fbpx

Hotelophold Tyskland

Bedste hotelophold i Tyskland 2024

Hotelopholdet i Tyskland venter på jer. De famøse spahoteller med den stolte tradition for selvforkælelse og selvransagelse. De enorme stadioner, hvor fodbold, håndbold og koncerterne spiller. De historisk bygninger, museer og levende koncertsale. 

Tyskland har kulturen i orden og har haft det siden 1600 tallet. Men også naturen byder på bjerge, strande, floder, åen og frodigt landskab, hvis I skulle være til det.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Alter Meierhof er et oplagt valg, når du skal vælge hotel og gerne vil besøge Glücksburg. Her inviteres du indenfor til en romantisk stemning og en bred vifte af moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Hotellet har bl.a. både pool, fitness og et stort spa-område, hvor du kan forkæle krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hotel Budersand ligger i utroligt smukke omgivelser med udsigt over havet. Lige ved siden af hotellet er der en stor golfbane, så elsker du golf, så er Hotel Budersand det perfekte sted. Derudover har hotellet et meget luksuriøst spa-område, en enestående restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse og naturligvis hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Das Tegernsee
Hotels.com

Das Tegernsee

5/5

Das Tegernsee er et helt unikt hotel, som ikke minder om noget andet hotel. Her kan du overnatte i et stort paladskompleks med en ekstraordinær udsigt over Tegernsee-søen. Hvis du nyder at forkæle kroppen, så har hotellet også et stort spa-område, indendørs pool, udendørs pool, samt en lækker sauna. Hotellet råder også over en enestående restaurant, hvor de dygtige kokke servere lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 2.997 kr.

SIDE Design Hotel Hamburg
Hotels.com

SIDE Design Hotel Hamburg

5/5

SIDE Design Hotel Hamburg byder dig indenfor til en luksuriøs stemning og hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet når du ikke er ude at få store oplevelser i byen. Hotellet har nemlig også en god central beliggenhed, som gør det super nemt at tage ud og opleve de spændende seværdigheder der er lige i nærheden af hotellet, som f.eks. Town Hall.

Laveste pris for 2 personer: 1.261 kr.

The Ritz Carlton Berlin
Hotels.com

The Ritz-Carlton Berlin

5/5

Få skridt fra Potsdamer Platz kan du finde The Ritz Carlton Berlin, som er et helt fantastisk 5-stjernet hotel. Her kan du nyde de luksuriøse rammer hotellet råder over, og beliggenheden gør det til det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve Berlin. Hotellet har en hyggelig bar og en enestående restaurant, samt en lækker pool, hvor du kan afslutte eller starte dagen.

Laveste pris for 2 personer: 1.890 kr.

Gastwerk Hotel Hamburg
Hotels.com

Gastwerk Hotel Hamburg

4/5

Gastwerk Hotel Hamborg ligger i et hyggeligt område i Hamborg og er det perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve Hamborg. Som gæst hos hotellet kan du om natten slappe af på et hyggeligt hotelværelse, om aftenen nyde lækre retter hos deres gode restaurant og om dagen, når du ikke er ude at opleve Hamborg, slappe af i det fantastiske spa område hotellet har.

Laveste pris for 2 personer: 894 kr.

Grand Hyatt Berlin
Hotels.com

Grand Hyatt Berlin

5/5

Grand Hyatt Berlin er et 5-stjernet hotel, hvor du er garanteret at få et uforglemmeligt ophold. Hotellet har en stor tagterrasse med pool og spa, samt en helt fantastisk udsigt til Berlin. Hotellets beliggenhed gør det også super nemt, at komme ud at opleve Berlin. Derudover har hotellet en enestående restaurant og alle gæster har gratis adgang til Club Olympus Spa og Fitness.

Laveste pris for 2 personer: 1.653 kr.

Empire Riverside Hotel
Hotels.com

Empire Riverside Hotel

4/5

Vil du gerne på ferie til den spændende by Hamborg? Så er der ikke nogen tvivl om, at Empire Riverside Hotel er det helt perfekte hotel for dig. Her har du gode faciliteter du kan gøre frit brug af under dit ophold. Hotellets beliggenhed gør det nemt at opleve spændende seværdigheder, som f.eks. Warehouse District.

Laveste pris for 2 personer: 1.051 kr.

Steigenberger Strandhotel Spa zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Steigenberger Strandhotel Spa zingst er lidt som når man tager til de varmere lande sydpå. Det virker lige så overdådigt og luksuriøst. Det vil I med det samme opdage, når I ser poolen (både indendørs og udendørs), liggestolene rundt i kanten, hotellets beliggenhed og de skønne værelser. Her får I hele pakken af nydelse og velvære.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg
Hotels.com

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg

5/5

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg har en unik beliggenhed i lavlandende med en fantastisk udsigt over Cologne Katedralen. Der er en helt ekstraordinær stemning over dette 5-stjernet hotel, som har en masse lækre faciliteter, som sikrer, at du får et fantastisk ophold. Der er bl.a. pool, fitness og spa hos hotellet, samt en lækker restaurant, hvor de talentfulde kokke skaber store madoplevelser for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.581 kr.

Atlantic Hotel Kiel
Hotels.com

Atlantic Hotel Kiel

4.5/5

I centrum af Kiel ligger det 4-stjernet hotel Atlantic Hotel Kiel, som byder dig indenfor til hyggelige rammer og gode værelser, hvor du kan hvile hovedet efter en dag med en masse spændende oplevelser i Kiel. Som gæst kan du nyde den lækre morgenbuffet om morgenen og om aftenen enestående retter hos hotellets restaurant, Pier 16. Derudover er der også fitness hos hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.108 kr.

Centrovital
Hotels.com

Centrovital

4/5

Centrovital er det perfekte hotel for dig, som gerne vil på en uforglemmelig ferie til Berlin. Hos dette hotel kan du gøre frit brug af en bred vifte af gode faciliteter, som sikrer at du får et godt ophold. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder og så har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvor talentfulde kokke tilbereder lækre retter for dig.

Laveste pris for 2 personer: 756 kr.

ATLANTIC Hotel Sail City
Hotels.com

ATLANTIC Hotel Sail City

4/5

Vil du gerne overnatte på et charmerende hotel i Bremerhaven, så er Atlantic Hotel Sail City den oplagte mulighed for dig. Der er kort vej til mange unikke vartegn i, som f.eks. Bürgermeister-Smidt-Gedächtniskirche og mange flere. Hotellet har også en god restaurant og derudover er der mange enestående og populære restauranter lige i nærheden af hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.131 kr.

THE MADISON Hotel Hamburg
Hotels.com

THE MADISON Hotel Hamburg

4.5/5

The Madison Hotel Hamburg er et fantastisk 4-stjernet hotel, som byder på hyggelige værelser og gode faciliteter. På hotellet er der bl.a. et godt spa- og wellnesscenter, samt gode trænings- og motionsmuligheder. Derudover har hotellet en helt igennem fantastisk restaurant og så er der kun kort vej til en bred vifte af spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.108 kr.

Hotel Neptun
Hotels.com

Hotel Neptun

5/5

Hotel Neptun er oplagt for dig, som gerne vil på ferie i Warnemende og opleve denne unikke by. Som gæst hos Hotel Neptun har du altid alt de bedste af byen lige ved døren og Hotel Neptun er derfor det oplagte hotel for dig, som gerne vil opleve Warnemende og alt det denne skønne by kan byde på.

Laveste pris for 2 personer: 2.764 kr.

Hotel Zugbrücke Grenzau
Hotels.com

Hotel Zugbrücke Grenzau

4.5/5

Mads Zubrücke er et helt fantastisk 4-stjernet hvor. Her kan du nyde den lækreste morgenmad når du vågner. Derudover er der kort vej til mange spændene seværdigheder i den hyggelige og historiske by. Hotellet råder også over en enestående restaurant, hvor talentfulde og dygtige kokke står klar til at skabe store madoplevelser for dig, som du kan nye efter en dag med gode oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.181 kr.

Hotel Kaiserhof
Hotels.com

Hotel Kaiserhof

4.5/5

Hvis du gerne vil overnatte i den hyggelige by Goslar, så er Hotel Kaiserhof en god mulighed for dig. Det er et meget familievenligt hotel, som giver dig alt det bedste af byen lige ved din dør. Der er kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. St. Jakobus der Aeltere og Baeckergildenhaus, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 714 kr.

Radisson Blu Senator Hotel
Hotels.com

Radisson Blu Senator Hotel

5/5

Radisson Blu Senator Hotel er et helt fantastisk 5-stjernet hotel, som byder dig indenfor til luksuriøse rammer og et uforglemmeligt ophold. Hotellet råder over mange lækre faciliteter, som sikrer dig et godt ophold. Der er bl.a. gratis wi-fi, pool sauna, og en enestående restaurant samt morgenbuffet. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.116 kr.

Weissenhaus Grand Village Resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Weissenhaus Grand Village Resort er noget lidt ud over det sædvanlige. Det er et helt perfekt valg, hvis I ønsker at opholde jer et fast sted under et skønt weekendophold. Her er spa og pool, mulighed for at bo på de hyggeligste værelser, arrangementer, kulinariske oplevelser og meget mere. Det perfekte sted at bo permanent.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

Romantik Hotel Kieler Kaufmann
Hotels.com

Romantik Hotel Kieler Kaufmann

4.5/5

Romantik Hotel Kieler Kaufmann er et oplagt valg, hvis I skal nyde nogle romantiske dage sammen. Omgivelserne, stemningen og atmosfæren er indbegrebet af romantik, og I finder den overalt; på jeres værelse og i lokalerne på hotellet. Spis en dejlig middag i stearinlysets skær, hvor I kan sidde og kigge hinanden dybt i øjnene.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Hotel Birke
Hotels.com

Hotel Birke

4/5

I skal vælge Hotel Birke, hvis I ønsker et sted, hvor I kan opholde jer med fokus på ren afslapning og tid til hinanden. Her er wellness- og spaoplevelser, som får tempoet helt ned som kontrast til den travle hverdag. Det er det perfekte sted til ren nydelse, når I skal have tid sammen.

Laveste pris for 2 personer: 1.049 kr.

Hotel Hanseatischer Hof
Hotels.com

Hotel Hanseatischer Hof

4/5

Hotel Hanseatischer Hof ligger placeret midt i den utroligt smukke og hyggelige tyske by Lübeck. Der er mulighed for spa, lækker gastronomi og afslapning på de hyggelige værelser. Det er et helt perfekt sted at bo, hvis I ønsker at kunne træde uden for hotellets vægge med udsigt til udforskning i en meget hyggelig by.

Laveste pris for 2 personer: 662 kr.

Maritim Hotel Travemünde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Hvis I søger et uforpligtende sted, hvor hygge og afslapning går op i en højere enhed, så besøg Maritim Hotel Travemünde. Her er en uformel tone, hvor den gode oplevelse er i fokus. I bor på skønne og lyse værelser, der er perfekte til en weekendtur væk hjemmefra.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Hotel Des Nordens
Hotels.com

Hotel Des Norden

4/5

Ved den dansk-tyske grænse ligger Hotel Des Nordens. Her bør I undersøge de mange pakkemuligheder for ophold. Her kan I nemlig for skønne middage med I jeres ophold. Hotellet tilbyder muligheder for wellness og spændende aktiviteter. I kan både få morgenmad og en skiftende to- eller tre retters menu om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

A-ROSA Travemünde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

A-ROSA Travemünde er et fantastisk hotel, hvor der er udsigt til grønne plæner og hav. Det er det perfekte sted for par, der ønsker at have tid til hinanden, og som søger et sted, hvor det er muligt at falde helt til ro. I finder fx et 4.500 kvadratmeter stort spaområde, hvor I kan slippe alle tanker og bare nyde tilværelsen.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

Radisson Blu Hotel Frankfurt
Hotels.com

Radisson Blu Hotel Frankfurt

3/5

Radisson Blu Hotel Frankfurt er et gennemtænkt designhotel, som byder dig indenfor til elegante værelser og hyggelige omgivelser. Hotellet har alt fra swimmingpool til et topmoderne fitnesscenter, så der er god mulighed for at forkæle kroppen. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant og så er der kun kort vej til en bred vifte af spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

east Hotel Hamburg
Hotels.com

east Hotel Hamburg

4.5/5

Er du på udkig efter et godt hotel i Hamburg, hvor du kan hvile hovedet og slappe af, når du ikke er ude at opleve byen, så er east Hotel Hamburg en oplagt mulighed for dig. Hotellet har en helt fantastisk beliggenhed, som gør det utroligt nemt, at tage ud at opleve byen. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant og generelt mange gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Lindner Park Hotel Hagenbeck
Hotels.com

Lindner Park-Hotel Hagenbeck

4.5/5

Lindner Park Hotel Hagenbeck er et helt fantastisk hotel, som råder over gode faciliteter, en enestående restaurant og en fantastisk beliggenhed. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve om dagen og om aftenen kan du nyde lækre retter, som hotellets talentfulde kokke tilbereder fra bunden.

Laveste pris for 2 personer: 1.376 kr.

Derfor skal du vælge et hotelophold i Tyskland

Et hotelophold i Tyskland kan til tider ligne et hotelophold i Jylland. Det er i hvert fald, hvis I befinder jer i Nordtyskland og måske nærmere Flensborg. Bevæger i bilen sig en smule mod syd på den tyske autobahn, begynder landskabet snart at udfolde sig med bakker og bjerge. 

I Østtyskland kan I se gamle betonblokke fra en ikke helt så svunden tid. Her finder I også sprudlende natur. I kan endda fange et syn af naturen, der generobrer betonbyerne. 

I Sydvesttyskland sprudler det med kurbyer. Her har hertuger, adelige og konger draget på flugt, når kroppen skulle strammes op på ny. Ønsker du samme type ferie, kan et hotelophold her måske være noget for dig.

I Nordtyskland kan I bade i Østersøen, blot fra den modsatte ende af bassinet. I kan tage på storbytur i Hamborg og finde ud af, hvorfor de nævenyttige tyskere kalder Danmark for et miniputland. Der er i sandhed meget at opleve, og derfor findes der også hoteller i alle afskygninger, former og farver. Noget for enhver smag.

Tradition for forkælelse i kurbyerne

I søger måske forkælelse og rensning på jeres hotelophold i Tyskland. Så er det heldigt, at I ikke behøver stikke helt til Sydtyskland, men at I kan opleve kursteder som kurbyer på et hotelophold i Nordtyskland. Omkring Lübeck ligger luksuriøse kurhoteller med havudsigt, hvor alle jeres problemer fra hverdagen kan skylles væk og ud i det enorme bassin. 

Skulle I være til en lidt mere aktiv rejse, så ligger Harzen også i Tyskland. På et hotelophold i Harzen skal I vandre, cykle og køre rundt i landskabet. Det bakkede landskab er som sendt direkte fra herren. Og de hyggelige middelalderbyer giver en varme, som man ikke finder mange andre steder i Vesteuropas mest folkerige land.

nydeligt hotelværelse

 

Tag på et billigt hotelophold i Tyskland

Det skønne ved Tyskland for os spareglade danskere er selvfølgelig også priserne. Selvom Tyskland husede den revolutionerede Karl Marx, er hans budskaber ikke helt efterlevet på det tyske marked. Derfor finder man altså virkelig billige priser – set med danske øjne – i Tyskland, til trods for at de er den fjerde rigeste nation i verden. 

Tager I på et hotelophold i Hamborg, er priserne i storbyen selvfølgelig højere end på landet. Dog finder I stadig mulighed for tage i biografen, spise på restaurant, tage på cocktailbarer, i teatret, i håndboldhallen mm. til en noget billigere pris. Husk drikkepengene til personalet. 

Hotelophold i Tyskland kan byde på alt, hvad hjertet begærer. Hotelophold her er en oversæt perle, hvad end du længes efter spa, maritim stemning eller intim hygge.

FAQ

Vi har samlet nogle af de mest ofte stillede spørgsmål i forbindelse med booking af et hotelophold i Tyskland.

Hvor langt ned i Tyskland kan vi nå på et weekendophold? 

I kan nøjes med at tage lige over grænsen. Sydtyskland er en lidt lang køretur for weekend.

Hvor skal vi tage på hotelophold i Tyskland? 

Tag til syd, hvis I vil have varme. Tag til øst, hvis historien fascinerer jer. Tag til Vesttyskland, hvis I vil se imponerende byer. 

Hvor stor er besparelsen ved at vælge et hotelophold i Tyskland?

Nogle hotelpriser er næsten halveret i forhold til samme service i København.