fbpx

Hotelophold London

Bedste hotelophold i London 2024

Tag på hotelophold i London og kom væk fra hverdagen med en længere ferie eller et weekendophold. Tag din veninde, mand, kone eller en anden under armen, og find et hotel i London, der passer til jer. Hvis I har prøvet flere hotelophold og kroophold i Danmark, er London et oplagt mål for jeres næste tur.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Shangri-La The Shard
Hotels.com

Shangri-La The Shard

5/5

Det 5-stjernede Shangri-La The Shard Hotel ligger meget centralt i London centrum. Det ligger lige ved London Bridge. Her kommer du til at bo ultra luksuriøst med den mest overdådige udsigt fra den ikoniske bygning. Her er pool, motionscenter, restaurant med et udsøgt menukort og smukke omgivelser overalt. 202 røgfri værelser.

Laveste pris for 2 personer: 4.406 kr.

The Fielding Hotel
Hotels.com

The Fielding Hotel

3.5/5

Vil du gerne på en romantisk tur til London, så er der ikke nogen tvivl om, at The Fielding Hotel er en oplagt mulighed for dig. Hotellet har en fantastisk beliggenhed, hvilket betyder, at der kun er kort vej til spændende seværdigheder som f.eks. The View from The Shard og Sky Garden. Derudover er der mange fantastiske restauranter i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.304 kr.

The Bloomsbury
Hotels.com

The Bloomsbury

4.5/5

The Bloomsbury er et hotel I særklasse, som ligger midt I det utroligt hyggelige teaterkvarter i London. Denne centrale beliggenhed gør hotellet oplagt for dig, som gerne vil opleve London og alt det byen har at byde på. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Leicester Square, Covent Garden og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 2.135 kr.

The Hoxton Southwark
Hotels.com

The Hoxton Southwark

4/5

The Hoxton Southwark er et eksklusivt hotel, som ligger ved Blackfriars Bridge i London lige i nærheden af en bred vifte af spændende seværdigheder. Hotellet har også en enestående restaurant på tagterrassen, som byder på lækre retter og kolde drikkevarer. Hos hotellet bliver du indlogeret på et hyggeligt værelse, hvor du kan hvile hovedet og kroppen.

Laveste pris for 2 personer: 1.482 kr.

Lancaster Gate Hotel
Hotels.com

Lancaster Gate Hotel

3/5

På Lancaster Gate Hotek i London kommer du til at bo i et roligt område omtrent 4 km fra centrum. Det ligger meget tæt på Hyde Park. Det store stilfulde hvide hotel indeholder 196 smukke værelser af forskellige størrelser. Der serveres morgenmad. God service fra det venlige personale. Velegnet til både enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 658 kr.

Karma Sanctum Soho
Hotels.com

Karma Sanctum Soho

4.5/5

Karma Sanctum Soho er et oplagt valg for dig, som gerne vil opleve London. Hotellet har mange gode faciliteter, som sikrer at du får et godt ophold. Der er bl.a. boblebad og gratis wi-fi på hotellet. Derudover har hotellet en meget central beliggenhed, som gør det super nemt at komme ud og besøge seværdigheder, som f.eks. The View from The Shard.

Laveste pris for 2 personer: 1.383 kr.

The Park City Grand Plaza Kensington
Hotels.com

The Park City Grand Plaza Kensington

4/5

Det smukke hvide hotel Park City Grand Plaza Kensington indeholder 76 gode værelser i forskellige størrelser – og familiesuiter. Her er virkelig stilfuldt overalt på hotellet. Du kommer til at bo centralt i forhold til seværdigheder, centrum og så videre. På stedet er der et godt motionscenter og fri Wi-Fi. Velegnet til enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 1.006 kr.

The Sanctuary House Hotel
Hotels.com

The Sanctuary House Hotel

3.5/5

Bo centralt i London på The Sanctuary House Hotel. Her er gode værelser i forskellige størrelser, en afslappet britisk stemning og smukke omgivelser. Bo helt centralt i Londons Westminster område på det stilfulde Sanctuary Hotel. Her bor du tæt på alting, og du kan trække dig tilbage til hotellet, når du skal puste ud. På pubben serveres frokost og aftensmad.

Laveste pris for 2 personer: 1.011 kr.

London Marriott Hotel County Hall
Hotels.com

London Marriott Hotel County Hall

5/5

Du kommer til at bo meget centralt i London, når du tjekker ind på det historiske 5-stjernede hotel London Mariott Hotel County Hall. Fra hotellet er der udsigt over Big Ben, Themsen og så videre. Hotellet kan blandt andet byder på: swimmingpool, sauna, balkon og gratis Wi-Fi. Hotellets indretning er elegant, og det ses også på værelserne.

Laveste pris for 2 personer: 2.510 kr.

Durrants Hotel
Hotels.com

Durrants Hotel

4/5

Vil du gerne på en uforglemmelig tur til London? Så er Durrants Hotel et godt valg. Her bliver du indlogeret på et hyggeligt værelse, hvor du kan slappe af, når du ikke er ude at opleve London. Fra hotellet er der kort vej til et hav af spændende seværdigheder, som f.eks. Harrods og Covent Garden der begge er lige i nærheden af hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.843 kr.

Garden Court Hotel
Hotels.com

Garden Court Hotel

3/5

Mit i hjertet af London ligger denne perle. Bygningen starter fra det 19. århundrede, hvor man møder en stilren og familiær atmosfære fra det øjeblik man træder ind. Hotellet ligger på Kensington Gardens Square, så man får ikke bedre placering i forhold til shopping, naturhaver og andet. Værelserne er individuelt indrettet, hvor man har sat eksklusivitet og luksus i højsædet.

Laveste pris for 2 personer: 388 kr.

My Bloomsbury
Hotels.com

My Bloomsbury

4/5

My Bloomsbury er et 4-stjernet boutique-hotel, som ligger centralt i forhold til London City. Fællesarealerne er hyggelige, og værelserne er unikt indrettet med vintage- og designermøbler. På samtlige værelser er der kaffe- og tefaciliteter. Der serveres morgenmad. Der er elevator på hotellet. Receptionen har døgnåben. fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.011 kr.

Richmond Harbour Hotel & Spa
Hotels.com

Richmond Harbour Hotel & Spa

4/5

Her kan du bo på et hotel, som er indrettet i et meget elegant palæ fra det 18. århundrede. Det luksuriøse hotel er smagfuldt indrettet, og værelserne er rummelige og flot indrettet. Restauranten er prisvindende. I spa-området findes der blandt andet: swimmingpool, spa og et godt motionscenter. Kaffe- og tefaciliteter på samtlige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 993 kr.

Bankside Hotel, Autograph Collection
Hotels.com

Bankside Hotel, Autograph Collection

4.5/5

Det moderne Bankside Hotel, Autograph Collection er et moderne hotel i det indre London. Det indeholder 161 velindrettede værelser i forskellige størrelser. Der serveres morgenmad på hotellet, og også andre måltider kan nydes på dets restaurant. Der bydes på døgnåbent fitnesscenter, bar, mødelokaler og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 2.213 kr.

Derfor bør I tage på et hotelophold i London

For det første oplever du altid en lidt anderledes kultur, når du kommer til et andet land. Dog er England ikke det land, der kulturelt lægger længst væk fra os. Men der er masser af spændende ting at lave i London, og der er ingen tvivl om, at de har tænkt på turisme og gode aktiviteter til turister. London er et perfekt bud på et billigt hotelophold uden for landets grænser. 

meget elegant indrettet hotel

Sådan kan I bruge tiden, når I er på hotelophold i London

I kan opleve den fantastiske udsigt fra London Eye, som er en turistattraktion, hvor I bliver ført op i en højde af 135 meter i et pariserhjul. London Eye er det største pariserhjul i hele Europa og, kuplen er monteret med glas i bunden, så I virkelig kan opleve udsigten fra alle vinkler.

Mange vælger også at tage forbi Madame Tussauds, som er et museum, hvor I kan se forskellige kendte stjerner i voksfigurer. Men det imponerende ved Madam Tussauds er også, at voksfigurerne er lavet med en imponerende overbevisning.  

Lækre spisesteder i London

I London finder du også rigtig mange lækre spisesteder, og det er klart, at god mad er en vigtig del af en god ferie for mange. Det kan være, at du skal invitere en kæreste, veninde eller en anden, du holder, med på et hotelophold i London. 

Weekendophold på hotel i London

I behøves ikke at tage en længere tur til London for virkelig at kunne koble af. Du kan f.eks. også bare tilbringe en weekend – eller forlænget weekend – i den skønne storby. Det skønne ved London er også, at det lægger så tæt på Danmark, at I ikke har så lang en transporttid. Derudover er det ofte muligt at finde billige flybilletter til London, hvis I kigger i god tid. I London kan I også finde lækre hotelophold med spa, hvis I vil forkæles lidt ekstra.

Gode shoppemuligheder i London

Hvis du kan lide at shoppe, så vil du elske at være på hotelophold i London. Her er shoppemulighederne nemlig mange, og butikkerne er det samme. Når du er i en storby, så er det næsten en uskreven regel, at du lige skal have noget nyt tøj med hjem.

FAQ

Hvad koster et hotelophold i London?

Prisen på et hotelophold i London kan variere meget, og derfor er det heller ikke muligt at angive én bestemt pris. Prisen afhænger f.eks. af, hvilken hotel du vælger, hotellets placering og det værelse, du vælger.

Hvorfor tage på et hotelophold i London?

En fordel ved at tage på et hotelophold i London er blandt andet, at der ikke er så lang transporttid, fordi der ikke er så langt til England fra Danmark. Alligevel kan det føles meget mere som en ferie, hvis du kommer ud over landets grænser.

Hvornår er det bedst at tage på hotelophold i London?

Der kan være forskellige præferencer til, hvornår man gerne vil på hotelophold i London. Vejret i England er ikke så langt fra vejret i Danmark, og derfor er der nok flest, der vælger at tage af sted om sommeren, mens vejret er godt.