fbpx

Hotelophold Silkeborg

Bedste hotelophold i Silkeborg 2024

Silkeborg er en fantastisk smuk by, og den ligger i naturskønne områder. Skov, søer, bakker er fast inventar i Silkeborg. Det er et oplagt sted at tage på hotelophold, og du vil opleve at koble fra med det samme, du rammer hotellet. Med de smukke og rolige omgivelser kan du ikke andet end at stresse af og nyde livet, sammen med dem du er taget af sted med. 

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Radisson Blu Papirfabrikken Hotel
Hotels.com

Radisson Blu Papirfabrikken Hotel

4/5

Dette smukke, stilrene hotel ligger i Papirfabrikken i Silkeborg, og dermed har bygningen en historie, som også kan mærkes på hotellet. Desuden er ligger bygning helt op til Gudenåen. Værelserne er store, rummelige og meget lyse, med en moderne indretning. Dertil er faciliteterne i topklasse, såsom restauranten som serverer gourmet. Området er igen ideelt i forhold til golf og andre.

Laveste pris for 2 personer: 936 kr.

BW Premier Collection Gl. Skovridergaard
Hotels.com

BW Premier Collection Gl. Skovridergaard

4/5

Denne klassiske bygning ligger i det fredelige Jylland, kun 1,5 km fra Silkeborg centrum. Midt i en grøn park bliver du tilbudt god gastronomi og eksklusivitet af en anden klasse. Værelserne er nyrenoverede, lyse og moderne med en kanon udsigt. Faciliteterne her er i top, og omgivelser det samme, hvor man indenfor 10 km kan finde golf, shopping og museum.

Laveste pris for 2 personer: 1.045 kr.

Hotel Dania
Hotels.com

Hotel Dania

4/5

Silkeborg er en utroligt hyggelig by, som har utroligt meget at byde på. Hvis du gerne vil opleve Silkeborg, så er Hotel Dania det oplagte sted at overnatte. Hotel Hotel Dania inviteres du indenfor til hyggelige værelser og moderne faciliteter, som du frit kan gøre brug af. Derudover er der mange spændende seværdigheder lige i nærheden af hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.059 kr.

Tollundgaard Golf Park
Hotels.com

Tollundgaard Golf Park

3/5

Fantastisk, det er det rette ord for det her sted. 10 minutter fra Silkeborg centrum ligger dette resort. Her er der lejligheder med tekøkken, lækker udsigt, opholdsrum og en møbleret terrasse. Her kan du nyde godt at naturlivet, som kan byde på fiskeri i Put & Take. Her er der mulighed for at udfolde dit golftalent på en respekteret bane.

Laveste pris for 2 personer: 495 kr.

Hvorfor tage på hotelophold i Silkeborg?

Hotelophold Silkeborg vil give dig fantastisk natur, spændende historie og rig kultur. Byen byder på mange gode oplevelser for parret eller hele familien. Du vil opleve at kunne slappe af med den flotte natur omkring dig, og der er masser af mulighed for at opleve noget, hvis du er til det. 

Silkeborg ligger midt i landet, så det er overskueligt at komme dertil for de fleste. Du kan enten køre, tage toget eller en bus fra byerne omkring. Det er en by, hvor du både kan gå på gågaden og shoppe, du kan smage lækker mad fra byens restauranter, eller du kan tage ud i den omkringliggende skov og nyde skovens stille ro. Det er ideelt til hotelophold med hund, da du kan tage den med ud i skoven.

Hvad kan man opleve i Silkeborg?

Hotelophold Silkeborg vil give dig masser af oplevelser. Du kan besøge museum Jorn eller tage på en byvandring. Himmelbjerget ligger lige i nærheden, som har et smukt udsigtspunkt over skoven. Det er flot uanset årstiden. Du kan køre det meste af vejen op, men der findes også vandreruter i området, hvis du er til det. Gudenåen er også inden for rækkevidde, og her kan du tage en tur i kano eller kajak, hvis du har lyst til noget aktivt. Det kan være en aktivitet for familien eller med kæresten. Romantisk hotelophold er også en mulighed, hvis I er af sted som par.

Silkeborg har også Aqua akvarium og dyrepark, som er oplagt at besøge, hvis familien skal af sted. Silkeborg søhøjlandet er ét af Danmarks smukkeste steder. Her findes der søer, I kan bade i, vandreruter og smuk natur, som du sent vil glemme. Du kan tage på mountainbike tur, hvis du er til det, kanotur eller prøve lystfiskeri. 

vidunderligt hotel

Kom væk hjemmefra

Hotelophold Silkeborg er ideelt for dig, der gerne vil væk hjemmefra og være i andre omgivelser, hvor du kan slappe af og opleve noget nyt. At være på hotel giver noget særligt, fordi andre sørger for dig, og du skal ikke tænke på rengøring eller opvask. Det giver virkelig mulighed for at slappe af, og Silkeborg har smukke omgivelser, som gør det nemt at koble af. Du kan nyde en gåtur i skoven eller se på det flotte landskab fra hotellet af. I Silkeborg finder du mange hoteller, der er tæt på den smukke natur. Det er næsten umuligt at undgå i Silkeborg, for byen er omkranset af den. Du kan prøve spa- og wellness hotelophold, hvis du virkelig vil slappe af.

FAQ

Hvordan kommer man til Silkeborg? 

Du kan komme til Silkeborg med bil, tog eller bus, så det bliver ikke nemmere. 

Kan man tage på hotelophold i julen i Silkeborg?

Det kan du helt sikkert. Du kan altid ringe til hotellet inden for at høre, om de har åbent juleaften og i juledagene. Det kan være en god måde at komme af sted på med familien og slappe af i andre omgivelser. Silkeborg har hyggelig julebelysning i gågaden.

Hvad kan man opleve i Silkeborg?

I Silkeborg får du både kultur, natur og historie. Du kan sejle en tur med den gamle Hjejle til Himmelbjerget, hvor du kan nyde udsigten fra toppen af bakken.