fbpx

Hotelophold Harzen

Bedste hotelophold i Harzen 2024

Velkommen til drømmerejsen i et af de mest naturskønne område, som Tyskland kan byde på. Harzen har en helt særlig plads i mange danskeres hjerte. 

Her drog de ned sammen og vandrede i bjergene, besøgte kurhotellerne og spiste middag i de gamle middelalderbyer. Et hotelophold i Harzen skal opleves, når turen går til Tyskland.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Hotel Liono
Hotels.com

Hotel Liono

3.5/5

Hvis du gerne vil besøge Goslar, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Liono er det perfekte valg for dig. Hotellet har en fantastisk beliggenhed i Goslar, hvilket vil sige, at der er kort vej til alle de populære vartegn der er i byen. Du kan f.eks. tage ud for at opleve St. Jakobus der Aeltere eller Baeckergildenhaus, der er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 770 kr.

Best Western Hotel Schlossmuehle
Hotels.com

Best Western Hotel Schlossmuehle

4/5

Der er superhyggeligt på det 4-stjernede Best Western Hotel Slossmuehle. Der er 102 røgfri værelser på hotellet. Besøg den populære restaurant på hotellet, og benyt stedets sauna. Der er parkering til rådighed, og der er fri Wi-Fi. Hotellet er velegnet til enlige og par, og også kæledyr er velkomne. Venlig og behagelig stemning overalt på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 922 kr.

Hotel Villa Heine
Hotels.com

Hotel Villa Heine

4.5/5

Det smukke hvide hotel Villa Heine er indrettet i en tidligere villa fra 1918. Der er en hyggelig og imødekommende stemning på hotellet, og værelserne er fine. På hotellet er der en god og elegant restaurant, et par barer, en ølhave og et bryggeri. Desuden bydes der på: sauna, spa, swimmingpool og træningsrum. Handicapvenligt. Gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.034 kr.

Hotel Njord
Hotels.com

Hotel Njord

4/5

I den historiske by Goslar, som ligger oppe i Harzen-bjergene kan du finde Hotel Njord. Hotellet ligger lige ved siden af spa-haverne og Kranichsee-søren og lægger derfor op til et uforglemmeligt ophold. Derudover har hotellet gode faciliteter og en enestående restaurant, hvor du kan nyde retter i særklasse. Alle hotellets værelser er derudover super hyggelige.

Laveste pris for 2 personer: 741 kr.

Hotel Niedersaechsischer Hof
Hotels.com

Hotel Niedersaechsischer Hof

4/5

Vil du gerne opleve Goslar og alle de populære seværdigheder der er i byen, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Niedersaechsischer Hof er det oplagte hotel for dig. Hotellet ligger lige i nærheden af en bred vifte af seværdigheder og byder dig indenfor til hyggelige rammer og gode værelser, hvor du kan hvile hoved og sind.

Laveste pris for 2 personer: 630 kr.

Hotel Der Achtermann
Hotels.com

Hotel Der Achtermann

3.5/5

Mangler du et godt sted at overnatte i Goslar? Så er Hotel Der Achtermann den oplagte mulighed for dig. Her kan du overnatte i hyggelige rammer og nyde alle de gode faciliteter hotellet har. Derudover har hotellet en helt fantastisk beliggenhed i byen, hvilket vil sige at der er kort vej til en bred vifte af spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 696 kr.

AKZENT Hotel Villa Saxer
Hotels.com

AKZENT Hotel Villa Saxer

4.5/5

AKZENT Hotel Villa Saxer er et 4-stjernet hotel, som byder dig indenfor til luksuriøse rammer og hyggelige værelser. Nogle af værelserne har balkon med udsigt over bylivet i Goslar. Når du overnatter i Goslar er der mange muligheder fra cykling om sommeren til skiløb om vinteren. Derudover er der også utallige mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

H+ Hotel Goslar
Hotels.com

H+ Hotel Goslar

4/5

Hvis du gerne vil besøge H+ Hotel Goslar, så er dette hotel en god mulighed for dig. Her bor du centralt, så du altid hurtigt kan komme ud at opleve byen vartegn. Der er nemlig mane spændende seværdigheder lige i nærheden, som f.eks. Neuwerkkirche og St. Jkakobus der Aeltere. På hoteller er der også flere gode faciliteter, som du kan bruge, som f.eks. fitness.

Laveste pris for 2 personer: 644 kr.

Maritim Berghotel Braunlage
Hotels.com

Maritim Berghotel Braunlage

4/5

Det moderne Maritim Berghotel Braunlage ligger smukt omgivet af skov. Stemningen på hotellet er afslappet og hyggelig, og det går igen på værelserne. På det store hotel er der tre restauranter og bar med hyppig livemusik. Der er flere muligheder for aktiviteter under opholdet: sauna, spa, indendørs og udendørs pool, tennisbaner og motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 891 kr.

Hotel Hubertus Hof
Hotels.com

Hotel Hubertus Hof

3/5

Hotel Hubertus Hof er det perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve den unikke by Goslar. Hotellet ligger lige i nærheden af mange spændende seværdigheder og byer dig indenfor til hyggelige rammer og gode værelser. Hotellet har også en stor solterrasse, hvor man kan starte dagen med en kaffe eller slutte den med en drink.

Laveste pris for 2 personer: 770 kr.

Hotel Kaiserworth
Hotels.com

Hotel Kaiserworth

4/5

Hotel Kaiserworth i Goslar er oprindeligt fra det 15. århundrede. Bygningen er smuk, autentisk og farverig. Det 4-stjernede hotel emmer af hygge både på fællesarealerne og på de rummelige værelser. Hotellet er velegnet for både enlige, par og familier. Også kæledyr er velkomne. Mulighed for parkering. Fri Wi-Fi. Elevator.

Laveste pris for 2 personer: 430 kr.

Derfor skal du vælge et hotelophold i Harzen

Du skal tage til på hotelophold I Harzen:

  • Fordi hotelophold altid er sjovere i udlandet
  • Fordi Harzen er et af de meste naturskønne områder i Tyskland 
  • Fordi de grønne områder giver frisk luft i hele kroppen
  • Fordi priserne er gode i Tyskland
  • Fordi middelalderbyerne ikke er til at stå for. 

Mange danskere står på tæer og tripper over de svimlende høje priser, man finder på danske hoteller. De venter irriterede på, at der kommer et godt hotelophold på tilbud, som er mere i deres prisleje. 

Hvorfor ikke droppe den tilbudsjagt og drage afsted til et billigere land, der er lige i Danmarks baghave. Harzen ligger ikke helt nede i Bayern, hvor naturen også er fortryllende. Den ligger lige midt i Tyskland, en smule over navlen og under Hannover. Det tager ikke mange timer at køre hertil, heller ikke hvis I bor i Nordjylland eller Nordsjælland. 

Selvom området ca. ligger i Nordeuropa er landskabet ikke så fladt, som vi er vant til nord fra Hamborg. I stedet er der et frodigt bakket landskab. Der floder og vandløb, som sender tankerne på en laaang vandretur. 

Tysklands underskønne natur

Naturen i Harzen er enestående. Er du ikke meget til at vandre og bruge dine vandrestøvler, bliver du bekvem med dem her. Der er timevis af forskellige vandreture, mountainbiken eller ekstremsport at give sig til. 

Skovene omkring floderne og de opdæmmede søer er så grønne og frodige, at det næsten føles som at traske rundt i et eventyr. Og det eventyr bliver kun tydeligere, når du og dine vandrestøvler møder hængebroen, der er næsten 500 meter lang. Den fragter dig over floden, fra det ene lille bjerg til det andet.
Faktisk er den smukke hængebro den længste i hele Europa. Hvad der gør den særligt egnet til billeder og til at drømme sige længere ind i eventyrverdenen. Perfekt træning til at vende dig at med højdeskrækken. 

Selv på det mest overdådige hotelophold i f.eks. Nordjylland, vil få meget svært ved at hævde, at Harzen skulle være underlegen. Vi har bare ikke et bakket landskab som dette. 

hotellerne

Et hotelophold i Harzen med romantik

Landskabet og de smukke byer på jeres hotelophold i Harzen er oplagt til, at romantikken kan indfinde sig hos jer. Mens I sidder på en af de mange byer – kunne være en af kurbyerne – kan I ikke undgå at mærke romantikken i luften. Særligt med det sjove tyske sprog, som pakker jer godt ind på jeres lille eventyr sammen.

Skulle I vælge et hotelophold i Tyskland, fortjener Harzen bestemt at blive overvejet grundigt, når I planlægger. 

Området byder også på vilde slotte og fantastiske oste. 

Få en behagelig køretur hjem

I kommer hurtigt frem og tilbage fra jeres hotelophold i Harzen. Dog kan I komme noget hurtigere og mere behageligt fra a til b, hvis I grundigt overvejer, hvor meget vin I drikker på jeres sidste aften. For selvfølgelig skal I have skønne vine på jeres hotelophold med middag.

Harzen er ikke selv kendt som den store tyske vinproducent, men du skal ikke køre langt for at finde de kendte klassikere. Derfor finder I selvfølgelig mange skønne særligt hvidvine i Harzen. Men igen, husk nu at passe på, inden den lange køretur hjem. 

FAQ 

Vi har samlet nogle af de ofte stillede spørgsmål i forbindelse med et hotelophold i Harzen

Hvor lang tid tager det at komme til vores hotelophold i Harzen? 

I kan komme til Harzen på mange måder: bus, fly, tog eller bil. Flyet er nok det hurtigste, men bilen kan køre jer de ca. 600 kilometer på 6 timer. Det afhænger selvfølgelig af jeres placering i landet. Fra Skagen kan turen komme op på over de 8 timer. 

Hvad kan man lave på et hotelophold i Harzen? 

Man kan lave alt det, hjertet begærer. Der er mange museer, fort, borge og slotte i området, som kalder på jeres visit. Men spadsereture i skovene, langs floder, søer og shoppeture i middelalderbyerne kan I også sagtens bruge hele weekenden eller ugen på. 

Hvornår er det bedste tidspunkt til et hotelophold i Harzen?

Harzen tager sig bedst ud i sommermånederne. I kan også tage af sted i efteråret eller foråret. I bevæger jer ikke så langt sydpå, men alligevel nok til, at temperaturen typisk er 3-4 grader højere end herhjem.