fbpx

Hotelophold Ærø

Bedste hotelophold på Ærø 2024

Velkommen til jeres bedste hotelophold nogensinde, I skal nemlig til en af de skønneste ferieøer i Danmark – Ærø. Placeringen kunne ikke være meget bedre, lige i midten af det sydfynske øhav. 

I ankommer til jeres hotelophold på Ærø med færgen. I stiller bilen på parkeringspladsen, og straks er I klar til at tage en dukkert eller beundre det skønne og mytiske øhav syd for Fyn.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

På Torvet
Hotels.com

På Torvet

4/5

Hotel På Torvet har en smuk beliggenhed i Ærøskøbing og byder dig indenfor til hyggelige værelser og en god stemning. Hotellet har gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold, som f.eks. en eksklusiv bar og gratis wi-fi på hele hotellet. Derudover er der flere spændende seværdigheder lige i nærheden af hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Vil du gerne besøge Svendborg, så er Hotel Ærø et oplagt hotel at overnatte hos. Her kan du hvile hovedet i et af deres luksuriøse værelser og hotellets gode beliggenhed gør det super nemt at komme ud at opleve en masse nærliggende seværdigheder. Når du er på hotellet kan du også gøre frit brug af deres mange moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Udsigten Marstal
Hotels.com

Udsigten Marstal

3/5

Udsigten Marstal er et utroligt hyggeligt hotel med en unik beliggenhed i Marstal. Her kan du overnatte i hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange gode faciliteter. Lige i nærheden af hotellet er der en god badestrand og så er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Ærø Hotel
Hotels.com

Ærø Hotel

3/5

Lyder en hyggelig ø-ferie som noget for dig? Så er Ærø Hotel en god mulighed for dig. Her kan du nemlig overnatte på Ærø i lækre værelser og unikke omgivelser. Hotellet har gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af, samt en enestående restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse. Det perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve Ærø.

Laveste pris for 2 personer: 1.182 kr.

Derfor skal du tage på et hotelophold på Ærø  

Et hotelophold på Bornholm har helt bestemt også sin særpræg og sin unikke kultur. Men skulle Bornholm frygte, at en anden ø vil stjæle titlen, som den dejligste ferie ø, må Ærø absolut være bornholmernes frygt. 

Ærø har den skønne og vilde natur, hvor de kan alt fra at vandre, spille golf og fiske. De har en ældgammel søfartstradition. De har nogle af de hyggeligste små huse og gader i hele Danmark. Tag en tur ned gennem Marstal eller Ærøskøbing og bliv overvældet af de farverige huse og af den overdådige havn i Marstal. 

Du kan få meget af den samme udsigt og den samme dialekt med et hotelophold på Fyn. Du får bare ikke helt den samme udsigt, ikke helt den samme dialekt og slet ikke den samme stemning. Den lille ø giver borgerne deres særlige ø-mentalitet. Der er ingen bro, som jager folk fra a til b på kun 10 minutter. Der er tid på Ærø, særligt når det er lavsæson.

elegant hotel reception

Unik placering i Danmark skønneste havområde

På et hotelophold i Ebeltoft finder du også på Ærø smukke hvide strande. Men på Ærø får du også vild natur, hvor havet har banket mod skråninger i tusinder af år, hvilket kan ses i landskabet. Du får de små hyggelige badehuse, der sender tanker tilbage på den stolte søfartstradition, som var og stadig er på Ærø. 

Hvordan kan de også næsten have andet end en stolt søfartstradition? Hvor end du kigger hen på øen er der vand, og først land langt ude i periferien. Det har været nødvendigt at kunne sejle, fiske og transportere varer over havet. Alt sammen kan du blive klogere på, på Ærø Søfartsmuseum. 

Hvis du er heldig, kan du også blive lidt klogere på søfarten til søs på en lystbåd også. Det kræver enten en god, tung tegnebog eller et stort smil og en hjælpende hånd. 

Hotelophold på Ærø: Søfart, søfart, søfart

Det er placeringen af øen i midt i havet og i de naturskønne omgivelser, der gør et hotelophold på Ærø til noget helt specielt. Et hotelophold i Silkeborg er selvfølgelig også unikt med de smukke søer og det bakkede landskab – og bestemt også en besøg værd! 

Men du får ikke den ro, varme og totale råhygge, som Ærø tilbyder. Et hotelophold på Ærø er genialt til en ferie, hvor du skal slappe af og faktisk vil kunne nyde din ferie. Sluk lige telefonen, bare en dag eller to, og indlev dig i øboernes rytme, charme og varme. 

FAQ

Vi har samlet nogle af de ofte stillede spørgsmål i forbindelse med booking af hotelophold på Ærø.

Hvordan kommer vi til og fra vores hotelophold på Ærø? 

Der går færgeafgange mere eller mindre hver anden time i begge retninger. Det burde være til at planlægge efter. Husk altid at læse op på specifikke færgetider i juletiden mm. 

Hvorfor leje et hotel og ikke et sommerhus på Ærø? 

Udover at huse skønne hoteller på Ærø, er der også en masse skønne sommerhuse – og badehuse. Fordelene ved at tage et hotel fremfor sommerhus vil som oftest være, at:

  • Komforten er bedre 
  • Servicen er bedre 
  • Atmosfæren er mere afslappende
  • Oprydningen klares af personalet

Skal vores hotelophold på Ærø være med det hele betalt? 

Ærø er ikke den største ø, men den er rig på turist og har derfor en stolt turistindustri med skønne fiskerestauranter, cafeer, is-butikker mm. Hvis I gerne vil ud at prøve nogle af dem, så er all inclusive måske ikke noget for jer denne gang.