fbpx

Hotelophold Grænsen

Bedste hotelophold ved Grænsen 2024

Hvis du har svært ved at beslutte dig for, om du skal tage på ferie i Danmark eller udlandet, er et hotelophold ved grænsen den perfekte løsning. Her kan du nemlig både holde ferie i dit velkendte Danmark, men du kan også besøge Tyskland og få en masse nye oplevelser.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel ligger i smukke omgivelser i den sønderjyske natur og byder dig indenfor til et hyggeligt ophold, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress. Hotellet råder over golfbane, en enestående restaurant, hyggelige værelser og meget mere. Vil du gerne opleve Sønderborg, så er Benniksgaard Hotel det oplagte valg for dig, når du skal finde et sted at overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Steigenberger Alsik er et spændende hotel med sit unikke nordiske designbyggeri, som også afspejler sig på de pæne værelser med rene og sikre linjer. På hotellet har I mulighed for hele døgnet at nyde spa og wellness fordelt på hele 4.500 kvadratmeter. Her er flere restauranter og barer, hvor I kan nyde skønne retter og kolde drikke.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Rudbøl Grænsekro
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

Rudbøl Grænsekro er det oplagte valg for dig, som gerne vil besøge Højer. Denne grænsekro befinder sig i historiske omgivelser og der er kun kort vej til en bred vifte af spændende seværdigheder. På selve hotellet kan du få store madoplevelser, slappe af i sauna og om natten hvile hovedet på et af deres hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Schackenborg Slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Schackenborg Slotskro er den perfekte mulighed, hvis I ønsker at føle jer lidt kongelige. Alene indretningen og atmosfæren på jeres værelse, vil få jer til at føle jer som royale. Slotskroen oser af den skønneste stemning, og det vil I også opleve, når I sætter jeg til rette i restauranten, hvor I kan se frem til unikke smagsoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Strandhotel Glücksburg
Hotels.com

Strandhotel Glücksburg

4.5/5

Strandhotel Glücksburg kaldes også for det hvide slot ved havet. Det er et overdådigt strandhotel med forskellige kulinariske oplevelser- og muligheder, charmerende og hyggelige værelser, forskellige oplevelser og spændende sæsontilbud; det er fx muligt at tage på et afslappende wellness-ophold, hvor I får velvære og livsnydelse, så I glemmer alt om den travle hverdag.

Laveste pris for 2 personer: 1.778 kr.

Hotel 6400
Hotels.com

Hotel 6400

3/5

I Sønderborg ligger det minimalistiske Hotel 6400. Her er indretningen på jeres værelse minimalistisk i afdæmpede farver. Det giver en bestemt ro og en rar atmosfære, når I opholder jer på værelset. I bor tæt på forskellige seværdigheder og spisemuligheder, og I kan også bestille en madpakke på hotellet, I kan tage med på udflugt.

Laveste pris for 2 personer: 1.132 kr.

Hotel Des Nordens
Hotels.com

Hotel Des Nordes

4/5

Ved den dansk-tyske grænse ligger Hotel Des Nordens. Her bør I undersøge de mange pakkemuligheder for ophold. Her kan I nemlig for skønne middage med I jeres ophold. Hotellet tilbyder muligheder for wellness og spændende aktiviteter. I kan både få morgenmad og en skiftende to- eller tre retters menu om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

Hotel Sønderborg Strand
Hotels.com

Hotel Sønderborg Strand

4/5

Hotel Sønderborg Strand er det helt perfekte valg mellem både hyggelig by og flot natur. I bor på et hyggeligt hotel med udsigt til en lækker strand. Omgivelserne omkring er også naturskønne, og når I har lyst til at besøge Sønderborg, skal I blot gå 250 meter, og så er I i centrum.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

Bov Kro
Hotels.com

Bov Kro

3/5

I opholder jer på Bov Kro på en af landets ældste kroer. I vil med det samme fornemme den helt specielle atmosfære og stemning, som kun findes den slags steder, hvor alt har stået til i mange år. Her er utroligt rart, hyggeligt og hjemligt, og I vil føle jer helt tilpas fra det øjeblik, I træder ind på kroen.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Derfor skal du vælge et hotelophold ved grænsen

Når du vælger at tage på hotelophold ved grænsen, får du det bedste fra begge verdner. Du får både altid det velkendte fra Danmark. Nærmere bestemt får du alt det velkendte fra Sønderjylland. Det er blandt andet en hyggelig lokalbefolkning, sønderjysk kaffebord, imponerende slotte og underskøn natur.

Men du får også muligheden for, hurtigt og nemt, at være i et helt andet land med en helt anden kultur. Derfor er hotelopholdet ved grænsen en fantastisk løsning, hvis du ikke kan bestemme dig for, om ferien skal gå til Danmark eller et andet land. Hvis du gerne vil på ferie ved en unik destination i Danmark, kan du tage på hotelophold på Møn. Eller også kan du tage på hotelophold på Mors.

meget elegant indrettet hotelværelse

Du kan tage hele din familie med på hotelophold ved grænsen

En af de store fordele ved et hotelophold ved grænsen er, at du kan invitere hele din familie. Du får ganske enkelt det bedste fra både Danmark og Tyskland. Du får nemlig rig mulighed for at designe lige præcis dén ferie, der giver mest mening og værdi for din familie og dig. Hvis du er hundeejer, omfatter hele din familie helt sikkert også din hund. Derfor kan du også tage på hotelophold med hund, når vitterligt hele familien skal med.

Invitér din partner med på kærestetur til grænsen

Uanset, om I er gift eller kærester, er det altid nødvendigt for din partner og dig, at I prioriterer hinanden og forholdet. Derfor er en kærestetur en oplagt idé, når I har brug for nærvær og tid sammen. Her er et ophold ved grænsen en fantastisk idé. I kan nemlig selv bestemme, om I gerne vil opleve det sønderjyske eller nordtyske. Eller begge dele. I kan selv sammensætte den tur, som giver mest mening i forhold til jeres interesser. Hvis I hellere vil besøge en unik dansk by, kan I også tage på hotelophold i Ribe.

FAQ

Hvor meget koster et hotelophold ved grænsen?

Hvis du gerne vil på ophold ved grænsen, har du mulighed for at vælge blandt flere hoteller i alle prisklasser. Derfor er der helt sikkert også et hotel, der passer til dit budgetønske. 

Du bestemmer selv, om du helst vil bo på den danske eller tyske side af grænsen. Begge sider har hoteller, der både placerer sig i den billigere og dyrere ende. Prisen vil som oftest stige, desto flere stjerner hotellet har. Ligesådan får en god placering og udsigt også prisen til at stige. 

Hvornår er det bedst at tage på hotelophold ved grænsen?

Du kan tage på ophold ved grænsen hele året rundt. Der er flere seværdigheder og attraktioner på både den danske og tyske side, som har åbent hele året. Flere af stederne er også indendørs. Derfor skal du ikke være bekymret for, om vejret arter sig, når du gerne vil besøge de mange attraktioner ved grænsen.

I forhold til antallet af mennesker, er der klart flest besøgende om sommeren. Det ser nogle som en fordel, mens andre foretrækker området, når der er færre mennesker. Det er selvfølgelig helt op til dig og din rejsepartner.

Hvilket hotelophold ved grænsen er det bedste?

Der er flere dejlige hoteller ved grænsen. Derfor kan det også være svært at fremhæve et af dem som det bedste. De respektive hoteller har hver deres fordele. Derfor er det mere sikkert at sige, at det bedste hotel ved grænsen afhænger af dine præferencer.

Hvis du derfor gerne vil finde det bedste hotel, bør du spørge dig selv om, hvad du gerne vil have ud af dit hotelophold. Når du er klar over dine behov, er det langt nemmere at finde det hotel, som er det bedste for dig.