fbpx

Hotelophold Malmø

Bedste hotelophold i Malmø 2024

Hotelophold i Malmø kan give dig masser af fantastiske oplevelser. Du kan koble af og slappe helt af i den moderne og smukke by på et lækkert hotel og blive klar til hverdagen. Du kan også vælge et spa- og wellness hotelophold, hotelophold med middag eller hvad der ellers kan hjælpe dig til at koble af og få fornyet energi.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Mayfair Hotel Tunneln
Hotels.com

Mayfair Hotel Tunneln

4/5

Denne flotte og elegante bygning fra 14-tallet, har huseret det svenske kongehus. Her er hotellet hvor man får royalitet at mærke. Værelserne er klassisk indrettet, og enkelte står med originale loftsbjælker. Strøget Södergatan ligger kun 3 minutter derfra på gåben, så der er rig mulighed for shopping. Restauranten er eksklusiv, og serverer lokale gourmetretter med lokale økologiske råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 602 kr.

Best Western Malmö Arena Hotel
Hotels.com

Best Western Malmö Arena Hotel

4/5

Best Western er et sikkert valg af hotel. Den er placeret tæt på arenaen i Malmø, tæt ved stationen og kun 200 fra det store butikscenter Emporia. Desuden er der en eminent udsigt fra sky-bar loungen. Hotellet byder på en lang række faciliteter fra fitness, til lille spa, til restaurant med gourmet. Værelserne har en moderne indretning i flotte farver.

Laveste pris for 2 personer: 588 kr.

Elite Hotel Esplanade
Hotels.com

Elite Hotel Esplanade

4.5/5

Dette hotel er fremragende til par. Hotellet ligger placeret centralt i Malmø, hvor der er rig mulighed for shopping og spisesteder indenfor gåafstand. De stilfulde værelser er individuelt indrettet efter en nordisk stil, hvormed der sikres høj kvalitet. Der er to restauranter ved hotellet, som er henholdsvis amerikansk og asiatisk inspireret, men med fokus på kvalitet og gourmet.

Laveste pris for 2 personer: 772 kr.

Clarion Hotel Malmö Live
Hotels.com

Clarion Hotel Malmö Live

4/5

I hjertet af Malmø ligger denne perle, hvor man får alt hvad hjertet begærer. Skybar på 25. etage, restaurant, fitnesscenter og et lille spaområde. Det er hvad man kalder et bredt udvalg af faciliteter. Værelserne er topmoderne og der er øje for luksus. Restauranten er af en kendt svensk kok, hvor skandinaviske råvarer bliver grundlag for international gourmet.

Laveste pris for 2 personer: 869 kr.

Elite Hotel Savoy
Hotels.com

Elite Hotel Savoy

4/5

Helt tæt på centrum ligger dette hotel i en renoveret, men stadig historisk bygning. Hotellet ligger ved hovedbanegården og lufthavnsstoppestedet. Værelserne er utrolig flotte og luksuriøse, med marmorvægge og store vinduer. Hotellets pub byder også på en lang række special- øl og whisky. Lige i nærheden ligger de store strøg hvor der er en lang række butikker.

Laveste pris for 2 personer: 740 kr.

Quality Hotel View
Hotels.com

Quality Hotel View

3/5

Dette ekstreme kvalitet- og stilrene hotel til billige penge ligger placeret tæt på Malmø centrum, hermed er man virkelig tæt på alting, såsom indkøbscentre, spisemuligheder, golfbaner, og stationen ligger kun 6 minutter derfra. Værelserne er enkle og minimalistiske i forhold til design og indretning, men dette er med til at sikre en topkvalitet i forhold til komfort.

Laveste pris for 2 personer: 669 kr.

Derfor skal du tage på hotelophold i Malmø

Hotelophold i Malmø er meget populært, da byen er fuld af oplevelser, men også fordi den ligger tæt på vandet og naturen. Ofte når vi skal på hotelophold, er det fordi, vi gerne vil se noget andet, og vi gerne vil væk fra en travl hverdag. På et hotel får du muligheden for at blive vartet op. Nogle andre laver maden, reder sengen og gør alle de praktiske ting for dig. Det giver dig mulighed for at slappe af og nyde livet, mens du er afsted. Du skal ikke tænke på at lave mad, vaske op og støvsuge. Det er meget befriende at slippe for sine pligter for en weekend eller hvor lang tid, du nu vælger at tage af sted.

Det kan give dig fornyet energi, og det er altid sjovt og godt med nye indtryk og nye oplevelser. Tag af sted med en du elsker at være sammen med, og så er du sikker på, at det nok skal blive et godt hotelophold i Malmø. Kender du allerede Malmø, så kan du overveje hotelophold i Sverige i en anden by.

meget pæn hotelseng

Malmø – det oplagte sted

Malmø har længe været kendt som en moderne by og en by i udvikling. Det er også en gammel by, hvor man kan mærke historiens vingesus. Med et hotelophold i Malmø har du mange muligheder for at stresse af, opleve noget nyt og få nogle gode oplevelser. Du kan både prøve vinterbadning, du kan shoppe, se den flotte arkitektur og smage lækker mad på nogle af byens mange restauranter. Malmø er kendt for Turning Torso, som er en skyskraber med udsigt over vandet. Den blev opført i 2001-2005. Det er vartegnet for Malmø. Malmø er også kendt for sit Lilla Torg, som er et gammelt torv, hvor der er masser af hyggelige caféer og restauranter, du kan prøve. 

Mulighederne er mange i Malmø, og det er nemt at komme dertil med både bil, offentligt transport og fly. Uanset hvor du bor i Danmark, kan du nemt komme til Malmø, om det så er ved at flyve eller tage toget fra København. Fra København tager det kun 40 minutter med toget, og det er ingen tid, så står du midt i centrum på banegården i Malmø! 

Hvis du bedst kan lide at køre direkte til hotellet, er det også en mulighed. Du skal dog være opmærksom på broafgifter. 

FAQ

Når du skal på hotelophold i Malmø, kan der være flere spørgsmål, der melder sig. Vi har samlet de mest gængse spørgsmål, som du kan få svar på her. 

Hvordan kommer jeg til Malmø?

Du kan komme til Malmø med bil, tog eller fly. Lufthavnen ligger et stykke fra selve byen, men du kan leje en bil derfra eller tage transport. Toget går fra København H til Malmø St. 

Er hotelophold i Malmø dyrt?

Hotelophold i Malmø findes i alle prisklasser. Du kan finde et billigt hotelophold med en god deal, eller du kan finde et luksuriøst hotelophold, hvis det er mere dig. 

Hvorfor tage på hotelophold i Malmø?

Der er mange gode grunde til at tage på hotelophold i Malmø. Der er masser at opleve, og byen er ideel til at slappe af i og få nye oplevelser. Byen ligger ved vandet, og den er nem at tilgå.