fbpx

Billige Hotelophold

Billige hotelophold 2024

Alle mennesker har råd til billige hotelophold. Men ikke alle mennesker benytter lejligheden til at indlogere sig på et hotel. Der er måske andre alternativer, som virker bedre. Man er måske nervøs for, om den billige pris betyder dårlig service. Her får du hjælp til at spotte de gode fra de dårlige billige hotelophold.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Kobæk Strand Hotel
Hotels.com

Kobæk Strand Hotel

3/5

Kobæk Strand Hotel i Skælskør har en perfekt lokation direkte ned til havet og med udsigt til Storebælts Broen er der rig mulighed for en flot gåtur eller en afslappende eftermiddag ved havet. Se frem til en velsmagende morgenmadsbuffet samt middag serveret af det dygtige personale i flotte omgivelser med havudsigt på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.211 kr.

Ny Øbjerggaard Gods
Hotels.com

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Nyd et dejligt ophold på Ny Øbjerggård Gods i smukke omgivelser inde som ude, gå lange ture i den store have og det private skovområde. De lyse værelser er alle rummelige og har udsigt over haven. Nogle af værelserne har egen balkon eller terrasse hvorfra i kan nyde dejlige stunder. Værelserne har enten eget eller fælles badeværelse.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Nyd et vidunderligt ophold på Den Gamle Arrest i hjertet af Ribe, her kan du lade roen sænke sig. Placeret nær den Jyske Vestkyst er Den Gamle Arrest det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på storslået natur og midt i en hyggelig lille by med autentiske butikker og caféer.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Villa Copenhagen
Hotels.com

Villa Copenhagen

5/5

Hos Villa Copenhagen har du mulighed for at bo inde midt i hjertet af København. Dette luksuriøse hotel har rammerne til at skabe et uforglemmeligt ophold for dig. Du kan frit gøre brug af hotellets faciliteter, som f.eks. fitnesscenter, gratis wi-fi, pool og meget mere. Derudover er der naturligvis kort vej til en bred vifte af spændende seværdigheder, som du kan opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.289 kr.

Ascot Hotel
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Ascot Hotel er det perfekte valg for dig, når du besøger København. Her er der mulighed for at gøre brug af hotellets mange moderne og stille omgivelser til at fokusere på at nyde livet. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, men opholdet kan også bruges på hotellet, hvor der er mange moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

SIDE Design Hotel Hamburg
Hotels.com

SIDE Design Hotel Hamburg

5/5

SIDE Design Hotel Hamburg byder dig indenfor til en luksuriøs stemning og hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet når du ikke er ude at få store oplevelser i byen. Hotellet har nemlig også en god central beliggenhed, som gør det super nemt at tage ud og opleve de spændende seværdigheder der er lige i nærheden af hotellet, som f.eks. Town Hall.

Laveste pris for 2 personer: 1.261 kr.

Copenhagen Admiral Hotel
Hotels.com

Copenhagen Admiral Hotel

4/5

Copenhagen Admiral Hotel ligger i en smuk fredet bygning, hvis historie går helt tilbage til 1780’erne. Hotellet har en helt fantastisk beliggenhed tæt på Amalienborg Slot og lige over for Operaen. Hos dette hotel kan du nyde lækre retter hos deres gourmetrestaurant SALT, gøre brug af deres moderne faciliteter og hvile hovedet på et hyggeligt værelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden har en enestående beliggenhed på Middelfart og byder dig indenfor til et ophold, som du sent vil glemme. Hos Comwell Kongebrogaarden kan du slappe af i deres store spaområde, nyde en tur i swimmingpoolen, gå en tur i de smukke omgivelser eller tage på opdagelse ved nogen af de nærliggende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Skt. Petri
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

Skt. Petri ligger inde midt i hjertet af Købehavn og er det oplagte hotel for dig, som gerne vil opleve København. Skt. Petri har til huse i Vilhelm Lauritzens ikoniske bygning, der stammer tilbage fra 1928 og byder dig indenfor til luksuriøse værelser, moderne faciliteter og mulighed for maksimal afslapning og ultimativ livsnydelse under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel Koldingfjord er et særdeles imponerende hotel, som befinder sig i en utroligt smuk bygning der stammer helt tilbage fra starten af det 19. århundrede. Hos Hotel Koldingfjord har du muligheden for at blive indlogeret på et af deres utroligt lækre værelser, samt at gøre frit brug af deres mange moderne faciliteter, som pool og træningscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Dragsholm Slot
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Dragsholm Slot er et enestående slotshotel, som befinder sig i et utroligt smukt slot der stammer helt tilbage fra det 13. århundrede. Slottet står derudover i en smuk park og befinder sig kun en kort gåtur fra Nekselø Bugt og en god badestrand. Hos Slottet kan du overnatte i et af deres hyggelige værelser og nyde mad i særklasse hos restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Hotel Ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Vil du gerne besøge Svendborg, så er Hotel Ærø et oplagt hotel at overnatte hos. Her kan du hvile hovedet i et af deres luksuriøse værelser og hotellets gode beliggenhed gør det super nemt at komme ud at opleve en masse nærliggende seværdigheder. Når du er på hotellet kan du også gøre frit brug af deres mange moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Gram Slotskro

3/5

Gram Slotskro blev bygget helt tilbage i 1855 og har en helt unik beliggenhed i naturskønne omgivelser ved Gram Slot og Gram sø. Her er de helt perfekte rammer for et uforglemmeligt ophold. Om natten kan du hvile hovedet på et af de hyggelige værelser og om aftenen kan du nyde store gastronomiske oplevelser hos kroens enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Aarhus ligger i beroligende og idylliske omgivelser i Aarhus mellem skov og strand. Her inviteres du indenfor til et uforglemmeligt ophold med ren forkælelse og afslapning. Hos hotellet kan du bl.a. nyde store gastronomiske oplevelser hos Restaurant Marselis, tage en tur på stranden og slappe af på de hyggelige værelser, når du ikke er ude og få oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Dette klassiske hotel ligger helt ned til vandet på flotte Tåsinge. Her får man altså udsigt over Storebælt og Troense havn. Hotellet er delt op i 3 bygninger, hvor der er værelser i alle af dem. Værelserne er moderne indrettet i dejlige lyse rum. Hotellets restaurant tilbyder en stor menu af internationale og danske retter, med udsigt til vandet.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Hotel Juelsminde Strand
Hotels.com

Hotel Juelsminde Strand

3/5

Hotel Juelsminde Strand er det helt perfekte hotel for dig, som vil på miniferie, weekendophold, golfophold eller en længere ferie i Juelsminde. Juelsminde er en fantastisk by med gode spisemuligheder og en enestående stemning. Dette 3-stjernede hotel byder dig indenfor med en fantastisk beliggenhed i Juelsminde, hvor i kan slappe af i deres hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 815 kr.

Brøndums Hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Brøndums Hotel er et luksuriøst hotel i Skagen, som byder dig indenfor til eksklusive omgivelser. Skagen er en helt fantastisk by, som alle skal opleve specielt om sommeren. Brøndums Hotel ligger lige midt i centrum af Skagen og råder over hyggelige værelser, samt en enestående restaurant, hvor dygtige kokke står klar til at skabe store gastronomiske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hotel Ballumhus
Hotels.com

Hotel Ballumhus

3/5

Hotel Ballumhus ligger i idylliske omgivelser på landet i Sønderjylland og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold, hvor du kan fokusere på livsnydelse og selvforkælelse. Som gæst hos Hotel Ballumhus kan du gøre frit brug af alle deres moderne faciliteter, samt nyde specialøl og lækre retter hos deres fantastiske restaurant. Derudover er der kort vej til spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Sallingsund Færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Sallingsund Færgekro er en af de ældste kroer i Danmark med en historie der går helt tilbage til 1600-tallet. Færgehuset ved Sallingsund på Mors går nemlig tilbage til 1600-tallet og i 1700-tallet fik dette hus kongeligt privilegium som kro. I dag er der stadig en helt unik stemning over denne gamle kro og derudover kan du nyde den absolut lækreste mad hos færgekroen.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Dania
Hotels.com

Hotel Dania

4/5

Silkeborg er en utroligt hyggelig by, som har utroligt meget at byde på. Hvis du gerne vil opleve Silkeborg, så er Hotel Dania det oplagte sted at overnatte. Hotel Hotel Dania inviteres du indenfor til hyggelige værelser og moderne faciliteter, som du frit kan gøre brug af. Derudover er der mange spændende seværdigheder lige i nærheden af hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.259 kr.

Kompas Hotel Aalborg
Hotels.com

Kompas Hotel Aalborg

3/5

Kompas Hotel Aalborg er et meget oplagt hotel, hvis du gerne vil opleve Aalborg og det fantastisk liv der er i Aalborg. Hotellet har en fantastisk beliggenhed inde midt i centrum af Aalborg, så du altid kun er en gåtur fra nye oplevelser. Der er mange seværdigheder lige i nærheden og om aftenen kan du hvile hovedet på et af deres hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hotel Limfjorden
Hotels.com

Hotel Limfjorden

3/5

Ud til Limfjorden og i naturrige omgivelser ligger dette rolige hotel. Værelserne her er enkle og lyse. Hotellet er ideelt til folk der gerne vil være aktive, da der er golfbaner omkring, og en stor have hvor der kan laves aktiviteter. Hotellets restaurant byder på traditionel gastronomi, som kan nydes med udsigt over den flotte Limfjord.

Laveste pris for 2 personer: 969 kr.

Montra Skaga Hotel
Hotels.com

Montra Skaga Hotel

4/5

I Hirtshals ligger dette flotte moderne hotel, kun 100 meter fra Nordsøen Oceanarium, og kun 3 minutter fra stationen. Derudover er der muligheder for golf og fiskeri indenfor 15 minutters kørsel fra hotellet. Hotellets værelser er flot indrettet i moderne stille, men de blå farver på værelset gør at man få et bedre indtryk af at være ved havet.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Selvfølgelig skal du tage på billige hotelophold  

Hvad afholder os fra at tage på hotelophold? Som oftest vil det være prisen på opholdet, der virker skræmmende. Så i stedet for at tage på et hotelophold på Vestkysten, vælger vi at finde nogle venner eller familie og indlogere os hos dem. Det kan være hyggeligt, rart og en herlig ferie. 

Det kan også være en smule belastende at skulle tage hensyn til en hel familie, når I gerne vil nyde noget tid for jer selv, om I er et vennepar, kærestepar eller en familie. Hvorfor ikke i stedet tage nogle dage på et hotel og besøge familien, vennerne mm. 

På den måde slipper I for at være til ulejlighed, I slipper for en lang kø til badeværelset og I slipper for at skulle rydde op og stå tidligt op for lave morgenmad. Hotellet giver den luksus, at I er gæster, betalende gæster, som kan forvente en service. Man skal være meget flot stillet, for at noget lignende opstår i det private sommerhus – måske den dag dronningen kigger forbi. 

Alle har råd til billige hotelophold

Hvordan finder man så de billige hotelophold? For selvfølgelig kan alle se, at det i rigtig mange tilfælde giver mere mening at indlogere sig på et hotel for værten og din egen skyld. Er priserne langt højere end du har råd til, giver det selvfølgelig ingen mening at booke opholdet.

Derfor må du lære at spotte de gode tilbud, som hotellerne stiller til rådighed. Hvis du f.eks. skal til på et hotelophold i Århus, kan du være rigtig heldig at finde et hotel til en fornuftig pris, som giver morgenmad, en dejlig seng og måske adgang til lækre badefaciliteter. Hvis behovet kun er til en seng, giver de eksterne goder, selvfølgelig ingen mening at tilkøbe. 

Du vil kunne finde forskellige tilbud, når du søger efter det. Hvis det er i lavsæsonen, er tilbuddene ofte væsentlig bedre. Du vil også med fordel kunne bestille god tid i forvejen, såfremt du har det. Nu er det så med at udvælge, hvilket af de billige hotelophold der passer til dig. Du skal finde frem til, hvad dine behov for hotellet er. 

  • Skal der være morgenmad inkluderet?
  • Skal der være spa?
  • Skal der være plads til arbejde på hotelværelset?
  • Skal der være en restaurant og roomservice?

smukt hotelværelse

Du skal lære at spotte de gode tilbud og priser 

Et stort skridt tættere. Nu er det tid til at sortere i de tilbud, du har fået. En god portion billige hotelophold har en virkelig god og billig pris, men de leverer ikke den service, du søger. Disse skal selvfølgelig vælges fra. 

Udvælgelsen kan være en smule langhåret. Du vil gøre klogt i at tjekke op på anmeldelser, læse det med småt i forhold til faciliteter og bruge lidt ekstra tid på at søge rundt.

Skal du på hotelophold i Nordjylland, fordi du har forretning i området eller vil nyde en weekend med en ledsager, skal det bedste og billigste hotel findes. I fjerner alle de tilbud, hvor I får langt mere end I kommer til bruge. Besparelsen kan være nok så stor, men den er helt ligegyldig, hvis I aldrig havde tænkt jer at bruge bycyklerne, spaen eller ikke behøver et værelse med havudsigt.  

Placering og tidspunkt er nøgleordene 

Søger I et hotelophold på Fanø for familien eller parret, hvorfor så ikke tage af sted på det mest belejlige tidspunkt. Tidspunktet for jeres ophold er nemlig en af nøgleelementerne, når I leder efter billige hotelophold. Jo længere væk fra den travle periode, I booker, jo billigere kan I finde jeres ophold til. 

Placeringen kan også være årsag til en god besparelse. Hvis I f.eks. skal på et spaophold, er det ret ligegyldigt, om det ligger i København eller Sønderjylland. Jo mere afsides kan faktisk være at foretrække. 

Ligesom med så meget andet falder priserne, jo længere du kommer fra hovedstaden. Det kan også være en hjælp til at finde billige hotelophold. 

FAQ

Vi har samlet nogle af de ofte stillede spørgsmål i forbindelse med booking af billige hotelophold.

Hvordan finder jeg billige hotelophold? 

Ved at finde dine essentielle krav til hotelopholdet og booke derefter. 

Derudover skal du vælge opholdet strategisk klogt efter placeringen i landet og opholdets tidspunkt.

Hvordan finder jeg de gode billige hotelophold? 

Ved at læse de forskellige tilbud, som hotellerne giver grundigt igennem. MAO: Læs det med småt. 

Læs også anmeldelse og forhør dig generelt om det sted og det hotel, du overvejer at booke ophold på. Det tager lidt ekstra evne at finde det billigste og bedste hotelophold. 

Hvilke billige hotelophold skal jeg altid holde mig fra? 

Du skal altid holde dig fra billige hotelophold 

  • Hvor anmeldelserne er helt i bund 
  • Hvor det lader til at du får lovet mere, end der er realistisk
  • Hvor du føler dig utilpas med booking

Hvis noget er for godt til at være sandt, så er det nok heller ikke sandt.