fbpx

Hotelophold Jylland

Bedste hotelophold i Jylland 2023

Drømmer du om en hotelophold, men er lidt i tvivl, om det skal være i skøn natur, i udkanten af landet eller i en storby? Så er det jyske landskab det perfekte sted at starte din søgen.
Et hotelophold i Jylland kan være både vildt og voldsomt eller helt stille og roligt. Det store areal byder på flere af Danmarks allerstørste skatte.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Hvis du gerne vil på det ultimative spaophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Viking Spa og Wellness er den oplagte mulighed for dig. Hotel Viking Spa Og Wellness har Danmarks største Spa og Wellness på hele 2700m2, som rummer alt hvad der skal til for ultimativ forkælelse. Derudover har hotellet en enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf Og Spa Resort byder dig indenfor til et afslappende ophold i smukke omgivelser i Farsø. Her bliver du indlogeret på et hyggeligt værelse, hvor du kan hvile hovedet, når du ikke er ude at få gode oplevelser. Hotellet råder også over både pool og fitness, så du kan forkæle kroppen og der er kun kort vej til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden giver dig muligheden for at få ro fra det fortravlede liv og bare nyde livet fuldt ud. Hotellet ligger i smukke omgivelser i Vestjylland og lige i nærheden af flere spændende seværdigheder. Hotellet råder også over en enestående restaurant og Kurbad Fjordgaarden, som er et eksklusivt og stort spaområde, hvor du kan forkæle krop og sjæl.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hotel Vejlefjord byder dig indenfor til et eksklusivt spa- og wellnessophold i særklasse, som du sent vil glemme. Hotellet har nemlig en helt fantastisk spaafdeling, Her kan du overnatte i deres hyggelige værelser, forkæle krop og sind med deres moderne spa og om aftenen kan du nyde mad i særklasse hos deres enestående restaurant på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Lyng Dal Hotel

4/5

Hvis du gerne vil på et idyllisk ophold i de smukkeste omgivelser, så er der ikke nogen tvivl om at Lyng Dal Hotel er det helt perfekte valg for dig. Dette hotel ligger i landsbyen Gammel Ry og byder dig indenfor til hyggelige rammer, gode værelser og en enestående restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse. Der er også kort vej til Himmelbjerg Golfklub.

Laveste pris for 2 personer: 1.790 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard ligger i Hurup og er et utroligt hyggeligt hotel, hvor du inviteres du indenfor til luksuriøse rammer og mange forskellige moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Hotellet har bl.a. en nærliggende golfbane og et boblebad, hvor du kan slappe af med et glas vin efter en god dag med en masse nye oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus ligger tæt på Aalborg i den fantastiske sommer by Blokhus. Blokhus kan noget helt specielt om sommeren og det er naturligvis også derfor, at så mange mennesker tager derop hver sommer. Hvis du gerne vil opleve Blokhus om sommeren, så er der ikke nogen tvivl om, at Strandhotellet Blokhus er det oplagte sted at overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel Koldingfjord er et særdeles imponerende hotel, som befinder sig i en utroligt smuk bygning der stammer helt tilbage fra starten af det 19. århundrede. Hos Hotel Koldingfjord har du muligheden for at blive indlogeret på et af deres utroligt lækre værelser, samt at gøre frit brug af deres mange moderne faciliteter, som pool og træningscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park ligger i Børkop og er det perfekte valg, hvis du gerne vil på et afslappende og spændende ophold. Comwell Kellers Park har topmoderne faciliteter og er et meget eksklusivt hotel med en stor pool, fitness og meget mere. Derudover er der også kort vej til mange spændende seværdigheder fra hotellet, som f.eks. Brejning Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika er et hyggeligt og afslappende hotel der ligger i Hobro ned mod Mariager Fjord. Hvis du gerne vil opleve Hobro eller bare på et afslappende weekendophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Amerika er et oplagt valg. Hotellet har også egen restaurant, Restaurant Uafhængig, som står klar til at skabe store madoplevelser for dig.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Tambohus Kro Og Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tambohus Kro Og Badehotel ligger i de smukkeste naturomgivelser i Thyholm ned til Limfjorden og står klar til at give dig et uforglemmeligt ophold. Hos Tambohus Kro og Badehotel kan du nyde mad i særklasse hos deres restaurant, forkæle krop og sind i deres wellness-afdeling, tage ud at bade eller besøge nogle af de spændende nærliggende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel ligger i smukke omgivelser i den sønderjyske natur og byder dig indenfor til et hyggeligt ophold, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress. Hotellet råder over golfbane, en enestående restaurant, hyggelige værelser og meget mere. Vil du gerne opleve Sønderborg, så er Benniksgaard Hotel det oplagte valg for dig, når du skal finde et sted at overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Fakkelgaarden er det helt perfekte valg for dig, som gerne vil besøge Kruså. Hos Hotel Fakkelgaarden har du mulighed for at blive indlogeret på et af deres hyggelige værelser, gøre frit brug af deres moderne faciliteter og så er der kun kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan opleve, som f.eks. Kollund Kirke der er lige ved siden af.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Hjerting Badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Hjerting Badehotel er valget til de helt store livsnydere. Med direkte udsigt ud over Vadehavet, kan I stort set ikke være tættere på havet. Den friske havluft får jer hurtigt til at jer tilpas, og de hyggelige værelser føler man sig hurtigt hjemme på. Badehotellet har to restauranter, I kan vælge mellem, og stemningen er dejlig og afslappende på begge.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel er et meget populært og eksklusivt hotel i Skagen, som byder dig indenfor til luksuriøse værelser, hvor du kan hvile hovedet. Hotellet har en helt fantastisk beliggenhed i Skagen og er derfor et oplagt valg, hvis du gerne vil opleve Skagen og det byliv der er i Skagen. Ruths Hotel har også en enestående restaurant på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Dronninglund Slot
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Hvis det skal være en af de større oplevelser, så er et ophold på Dronninglund Slot en oplevelse for livet. I får et værelse med eget bag og toilet. Det er som et eventyr, når I træder ind på pladsen gennem gitterlågerne. I kan mærke sjælen i de mange rum, slottets park og de naturrige omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

Hvis turen går til Mols, og I er på jagt efter den skønne natur, er et ophold på Molskroen en nødvendighed. Her er flere muligheder for forskellige ophold, og når først I har fundet jer til rette, har I bestemt ikke lyst til at tage derfra igen. I løbet af året byder restauranten på forskellige spændende menuer.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

Hotel Løkken Strand
Hotels.com

Hotel Løkken Strand

3/5

På Hotel Løkken Strand får I et dejligt værelse med rent design, hvor I har mulighed for at slappe af fra første sekund. Hotellet er placeret ved Løkken, hvor der er naturskønne oplevelser. I bør tage til havet og gå langs klitterne. I kan også vælge et yoga- eller surfophold. Området er perfekt til begge aktiviteter.

Laveste pris for 2 personer: 900 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Vil du gerne en tur til smilets by og opleve den fantastiske stemning der er i Århus, så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Oasia Aarhus er det oplagte sted at overnatte. Her kan du hvile hovedet i et af deres hyggelige værelser og gøre frit brug af deres mange moderne faciliteter. Derudover har hotellet en helt fantastisk beliggenhed i byen.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

Hotel Svanen
Hotels.com

Hotel Svanen

4/5

Hotel Svanen ligger i Billund og er det oplagte hotel, når du gerne vil besøge den hyggelige by Billund. Hotellet byder dig indenfor til hyggelige rammer og gode værelser, hvor du kan hvile hovedet, når du ikke er ude at få store oplevelser. Der er nemlig mange seværdigheder og vartegn lige i nærheden af hotellet, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Sallingsund Færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Sallingsund Færgekro er en af de ældste kroer i Danmark med en historie der går helt tilbage til 1600-tallet. Færgehuset ved Sallingsund på Mors går nemlig tilbage til 1600-tallet og i 1700-tallet fik dette hus kongeligt privilegium som kro. I dag er der stadig en helt unik stemning over denne gamle kro og derudover kan du nyde den absolut lækreste mad hos færgekroen.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Steigenberger Alsik er et spændende hotel med sit unikke nordiske designbyggeri, som også afspejler sig på de pæne værelser med rene og sikre linjer. På hotellet har I mulighed for hele døgnet at nyde spa og wellness fordelt på hele 4.500 kvadratmeter. Her er flere restauranter og barer, hvor I kan nyde skønne retter og kolde drikke.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Aarøsund Badehotel
Hotels.com

Aarøsund Badehotel

3.5/5

Aarøsund Badehotel daterer helt tilbage til starten af 1900-tallet. Det er som at træde tilbage i tiden, når I vælger at bo her. Det er en oplevelse i sig selv at bo på et af de utroligt charmerende værelser. Badehotellet har en lige så hyggelig restaurant med et udsøgt menukort bestående af spændende gourmetretter.

Laveste pris for 2 personer: 1.165 kr.

Jørgensens Hotel
Hotels.com

Jørgensens Hotel

4/5

På Jørgensens Hotel får I klassiske, charmerende og rustikke oplevelser. Værelset, I bosætter jer på, er med detaljer af træ. Her er rart og varmt, og I vil hurtigt føle jer tilpas. I kan spise på hotellets indretningsmæssige matchende restaurant, hvor der både er mulighed for en frokost- og aftenmenu. Besøg også hotellets hyggelige vinbar.

Laveste pris for 2 personer: 990 kr.

Villa Provence
Hotels.com

Hotel Villa Provence

4/5

Hotellet som byder på elegance og luksus på samme tid. Dette boutiquehotel ligger central i Århus i kanalkvarteret, dermed er der let adgang til butikker og kultur. Værelserne er individuelt indrettet med fokus på eksklusivitet og luksus. Her er der plads til at nyde dit ophold med drinks i den flotte naturlige gårdhave, eller med den luksuriøse gastronomi i restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Hotel Dania
Hotels.com

Hotel Dania

4/5

Silkeborg er en utroligt hyggelig by, som har utroligt meget at byde på. Hvis du gerne vil opleve Silkeborg, så er Hotel Dania det oplagte sted at overnatte. Hotel Hotel Dania inviteres du indenfor til hyggelige værelser og moderne faciliteter, som du frit kan gøre brug af. Derudover er der mange spændende seværdigheder lige i nærheden af hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.259 kr.

Hotel Royal
Hotels.com

Hotel Royal

4/5

Denne utrolig flotte og klassiske bygning med kasino, fra 1800-tallet ligger meget centralt i Århus, med kun 300 meter til stationen og Århus havn. Hvis man først har boet så centralt i Århus på dette hotel, så vil man ikke prøve noget andet. Her bliver der tilbudt luksus i flot klassisk stil i form af antikke møbler og chandeliers.

Laveste pris for 2 personer: 1.121 kr.

Hotel Randers
Hotels.com

Hotel Randers

4/5

Når I ankommer til hotel Randers, bliver I mødt af en smuk hotelfacade, der er flot belyst om aftenen. Værelserne er hyggeligt indrettede, og der er alt, hvad I måtte få brug for under jeres ophold. Spis lækkert mad og få spændende oplevelser i hotellets restaurant, hvor retterne er sammensat ud fra det årstidsbestemte menukort.

Laveste pris for 2 personer: 1.169 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Man kommer ganske enkelt ikke uden om, at Munkebjerg Hotel har en enestående placering midt i skovens dybe, stille ro. Omringet af høje træer, får I naturen helt tæt på, når I vælger et ophold på dette hotel. Hoteller har flere restauranter med fokus på lækker gastronomi, så I kan roligt bosætte jer her i et par dage.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotel Nørre Vinkel

3/5

Dette klassiske hotel er bygget på en gammel bondegård fra 1841, hvor man har valgt holde på nogle af de originale detaljer fra gården. Hotellet ligger 5 minutter fra Lemvig centrum og helt ned til Limfjorden. Værelserne er klassisk indrettet i store lyse rum, hvor man virkelig har haft øje for detaljen. Restauranten serverer klassisk gastronomi med god udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Brøndums Hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Brøndums Hotel er et luksuriøst hotel i Skagen, som byder dig indenfor til eksklusive omgivelser. Skagen er en helt fantastisk by, som alle skal opleve specielt om sommeren. Brøndums Hotel ligger lige midt i centrum af Skagen og råder over hyggelige værelser, samt en enestående restaurant, hvor dygtige kokke står klar til at skabe store gastronomiske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Nymindegab Kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

I bunden af Ringkøbing Fjord finder i Nymindegab Kro. Det er et charmerende sted med hyggelige værelser, hvor I har udsigt til Ringkøbing Fjord og den smukke natur. Hvis I har lyst til at gå en tur, bor I blot 500 meter fra vesterhavet. Når I kommer retur, kan I få velsmagende mad i kroens atmosfæriske restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

På Grand Hotel Struer er værelserne indrettet med sans for de fede detaljer. Her er en god atmosfære, så man hurtigt føler sig hjemme. Der er mulighed for forskellige typer af ophold, hvor fx golf, wellness eller gastronomi er i fokus. Det er dog altid muligt at nyde spændende gastronomiske madoplevelser i restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Refborg Hotel
Hotels.com

Refborg Hotel

3/5

I centrum af Billund finder I Refborg Hotel. Det er et lille hotel hvilket absolut har sine fordele. Den intime men afslappede stemning er hyggelig, og personalet vil gøre alt for at få jer til at føle jer godt tilpas. I får personlig betjening og er tæt på mange spændende ting i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

Hotel 6400
Hotels.com

Hotel 6400

3/5

Hotel 6400 Sønderborg er et hyggeligt hotel tæt på Sønderborg, hvor du kan nyde livet fuldt ud. Sengene på værelset er af høj kvalitet og hotellets restaurant fokuserer på økologisk mad. Hotellet har mange moderne faciliteter, som sikrer dig et godt ophold, og så er der kun kort vej til bylivet i Sønderborg samt mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.132 kr.

Hotel Dalgas
Hotels.com

Hotel Dalgas

3/5

Hotel Dalgas i Brande er et hyggeligt og intimt hotel. Med sin glasfacade vidner det om et klassisk hotel, hvor værelserne er indrettet enkelt, og der er alt det, I måtte få brug for. I kan vælge mellem weekend,- cykel- eller golfophold. På hotellets restaurant kan I få serveret inspirerende og moderne mad.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

Hotel Hedemarken
Hotels.com

Hotel Hedemarken

3/5

Hotel Hedegaarden er det oplagte valg for dig, som gerne vil overnatte i Vejle. Hotellet har en fantastisk beliggenhed i byen, som betyder, at du har alt det bedste af Vejle inden for kort rækkevidde. Der er også kort vej til mange spændende seværdigheder. Når du ikke er ude at få oplevelser, så kan du hvile hovedet på et af hotellets lækre værelser.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

Hotel Jutlandia
Hotels.com

Hotel Jutlandia

4/5

Moderne familieejet hotel med hjemlig atmosfære, hvad venter du på? Hotellet ligger i Frederikshavn, tæt på havnen som kan nydes fra den flotte restaurant på 6. sal, som server lækker gastronomi. Hotellet er moderne indrettet i en rigtig newyorker-stil som skaber en eksklusiv stemning. Værelserne er topmoderne i forhold til indretning og møblering, med balkon som sikrer udsigt til havnen.

Laveste pris for 2 personer: 1.024 kr.

Derfor skal du vælge et hotelophold i Jylland 

Til alle de danskere, som ikke har være i Jylland, skal der lyde en klar opfordring til at pakke tasken og komme afsted. Vores lille bitte land har en diversitet i dialekter, egnsretter og kulturelle tilbøjeligheder, som man ikke får glæden af, hvis man er pakket væk i den samme by hele livet. 

Et fantastisk eksempel på noget dansk skønhed, hvad man ikke får set, hvis hovedstaden er det eneste indtryk man gør sig i Danmark, er Vestkysten. Det lyder måske mindre sexet med fiskerestauranter, der ikke er helt så toptunet som i København, ej heller lyder en stor tilbøjelighed til at holde ved den kristne tradition særlig sexet. Men et hurtigt visit til Vestkysten vidunderlige landskab med klitter, store dønninger, brede strande og bunkere vil hurtigt omvende dig. 

Desuden får du en hel unik dialekt, hvad du får i hele Jylland. Du vil også lære, at der ikke bare én jysk dialekt. De er vidt forskellige fra hinanden, om man kommer fra Nordjylland eller Østjylland. Faktisk kan de være forskellige, selv hvis man kommer fra to forskellige steder i Nordjylland.

Så du skal vælge et hotelophold i Jylland:

  • Fordi Jylland er det mest naturskønne steder i Danmark
  • Fordi du får et indblik i den danske egnskultur
  • Fordi du kan finde alle de oplevelser og faciliteter du søger
  • Fordi land bare nogle gange er bedre end by

Det solide danske stykke fastland

Jylland, åh Jylland. Den store faste klippe i Vestdanmark. Her har man gennem årene skullet lægge øre til meget kritik, jokes og spot. Jyde-jokes er bestemt intet nyt fænomen, men kan dateres helt tilbage til før 1800tallet – det samme kan københavner- eller sjællænder-jokes nok også. 

Disse jokes og drillerier siger noget om det forhold og den status Jylland har i Danmark. Jokes om den trofaste jyde, der overholder sine aftaler og opfylder sine pligter. Jokes om den halvdumme jydebonde, der ikke forstår sig på storbyen. Jokes om jyden, der er nærig og holder sine penge tæt ind til kroppen. De siger alle sammen noget om, at vi ser Jylland som den store robuste klippe, der forbliver som den nu engang er – i godt og ondt. 

Et perfekt sted at opleve den særlig jyske kultur kunne være med et Hotelophold på Fanø. Det er op til tidevandet at vurdere, om Fanø er en del af Jylland eller ej. I hvert fald kan man opleve den særlige egnskultur på Fanø og deres unikke historie med placeringen midt i verdensarv.

hotel

Vestkystens historier og voldsomme natur

Kører du en smule nordpå fra Fanø kommer du til det område, som de fleste danske og tyske turister kender meget godt – Vestkysten. Et hotelophold i Vestjylland kan give en enestående indblik i, hvordan livet er så langt fra hovedstaden, som det er muligt at komme. Desuden giver Vestkysten nogle af de flotteste billeder til jeres hotelophold i Jylland.

Vestkysten bliver for hvert eneste år spist mere og mere af Vesterhavet. Det er ingen ny trend, men har været undervejs lige siden den sidste istid. Vesterhavet er kendt for sine store bølger, stærke strøm og den til tider voldsomme vestenvind. Al denne styrke og kraft fra havet og vejret kan man se i landskabet. Ikke blot spises landet, der skabes også hele tiden nye store sanddønninger og klitter. Perfekt til vild mountainbiken eller lande vandreture.   

Havenes møde i det nordligste Danmark

I fortsætter nordpå og kommer nu til Nordjylland. Her finder i surferparadiset Klitmøller. I finder feriebyen Skagen. I finder storbyen Aalborg. Alle disse lokationer kunne være perfekte til jeres hotelophold i Nordjylland. 

Den store og vilde turistattraktioner i det nordjyske er selvfølgelig Grenen. Her, på nordlige spids af Danmark, mødes Skagerrak og Kattegat. De to have ramler sammen lige ud fra spidsen, hvilket giver et enestående, næste hypnotisk syn for beskueren. 

Nordjylland byder også på herlige spahoteller og kursteder, hvor kroppen og sjælen kan blive renset for alle sine urenheder og affald. Perfekt til parret, der søger på romantisk weekend samme eller til den forretningsrejsende, som trænger til maksimal afslapning efter en lang arbejdsdag.     

Hvide strande ved det rolige hav i Østjylland

Du kører nedad igen. Denne gang i den østlige retning. Hurtig rammer du jeres ophold, nemlig et hotelophold på Djursland. Djursland er den lille halvø på den store halvø Jylland. Her finder du tre ret forskellige kyster, om du tager til nord- syd- eller Østdjurs. Du finder rigelig med hvide, smukke strande. Og helt modsat Vestkysten er strandene her rolige og uden vilde bølger. 

Tager du en bådtur syd for Djursland, rammer du ikke Fyn, men i stedet øen, der ligner en snotklat fra Jyllands næse. Denne klat hedder Samsø, og her finder i ikke bare skønne Samsø kartofler, men en genial lokation til jeres afslappende og sjove ferie. Et hotelophold på Samsø kan være sjovt og farverigt, hvis I rammer højsæsonen. Det kan også være roligt, bekvemt og fuldstændig afslappende, skulle I komme i lavsæsonen – og billigere.   

Sønderjyllands særlige dialekt og egnsretter

Helt i syd af Jylland finder du selvfølgelig Sønderjylland. Søger du en unik jysk oplevelse på hotelopholdet i Jylland, så er du kommet til det rette sted. Et hotelophold i Sønderjylland byder på særlige egnsretter som kålretter, ringridderpølser og en kombinations af begge – sønderjyske kålpølser. 

I Sønderjylland har man en stolt tradition for ringridning. Man har den helt særlige dialekt, der med bornholmsk kandiderer om at være den mest unikke og – for mange – sværest forståelige. Selvfølgelig har man også her den helt unikke historie. Sønderjylland hed engang Nordslesvig, men blev efter første verdenskrig stemt tilbage ind i det danske kongerige. 

Der er i dag et stort tysk-dansk mindretal i Sønderjylland særligt i det dybe syd, tæt ved grænsen til den store nabo. Et smut over eller langs grænsen er helt oplagt. Hvis du elsker historie og gamle fortællinger fra danske krige, er Sønderjylland perfekt til dit hotelophold i Jylland.    

hotel skilt

Et hotelophold i Jylland kan tilbyde alt

Det er meget at hævde, at Jylland kan alt. Men det er dog ikke langt fra sandheden. Mange af de skønneste natur- og kulturoplevelser, du finder i Danmark, finder du i Jylland. Mange af de store spahoteller og kursteder finder du i Jylland. Mange af de unikke egnsretter og –skikke finder du i Jylland. 

Der er visse kulturoplevelser, som skal opleves på et hotelophold i København. Der er enestående natur på Bornholm og på Fyn. Jylland er ikke Danmark helt alene, men den kan heller aldrig nogensinde fjernes fra Danmark. Som turist eller som dansker må man komme rundt i hele landet, førend man kan danne sig et fyldestgørende blik af, hvordan det faktisk er i Danmark. 

Desuden giver de mange kvadratkilometer og gode plads muligheder i Jylland, som du ikke finder andre steder i landet. 

Find jeres næste hotelophold billigt

I tråd med de sjove jyde-jokes skal din tur til Jylland vel også gøres så klogt økonomisk som muligt. Derfor skal I have godt tjek på, hvordan I finder det bedste og det billigste hotelophold i Jylland. Det ville være dumt at betale for meget for et ophold, hvis I kunne have undgået det.

Det billige hotelophold finder I ved at lede efter nogle gode tilbud. Tilbuddene kan være til den rejsende familie eller til parret, der rejser uden for sæson f.eks., er fleksibilitet altid en stor gave, hvis man vil spare nogle penge på sit hotelophold i Jylland. 

Hvis I leder efter et lukrativt hotel med spa, massage og gourmetmiddage, betyder tidspunkt og placering heller ikke så meget. Her kan I nemt spare nogle penge ved at bruge jeres kloge hoveder. Omvendt kan deres spares på lukrative faciliteter som spa og massage, hvis opholdet gøres i Århus eller Aalborg, hvor I formentlig ikke får gjort brug af disse ydelser. Tiden er måske ikke til det, eller måske kan I finde det billigere ude i byen. 

FAQ 

Vi har samlet nogle af de ofte stillede spørgsmål i forbindelse med booking af hotelophold i Jylland.  

Hvorfor skal man tage på hotelophold i Jylland? 

Der er et helt hav af årsager til, at du skal tage på hotelophold i Jylland. En af dem kunne faktisk være netop et hav – Vesterhavet. Andre kunne være: 

  • Unik kultur
  • Overdådig natur
  • Plads til at udleve jeres feriedrømme

Hvor er det bedste sted i til et hotelophold i Jylland? 

Det vil være tæt på umuligt at kåre et sted i Jylland som stående over de andre som det bedste sted til et hotelophold i Jylland. Skal der nævnes et, kan Midtjylland hives frem som en ofte overset og ubeskrevet perle – også overset her i teksten. Det midtjyske byder på små hyggelige bindingskroer, den store lyngfulde hede, brunkul, halvstore byer og kulturoplevelser som i de helt store byer. 

Hvor finder man det billigste hotelophold i Jylland?

Priserne daler på jeres hotelophold, som I begynder at bevæge jer væk fra de større byer og væk fra de vilde faciliterer og inkluderede goder. Det billigste ophold findes derfor i yderområderne af Jylland. Selvom placeringen er afsides, skal der stadig lyde en anbefaling til at besøge disse steder.