fbpx

Hotelophold Fyn

Bedste hotelophold på Fyn 2024

Hvis du elsker eventyrlig hygge, vil du elske et hotelophold på Fyn. Øen er kendt som forfatteren H.C. Andersens hjemstavn, og det er tydeligt at se, hvor han hentede sin inspiration fra. På Fyn finder du både skøn natur og pulserende byliv. Derfor kan du også invitere alle med. Lige fra dit barn til din kæreste.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Hvedholm Slotshotel
Hotels.com

Hvedholm Slotshotel

4/5

Hvedholm Slotshotel er et idyllisk hotel der har til huse i et gammelt smukt slot og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold. Her kan du overnatte i smukke omgivelser i den hyggelige by Faaborg og bruge hotellets moderne faciliteter, som sikrer, at du får et godt ophold. Der er også mange seværdigheder i nærheden, som du kan opleve.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Sinatur Hotel Storebælt
Hotels.com

Sinatur Hotel Storebælt

3/5

Hvis I søger væk fra byen og mod naturen, finder I en perle, hvis I vælger Sinatur Hotel Storebælt. Her er I omgivet af den skønneste natur i form af skov, strand og hav, som indbyder til gåture og udflugter. Her bor I på værelser med lysindfald fra det åbne hav, og alt føles åbent, let og dejligt.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden har en enestående beliggenhed på Middelfart og byder dig indenfor til et ophold, som du sent vil glemme. Hos Comwell Kongebrogaarden kan du slappe af i deres store spaområde, nyde en tur i swimmingpoolen, gå en tur i de smukke omgivelser eller tage på opdagelse ved nogen af de nærliggende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Gl. Brydegaard
Hotels.com

Gl. Brydegaard

3.5/5

Hvis I skal helt ned i tempo, og opsøge det modsatte af det travle arbejdsliv, er Gl. Brydegaard et sikkert valg. Her får I roen fra naturens dejlige lyde, nærværende stemning og hjemlig atmosfære. Det er lidt som at ankomme til sit andet hjem. I baghaven er en eng, og I er tæt på strand og skov.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

Milling Hotel Plaza
Hotels.com

Milling Hotel Plaza

4/5

I Odense finder I Milling Hotel Plaza, som uden tvivl er det flotteste hotel i byen. Det tårner sig bogstaveligt talt op midt i byen, og det indre matcher det ydre. I bor på hyggelige og autentiske værelser med udsigt over byen. Indretningen er gennemført i alle rum, og I vil med garanti kunne mærke den skønne atmosfære.

Laveste pris for 2 personer: 899 kr.

Hotel Odeon
Hotels.com

Hotel Odeon

4/5

I hjertet af Odense ligger Hotel Odeon. Når I træder ind på hotellet, vil I med det samme lægge mærke til den behagelige og varme indretning. Værelserne er indrettet med samme hyggelige atmosfære, og I kan få serveret mad i den mindst lige så hyggelige restaurant. Her vil I føle jer godt tilpas.

Laveste pris for 2 personer: 1.125 kr.

Comwell H.C. Andersen Odense
Hotels.com

Comwell H.C. Andersen Odense

4/5

På Comwell H. C. Andersen Odense bor I på et hyggeligt hotel, hvor der er detaljer fra H.C. Andersens eventyr overalt – inklusiv på jeres værelse. Det er et hyggeligt og uforpligtende hotel, hvor I har alt det, I skal bruge, til et par dejlige nætter. Både lokaler og værelse har en enkelt indretning.

Laveste pris for 2 personer: 1.002 kr.

Solbjerggaard
Hotels.com

Solbjerggaard

3/5

Der findes ikke ret mange af disse muligheder, men Solbjerggaard er et pragteksempel på ægte, landlig gårdstemning. I bor på en charmerende gård, hvor værelserne oser af tryg og rar atmosfære. Der hører en skøn have til gården, hvor der er udsigt over marker og grønne områder. Det er en oplagt mulighed for en weekend på landet.

Laveste pris for 2 personer: 650 kr.

Hotel Ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Vil du gerne besøge Svendborg, så er Hotel Ærø et oplagt hotel at overnatte hos. Her kan du hvile hovedet i et af deres luksuriøse værelser og hotellets gode beliggenhed gør det super nemt at komme ud at opleve en masse nærliggende seværdigheder. Når du er på hotellet kan du også gøre frit brug af deres mange moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Stella Maris Hotel de Luxe
Hotels.com

Stella Maris Hotel De Luxe

4/5

Vælg blandt forskellige ophold på Stella Maris Hotel de Luxe. Her er romantikken i fokus, og den finder i både ved stedet, omgivelserne, på værelserne og i restauranten. Det er altså det helt perfekt sted, hvis I ønsker at have et romantisk ophold med fokus på jeres forhold og livet sammen.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

Tornøs Hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Tornøs Hotel er helt, som I ser de klassiske hoteller på film. Med rød løber og fint klædte receptionister bliver I taget godt imod, når I ankommer til hotellet. I hotellets restaurant kan I nyde skønne retter fra a la carte menuen og samtidig nyde udsigten over Kerteminde havn og fjord.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

First Hotel Grand
Hotels.com

First Hotel Grand

4/5

First Hotel Grand er et godt eksempel på et klassisk byhotel. Det ligger centralt i Odense, og I er derfor sikre på at være tæt på alle typer af muligheder. Der er en klassisk og skøn atmosfære på hotellet, som samtidig er indrettet i en meget moderne stil. Med muligheder for lækker mad, motion og andet, går dagene hurtigt.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

Lunds Hotel
Hotels.com

Lunds Hotel

3/5

På Lunds Hotel får I den familiære og trygge følelse af et familiedrevet hotel. Det er et skønt badehotel, der ligger tæt ved havet. Hotellet har seks skønne værelser med dejlig belysning og de fineste rammer til et dejligt ophold. I forlængelse af hotellet kan I nyde noget at drikke og et stykke kage i caféen.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Hotel Christiansminde
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Hotel Christiansminde har den helt perfekte beliggenhed, hvis I ønsker at bo tæt på det hele. I er tæt på byen, men alligevel langt nok væk til at kunne nyde roen. Der er også både lækker badestrand og skøn natur i nærheden. Det er det perfekte valg af hotel for hele familien.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Dette klassiske hotel ligger helt ned til vandet på flotte Tåsinge. Her får man altså udsigt over Storebælt og Troense havn. Hotellet er delt op i 3 bygninger, hvor der er værelser i alle af dem. Værelserne er moderne indrettet i dejlige lyse rum. Hotellets restaurant tilbyder en stor menu af internationale og danske retter, med udsigt til vandet.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Nyborg Strand Hotel
Hotels.com

Nyborg Strand Hotel

4/5

Nyborg Strand Hotel er et skønt sted at holde ind i Nyborg, hvis I eksempelvis er på tur tværs over landet. Her kan I med fordel bo et par dage, nyde den lækre bistro-mad i restaurant STRANDEN og slappe af under den behagelige atmosfære. Her er nemlig oplagt at tage det helt stille og roligt.

Laveste pris for 2 personer: 996 kr.

Gl. Avernæs Sinatur Hotel
Hotels.com

Gl. Avernæs Sinatur Hotel

3/5

Følelsen af gamle dage er ikke til at tage fejl af, når I ankommer til Gl. Avernæs Sinatur Hotel. Det er næsten som at træde ind i en lille landsby, og det er lige, som det bør være. Her får I den hyggeligste atmosfære, og I er tæt på den dejlige natur og udflugtsmuligheder i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

City Hotel Nattergalen
Hotels.com

City Hotel Nattergalen

3/5

Hvis I søger et klassisk hotel, er City Hotel Nattergalen et godt valg. Her bor I på et hotel med en afslappet atmosfære, og værelserne har en dejlig belysning og indretning, så I hurtigt føler jer hjemme. I bor tæt på oplevelser og aktiviteter, hvorfor det rent praktisk er et godt sted at opholde sig et par dage.

Laveste pris for 2 personer: 771 kr.

Hindsgavl Slot
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Hindsgavl Slot er en af de helt store og bemærkelsesværdige oplevelser. Har I altid godt kunne tænke jer at bo på et slot? Her har I muligheden. I vil opleve ren forkælelse under jeres ophold, hvor slottet, omgivelserne og jeres værelser er som taget ud af det bedste eventyr. Det perfekte valg til et romantisk ophold.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

Hotel Hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Når naturen er i fokus, bør I vælge Hotel Hesselet. Her bor I ved den frodige bøgeskov. Fra jeres værelse har I en betagende udsigt over Storebælt. I har også adgang til en dejlig strand, og så indbyder skoven til en masse gåture. Restaurant Hesselet byder på spændende retter og unikke smagsoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Hotel Knudsens Gaard
Hotels.com

Hotel Knudsens Gaard

4/5

Få muligheden for at bo på en hyggelig gård, når I vælger Hotel Knudsens Gaard. Her er alt, hvad I forbinder med en gård; bindingsværksbygning, hyggelig værelser, rustik indretning og god atmosfære. I hotellets restaurant kan I nyde at sidde ved et bord med fin, hvid dug, og lade den skønne atmosfære sænke sig.

Laveste pris for 2 personer: 836 kr.

Scandic Odense

3/5

Scandic Odense egner sig perfekt til den hurtige overnatning, møder eller konferencer. Her bor man på et værelse, hvor der er de mest basale ting, og hvor man kan sove godt. Næste dag kan man gå ned og nyde en omgang morgenmad, inden dagen fortsætter og man tjekker ud igen.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Frederik VI's Hotel
Hotels.com

Frederik VI's Hotel

4/5

Frederik VI’s Hotel er en smuk bygning med en hyggelige belysning, hvor I bliver mødt af et venligt personale, der byder jer velkommen. Her er plads til at slappe af, stemningen er afslappet og atmosfæren enormt hyggelig. Den fine restaurant byder på både morgenmad, frokost og aftensmad, så alle kan blive mætte.

Laveste pris for 2 personer: 927 kr.

Derfor skal du vælge et hotelophold på Fyn

Fyn kaldes for hele Danmarks – og med god grund. På øen vil du nemlig opleve fantastisk natur overalt. Både skove, strande og hav. Derfor er et hotelophold på Fyn også en fantastisk anledning til at slappe af og komme helt ned i gear. Hvis du værdsætter pæn arkitektur og dansk historie, har Fyn også flere herregårde og slotte, som du kan tage ud og besøge. Her kan du virkelig mærke historiens vingesus, når du selv bevæger dig rundt i bygningerne. Hvis du gerne vil opleve endnu mere fantastisk historie, kan du overveje et hotelophold i København.

Hvis du mere sætter pris på livet i den indre by, har Fyn også flere større byer, som du kan besøge. Her vil du både kunne opleve fantastisk arkitektur og besøge flere hyggelige cafeer. Øen er også fyldt med flere fantastiske restauranter, hvis du gerne vil kombinere dit hotelophold på Fyn med et eller flere lækre måltider. Hvis du i stedet gerne vil besøge det jyske, kan du tage på hotelophold i Jylland. Eller hvis du mere hælder til det sjællandske, er der også rig mulighed for at finde et hotelophold på Sjælland.

Et hotelophold på Fyn er for alle

En stor fordel ved et hotelophold på Fyn er, at du kan invitere hvem som helst med dig. Fyn henvender sig til alle aldersgrupper. Du kan vælge at trave rundt i naturen med en god ven. Du kan tage din kæreste eller ægtefælle med på romantisk udflugt til et slot. Eller du kan tage dine børn med rundt og opleve et stykke af danmarkshistorien. Uanset, hvem du vælger at invitere med, vil vedkommende uden tvivl have en fantastisk oplevelse på Fyn. 

Lad jeres næste kærestetur gå til Fyn

Uanset, om du er kæreste, forlovet eller ægtefælle med din partner, er det vigtigt, at I sørger for at have kærestetid. På den måde kan I holde liv i den flamme, der startede jeres forhold. Når I vælger at prioritere at have tid sammen, prioriterer I også forholdet.

En kærestetur er altid en fantastisk idé. Her kommer I ud af jeres vante rammer og får en ny oplevelse sammen. Når I vælger at lade turen gå til Fyn, kan I blandt andet besøge ét af deres fantastiske slotte. I kan også tage på picnic i den skønne natur. Her kan I både vælge blandt strande, skove eller tæt på havet. Hvis I gerne vil forkæle jer selv lidt ekstra, kan I også vælge et hotelophold med massage.

hotelskilt

Fyn er for hele familien

Hvis du gerne vil et sted hen, hvor du kan tage hele familien med, er Fyn også et oplagt valg. Flere af øens seværdigheder og attraktioner henvender sig også til børn. På den måde er du sikret, at hele familien hygger sig, når I gerne vil på tur. Det er også en sjov måde at lære din børn lidt om danmarkshistorien på. 

Ligesådan er flere af hotellerne også egnet til børnefamilier. Her vil du opleve, at hotellet ofte har en menu, der også er tilpasset børnene. Ligesådan er flere af hotellerne også tæt placeret på legepladser, hvor du kan tage børnene med ned. Hvis du gerne vil på en hyggelig familietur, kan du også overveje at invitere hele familien med på hotelophold i Als.

Hotelophold på Fyn i alle prisklasser

Mange mennesker tænker på suiter, pools og store barområder, når de tænker på hotelophold. Men sådan behøver det slet ikke at være. Et hotelophold kan være en intim og hyggelig oplevelse, og så er det ofte slet ikke så dyrt. Er I villige til at gå på kompromis med det storslåede hotel, findes der eksempelvis også mange mindre muligheder, hvor der virkelig er penge at spare. Skal I kun opholde jer på hotelværelset for at sove, er det oplagt at gå efter at spare lidt penge, så der er mere at gøre godt med, når I skal ud at hygge jer i de fynske gader.

Ønsker man til gengæld lidt ekstra luksus og måske et gourmet måltid, og har man samtidig pengene til at gøre godt med, er der rig mulighed for forkælelse. Et værelse med en smuk udsigt over vandet og et karbad på badeværelset kan være balsam for sjælen. Et hotelophold med lidt luksus er noget, du sent vil glemme. Det kunne eksempelvis også være en perfekt gave til forældrenes bryllupsdag eller til vennerne, der skal giftes. Et hotelophold på Fyn vil altid være skønt, hvad end man bruger meget eller lidt.

FAQ

Her kan du få svar på oftest stillede spørgsmål omkring hotelophold på Fyn.

Hvad koster et hotelophold på Fyn?

Det kommer an på antallet af stjerner og placering. Der er en pris for enhver pengepung.

Hvornår er det bedst at tage på hotelophold på Fyn?

Du kan besøge Fyn hele året. Om sommeren vil du opleve, at Fyn summer af liv, mens naturen fremstår smuk. Om vinteren er der en fantastisk julestemning.

Hvilket hotelophold på Fyn er bedst?

De forskellige hoteller på Fyn har alle hver deres fortrin. Derfor er nogle hoteller bedst egnet til kærestetur. Andre hoteller er bedst til dig med børn.