fbpx

Hotelophold Bornholm

Bedste hotelophold på Bornholm 2024

Bornholm er en dejlig ø, og det er én af Danmarks mest naturskønne områder. Øen ligger langt fra resten af landet og har sin egen historie og kultur.

Hotelophold Bornholm giver dig god mulighed for at udforske øen på egen hånd eller komme på ture rundt på øen. Det kan være billigere end et hotelophold Berlin eller London, og du får en mere naturrig oplevelse. Fra museer til moderne innovation og hygge rodfæstet i dansk kultur – på Bornholm kan du finde det hele.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Pension Holmegaard
Hotels.com

Pension Holmegaard

2.5/5

Midt i Sandvig i området omkring Nordbornholm ankommer I til Pension Holmegaard. I vil med det samme falde for æstetikken og de mange fine detaljer. Det er lidt som at træde ind i en gammel film, hvor alt er bevaret. Derfor oser pensionatet også af dejlig og nostalgisk stemning. Her har I lyst til at blive.

Laveste pris for 2 personer: 1.030 kr.

Hotel Allinge
Hotels.com

Hotel Allinge

3/5

Hvis I søger et sted at opholde jer i Nordbornholm, bør I overveje Hotel Allinge. Her er tempoet helt nede, så I kan nyde allermest. Det er et perfekt sted at opholde sig, hvis man ønsker at have begivenheder og seværdigheder tæt på. Det hele ligger i kort køreafstand, og Allinge by er i sig selv et besøg værd.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Hotel Gudhjem
Hotels.com

Hotel Gudhjem

3/5

Et af de mest populære valg af hotel, når turen går til Bornholm, er Hotel Gudhjem. Det ligger centralt placeret i Gudhjem; en af de hyggeligste byer på Bornholm. Alene atmosfæren på hotellet og i byen er et besøg værd. Her finder I jer hurtigt godt til rette. Det bliver med garanti til en masse gode gåture rundt i nærmiljøet.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Griffen Spa Hotel
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Griffen Spa Hotel ligger smukt placeret på Bornholm med udsigt til Østersøen. Hotellet er moderne på alle måder; de indbydende lyse værelser, de flotte suiter, et lækkert spa- og wellnessområde, hvor I kan slappe fuldstændigt af, og hotellets populære restaurant, der byder på moderne mad. Tag hertil hvis den skal stå på afslappende nydelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Gudhjem Vandrerhjem
Hotels.com

Gudhjem Vandrerhjem

2/5

Den hyggelige stemning er slet ikke til at tage fejl af, når man ser Gudhjem Vandrerhjem udefra; et rødt bindingsværkshus, smukt beliggende ved fiskerlejet Gudhjem på Bornholm. I får udsigt til havn og hav, og summen fra den hyggelige by vil hurtigt lokke jer ud på udforskning af den charmerende by, I bor i.

Laveste pris for 2 personer: 624 kr.

Badepensionat Sandloppen
Hotels.com

Badepensionat Sandloppen

2.5/5

Badepensionat Sandloppen ligger i Allinge, og er et af Bornholms mest hyggelige badepensionater. Det er det hyggeliste sted at slå sig ned, hvor I bor på lyse værelser, der er indrettet hyggeligt. Her er I tæt på fantastiske naturoplevelser, hvor der er kort afstand til fx Opalsøen og Hammershus.

Laveste pris for 2 personer: 828 kr.

Jantzens Hotel
Hotels.com

Jantzens Hotel

3/5

Hvis I ønsker den mest autentiske og lokale oplevelse på Bornholm, så er Jantzens Hotel i Gudhjem det helt perfekte valg. Det er lidt som at bo i et privat hjem, hvor stemningen er nede på jorden, og I er omgivet af farverige blomster og grønne buske og træer i hotellets gårdhave og omkringliggende have.

Laveste pris for 2 personer: 1.200 kr.

Grønbechs Hotel
Hotels.com

Grønbechs Hotel

3/5

Der er flere muligheder for hoteller på Bornholm, men Grønbech Hotel er det perfekte valg for livsnyderne. Her er sans for detaljerne, og stilen er gennemtænkt. I vil med det samme falde for den lækre æstetik, hvor I får let ved at slappe af og føle jer hjemme. Hotellet ligger i Allinge med naturskønne oplevelser i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hotel Klippen
Hotels.dk

Hotel Klippen

3/5

I kan næsten røre vandet, når I bor på Hotel Klippen. Hotellet ligger placeret ved siden af havnen i Gudhjem. Hotellet er placeret et stykke over havets overflade på de velkendte klipper, som findes overalt på Bornholm. Her er en familiær atmosfære, hvor I kan nyde tilværelsen på jeres dejlige værelse eller på hotellets udendørs terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.065 kr.

Sandkaas Badehotel
Hotels.com

Sandkaas Badehotel

3/5

Sandkaas Badehotel er det helt rigtige valg, hvis I ønsker den fulde oplevelse af et badehotel. Det ligger på den smukke kyststrækning mellem Allinge og Tejn. Morgenmaden er inkluderet. Stilen og indretningen er klassisk, og I vil med det samme falde for den skønne atmosfære. Husk at gå mindst en smuttur ned til den dejlige sandstrand.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

Hotel Sandvig Havn
Hotels.com

Hotel Sandvig Havn

2/5

Når I ankommer til Hotel Sandvig Havn, oplever I, hvordan hotellet troner sig op med udsigt til den charmerende fiske- og lystbådehavn i Sandvig. Det betyder også, at I kan bosætte jer på et værelse med en flot udsigt til havet. Værelserne er charmerende og bevaret helt som i gamle dage.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hotel Skovly
Hotels.com

Hotel Skovly

3/5

Helt som navnet på dette hotel antyder, så kan I ved et ophold på Hotel Skovly krybe i ly og være i pagt med naturen. Her forsvinder I fra bylivets stress og jag. I stedet bor I midt i den frodige og grønne skov, og har samtidig adgang til en skøn strand tæt på.

Laveste pris for 2 personer: 1.053 kr.

Hotel Friheden
Hotels.com

Hotel Friheden

3/5

Hotel Friheden er det perfekte valg, hvis I skal have et godt udgangspunkt for jeres ferie. Her er en uformel stemning, hvor I hurtigt føler jer tilpas i omgivelserne. I får en betagende flot udsigt, og I kan nyde en lækker middag på hotellets restaurant med en betagende og flot panoramaudsigt til Østersøen.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

Hotel Abildgaard
Hotels.com

Hotel Abildgaard

3/5

Noget af det, der lokker de fleste, når de vælger Hotel Abildgaard, er den lækre pool. I har endda mulighed for at bestille et ophold med alt inklusiv. Det er nemlig som at rejse til udlandet, når I vælger dette hotel i Sandkås på Bornholm. Her er også adgang til en lækker sandstrand.

Laveste pris for 2 personer: 745 kr.

Hotel Balka Strand
Hotels.com

Hotel Balka Strand

3/5

Hotel Balka Strand ved Nexø tager sig ud som et spændende hotel med sin glasfacade. I bor kun tre kilometer fra Nexø by, og I kan på ingen tid gå direkte ned til en sandstrand med badevenlige forhold. Her er en masse spil og aktiviteter, så I bestemt ikke kommer til at kede jer.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

Derfor skal du vælge hotelophold Bornholm

Bornholm er én af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og da det er Danmarks tredjestørste ø, kun overgået af Fyn og Sjælland, er der rig mulighed for at finde et godt hotel.

På Bornholm kan du finde hotelophold med hund, så du kan rejse med din firbenede følgesvend. Fordi det er en så populær turistdestination, både for danskere og udenlandske turister, kan du finde lige dét hotel, der passer til dig.

Der er meget at se og lave, når du vælger hotelophold Bornholm. Selvom du tager til øen med et andet formål end afslappende ferie, er der masser af små ture, du kan tage ud på.

Dét kan du opleve på Bornholm

Én af de mest populære turistattraktioner på Bornholm er Hammershus, men du kan også opleve mere skjulte perler som for eksempel Dynddalen. Her finder du et sandt naturparadis, hvor klimaet er anderledes end i resten af landet og tillader eksotiske planter at vokse vildt. I Dynddalen kan du desuden se Danmarks længste vandfald.

Når du besøger Bornholm, kan du også tage på cykeltur rundt mellem de mange runde kirker. Du kan besøge forstenet sandbund, opleve forstenede gopler på ét af de eneste steder i verden eller gå rundt i én af de mange hyggelige byer og besøge de lokale røgerier.

Parferie på Bornholm

Bornholm er et godt sted at tage hen på parferie. Om det skal være et hotelophold jul, nytår eller i påsken, så kan I finde et ophold, der giver jer mulighed for bare at være sammen.

Der er mange hotelophold Bornholm, som dyrker den bornholmske ro og idyl. På klippeøen kan I sætte farten ned og være i hinandens selskab uden at skulle nå en masse andet. I kan tage rundt på kroer, restauranter og caféer, indånde historien og vandre i naturen, som I lyster det.

Bornholm er et perfekt sted til en parferie.

flot hotelværelse

Familieferie på Bornholm

Bornholm er en god destination for familier med børn i alle aldre. Et hotelophold Bornholm giver mulighed for at dele kultur med de unge mennesker, og der kan selvfølgelig arrangeres hotelophold med pool. 

Selvom Bornholm er en lidt atypisk destination, da der ikke er nogen kæmpe gågader eller store forlystelsesparker, så giver freden og roen på øen mulighed for at tage en dyb indånding og bare være i hinandens selskab.

Hotelophold Bornholm er værd at udforske, hvis familien skal prøve noget nyt.

FAQ

Hvordan kommer man til Bornholm?

Du kan komme til Bornholm ved at sejle med færge eller flyve med indlandsfly. Der er flere steder, du kan tage af sted fra, men mest typisk er det at rejse fra Sjælland eller Sverige.

Er Bornholm et godt feriested?

Bornholm er en rigtig god feriedestination for både unge og gamle. Der er mange ting at se, og alle vil kunne finde noget, der både styrker samvær og kildrer fantasien.

Hvad kan man lave på Bornholm?

Der er mange ting at lave på Bornholm. Hammershus, Dynddalen og de runde kirker er nogle af de mest populære attraktioner, men øen har også meget andet at byde på – fx naturhistoriske museer og unikke geologiske fænomener.