fbpx

Hotelophold Læsø

Bedste hotelophold på Læsø 2024

Hvis du gerne vil opleve en helt fantastisk natur og et fasttømret lokalsamfund, kan du med fordel tage på hotelophold på Læsø. Læsø er en lille perle i Kattegat, hvor du virkelig kan koble af og komme ned i tempo. Øen rummer flere muligheder for alle aldersgrupper, så du kan roligt tage enten din familie, din partner eller nogle gode venner med.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Hotel Havnebakken
Hotels.com

Hotel Havnebakken

3/5

Hotel Havnebakken er et oplagt valg, hvis du skal besøge Læsø. Hotellet har hyggelige værelser og moderne faciliteter, samt en helt perfekte beliggenhed. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Vestersø Kirke der ligger lige i nærheden af hotellet. Der er ikke mangel på ting at lave på Læsø.

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

Pilegaarden
Hotels.com

Pilegaarden

3/5

Hos Pilegaarden er du inviteret indenfor til hyggelige værelser moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Hotellet har en fantastisk beliggenhed, hvilket betyder, at der er kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Læsøtårnet og Museumsgården der begge er lige i nærheden. Hotellet har også pool og gratis wi-fi til alle gæster.

Laveste pris for 2 personer: 800 kr.

Hotel Nygaard
Hotels.com

Hotel Nygaard

3/5

Hotel Nygaard er et hyggeligt hotel, som byder dig indenfor til gode værelser og imponerende rammer. Her kan du overnatte i de idylliske omgivelser og nyde, at der er kort vej til de mange spændende seværdigheder der er på Læsø. Hotellet er også familievenligt, da der gerne må tages børn med til hotellet. Med andre ord, så er Hotel Nygaard den perfekte base op Læsø.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

Gammelgaard Feriecenter
Hotels.com

Gammelgaard Feriecenter

2.5/5

Gammelgaard Feriecenter byder dig indenfor til moderne og luksuriøse faciliteter, samt hyggelige værelser. Der er en god badestrand lige i nærheden, men der er også mulighed for hoppe i hotellets egen swimmingpool på stedet, hvis man foretrækker det. Der er kort vej til mange andre spændende seværdigheder, som du kan tage ud at besøge, når du ikke slapper af på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 495 kr.

Derfor skal du tage på hotelophold på Læsø

Læsø er en lille ø, der ligger i Nordjylland. For at komme til øen, skal du med færgen. På en eller anden måde virker færgeturen som en slags omvending. Mens du sejler over mod Læsø, har du mulighed for at koble helt af. Omstille dig til, at nu skal du på ferie og glemme hverdagens stress og jag. 

Når du ankommer til øen, vil du allerede være kommet godt ned i tempo. Du vil også opleve en lokalbefolkning, der leder tankerne hen på det gamle Danmark. Faktisk er det som om tiden bare går langsommere på Læsø. Når du besøger Læsø, kan du også overveje et andet hotelophold i Nordjylland. Hvis du i stedet gerne vil opleve den anden ende af Jylland, kan du også tage et hotelophold i Sønderjylland.

Tag et hotelophold på Læsø, når du gerne vil have ro

Ro, god tid og skønne omgivelser er nok dét, der bedst beskriver skønne Læsø. Derfor er et ophold på øen også fantastisk, når du gerne vil væk fra dine vante omgivelser, så du kan slappe helt af. Øen rummer også flere kulturelle tiltag. Blandt andet er det et must at opleve Læsøs Saltsyderi, som øen nok er mest kendt for.

Derudover byder øen også på flere andre kulturelle oplevelser og muligheder – både for børn, unge og ældre. Derfor har du rig mulighed for at planlægge ligeså præcis den ferie, som du gerne vil på. Hvis du hellere vil opleve et højere tempo og flere mennesker, kan du også tage på hotelophold i Aarhus.

flot hotelværelse

Genfind romantikken på Læsø

Måske er det fordi, at der er fyldt med ro og god tid. I hvert fald er det nemt at genfinde romantikken, hvis du inviterer din kæreste eller ægtefælle med på øen. Der er typisk ikke så meget, der skal nås, så i stedet har I god tid til at kigge hinanden i øjnene. Der er god tid til at få snakket om alt det, I ikke kan nå i hverdagen, og så er der tid til bare at være jer. I kan vandre rundt i de skønne naturområder, I kan besøge nogle kulturelle steder eller I kan nyde et lækkert måltid på én af øens restauranter. Hvis I er glade for at besøge øer, kan I også tage et hotelophold på Fyn.

FAQ

Her kan du få svar på oftest stillede spørgsmål omkring hotelophold på Læsø.

Hvad koster et hotelophold på Læsø?

Læsø byder på flere forskellige hoteller, hvor priserne er ret varierende. Prisen for et hotelbesøg vil ofte være afhængig af, hvilken kvalitet hotellet er, hvor populært det er og hvor godt et sted, hotellet er placeret.

Hvornår er det bedst at tage på hotelophold på Læsø?

Du kan besøge Læsø hele året rundt. Derfor er det helt op til dit temperament, hvornår det er bedst at besøge Læsø. Der er flest mennesker på Læsø om sommeren, da den øen bliver flittigt besøgt. Derfor er der også nogle der foretrækker at besøge øen uden for dens højsæson. På den måde vil du også få en bedre oplevelse af det autentiske Læsø.

Hvilket er det bedste hotelophold på Læsø?

Læsø tilbyder flere forskellige hoteller, der alle kan noget forskelligt. Derfor er det også helt op til dig at bestemme, hvad der er det bedste hotel på Læsø.

Hvis du gerne vil finde det mest optimale hotel til dig selv, bør du derfor overveje, hvilke fordele, der er vigtigst for dig. Nogle vil gerne bo mere tilbagetrukket, og andre vil gerne bo så centralt som muligt. Hvis du gerne vil have dine børn med, er det typisk rart med et hotel, hvor man ved at de er særligt velkomne. Desto bedre du er klar over, hvad du har brug for, desto nemmere kan du vælge det helt rigtige hotel for dig.