fbpx

Hotelophold Møn

Bedste hotelophold i Møn 2023

Møn er et skønt sted, hvor du kan opleve unik natur og tage på hotelophold. Hvis du trænger til at komme væk fra hverdagen, er et hotelophold på Møn være et godt bud på, hvad der kan hjælpe. Her kan du finde et overblik over de forskellige hotelophold, der er på Møn.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Kro- & Hotelophold

3/5

Nyd et dejligt hotelophold med et Go Dream Gavekort som gælder til et utal af danske hoteller og kroer. Flere af gavekortene inkludere endda en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant, som I kan nyde under jeres ophold.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel Residens Møen
Hotels.com

Hotel Residens Møen

3/5

Denne perle af et hotel, ligger på øen Møn helt ned til vandet. Her får man altså havet og lækre grønne omgivelser. Værelserne er meget individuelle, men der er altid sikret høj komfort og kvalitet for gæsten. Restaurantens motto er at servicen skal være i højsædet, og der bliver kræset om gæsten her, mens man kan nyde den lækre havudsigt.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

Hotel Residens Møen
Leonora Holidays

Hotel Residens Møen

3/5

Nyd et aldeles fremragende ophold på det dejlige hotel Residens Møen, med en perfekt lokation ganske tæt på Stege Bugt og bylivet er der rig mulighed for gode gåture til både vand og by. Stemningen på hotellet er fantastisk, det dejlige personale og de smukke omgivelser er med til at gøre opholdet til noget helt særligt.

Laveste pris for 2 personer: 111 kr.

Vælg et hotelophold på Møn, og oplev den skønne natur

Møn er det perfekte sted at tage på en romantisk tur med sin kæreste, hvor I sammen kan nyde den smukke natur, koble af og nyde hinandens selskab. Der er mange smukke naturoplevelser på Møn, og du har med garanti hørt om Møns klint. Er I vilde med lange ture i det fri, kan I vælge at gå Camønoen, hvor I bliver taget rundt omkring hele Møn på en 175 km. lang tur. Det er også en fantastisk tur at dele med en eller flere, du holder af.

Hvis I vil opleve fantatiske naturområder i Jylland, kan I tage på et hotelophold i Silkeborg.

fortryllende hotelværelse

Hotelophold på Møns klint

Tager I til Møn, skal I naturligvis besøge Møns klint. Det er et fantastisk naturprodukt af en klint, som kan opleves fra en bådtur, hvor I kan sejle forbi og oplever det hele tæt på. 

Her kan du også tage forbi GeoCenter Møns Klint, hvor der fortælles om Møns klint. Mange vælger hotelophold på Møns klint, fordi det netop er så populær en attraktion. Nogle vælger endda at sove tæt på Møns klint, hvilket I naturligvis også kan gøre.

Fede oplevelser på Møn

Møn byder på en række af forskellige aktiviteter, hvor I nemt kan finde noget for folk i alle aldre. Drømmer I om et hotelophold for 2? Eller har I børn med? Ligegyldigt hvad finder i nogle vildt sjove aktiviteter på Møn. Aktive oplevelser kan være ridning gennem skøn naturtur, dykning eller en tur på mountainbike. 

Andre oplevelser kan være den smukke Liselund park, sejlads, Møns museum og strande. Møn er også kendt for at lave fantastisk is, og det er virkelig en smagsoplevelse, I bør give jer selv, når I besøger øen. 

Er I på Møn i løbet af sommeren, er det også oplagt at tage en tur på stranden Ulvshale, som er en populær badestrand, der desuden er kendt for at være børnevenlig. Hvis vejret ikke er til det, kan I vælge et wellnessophold og blive forkælet på hotellet.

Tag på tur til Nyord

Mange vælger også at tage en tur til Nyord under et hotelophold på Møn. Nyord er en lille ø, som er forbundet med Møn. Her bor der kun omkring 30-40 mennesker, hvilket der i sig selv er ret specielt. En gåtur på Nyord tager en tilbage til en anden tid, og her kan I opleve en charmerende 1800-tals landsbystemning. På Nyord finder I også Nyord Enge, som er et fantastisk bevaret naturreservat, hvor I blandt andet kan opleve fugle som musvågen, havørnen og vandrefalken. 

FAQ

Ofte stillede spørgsmål i forbindelse med hotelophold på Møn.

Kan man tage børn med til et hotelophold på Møn?

I kan sagtens tage børn i alle aldre med på hotelophold på Møn, da der er masse børnevenlige aktiviteter og attraktioner at benytte sig af. 

Hvad koster et hotelophold på Møn?

Det kan være forskelligt, hvad man skal give for et hotelophold på Møn. Det afhænger naturligvis af, hvilket hotel I vælger, da der kan være forskellige priser i forhold til, hvor mange stjerner I ønsker, et hotel har. Derudover kan varigheden af et hotelophold på Møn naturligvis også have en indflydelse på prisen. 

Hvornår skal man tage på hotelophold på Møn?

Et hotelophold på Møn kan opleves i løbes af alle årets sæsoner. Det er klart, at der er mange, der vælger at tage derhen om sommeren, da der netop er så meget smuk natur at nyde.