fbpx

Hotelophold Samsø

Bedste hotelophold på Samsø 2024

Hvis du gerne vil opleve en anden del af Danmark, hvorfor så ikke se længere end hovedlandet og vores to største øer? Hotelophold Jylland, Fyn og Sjælland går ingen steder, og der er mange fine øer i vores lille kongerige, som også er et besøg værd.

Der er masser af muligheder for at finde hotelophold Samsø, og mindst lige så mange grunde til at besøge øen, som især er kendt for sine kartofler.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Oasen Samsø
Hotels.com

Oasen Samsø

2.5/5

Dette skønne familiære hotel ligger tæt ved stranden, på Samsø. Her er der plads til alle. Værelserne er enkle, men flot indrettet og med lyse rum. Her er der mange aktiviteter for alle størrelser, lige fra legeplads, multihal, udendørs fodboldbane. Området er også kendt for en flot natur som kan nydes på gå- eller cykelture. Så find din sjælero her.

Laveste pris for 2 personer: 620 kr.

Stay by Stage
Hotels.com

Stay by Stage

3/5

Denne klassiske bygning huserer et dejligt familieejet hotel. Hotellet er placeret i Nordbyen på Samsø, og dermed er der oplagte muligheder for at nyde Samsøs skønne natur på vandre- eller cykelture, men man kan også slappe af den rolige have. Værelserne er nyrenoverede, med store vinduespartier som skaber et lyst og hjemlig atmosfære, som du kan mærke på værelset.

Laveste pris for 2 personer: 721 kr.

Derfor skal du finde et hotelophold på Samsø

Samsø ligger i Kattegat og har kun lidt over 3.500 indbyggere. Rundtom på øen ligger 22 landsbyer, og den største, Tranebjerg, har et befolkningstal på 814. Der er flere små øer i Samsø kommune, og derfor er området fantastisk for lystbådssejlere, der vil ud på rolige ture.

Samsø er en meget lille ø, men den tiltrækker også turister, og derfor er det intet problem af finde hverken hotelophold eller spejderhytte på øen.

Hotelophold her er ikke nødvendigvis en dyr affære, og turisme er én af de ting, øen lever af i sommerhalvåret.

Dét kan du lave på Samsø

Der er masser af ting, du kan lave på Samsø, men én ting, du skal være klar over, er, at et hotelophold her får dig til at sætte farten ned.

Under et opholdet kan du gå ture langs kysten og se det klare, blå vand, besøge en af de mange kirker eller udforske de små landsbyer. Der er masser af ruter for vandreture, men er du mere til ro og fred, kan du sætte dig ved en af de mange lystbådehavne.

Nordsamsø

Under et hotelophold på øen kan du besøge Nordsamsø, hvor smukke bakker og hyggelige gamle landsbyer endnu står. Området er blevet udnævnt som en national seværdighed, og fordi den dermed er kommet på listen over danske attraktioner, kan Nordsamsø bruge det brune Johanneskors.

Nordsamsø er smukt og idyllisk, og her kan du komme i kontakt med naturen på en ny måde. Det er et godt sted for hotelophold for 2, men også for familier og enkeltpersoner.

dejlig hotel reception

Cykelferie Samsø

Samsø er en lille ø omringet af smuk natur og klart, blåt hav. Du kommer kun derover med færge, og du kan sagtens medbringe din egen bil.

Men det er også muligt at tage på cykelferie til Samsø. Du kan enten medbringe din egen eller leje én på øen – det er også muligt at køre på elcykler. Med et hotelophold Samsø får du en base, hvorfra du kan køre ud, og du kan opleve forskellige aspekter af øen fra dag til dag.

Det er også muligt at medbringe telt og campere rundtom på øen.

Samsø for familier

Et ophold på Samsø er ideelt for familier med yngre børn. Den lille ø har masser af steder, hvor fantasien kan blive sluppet løs, og selvom der ikke er de helt store aktiviteter, så kan børnefamilier tage tid til hinanden.

Samsø er et fint sted at tage hen, når I skal slippe for hverdagens stress og jag. Med hotelophold Samsø kan hele familien få tiltrængt ro, og uanset om ferien skal vare i en uge eller en weekend, så giver det et ånderum.

Hotelophold Samsø i specifikke anledninger

På trods af den lille befolkning, så er der masser af hoteller, og du kan nemt finde billige hotelophold på Samsø. Et ophold på Samsø er ikke svært at finde, og du kan booke lige den type ophold, du har lyst til.

Hvis du skal til Samsø i en specifik anledning, fx en komsammen, et bryllup, en konfirmation eller andet, har du derfor mulighed for at booke et hotelophold Samsø lige i nærheden. Det er en god idé at booke i god tid, især hvis det er nær højsæson, da det er populært at tage ferie her.

FAQ

Her kan du få svar på oftest stillede spørgsmål omkring hotelophold på Samsø.

Hvor ligger Samsø?

Samsø er en lille ø med knap 3.500 indbyggere, som ligger midt i Kattegat. Man kan kun komme til øen ved at sejle.

Kan man finde gode hotelophold Samsø?

Selvom der ikke bor mange mennesker på Samsø, så er det nemt at finde ophold på hotel. Øen trives nemlig med turisme i sommerhalvåret.

Hvad kan jeg lave på Samsø?

På Samsø kan du nyde naturen, sætte farten ned, eller udforske øen med din egen eller en lejet cykel.