fbpx

Romantisk Hotelophold

Bedste romantiske hotelophold 2024

Romantik kan opstå på de mest obskure steder. Vi kan blive forelsket, når vi mindst venter det.

Dog må man generelt sige, at nogle rammer og det rigtige menneske kan hjælpe betydelig med at gøre romantikken mere gennemskuelig. Tænk blot på det romantiske hotelophold, som I snart skal tage af sted på sammen. 

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel ligger lige på kanten til Øresund i smukke omgivelser og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold i luksuriøse rammer. Her kan du hvile hovedet i et af deres lækre værelser, når du ikke ligger nede på stranden, spiller i deres kasino, er ude at se seværdigheder i området eller nyder mad i særklasse hos deres restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Hvis du gerne vil komme lidt væk fra hverdagen og bare nyde livet fuldt ud, så er der ikke nogen tvivl om, at Kurhotel Skodsborg er en oplagt mulighed for dig. Her kan du forkæle krop og sind i deres spaområde, hoppe en tur i poolen og senere på dagen nyde mad i særklasse, som hotellets talentfulde kokke står klar til at lave til dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Strandhotel Rosnæs
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Strandhotel Røsnæs er et hyggeligt og luksuriøst strandhotel, som ligger direkte ned til vandet. Her har du mulighed for at koble fuldstændig af og bare nyde livet fuldt ud. Om dagen kan du gå ned på stranden eller tage ud at opleve de spændende seværdigheder der er i nærområdet og om aftenen kan du nyde mad i særklasse hos hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Hvis du gerne vil på det ultimative spaophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Viking Spa og Wellness er den oplagte mulighed for dig. Hotel Viking Spa Og Wellness har Danmarks største Spa og Wellness på hele 2700m2, som rummer alt hvad der skal til for ultimativ forkælelse. Derudover har hotellet en enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Ystad Saltsjöbad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

Hvordan lyder det med afslappende ophold i den smukke by Ystad, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress? Hvis det lyder som noget for dig, så er Ystad Saltsjöbad et oplagt valg for dig. Her kan du overnatte i deres hyggelige rammer, bruge deres moderne faciliteter, slappe af på stranden eller tage på opdagelse i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf Og Spa Resort byder dig indenfor til et afslappende ophold i smukke omgivelser i Farsø. Her bliver du indlogeret på et hyggeligt værelse, hvor du kan hvile hovedet, når du ikke er ude at få gode oplevelser. Hotellet råder også over både pool og fitness, så du kan forkæle kroppen og der er kun kort vej til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden giver dig muligheden for at få ro fra det fortravlede liv og bare nyde livet fuldt ud. Hotellet ligger i smukke omgivelser i Vestjylland og lige i nærheden af flere spændende seværdigheder. Hotellet råder også over en enestående restaurant og Kurbad Fjordgaarden, som er et eksklusivt og stort spaområde, hvor du kan forkæle krop og sjæl.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Villa Copenhagen
Hotels.com

Villa Copenhagen

5/5

Hos Villa Copenhagen har du mulighed for at bo inde midt i hjertet af København. Dette luksuriøse hotel har rammerne til at skabe et uforglemmeligt ophold for dig. Du kan frit gøre brug af hotellets faciliteter, som f.eks. fitnesscenter, gratis wi-fi, pool og meget mere. Derudover er der naturligvis kort vej til en bred vifte af spændende seværdigheder, som du kan opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.289 kr.

Kragerup Gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Kragerup Gods har til huse i en unik og utroligt smuk bygning, som stammer helt tilbage fra 1327. Her har man skabt de perfekte rammer til at give dig et uforglemmeligt ophold og muligheden for at glemme alt om hverdagens stress. Godset råder bl.a. over hyggelige værelser, en lækker pool, sauna og en enestående restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hotel Vejlefjord byder dig indenfor til et eksklusivt spa- og wellnessophold i særklasse, som du sent vil glemme. Hotellet har nemlig en helt fantastisk spaafdeling, Her kan du overnatte i deres hyggelige værelser, forkæle krop og sind med deres moderne spa og om aftenen kan du nyde mad i særklasse hos deres enestående restaurant på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Hvedholm Slotshotel
Hotels.com

Hvedholm Slotshotel

4/5

Hvedholm Slotshotel er et idyllisk hotel der har til huse i et gammelt smukt slot og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold. Her kan du overnatte i smukke omgivelser i den hyggelige by Faaborg og bruge hotellets moderne faciliteter, som sikrer, at du får et godt ophold. Der er også mange seværdigheder i nærheden, som du kan opleve.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Alter Meierhof er et oplagt valg, når du skal vælge hotel og gerne vil besøge Glücksburg. Her inviteres du indenfor til en romantisk stemning og en bred vifte af moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Hotellet har bl.a. både pool, fitness og et stort spa-område, hvor du kan forkæle krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard ligger i Hurup og er et utroligt hyggeligt hotel, hvor du inviteres du indenfor til luksuriøse rammer og mange forskellige moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Hotellet har bl.a. en nærliggende golfbane og et boblebad, hvor du kan slappe af med et glas vin efter en god dag med en masse nye oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Ascot Hotel
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Ascot Hotel er det perfekte valg for dig, når du besøger København. Her er der mulighed for at gøre brug af hotellets mange moderne og stille omgivelser til at fokusere på at nyde livet. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, men opholdet kan også bruges på hotellet, hvor der er mange moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Sauntehus Slotshotel
Hotels.com

Sauntehus Slotshotel

4/5

Hvis du gerne vil opleve Hornbæk, så er der ikke nogen tvivl om, at Sauntehus Slotshotel er et godt valg i forhold til overnatning. Her kan du blive indlogeret på et af deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres moderne faciliteter, som f.eks. den store pool. Der er derudover også kun kort vej til mange spændende seværdigheder fra hotellet, som Hornbæk Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel er et meget populært og eksklusivt hotel i Skagen, som byder dig indenfor til luksuriøse værelser, hvor du kan hvile hovedet. Hotellet har en helt fantastisk beliggenhed i Skagen og er derfor et oplagt valg, hvis du gerne vil opleve Skagen og det byliv der er i Skagen. Ruths Hotel har også en enestående restaurant på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

The Thief
Hotels.com

THE THIEF

4/5

The Thief er et luksuriøst hotel med beliggenhed i Oslo. Hotellet har en meget central beliggenhed, hvilket gør det til det perfekte hotel for dig, som gerne vil ud at opleve Oslo og alle de spændende seværdigheder der er i byen, som f.eks. Tjuvholmen Sculpture Park. Hos hotellet er der både pool, fitness og en god restaurant, hvor du kan nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

Hotel Skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Hotel Skansen ligger i Båstad og er det perfekte valg, hvis du gerne vil opleve byen og alle de spændende seværdigheder der er i nærheden, som f.eks. Bjare Rodkulla. Udover at have en fantastisk beliggenhed, så er byder hotellet dig også indenfor til hyggelige værelser, et moderne fitnesscenter og lige i nærheden af stranden en lækker badestrand.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Sophiendal Slotshotel
Hotels.com

Sophiendal Slotshotel

4/5

Sophiendal Slotshotel ligger i smukke omgivelser i Søhøjlandet mellem Himmelbjerget og Ejer Bavnehøj og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold med fokus på ren og skær afslapning. Lige ved siden af hotellet ligger Danmarks ældste hus, Veng Klosterkirke, som har stået der helt tilbage fra 1058. Hotellet råder over gode faciliteter, som du kan bruge.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel ligger i smukke omgivelser i den sønderjyske natur og byder dig indenfor til et hyggeligt ophold, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress. Hotellet råder over golfbane, en enestående restaurant, hyggelige værelser og meget mere. Vil du gerne opleve Sønderborg, så er Benniksgaard Hotel det oplagte valg for dig, når du skal finde et sted at overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hotel Budersand ligger i utroligt smukke omgivelser med udsigt over havet. Lige ved siden af hotellet er der en stor golfbane, så elsker du golf, så er Hotel Budersand det perfekte sted. Derudover har hotellet et meget luksuriøst spa-område, en enestående restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse og naturligvis hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen ligner noget man har taget direkte ud fra en prinsesse film og er også uden tvivl et af de smukkeste slotte i Danmark. I dag fungerer slottet som hotel og du har derfor mulighed for at overnatte i disse ekstraordinære omgivelser, hvor der også er både indendørs pool, spa og en enestående restaurant, der skaber store madoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus ligger tæt på Aalborg i den fantastiske sommer by Blokhus. Blokhus kan noget helt specielt om sommeren og det er naturligvis også derfor, at så mange mennesker tager derop hver sommer. Hvis du gerne vil opleve Blokhus om sommeren, så er der ikke nogen tvivl om, at Strandhotellet Blokhus er det oplagte sted at overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika er et hyggeligt og afslappende hotel der ligger i Hobro ned mod Mariager Fjord. Hvis du gerne vil opleve Hobro eller bare på et afslappende weekendophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Amerika er et oplagt valg. Hotellet har også egen restaurant, Restaurant Uafhængig, som står klar til at skabe store madoplevelser for dig.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

71 Nyhavn Hotel
Hotels.com

71 Nyhavn Hotel

5/5

71 Nyhavn Hotel er et utroligt hyggeligt hotel, som ligger i ikoniske Nyhavn, hvis historie går langt tilbage i historien. Nyhavn har været centrum for østersøens søfart og er i dag blevet til den største attraktion i København med sin unikke stemning og utroligt flotte bygninger. Hos 71 Nyhavn Hotel har du mulighed for at bo lige midt i nyhavn.

Laveste pris for 2 personer: 1.813 kr.

Store Restrup Slotshotel
Hotels.com

Store Restrup Slotshotel

4/5

Store Restrup Slotshotel er et utroligt fint slotshotel, som ligger i Nibe. Her bydes du indenfor til eksklusive rammer, hvor fokus er på forkælelse og livsnydelse. Her kan du hvile hovedet på et af deres hyggelige værelser, tage på opdagelse i Nibe, nyde lækre retter hos deres restaurant og bare fokusere på at glemme alt om hverdagens stress.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Tortue
Hotels.com

Tortue

4/5

Vil du gerne på et uforglemmeligt ophold til Hamborg, så er Tortue det oplagte valg, når du skal vælge sted at overnatte. Tortue er et trendy og populært hotel i Hamborg, som byder dig indenfor til moderne faciliteter og hyggelige værelser. Derudover har Tortue en helt fantastisk beliggenhed, som gør det super nemt at tage ud og opleve Hamborg.

Laveste pris for 2 personer: 1.614 kr.

SIDE Design Hotel Hamburg
Hotels.com

SIDE Design Hotel Hamburg

5/5

SIDE Design Hotel Hamburg byder dig indenfor til en luksuriøs stemning og hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet når du ikke er ude at få store oplevelser i byen. Hotellet har nemlig også en god central beliggenhed, som gør det super nemt at tage ud og opleve de spændende seværdigheder der er lige i nærheden af hotellet, som f.eks. Town Hall.

Laveste pris for 2 personer: 1.261 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park ligger i Børkop og er det perfekte valg, hvis du gerne vil på et afslappende og spændende ophold. Comwell Kellers Park har topmoderne faciliteter og er et meget eksklusivt hotel med en stor pool, fitness og meget mere. Derudover er der også kort vej til mange spændende seværdigheder fra hotellet, som f.eks. Brejning Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Copenhagen Admiral Hotel
Hotels.com

Copenhagen Admiral Hotel

4/5

Copenhagen Admiral Hotel ligger i en smuk fredet bygning, hvis historie går helt tilbage til 1780’erne. Hotellet har en helt fantastisk beliggenhed tæt på Amalienborg Slot og lige over for Operaen. Hos dette hotel kan du nyde lækre retter hos deres gourmetrestaurant SALT, gøre brug af deres moderne faciliteter og hvile hovedet på et hyggeligt værelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Lyng Dal Hotel

4/5

Hvis du gerne vil på et idyllisk ophold i de smukkeste omgivelser, så er der ikke nogen tvivl om at Lyng Dal Hotel er det helt perfekte valg for dig. Dette hotel ligger i landsbyen Gammel Ry og byder dig indenfor til hyggelige rammer, gode værelser og en enestående restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse. Der er også kort vej til Himmelbjerg Golfklub.

Laveste pris for 2 personer: 1.790 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Fakkelgaarden er det helt perfekte valg for dig, som gerne vil besøge Kruså. Hos Hotel Fakkelgaarden har du mulighed for at blive indlogeret på et af deres hyggelige værelser, gøre frit brug af deres moderne faciliteter og så er der kun kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan opleve, som f.eks. Kollund Kirke der er lige ved siden af.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden har en enestående beliggenhed på Middelfart og byder dig indenfor til et ophold, som du sent vil glemme. Hos Comwell Kongebrogaarden kan du slappe af i deres store spaområde, nyde en tur i swimmingpoolen, gå en tur i de smukke omgivelser eller tage på opdagelse ved nogen af de nærliggende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Skt. Petri
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

Skt. Petri ligger inde midt i hjertet af Købehavn og er det oplagte hotel for dig, som gerne vil opleve København. Skt. Petri har til huse i Vilhelm Lauritzens ikoniske bygning, der stammer tilbage fra 1928 og byder dig indenfor til luksuriøse værelser, moderne faciliteter og mulighed for maksimal afslapning og ultimativ livsnydelse under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Borupgaard er et helt fantastisk spahotel, som er det oplagte valg for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt ophold til Snekkersten. Det er et meget eksklusivt spahotel, som byder på et enestående og moderne spa-område og ultimativ mulighed for afslapning. Derudover er der også kort vej til hav, skov og mange forskellige seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Vil du gerne en tur til smilets by og opleve den fantastiske stemning der er i Århus, så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Oasia Aarhus er det oplagte sted at overnatte. Her kan du hvile hovedet i et af deres hyggelige værelser og gøre frit brug af deres mange moderne faciliteter. Derudover har hotellet en helt fantastisk beliggenhed i byen.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

Dragsholm Slot
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Dragsholm Slot er et enestående slotshotel, som befinder sig i et utroligt smukt slot der stammer helt tilbage fra det 13. århundrede. Slottet står derudover i en smuk park og befinder sig kun en kort gåtur fra Nekselø Bugt og en god badestrand. Hos Slottet kan du overnatte i et af deres hyggelige værelser og nyde mad i særklasse hos restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Nimb Hotel
Hotels.com

Nimb Hotel

5/5

Inde midt i København kan du finde det magiske sted Tivoli. Og inde midt i Tivoli kan du finde Nimb Hotel. Nimb Hotel er et enestående hotel i en bygning, som ligner noget der er taget direkte fra et eventyr. Her kan du overnatte i de lækre og luksuriøse omgivelser, gøre brug af deres moderne og lækre faciliteter og få store gastronomiske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 3.193 kr.

Hotel Ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Vil du gerne besøge Svendborg, så er Hotel Ærø et oplagt hotel at overnatte hos. Her kan du hvile hovedet i et af deres luksuriøse værelser og hotellets gode beliggenhed gør det super nemt at komme ud at opleve en masse nærliggende seværdigheder. Når du er på hotellet kan du også gøre frit brug af deres mange moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense ligger i den idylliske skipperby Troense. Ud til den ene side kan du finde Svendborgsund og på den anden side er der en utroligt hyggelig gade med små bindingsværkshuse. Hos Hotel Troense inviteres du indenfor til hyggelige rammer og gode værelser, hvor du kan hvile hovedet, når du ikke er ude at få store oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Aarhus ligger i beroligende og idylliske omgivelser i Aarhus mellem skov og strand. Her inviteres du indenfor til et uforglemmeligt ophold med ren forkælelse og afslapning. Hos hotellet kan du bl.a. nyde store gastronomiske oplevelser hos Restaurant Marselis, tage en tur på stranden og slappe af på de hyggelige værelser, når du ikke er ude og få oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Brøndums Hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Brøndums Hotel er et luksuriøst hotel i Skagen, som byder dig indenfor til eksklusive omgivelser. Skagen er en helt fantastisk by, som alle skal opleve specielt om sommeren. Brøndums Hotel ligger lige midt i centrum af Skagen og råder over hyggelige værelser, samt en enestående restaurant, hvor dygtige kokke står klar til at skabe store gastronomiske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel Koldingfjord er et særdeles imponerende hotel, som befinder sig i en utroligt smuk bygning der stammer helt tilbage fra starten af det 19. århundrede. Hos Hotel Koldingfjord har du muligheden for at blive indlogeret på et af deres utroligt lækre værelser, samt at gøre frit brug af deres mange moderne faciliteter, som pool og træningscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Hotel Dania
Hotels.com

Hotel Dania

4/5

Silkeborg er en utroligt hyggelig by, som har utroligt meget at byde på. Hvis du gerne vil opleve Silkeborg, så er Hotel Dania det oplagte sted at overnatte. Hotel Hotel Dania inviteres du indenfor til hyggelige værelser og moderne faciliteter, som du frit kan gøre brug af. Derudover er der mange spændende seværdigheder lige i nærheden af hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.259 kr.

Kompas Hotel Aalborg
Hotels.com

Kompas Hotel Aalborg

3/5

Kompas Hotel Aalborg er et meget oplagt hotel, hvis du gerne vil opleve Aalborg og det fantastisk liv der er i Aalborg. Hotellet har en fantastisk beliggenhed inde midt i centrum af Aalborg, så du altid kun er en gåtur fra nye oplevelser. Der er mange seværdigheder lige i nærheden og om aftenen kan du hvile hovedet på et af deres hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Selvfølgelig skal I vælge et romantisk hotelophold

To lys på bord ser noget mere romantisk ud, når personen bag lysene er det menneske, du elsker. Et romantisk hotelophold bliver pludselig degraderet til blot et hotelophold, hvis det ikke er med partneren, du holder af. 

Før du kan begynde din romantiske rejse, skal der altså lige udvælges den rette person til at frembringe den søde musik. Er den person fundet, er du et stort skridt tættere på det romantiske ophold. 

Nu skal I to så finde frem til, hvordan rammer skal sættes for opholdet. I har kærligheden, men skal den understøttes af kulturoplevelser i en af de store byer i landet, eller skal I have ro og pleje i Danmarks mindre folkerige områder. 

I skal også finde ud af, om maden på bordet skal smage godt eller guddommeligt. Skal I have massage- og spadage på opholdet? Og var det noget med, at lokationen gerne må være i nogenlunde afstand fra jeres hjem? 

Sådan skaber I de perfekte rammer om jeres romantiske hotelophold

Jeres romantiske hotelophold vil se anderledes ud end jeres vennepars eller naboens romantiske hotelophold. Det vil endda se anderledes ud end det romantiske ophold, som naboværelset på jeres hotel har. 

Derfor må I sammen begynde at lægge puslespillet. Hvis I gerne vil i teater, til koncerter, på museer, på bådture langs kanalen, hvorfor så ikke tage på et hotelophold i København. Hovedstaden er fuld af romantik, skønne spiseoplevelser og kultur i verdensklasse. Falder valget herpå, skal jeres hotel ikke nødvendigvis kunne tilbyde lige så mange faciliteter som med en mere afsides placering. I vil angiveligt bruge væsentlig mere tid ude end inde i hotellet. 

Kærlighed i de store byer kan også opstå i andre byer tæt på jer, hvis I nu ikke gider København. Det kan særligt være ret antiklimatisk at søge efter kærlighed i København, hvis I bor der. 

I stedet kan I tage et hotelophold i Aarhus, Aalborg eller Odense. I kan også drage ud af landet til Stokholm, Malmø eller Hamborg. Det kræver lidt ekstra planlægning og køretid. Med den rette planlægning er det dog intet problem. 

smuk hotel reception

Danmark er større, end hvad rygtet lyder

Vælger I at blive inden for de danske grænser, men vil gerne undgå støjen i byerne, så velkommen til “udkants Danmark”. Den ofte nedsættende vending beskriver de mange områder i landet, hvor romantikken virkelig kan hamre løs. 

I kunne f.eks. tage på et hotelophold i Vestjylland. Den lange og vilde kyst strækker sig hele vejen fra den herlige sønderjyske dialekt til havene, der mødes i Nordjylland. Du finder store klitter, der er banket sammen af det voldsomme hav. Strandene er brede og flotte, perfekt til de romantiske gåture. Vestjylland byder på herlige gastronomi med frisk fanget fisk i de vilde og naturskønne omgivelser. 

Er I mindre til at løbe fra de vilde bølger og blæst på jeres ophold, så tag på et romantisk hotelophold i Kerteminde. Byen er velkendt af snart alle danskere. Og selvom Fyn kan have det kedelige rygte af “bare af være en motorvej” mellem de store landsdele, så er Fyn fantastisk. Den fynske dialekt er sød, de mange frugtplantager og orangerier er herlige at besøge, kystlinjen og lystbådene er enestående. Fyn er stedet til det romantiske ophold med eller uden storbyen Odense. 

Tag afsted, når det hele bamler

Et romantisk hotelophold er ikke mere magisk, end hvad I gør det til. Selv det mest vidunderlige romantiske hotel vil få sig noget af opgave, hvis det skal kunne fikse alle forholdet små og store problemer. 

Det romantiske hotelophold skal ikke bruges som jeres parterapeut. I stedet kan I bruge det romantiske hotelophold til at søge væk, når I bare søger romantik og at være sammen jer to.  

Det kunne være et hotelophold over nytår. I stedet for at bruge jeres korte ferie på at drikke jer fulde og larme, kunne I tage væk og finde ro, kys og kærlighed på et lækkert ophold sammen. Måske vil I faktisk kunne vende tilbage på arbejde som nogle af de irriterende personer, der er mere friske efter end før nytårsaften. 

Træf ingen overilede eller dyre beslutninger

Inden du kaster flere tusinde kroner efter et dyrt ophold, så gør dig og jer den tjeneste lige at tjekke jeres valgmuligheder ud. Som nævnt kan romantik opstå alle steder. Romantikken bliver ikke nødvendigvis store, fordi I betaler flere penge for opholdet. 

Det billige hotelophold kan være virkelig romantisk og luksuriøst. I må gå jeres behov grundigt efter. Det kan f.eks. betyde, at jeres ophold gøres uden for sæson. 

Prisen falder og gæsterne bliver færre. Personalet kan give jer en bedre service, og I oplever ikke at skulle stille jer i kø, hver eneste gang I skal i buffeten, på museum eller i spa. 

Det samme gælder, hvis det er et gavekort til et hotelophold, som skal indløses. Giv jer selv tid til at vælge det perfekte sted til den rette pris. Landet er fuld af skønne hoteller, som giver jer mulighed for at opleve den skønne natur og rige kultur. 

smukt hotelophold

Sluk forstyrrelserne og nyd jeres korte romantiske hotelophold

I har booket jeres romantiske hotelophold med middag. I sidder nu ved bordet og kigger på hinanden over stearinlysene. I snakker om fremtiden sammen og kommer ind i de dybe samtaler, hvor alt omkring jer er ligegyldigt. Nu larmer telefonen. Det er en kunde, chef, samarbejdspartner eller bror. Opkaldet er faktisk ret vigtigt, så telefonen skal altså lige tages. Resten af aftenen eller måske endda opholdet er spoleret. 

Sluk jeres telefoner. I får ingen brug for dem over weekenden. Hvis de ikke kan slukkes, så sæt dem på lydløs og fjern alle alarmer og begivenheder i kalenderen. Det er endnu mindre sexet, romantisk eller tiltalende, hvis alarmen pludselig ringer kl.06.30 dagen efter jeres 7-rettes middag med vinmenu. 

Sov så længe I kan og vil. Vågn op til en dag, hvor der ikke er 10 forskellige ting der jo lige skal klares. Tag ud i hotellets have og kig på urterne. Se ind i skoven og hør fuglefløjtene. Eller gå en lang tur på stranden og stop op på en hyggelig fiskerestaurant. I er afsted sammen jer to, forretningsturen kan fortages en anden gang. 

FAQ 

Vi har samlet nogle af de ofte stillede spørgsmål i forbindelse med booking af et romantisk hotelophold.

Hvor skal vi tage på romantisk hotelophold?

I skal tage derhen, hvor romantikken har lettest ved at finde jeres forhold. 

Slapper I mest af med mange planer som en turer i teater, til koncert eller filmfestival, så skal romantikken finde jer i en af de større byer. Er I mere til at sidde med udsyn ud over det Sydfynske Øhav eller Kattegat, så skal romantikken findes der. 

Hvad skal vi have inkluderet på vores romantiske hotelophold for 2? 

I skal have en seng at sove i. Den skal være god, behagelig og stor nok til to. 

Alt derudover må være op til parret af bestemme. Der er enorm stor forskel på, om det romantiske hotelophold skal være med spa, gourmetoplevelse, dagsture og massage, eller om hotellet blot skal stå for at stille en seng til rådighed. Det er ofte et spørgsmål om hotellets geografiske placering. 

Hvad er de vigtigste dos and donts for det romantiske hotelophold? 

De vigtigste dos:

  • Tag afsted med en du elsker
  • Book opholdet efter jeres behov
  • Vær til stede og mærk din partner
  • Sluk telefonen

De vigtigste donts: 

  • Tag ikke for mange af hverdagens problemer med på opholdet