fbpx

Hotelophold Vestjylland

Bedste hotelophold i Vestjylland 2024

Det mægtige Vestjylland huser nogle skønne hoteller, som bare kalder på, at I skal komme og fylde dem op. Der er strandhoteller, badehoteller, kurhoteller, billige hoteller – alt jeres hotelhjerter begærer. 

Et hotelophold i Vestjylland byder på historie, hygge og gastronomi i topklasse. Gør som de mange tyske turister, og drag til Vestkysten, når sommeren nærmer sig.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard ligger i Hurup og er et utroligt hyggeligt hotel, hvor du inviteres du indenfor til luksuriøse rammer og mange forskellige moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Hotellet har bl.a. en nærliggende golfbane og et boblebad, hvor du kan slappe af med et glas vin efter en god dag med en masse nye oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus ligger tæt på Aalborg i den fantastiske sommer by Blokhus. Blokhus kan noget helt specielt om sommeren og det er naturligvis også derfor, at så mange mennesker tager derop hver sommer. Hvis du gerne vil opleve Blokhus om sommeren, så er der ikke nogen tvivl om, at Strandhotellet Blokhus er det oplagte sted at overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Tambohus Kro Og Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tambohus Kro Og Badehotel ligger i de smukkeste naturomgivelser i Thyholm ned til Limfjorden og står klar til at give dig et uforglemmeligt ophold. Hos Tambohus Kro og Badehotel kan du nyde mad i særklasse hos deres restaurant, forkæle krop og sind i deres wellness-afdeling, tage ud at bade eller besøge nogle af de spændende nærliggende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Hjerting Badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Hjerting Badehotel er valget til de helt store livsnydere. Med direkte udsigt ud over Vadehavet, kan I stort set ikke være tættere på havet. Den friske havluft får jer hurtigt til at jer tilpas, og de hyggelige værelser føler man sig hurtigt hjemme på. Badehotellet har to restauranter, I kan vælge mellem, og stemningen er dejlig og afslappende på begge.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel er et meget populært og eksklusivt hotel i Skagen, som byder dig indenfor til luksuriøse værelser, hvor du kan hvile hovedet. Hotellet har en helt fantastisk beliggenhed i Skagen og er derfor et oplagt valg, hvis du gerne vil opleve Skagen og det byliv der er i Skagen. Ruths Hotel har også en enestående restaurant på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

CABINN Esbjerg Hotel
Hotels.com

CABINN Esbjerg Hotel

3/5

Cabinn Esbjerg Hotel ligger i en smuk bygning fra starten af det 19. århundrede. Herfra er der kun meget kort vej til centrum af Esbjerg, samt alle de spændende seværdigheder der er i området, og derfor er Cabinn Esbjerg Hotel det oplagte valg for dig, som gerne vil opleve alt det byen og området omkring har at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 610 kr.

Hotel Ringkjøbing
Hotels.com

Hotel Ringkjøbing

3/5

Hotel Ringkøbing er det perfekte hotel for sig, som gerne vil på en uforglemmelig miniferie til Ringkøbing. Her kan du slappe af i det hyggelige omgivelser på hotellet eller tage ud at opleve nogle af de spændende seværdigheder Der er i byen og nærområdet. Hotellet råder også over mange moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af.

Laveste pris for 2 personer: 1.069 kr.

Best Western Royal Holstebro
Hotels.com

Best Western Royal Holstebro

3/5

Ved Den Røde Plads I Holstebro kan du finde Best Western Hotel Royal Holstebro. Fra dette hotel er der kort vej til mange unikke vartegn og sjove aktiviteter. Derudover har hotellet hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet, når du ikke er ude at få oplevelser. Hotellets restaurant, Restaurant Under Klippen”, serverer mad i særklasse for dig.

Laveste pris for 2 personer: 806 kr.

Hotel Falken
Hotels.com

Hotel Falken

2.5/5

Hos Hotel Falken inviteres du indenfor til hyggelige og moderne værelser, hvor du kan hvile hovedet efter dine dage med en masse gode oplevelser. Hotellet har mange gode faciliteter, som f.eks. sauna og pool, så der også er mulighed for at forkæle både krop og sind. Hos hotellet er der også gratis morgenmad for alle gæster.

Laveste pris for 2 personer: 761 kr.

Hotel Nørre Vinkel

3/5

Dette klassiske hotel er bygget på en gammel bondegård fra 1841, hvor man har valgt holde på nogle af de originale detaljer fra gården. Hotellet ligger 5 minutter fra Lemvig centrum og helt ned til Limfjorden. Værelserne er klassisk indrettet i store lyse rum, hvor man virkelig har haft øje for detaljen. Restauranten serverer klassisk gastronomi med god udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Derfor skal du vælge et hotelophold i Vestjylland

Vestjylland er et enormt område, som på ingen måde blot kan reduceres til Vestkysten. Selvom ferieparadiset er fantastisk, kræver andre områder af Vestjylland også dit fokus. 

Det gælder for stort set alle områder i Vestjylland, at hunde tages i mod med store smil. Et hotelophold med hund passer perfekt til Vestjylland. Gåture langs Limfjorden, på heden eller langs den brede strand, hvor hunden kan spurte i alle retninger, er ideelt for gåturen. 

Helt grundlæggende skal du vælge et hotelophold i Vestjylland

  • Fordi Vestkysten skal opleves
  • Fordi du elsker lange gåture i naturskønne omgivelser
  • Fordi du elsker friskfanget, god fisk 
  • Fordi brede, store strande er din livret
  • Fordi en kurdag langs Limfjorden er magisk

Vestjylland har det hele. Den kraftige jyske dialekt, der kan gøre sjællænderne helt rundtossede. Den har en unik historie, der fysisk viser sig med de mange bunkere. Den har selvfølgelig de voldsomme vejrforhold, som gør den til et paradis for surfere, der ikke frygter lidt koldt vand. 

Hotelophold på Vestkysten er oplagt

Det er uomtvisteligt, at der er langt mellem hovedstaden og Vestjylland. Et faktum man ikke bare kan finde frem til ved kigge på et danmarkskort. Lytter man til sproget på sit hotelophold i Vestjylland og hotelophold i København burde der ikke herske tvivl om, at disse to ikke ligefrem er naboer.

Vestjylland ligger fjernt fra hovedstaden, fra Aarhus, fra Odense og fra snart alle større byer. Herude kan man finde det “mørke Jylland”. Dog vil gæsterne hurtigt bemærke, at der ikke er meget mørke, hvis man kommer i sommermånederne. Tværtimod er der farver, glade smilende sommergæster, festivaler og udsøgte havnemiljøer – med frisk fanget fisk. 

pæn hotel reception

Mærk Vestkystens vilde historie

Et hotelophold på Vestkysten med udsigt ud over Vesterhavet eller Nordsøen, som den også kan hedde, er fantastisk. Man kan kun undre sig over, hvad I alverden Vikingerne tænkte, da de hoppede i deres både og begyndte at sejle mod landet, de ikke kunne ane. Land er det sidste øjet ser, når man kigger ud over det mægtige hav.

Når man går tur på stranden – hvad der er et must uanset årstiden – kan man ikke andet end at blive overvældet. Overvældet ved den voldsomme kraft, som vinden, bølgerne og havet har. Mange sejlbåde, fiskekuttere og store fragtskibe har måttet lade livet til det voldsomme Vesterhav. 

Ud fra den danske Vestkyst er der desuden kæmpet store slag under begge verdenskrige og før det. Skibe og fly er skyllet op på stranden. Og som alle danskere ved er skibs- og flyvrag ikke de eneste beviser på verdenskrigene, som udspillede sig lige for øjnene af vores land. 

Når I så har kigget længe nok ind i krigens mørke, er det tid til at vende mod jeres hotelophold med massage. Krigstanker kan give en enorm træng til luksus – vi lever jo ikke i krigstider længere. 

Mere end Vestkysten på jeres hotelophold i Vestjylland

I skal til Vestkysten, når I kommer til Vestjylland, basta, bom. Men det er ikke alt Vestjylland har at byde på. 

I kunne f.eks. kombinere jeres hotelophold i Vestjylland med et hotelophold i Struer. Her kan I opleve den skønne Limfjord, hvor skaldyr kan fanges med lidt held. I kan tage til Morsø, til Fur eller måske til Venø. De skønne små øer er herlige til en visit. Man kan også tage på Limfjorden med en kano. 

Længere sydpå finder I Ringkøbing, hvor Ringkøbing fjord kan byde på vilde og sjove vandaktiviteter. Det noget mere stille vand har samme voldsomme vind, der kan give vilde sejlture. 

Fantastiske strande til rolige og vilde lege

I det hele taget giver Vestjylland mulighed for en meget aktiv ferie. Der kan køres på mountainbikes i klitter, vandres i klitterne, løbes, og der kan laves alverdens vilde aktiviteter på de enorme strande. 

Der kan flyves med drage på de brede strande. Der kan hoppes fra klitterne med dragen, hvis man mestrer denne disciplin. Der kan spilles fodbold i de bare tæer. Volleybold skal selvfølgelig også spilles en vindstille dag. Alle strandspil og strandaktiviteter er mulige på den enormt brede strand. 

Bliver de mange aktiviteter for meget på jeres hotelophold i Vestjylland? Så velkommen til den hyggelige ø lige syd for Vestjylland. Her skal I selvfølgelig på hotelophold på Fanø. Oplev den unikke øboer kultur og saml nogle muslinger og østers op fra havbunden, når vandet er trukket tilbage. 

FAQ

Vi har samlet nogle af de ofte stillede spørgsmål i forbindelse med booking af hotelophold i Vestjylland. 

Hvad skal vi se på vores hotelophold i Vestjylland? 

I vil blive glade for at få set:

  • Sandskulpturfestivalen i Søndervig
  • Nationalpark Thy 
  • Kystventeret Thyborøn 
  • Bunkermuseet Tirpitz

Hvilke bunkere det vigtigste at se på vores hotelophold i Vestjylland? 

Bunkermuseet Tirpitz kunne godt være den vigtigske bunker at se. I hvert fald giver den et godt indblik i, hvorfor der blev bygget så mange bunkere og hvordan. 

Magien ved de mange bunkere langs Vestkysten er dog også at finde sine egne bunkere. Går I langs stranden i f.eks. Søndervig, finder I flere bunkere, som skal undersøges. En sjov aktivitet selv at kunne gå rundt i de enorme og af sandet deforme betonklodser. 

Hvor er de bedste strande på Vestkysten?

Blåvand strand er virkelig fantastisk. Søndervig strand må også være højt på listen. 

Vil I prøve en lidt atypisk strand så kunne Vejers Strand være noget for jer. Her må man køre bilen ned på den brede strand og holde lige ned til vand.