muligheden for at komme væk fra alt, der minder om en stresset hverdag. Du kan f.eks. nyde at gå en tur i historiens fodspor, hvor du i Tvismark plantage har muligheden for at se 15 af de originalt 150 bunkere, der har været der. Disse blev bygget i forbindelse med Danmarks besættelse, og det kan både være skræmmende og en befrielse at se tilbage på. 

Der er også mere historie, du kan blive klogere på, på sit hotelophold på Rømø. Det kan f.eks. være, at du skal tage en tur til Juvre Strand, hvor der ligger et militærområde, der udgør 20 Km2. I dag benyttes pladsen til at uddanne piloter, der arbejder inden for hæren. Det har tidligere været et øvelsesområde, der blev brugt af militæret allerede fra 1954. Et hotelophold i Danmark betyder også, at transporten bliver betydeligt billigere. Overvej også ophold andre steder i Danmark, som f.eks. et hotelophold i Aalborg eller tag på hotelophold Tyskland og kom ud over landets grænser. 

moderne indrettet hotelværelse

Nyd den smukke natur under hotelophold på Rømø

Er du vild med natur, er Rømø det perfekte sted at holde sin ferie. Når det kommer til natur, så har Rømø virkelig noget at byde på. Mange forbinder f.eks. Rømø med vadehavet, der også strækker sig over en dæmning, der er hele 9 imponerende kilometer lang. Her er der også mange, der vælger at holde ind til siden for at opleve det smukke dyreliv, der er omkring vadehavet. Er du vild med at bruge din tid i naturen produktivt, så kan du med fordel bruge din tid på at samle østers ved vadehavet. 

De er der i tonsvis, og de venter nærmest bare på, at du kommer og henter dem. Hvis du leder efter den (muligvis) bedste udsigt på Rømø, så kan du med fordel planlægge et besøg til Spidsbjerg. Spidsbjerg er placeret i Kirkeby plantage, hvor du får muligheden for at bestige en 19 meter høj bakke, så du kan komme op til den bedste udsigt, Rømø har at byde på. 

FAQ 

Ofte stillede spørgsmål i forbindelse med hotelophold på Rømø

Hvornår skal jeg tage på hotelophold på Rømø?

Der er mange, der holder af at tage på hotelophold på Rømø, mens vejret tillader, at det er hyggeligt at bruge tiden udenfor. Det er nemlig næsten en skam, hvis du tager til Rømø uden at opleve den smukke natur. 

Hvordan planlægger jeg et godt hotelophold på Rømø?

Når du skal planlægge et hotelophold, så anbefales det faktisk ofte, at du sørger for ikke at planlægge alt for mange seværdigheder. Det er nemlig også vigtigt, at du sørger for at få slappet af, når du er på ferie. Skal du have hotelophold med hund, kan du også finde et hotel på Rømø, hvor dette kan lade sig gøre. Mange vælger også at tage på hotelophold med børn i ferien, og her kan Rømø være den oplagte destination.

Hvad koster et hotelophold på Rømø?

Priserne på et hotelophold på Rømø kan variere alt afhængigt af forskellige faktorer, der spiller en rolle. Prisen kan f.eks. afhænge af, hvor mange der skal afsted, hvor mange værelser der er behov for, hvor store værelserne skal være, og hvilken årstid du vælger at tage af sted på. Led efter et godt hotelophold tilbud til Rømø her på siden. Du kan finde et billigt hotelophold til din ferie.