fbpx

Hotelophold Sønderjylland

Bedste hotelophold i Sønderjylland 2024

Hvis du trænger til et afbræk fra hverdagen, kan det være en god idé med et hotelophold i Sønderjylland. Du kan blandt andet tage af sted med din partner, en god ven eller veninde eller bare alene. Uanset, hvad du vælger, er det altid afslappende og forfriskende med et hotelophold i Sønderjylland.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Nyd et vidunderligt ophold på Den Gamle Arrest i hjertet af Ribe, her kan du lade roen sænke sig. Placeret nær den Jyske Vestkyst er Den Gamle Arrest det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på storslået natur og midt i en hyggelig lille by med autentiske butikker og caféer.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel ligger i smukke omgivelser i den sønderjyske natur og byder dig indenfor til et hyggeligt ophold, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress. Hotellet råder over golfbane, en enestående restaurant, hyggelige værelser og meget mere. Vil du gerne opleve Sønderborg, så er Benniksgaard Hotel det oplagte valg for dig, når du skal finde et sted at overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Steigenberger Alsik er et spændende hotel med sit unikke nordiske designbyggeri, som også afspejler sig på de pæne værelser med rene og sikre linjer. På hotellet har I mulighed for hele døgnet at nyde spa og wellness fordelt på hele 4.500 kvadratmeter. Her er flere restauranter og barer, hvor I kan nyde skønne retter og kolde drikke.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park ligger i Børkop og er det perfekte valg, hvis du gerne vil på et afslappende og spændende ophold. Comwell Kellers Park har topmoderne faciliteter og er et meget eksklusivt hotel med en stor pool, fitness og meget mere. Derudover er der også kort vej til mange spændende seværdigheder fra hotellet, som f.eks. Brejning Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Hotel Ballumhus
Hotels.com

Hotel Ballumhus

3/5

Hotel Ballumhus ligger i idylliske omgivelser på landet i Sønderjylland og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold, hvor du kan fokusere på livsnydelse og selvforkælelse. Som gæst hos Hotel Ballumhus kan du gøre frit brug af alle deres moderne faciliteter, samt nyde specialøl og lækre retter hos deres fantastiske restaurant. Derudover er der kort vej til spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Kløver Es
Hotels.com

Hotel Kløver Es

3/5

Hotel Kløver Es ligger i rolige og idylliske omgivelser i Sønderjylland og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold. Som gæst hos hotellet kan du nemt komme ud at få store oplevelser, samt blive på hotellet og få store madoplevelser hos deres enestående restaurant. Hotellets værelser er hyggelige og perfekt til at hvile hovedet efter mange gode oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 900 kr.

Hotel Kolding
Hotels.com

Hotel Kolding

3.5/5

Hotel Kolding ligger placeret centralt i Kolding, så I er tæt på alt, når I træder ud fra hotellet. På hotellet er der en lækker morgenbuffet, der er muligt at nyde hver morgen. I lobbyen kan I sidde og slappe af og få lidt at drikke, mens I har udsyn til den travle Banegårdspladsen, hvor byens liv pulserer forbi.

Laveste pris for 2 personer: 1.108 kr.

Comwell Kolding

4/5

Comwell Kolding er et moderne 4-stjernet hotel, som byder dig indenfor til luksuriøse omgivelser. Hotellet har bl.a. sauna, fitness og en stor indendørs pool. Om natten kan du slappe af i de hyggelige værelser og om dagen kan du tage ud at opleve nogle af de mange spændende seværdigheder der er lige i nærheden, som f.eks. Marielundssoen.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Scandic Jacob Gade
Hotels.com

Scandic Jacob Gade

3/5

Hvis en tur til Vejle er noget du går og overvejer, så er der ikke nogen tvivl om, at Scandic Jacob Gade er et oplagt hotel for dig. Her kan du overnatte i deres gode hotelværelser og benytte dig af alle hotellets gode faciliteter. Der er kort vej til mange spændende seværdigheder fra hotellet, som f.eks. Sct. Norberts Kirke og Sct. Nicolai Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 986 kr.

Hotel 6400
Hotels.com

Hotel 6400

3/5

Hotel 6400 Sønderborg er et hyggeligt hotel tæt på Sønderborg, hvor du kan nyde livet fuldt ud. Sengene på værelset er af høj kvalitet og hotellets restaurant fokuserer på økologisk mad. Hotellet har mange moderne faciliteter, som sikrer dig et godt ophold, og så er der kun kort vej til bylivet i Sønderborg samt mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 796 kr.

Scandic Sønderborg
Hotels.com

Scandic Sønderborg

3/5

I et idyllisk og roligt naturområde lige udenfor Sønderborg Centrum kan du finde Scandic Sønderborg. Vil du gerne opleve Sønderborg eller bare på et ophold hvor du kan forkæle krop og sind, så er Scandic Sønderborg uden tvivl det oplagte hotel for dig. Der er mange spændende seværdigheder i nærheden, som f.eks. Sønderborg Slot eller Dybbøl Mølle. Hotellet har også fitness og pool.

Laveste pris for 2 personer: 986 kr.

Scandic Kolding

3/5

Hvis du gerne vil på et godt ophold i hyggelige Kolding, så er Scandic Kolding en oplagt mulighed for dig. Hotellet råder over hyggelige værelser, hvor du kan hvile hoved og krop, når du ikke er ude at få store oplevelser i Kolding og nærområdet. Derudover har hotellet fitness og mange andre moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under hele dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Nørherredhus Hotel

3/5

Nørherredhus er et super hyggeligt hotel med beliggenhed i Nordbog på Sønderjylland. Her kan du slappe af i de hyggelige værelser, samt gøre frit brug af deres mange gode faciliteter. Hoellet byder bl.a. på fitness og pool, samt du kan gøre frit brug af dit ophold. Lige i nærheden er der også en golftbane og tennisbane, hvor du kan spille løs.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel Hedegaarden
Hotels.com

Hotel Hedegaarden

3/5

Hotel Hedegaarden er det oplagte valg for dig, som gerne vil overnatte i Vejle. Hotellet har en fantastisk beliggenhed i byen, som betyder, at du har alt det bedste af Vejle inden for kort rækkevidde. Der er også kort vej til mange spændende seværdigheder. Når du ikke er ude at få oplevelser, så kan du hvile hovedet på et af hotellets lækre værelser.

Laveste pris for 2 personer: 891 kr.

Hotel Ansgar

3/5

Hotel Ansgar er et klassisk hotel, hvor I får indfriet alle jeres forestillinger om stemningen af at bo på et hyggeligt hotel. Her er værelserne finde i størrelsen med et dejligt lys. I opholder jer tæt på en masse spændende attraktioner, og det hele er i gåafstand, når I træder lige uden for hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Schackenborg Slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Schackenborg Slotskro er den perfekte mulighed, hvis I ønsker at føle jer lidt kongelige. Alene indretningen og atmosfæren på jeres værelse, vil få jer til at føle jer som royale. Slotskroen oser af den skønneste stemning, og det vil I også opleve, når I sætter jeg til rette i restauranten, hvor I kan se frem til unikke smagsoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Aarøsund Badehotel
Hotels.com

Aarøsund Badehotel

3.5/5

Aarøsund Badehotel daterer helt tilbage til starten af 1900-tallet. Det er som at træde tilbage i tiden, når I vælger at bo her. Det er en oplevelse i sig selv at bo på et af de utroligt charmerende værelser. Badehotellet har en lige så hyggelig restaurant med et udsøgt menukort bestående af spændende gourmetretter.

Laveste pris for 2 personer: 1.165 kr.

Hjerting Badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Hjerting Badehotel er valget til de helt store livsnydere. Med direkte udsigt ud over Vadehavet, kan I stort set ikke være tættere på havet. Den friske havluft får jer hurtigt til at jer tilpas, og de hyggelige værelser føler man sig hurtigt hjemme på. Badehotellet har to restauranter, I kan vælge mellem, og stemningen er dejlig og afslappende på begge.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Hotel Røde-Kro
Hotels.com

Hotel Røde-kro

3/5

Hotel Røde-Kro er et hyggeligt hotel i den lige så hyggelige by Rødekro. Her inviteres du indenfor til romantiske omgivelser og gode værelser, hvor du kan hvile hovedet, når du ikke er ude at få oplevelser. Der er nemlig kort vej til mange spændende vartegn, som f.eks. Hjordkær Kirke. På hotellet er der mange gode faciliteter, som du kan benytte dig af.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Hotel Sønderborg Strand
Hotels.com

Hotel Sønderborg Strand

4/5

Hotel Sønderborg Strand er det helt perfekte valg mellem både hyggelig by og flot natur. I bor på et hyggeligt hotel med udsigt til en lækker strand. Omgivelserne omkring er også naturskønne, og når I har lyst til at besøge Sønderborg, skal I blot gå 250 meter, og så er I i centrum.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

Vælg blandt flere forskellige hoteller

Når du vælger at tage på hotelophold i Sydjylland, får du mulighed for at vælge blandt et væld af hoteller. Du kan vælge mellem alt fra det mere simple hotel til et luksushotel med flere stjerner. Det er helt op til dig. Hvis du gerne vil ud og opleve nærområdet, vil du formentlig ikke have brug for de mest luksuriøse omgivelser på hotellet. Men hvis du i stedet trænger til afslapning i nogle nye omgivelser, kan det i stedet være en fordel med et virkeligt lækkert hotel. Så kan du, og din eventuelle partner, blive på hotellet under hele opholdet og nyde alle faciliteterne.

Hvis du gerne vil spare nogle penge, kan du vælge blandt hotelophold på tilbud.

Vælg et hotelophold i Sønderjylland, når du gerne vil slappe af

I dag lever de fleste danskere et hektisk og travlt liv, hvor der skal være plads til både karriere, familie, venner og sport. Derfor kan det nogle gange være nødvendigt at trække stikket og give dig selv en velfortjent pause. Her er et hotelophold i Sønderjylland en fantastisk idé. Ofte hjælper det, at du kommer væk fra dine vante omgivelser. På den måde oplever du noget nyt og er derfor ikke lige så tilbøjelig til at falde tilbage i dit vante tankemønster. 

Hvis du hellere vil have et ophold på Sjælland, så find et hotelophold på Sjælland.

Sønderjyllands skønne omgivelser

Det er svært at undgå at slappe af, når du er i Sønderjylland. Området er ganske enkelt fyldt med fantastisk natur og imponerende bygninger. Alene det faktum, at du er så tæt på skøn natur har en afslappende effekt på de fleste. Hvis du er udpræget bymenneske, er der dog stadig også mulighed for at besøge byen. Her er der flere fine restauranter og cafeer, hvis du bliver sulten. Der findes også et utal af shoppingmuligheder, hvis du gerne vil have noget tøj eller nogle ting med hjem fra dit hotelophold i Sønderjylland.

Hvis du gerne vil kombinere dit hotelophold med en masse oplevelser i byen, kan du med fordel vælge et hotelophold i København.

minimalistisk hotel indretning

Fordelen ved et luksus hotelophold i Sønderjylland

Hvis du vælger et luksushotel med flere stjerner, får du selvfølgelig flere fordele. For det første vil omgivelserne typisk være virkelig lækre, lige fra det øjeblik, hvor du ser hotellet. Allerede udefra vil hotellet udstråle noget ekstravagant. Typisk vil den slags hoteller også være placeret i virkelig skønne omgivelser med udsigt til noget fantastisk natur. Når du træder ind på hotellet, vil der ofte være møbler, malerier og interiør af høj kvalitet. For kenderen vil luksusoplevelsen allerede starte her.

Hvis du gerne vil et andet sted hen end Sønderjylland, kan du se det øvrige udvalg af hotelophold i Jylland.

Vælg et luksushotel, når du bare gerne vil slappe af på hotellet

Når du vælger et luksushotel, vil dit værelse typisk også være af en vis kvalitet. Ofte vil hele værelset indgyde ro, renlighed og afslapning. Blandt andet plejer denne type hoteller også at have senge, der er utroligt lækre. Derudover vil badeværelset også tit være både moderniseret og lækkert. Du vil opleve, at der er tænkt på alle detaljer og helhedsoplevelsen. Et hotel af så høj en standard vil ofte også have en restaurant, hvor du kan nyde en lækker middag. Nogle af luksushotellerne har også et fitnesscenter eller endda en spa tilknyttet. På den måde kan du få en væld af oplevelser uden at bevæge dig uden for hotellets omgivelser.

Hvis du gerne vil kombinere dit hotelophold med lækker madoplevelse, kan du se det store udvalg af hotelophold med middag.

Vælg et almindeligt hotel, når du vil opleve nærområdet

Hvis du ikke har planer om at blive på hotellet under hele opholdet, men i stedet gerne vil ud og opleve nærområdet, kan det være en god idé med et lidt billigere hotel. Det betyder absolut ikke, at du skal gå på kompromis med renligheden eller personalets venlighed. Til gengæld vil omgivelserne nok ikke være lige så luksuriøse. Når du vælger et mere almindeligt hotel, vil prisen være lavere. Derfor kan du i stedet sætte budgettet for oplevelser op. Der har Sønderjylland flere fantastiske attraktioner, som du kan besøge. 

Hvis du gerne vil opleve lokalområdet, kan det være en fordel med et lavprishotel. Du kan se det store udvalg af billige hotelophold.

Vælg et mindre hotel og få en unik oplevelse

Du kan også vælge at tage på et mindre hotel. Her vil fordelen ofte være, at du kommer lidt tættere på den lokale befolkning. Det er ikke sjældent, at de mindre hoteller bliver drevet af nogle lokale ejere, der både brænder for deres forretning og for lokalområdet. Derfor kan de begejstret fortælle dig om mindre kendte lokationer i Sønderjylland. De kan formentlig også fortælle dig om de mindre velkendte historier, som du ikke kan læse eller Google dig frem til. Derfor kan et mindre hotel ofte være en kilde til en helt unik oplevelse.

FAQ

Hvilket hotelophold i Sønderjylland er bedst?

Det er svært at udpege blot ét hotelophold i Sønderjylland som det bedste. Der er flere forskellige hoteller, der hver især har deres egne fordele og særlige karakteristika. Hvilket hotelophold i Sydjylland, der er det bedste, kommer derfor helt an på dig og dine præferencer. Der er nemlig et hotel til enhver smag. 

Hvad koster et hotelophold i Sønderjylland?

Prisen på et hotelophold i det sønderjyske varierer en del. Prisen er blandt andet afhængig af, hvor mange I er. Derudover har det også betydning, om I kommer i en ferieperiode eller uden for ferieperioderne. Ligesådan har det også betydning, om jeres ophold strækker sig over en weekend eller nogle hverdage. Endeligt har hotellets kvalitet og faciliteter naturligvis også en indvirkning på prisen.

Kan jeg have børn med på hotelophold i Sønderjylland?

Hvis du gerne vil have børn med på dit hotelophold, er det naturligvis muligt. Nogle hoteller i Sønderjylland er selvfølgelig mere familievenlige end andre. Men det vil typisk handle om adgang til aktiviteter for børn. Alt afhængigt af dit barns alder vil det koste en mindre merpris at medbringe dit barn. Merprisen vil typisk afhænge af, om dit barn kan sove hos jer, i en rejseseng eller om barnet skal have sin egen seng på værelset.