fbpx

Hotelophold Sverige

Bedste hotelophold i Sverige 2024

Hvis du gerne vil have nogle nye og spændende oplevelser, så er et hotelophold i Sverige en formidabel idé. På den måde slipper du også for en lang rejsetid. Du skal blot over Øresund, og så er du i et andet land. Du kan både tage din gode ven, dit barn eller din partner med. Sverige er nemlig for alle.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Ystad Saltsjöbad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4.5/5

Hvordan lyder det med afslappende ophold i den smukke by Ystad, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress? Hvis det lyder som noget for dig, så er Ystad Saltsjöbad et oplagt valg for dig. Her kan du overnatte i deres hyggelige rammer, bruge deres moderne faciliteter, slappe af på stranden eller tage på opdagelse i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Hotel Skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Hotel Skansen ligger i Båstad og er det perfekte valg, hvis du gerne vil opleve byen og alle de spændende seværdigheder der er i nærheden, som f.eks. Bjare Rodkulla. Udover at have en fantastisk beliggenhed, så er byder hotellet dig også indenfor til hyggelige værelser, et moderne fitnesscenter og lige i nærheden af stranden en lækker badestrand.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Varbergs Kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Varbergs Kusthotell ligger lige ned til vandet og har en helt fantastisk udsigt. Som gæst hos hotellet kan du hvile hovedet på et af deres hyggelige værelser, når du ikke er ude at få store oplevelser i byen og nærområdet. Hotellet har også et utroligt luksuriøst spa-område, hvor du kan nyde pools, saunaer, dampbade og mere til.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Hotel Tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Hotel Tylosand er det helt perfekte valg for dig, som gerne vil besøge den spændende og hyggelige by Halmstad. Her er der en romantisk stemning og mange gode faciliteter, som f.eks. pool og fitness. Lige i nærheden af hotellet er der også en fantastisk badestrand, samt mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Hotell Mossbylund
Hotels.com

Hotell Mossbylund

4/5

Hotell Mossbylund ligger lige ved siden af Skånes helt utroligt smukke sydkyst og byder dig indenfor til afslapning og hygge. Hotellet har mange moderne faciliteter, som sikrer et godt ophold, og så er der en badestrand lige i nærheden af hotellet. Der er også kort vej til både Malmø og Ystad, samt en masse spændende seværdigheder du kan opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.122 kr.

Falkenberg Strandbad
Hotels.dk

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Falkenberg Strandbad ligger i den hyggelige by Falkenberg i Sverige og er det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil på et afslappende ophold, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress. Her bydes du indenfor til hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet og moderne faciliteter, som pool og fitness, der sikrer at du får et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 2.506 kr.

Arken Hotel Art Garden Spa
Hotels.dk

Arken Hotel & Art Garden Spa

4/5

Alle har brug for et sted, hvor de kan slippe væk fra hverdagens stress og bare fokusere på at nyde livet. Mangler du sådan et sted? Så er Arken Hotel Art Garden Spa det oplagte sted for dig. Her kan du hvile hovedet i idylliske omgivelser, gøre brug af deres moderne faciliteter, som pool og fitness, samt tage ud at besøge mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.109 kr.

The Steam Hotel
Hotels.dk

The Steam Hotel

4/5

The Steam Hotel er et luksuriøst hotel med en helt fantastisk beliggenhed i Västerås. Hotellet råder over hyggelige værelser og mange gode faciliteter, som sikrer dig et godt ophold. Hotellet har bl.a. pool og fitness, som du kan gøre frit brug af. Lige i nærheden af hotellet er der også et hav af spændende seværdigheder, som du kan opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.313 kr.

Söderköpings Brunn
Hotels.dk

Söderköpings Brunn

4/5

Söderköpings Brunn ligger i byen Söderkoping og er et fantastisk hotel, som står klar til at give dit et uforglemmeligt ophold. Her kan du gøre brug af mange moderne faciliteter, som f.eks. pool og sauna, som sikrer, at du får et godt ophold. Derudover har hotellet restaurant, hvor du kan nyde lækre retter og kolde drinks.

Laveste pris for 2 personer: 1.261 kr.

Hotell Hallstaberget
Hotels.dk

Hotell Hallstaberget

4/5

Hotell Hallstaberget ligger i den hyggelige svenske by Solleftea og byder dig indenfor til et hyggeligt og afslappende ophold, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress. Hotellet råder både over pool og fitness, samt en god restaurant, hvor du kan nyde en varm kaffe om morgenen og god mad. Der er derudover mange spændende seværdigheder i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 730 kr.

Vann Spa Hotel and Conference
Hotels.dk

Vann Spa Hotel and Conference

4/5

Vann Spa Hotel and Conference ligger i den hyggelige svenske by Brastad og står klar til at byde dig indenfor til et uforglemmeligt ophold med fokus på afslapning og livsnydelse. Hotellet råder over en lækker badestrand, en varm pool, et stort fitnesscenter og meget mere. Derudover er der også mange spændende seværdigheder lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.241 kr.

Krusenberg Herrgård
Hotels.dk

Krusenberg Herrgård

4/5

Krusenberg Herrgård er det oplagte valg, når du gerne vil besøge den idylliske by Uppsala. Her har man skabt den perfekte blanding mellem komfort og pris, samtidigt med at der er mange moderne faciliteter, som sikrer dig et godt ophold. Lige i nærheden af hotellet er der mange spændende ting at lave, du kan f.eks. tage ud at besøge Evolutionsmuseet.

Laveste pris for 2 personer: 924 kr.

Marholmen
Hotels.dk

Marholmen

3.5/5

Marholmen ligger i utroligt smukke og idylliske naturomgivelser og kun få hundrede meter fra en privat badestrand. Hotellet byder dig indenfor til hyggelige værelser, en masse sjove aktiviteter, moderne faciliteter og en enestående restaurant, hvor du kan nyde lækre retter. Hotellet har også et spacenter, hvor du kan forkæle krop og sind, og bare nyde livet.

Laveste pris for 2 personer: 967 kr.

Varbergs Stadshotell Asia Spa
Hotels.dk

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

4/5

Varbergs Stadshotell Asia Spa kan være dit hjem i Varberg i en periode og er det oplagte valg, hvis du gerne vil opleve Varberg. Hotellet byder dig indenfor til hyggelige rammer og moderne faciliteter, som sikrer et fantastisk ophold. Der er bl.a. både pool og fitness på hotellet. Fra hotellet er der kort afstand til spændende attraktioner, som f.eks. Varberg Kyrka.

Laveste pris for 2 personer: 1.106 kr.

Grand Hotel Saltsjöbaden
Hotels.dk

Grand Hotel Saltsjöbaden

3.5/5

Grand Hotel Saltsjöbaden er et utroligt hyggeligt og luksuriøst hotel, som byder dig inden for til et ophold, som du sent vil glemme. Her har du mulighed for maksimal afslapning og ultimativ livsnydelse og kan gøre frit brug af hotellets moderne faciliteter. Hotellet ligger i den stockholmske skærgård, som ca. er 20 minutter i bil fra Stockholm centrum.

Laveste pris for 2 personer: 953 kr.

Marstrands Havshotell
Hotels.dk

Marstrands Havshotell

4/5

Vil du gerne en tur til Marstrand, så behøver du ikke lede efter hotel længere. Marstrands Havshotell er nemlig det helt perfekte valg, hvis du gerne vil til denne by. Hotellet har en helt fantastisk beliggenhed ud til vandet og råder over moderne faciliteter, som sikrer at du får et enestående ophold. Hotellet har bl.a. spa-område og hele 3 indendørs pools.

Laveste pris for 2 personer: 1.313 kr.

Gullmarsstrand Hotell Konferens
Hotels.dk

Gullmarsstrand Hotell & Konferens

4/5

Gullmarsstrand Hotell Konferens har en helt unik og idyllisk udsigt ned til vandet i Fiskebäckskil og en smuk udsigt over Gullmar Fjord. Hotellet har også en privat strand og et helt unik hygge-område med panoramaudsigt over Skagerrak. Hotellet har også en helt fantastisk restaurant, som står klar til at give dig store gastronomiske oplevelser du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 1.362 kr.

Orbaden Spa Resort
Hotels.dk

Orbaden Spa & Resort

4/5

Orbaden Spa Resort ligger i Vallsta i Sverige og er det helt perfekte hotel til dig, som gerne vil slippe lidt væk fra hverdagen og bare fokusere på at nyde livet. Hotellet har fitness, pool og en stor badestrand lige i nærheden, hvor du kan nyde solen. Derudover er der mange spændende seværdigheder og andre byer i nærheden, som du også kan opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.896 kr.

Körunda Golf Konferenshotell
Hotels.dk

Körunda Golf & Konferenshotell

4/5

Körunda Golf Konferenshotell er et oplagt valg for dig, som har planer om at besøge Osmo. Hos Körunda Golf Konferenshotell har du mulighed for at glemme alt om hverdagens stress og bare nyde livet. Hotellet har bl.a. boblebad, fitness og en strand lige i nærheden. Der venter også mange seværdigheder ude i nærområdet, som f.eks. Osmo Kyrka.

Laveste pris for 2 personer: 1.298 kr.

Ellery Beach House
Hotels.dk

Ellery Beach House

3/5

Ellery Beach House er et helt unikt og utroligt imponerende designhotel, som ligger i grønne og idylliske omgivelser på den hyggelige ø Lidingo, ca. 20 minutter væk fra centrum af Stockholm. Dette hotel har tennisbane, swimmingpool, fitness og et kæmpe spa- og wellnesscenter, hvor du kan forkæle kroppen og sind. Der er også en golfbane lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 2.031 kr.

Sankt Jörgen Park
Hotels.dk

Sankt Jörgen Park

4.5/5

Der er ikke nogen tvivl om, at Göteborg er en fantastisk by og hvis du gerne vil opleve Göteborg, så er Sankt Jörgen Park et oplagt sted at overnatte. Dette hotel har en fantastisk beliggenhed der gør det nemt at opleve byen og dens seværdigheder, og derudover byder hotellet dig indenfor til hyggelige værelser og en lang række gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.341 kr.

Dalecarlia Hotel Spa
Hotels.dk

Dalecarlia Hotel & Spa

4/5

Dalecarlia Hotel Spa er et utroligt hyggeligt hotel, som ligger i den idylliske by Tällberg. Hos dette hotel er afslapning og forkælelse i fokus. Hotellet har et fantastisk spaområde, hvor du kan forkæle krop og sind, samt en enestående restaurant, hvor du kan få store madoplevelser. Derudover er der kun kort vej til en bred vifte af spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 906 kr.

Hotell Högland
Hotels.dk

Hotell Högland

4/5

Hotell Högland er et familievenligt hotel med beliggenhed i Nassjo. Hos Hotell Högland inviteres du indenfor til hyggelige rammer, hvor du kan hvile hovedet, når du ikke er ude at få store oplevelser. Hotellet ligger også lige i nærheden af en golfbane og så er der kun kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotell Södra Berget
Hotels.dk

Hotell Södra Berget

4/5

Hotell Södra Berget ligger i Sundsvall og er et ideelt hotel for dig, som gerne vil opleve Sundsvall og alle de nærliggende seværdigheder. Hotellet råder over hyggelige værelser og moderne faciliteter, som f.eks. fitness, pool og gratis wi-fi. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Kulturmagasinet og Gustav Adolfs kyrka.

Laveste pris for 2 personer: 1.065 kr.

Hotel Frösö Park
Hotels.dk

Hotel Frösö Park

4/5

Hotel Frösö Park er et helt fantastisk hotel, som byder dig indenfor til luksuriøse rammer, hvor du for alvor kan forkæle dig selv og glemme alt om hverdagens stress. Hotellet råder over 2 swimmingpools, et enestående spa- og wellnesscenter, samt en udsøgt restaurant, som står klar til at servere de absolut lækreste retter for dig.

Laveste pris for 2 personer: 924 kr.

Hotel Öresund
Hotels.dk

Hotel Öresund

4/5

Vil du gerne på ferie til den hyggelige by Landskrona? Så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Öresund er en oplagt mulighed for dig. Hotel Öresund har mange gode faciliteter, som du frit kan gøre brug af, som f.eks. boblebad og fitness, der sikrer dig et godt ophold Fra hotellet er der kort vej til en lækker badestrand og mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.087 kr.

Quality Hotel The Box
Hotels.dk

Quality Hotel The Box

3.5/5

Lingköping er en utroligt hyggelig svensk by og det er også i Linköping du kan finde Quality Hotel The Box. Dette hotel har en god beliggenhed i byen, som gør det til et oplagt hotel for alle, som gerne vil opleve Linköping og alt det, som byen har at byde på. Du kan f.eks. tage ud at se vartegn som Sankt Lars Kyrka.

Laveste pris for 2 personer: 722 kr.

Kurorten Mösseberg
Hotels.dk

Kurorten Mösseberg

3.5/5

Kurorten Mösseberg ligger i den hyggelige by Falkoping og hvis du gerne vil opleve denne unikke by, så er Kurorten Mösseberg det oplagte sted for dig. Her kan du hvile hovedet i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres moderne faciliteter. Hotellet har bl.a. pool, fitness og et stort spaområde, hvor du kan forkæle krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 1.167 kr.

Treetop Spa Hangout Hotel
Hotels.dk

Treetop Spa Hangout & Hotel

3.5/5

Der er ikke noget tvivl om, at Göteborg er en hyggelig by og Treetop Spa Hangout Hotel har skabt det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil på et luksuriøst ophold i Sverige. Hos hotellet kan du gøre brug af deres moderne faciliteter, som f.eks. spa, boblebad og fitness, om dagen tage ud til de tætte spændende vartegn og slappe af om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 653 kr.

Hotel Riverton
Hotels.dk

Hotel Riverton

4/5

Hotel Riverton er et unikt designhotel i Sverige, som byder dig indenfor til hyggelige rammer, hvor du har mulighed for oplevelser, livsnydelse og at forkæle dig selv. På værelserne kan du hvile hovedet og glemme alt om hverdagens stress og hotellets gode beliggenhed gør, at der kun er kort vej til mange spændende seværdigheder og det sprudlende liv i Goteborg.

Laveste pris for 2 personer: 908 kr.

Skepparholmen Nacka
Hotels.dk

Skepparholmen Nacka

3.5/5

Skepparholmen Nacka ligger ganske tæt på det centrale Stockholm i Saltsjö Boo og her inviteres du indenfor til et hyggeligt hotel, hvor du kan forkæle krop og sind. Skepparholmen råder nemlig over de hyggeligste værelser og et hyggeligt spaområde, hvor der virkelig er mulighed for at forkæle sig selv og kroppen, samtidigt med at det er et utroligt flot hotel!

Laveste pris for 2 personer: 1.530 kr.

Sunlight Hotel Conference And Spa
Hotels.dk

Sunlight Hotel Conference and Spa

3.5/5

Sunlight Hotel Conference And Spa ligger i Nyköping og er et godt sted at slappe af og komme lidt væk fra hverdagens stress. Hos hotellet bydes du indenfor til de hyggeligste værelser, moderne faciliteter, som f.eks. pool og fitnesscenter, samt deres enestående beliggenhed, hvor der er kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Labyrinten pa Lindbacken.

Laveste pris for 2 personer: 1.028 kr.

Åkerblads Gästgiveri Hotell Spa
Hotels.dk

Åkerblads Gästgiveri Hotell Spa

4/5

Åkerblads Gästgiveri Hotell Spa har en imponerende historie, som går helt tilbage til det 15. århundrede. Hotellet ligger små 400 meter fra den smukke sø Siljan og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold i hyggelige rammer og lækre værelser. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.043 kr.

Nynäs Havsbad
Hotels.dk

Nynäs Havsbad

4/5

Nynäs Havsbad er det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt ophold til Sverige. Hotellet har en enestående beliggenhed med kort vej til både Nynäshamn Station og Nynäshamn Færgehavn. Hos hotellet kan du slappe maksimalt af og nyde deres moderne spafaciliteter, når du ikke er ude at få store oplevelser i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 1.094 kr.

Radisson Blu Riverside Hotel
Hotels.dk

Radisson Blu Riverside Hotel

4/5

Radisson Blu Riverside Hotel ligger i den hyggelige by Göteborg og er det perfekte hotel for dig, som gerne vil på et godt ophold til Sverige. Hotellet har en fantastisk beliggenhed centralt i byen og byder dig indenfor til hyggelige værelser, moderne faciliteter og luksuriøse omgivelser. Hotellet har f.eks. en stor tagterrasse med spabad og udsigt over byen.

Laveste pris for 2 personer: 755 kr.

The Lamp Hotel Norrkoping
Hotels.dk

The Lamp Hotel Norrkoping

4/5

Hos The Lamp Hotel Norrkoping i Sverige inviteres du indenfor til et uforglemmeligt ophold med hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet. Hotellet råder også en helt fantastisk restaurant, samt et lækkert spa område, hvor du kan forkæle krop og sind. Alt i alt det oplagte hotel for dig, som gerne vil opleve Norrköping i Sverige.

Laveste pris for 2 personer: 1.258 kr.

Kosta Boda Art Hotel
Hotels.dk

Kosta Boda Art Hotel

4.5/5

Kosta Boda Art Hotel ligger i den hyggelige by Kosta, som ligger i nærheden af Växjö. Hos dette enestående designhotel har du mulighed for at overnatte i hyggelige værelser med en fantastisk beliggenhed i Kosta. Derudover råder hotellet også over swimmingpool og et lækkert trænings- og spa center, hvor du kan forkæle dig selv.

Laveste pris for 2 personer: 1.998 kr.

First Hotel Billingehus
Hotels.dk

First Hotel Billingehus

3.5/5

First Hotel Billingehus er et utroligt hyggeligt hotel, som er det oplagte valg for dig, som gerne vil besøge Skovde. Hotellet har en fantastisk beliggenhed, som gør, at du nemt kan komme ud og besøge spændende vartegn i nærheden, som f.eks. S:ta Helena Kyrka og The Sculpture “Livets brunn”. Derudover har hotellet minigolf, fitness, pool og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Derfor skal du tage på hotelophold i Sverige

Sverige er et land, hvor hyggen er i højsæde. Derfor vil du på et besøg i Sverige også kunne opleve den gamle tradition fika. Fika er svenskernes udtryk for at sætte sig med en god kop kaffe og gerne noget sødt til. Ofte en kanelbulle. Sådan sidder svenskerne ofte og hygger sig, mens de snakker om lidt af hvert. Fika er en næsten hellig tradition for svenskerne, så hvis en svensker inviterer dig til fika, må du hellere være forberedt på at hygge dig godt og grundigt. Hvis du i stedet gerne vil blive i Danmark, kan et hotelophold i Vejle for eksempel også anbefales.

Et hotelophold i Sverige er for alle

Sverige er fuld af oplevelser for alle aldersgrupper. Landet består både af flere sjove tivolier, fantastiske naturområder og spændende museer. Derfor er det også et land, som du sagtens kan besøge igen og igen, uden at kede dig. Det er også et land, som du kan invitere hvem som helst med til. I kan nemlig helt selv planlægge, hvad jeres tur skal indeholde. Det kan enten være en naturoplevelse, en tur tilbage i historien eller en kulturel storoplevelse. Det er helt op til dig og din rejsepartner. Hvis I er mere interesserede i en ferie på dansk jord, kan I også overveje et hotelophold i Østjylland.

vidunderligt hotelværelse

Få en fantastisk naturoplevelse året rundt i Sverige

En stor fordel ved Sverige er, at det er en stor fornøjelse at besøge landet året rundt. Hvis du er glad for skisport, kan du også besøge ét af landets mange skisportssteder om vinteren. Om sommeren er landet også skønt, da naturen er særligt indbydende, når alt er sprunget ud. Hvis du er glad for at gå på jagt, er der også rig mulighed for det i Sverige. Her kan du finde flere jagtselskaber, der kan tage dig med ud og se de gode steder. Hvis du hellere vil opleve den vestjyske natur, kan du også tage på hotelophold i Lemvig. Du kan også tage på hotelophold i Thisted, hvis du hellere vil til Nordjylland, men den svenske natur er noget helt særligt.

FAQ

Hvad koster et hotelophold i Sverige?

Sverige har mange forskellige hoteller. Her kan du vælge blandt de dyreste luksushoteller og mere budgetvenlige overnatningssteder. Derfor er det svært at sige, hvad et hotelophold i Sverige koster. Priserne varierer meget. Dog kan du være helt sikker på, at du kan finde et svensk hotel, der passer til dit budget. Hotellerne findes nemlig i alle prisklasser.

Hvis du gerne vil spare penge på dit ophold, kan du tage af sted uden for sæsonen. Eksempelvis er der flere skihoteller, som du også godt kan besøge om sommeren. Der kan du selvfølgelig ikke stå på ski, men naturområderne er stadig herlige.

Hvornår er det bedst at tage på hotelophold i Sverige?

Hvornår du bør tage et ophold i Sverige, er virkelig et spørgsmål om præferencer. Hvis du elsker skisport, bør du helt klart tage af sted om vinteren, hvor alle deres skisportssteder er åbne. Der er flere skønne områder, hvor du kan stå på ski i timevis.

Hvis du ikke er så meget til skisport, er Sverige heldigvis skønt hele året rundt. Hvis du tager afsted om sommeren, vil du opleve naturen i al sin pragt. Her vil landet også være besøgt af flere forskellige nationaliteter, hvilket giver landet en spændende og livlig stemning.

Hvilket er det bedste hotelophold i Sverige?

Det er dine præferencer, der afgør hvilket hotelophold i Sverige, der er det bedste. Nogle vil gerne have et luksushotel med virkelig lækre faciliteter. Andre sætter større pris på et hotel med en meget central placering. Andre vil gerne have på et hyggeligt skihotel.

Nogle helt andre sætter derimod pris på et børnevenligt hotel, hvor børnene ikke hele tiden skal tysses på. Derfor er det forskelligt fra person til person, hvad de anser som det bedste hotelophold i Sverige.