fbpx

Hotelophold Struer

Bedste hotelophold i Struer 2024

Er I de heldige, der skal til at vælge et hotelophold i Stuer som jeres næste ferie? Perfekt. Struer byder på skønne kulturelle oplevelser for parret eller hele familien. 

Byen ligger lige ud til Limfjorden og har en stor lystbådehavn. I kan enten kigge langt ud i fjorden eller selv begive jer derud på en sejltur.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

På Grand Hotel Struer er værelserne indrettet med sans for de fede detaljer. Her er en god atmosfære, så man hurtigt føler sig hjemme. Der er mulighed for forskellige typer af ophold, hvor fx golf, wellness eller gastronomi er i fokus. Det er dog altid muligt at nyde spændende gastronomiske madoplevelser i restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Derfor skal du tage på et hotelophold i Struer

Struer er en hyggelig by, som mange danskere til ingens fortjeneste godt kan gå hen at overse. Skulle du være så heldig at booke et visit til Struer, så kan du se frem til udsøgte madoplevelser, skøn natur og rige kulturoplevelser. 

Du skal vælge et hotelophold i Struer:

 • Fordi Vestjylland er fantastisk
 • Fordi Limfjorden er et vidunder i dansk natur
 • Fordi Struer er en hyggelig by med rig kultur
 • Fordi dagsturene fra Struer er uimodståelige

Bare lyden af den vestjyske dialekt kan sende tankerne tilbage på de mange ophold, de fleste danskere har foretaget på Vestkysten. Man kan tænke tilbage på filmene, der har skabt vores historie, som er forløbet på Vestkysten. For slet ikke at nævne bunkerne, krigsfilmene og den lokale helt, Kaj Munk. Helt bestemt et visit værd for alle personer med en smule interesse i dansk kultur. Så må I tage turen på et hotelophold i Berlin næste gang, hvis interessen for krigen pludselig tager over. 

moderne hotel indretning

Limfjordens forbindelser og attraktioner

Struer er en stationsby i det nordlige Vestjylland. Falder du i søvn i toget på vej mod Herning, ender du ved sidste stop, Struer. Herfra kan du fortsætte direkte mod nord og ud i Limfjorden. Du finder skøn natur ved at sejle rundt på fjorden til f.eks. Venø eller Fyr. Du kan også tage over på den anden side af fjorden til Nordjylland, hvor du finder Klitmøller og flotte surfere. 

Struers placering giver dig mulighed for få det bedste af hele Jylland – næsten. Sønderjylland er noget af en køretur, her ville du være bedre tjent med et hotelophold i Sønderborg. 

Der er også en stykke vej, hvis du på en dagstur til Grenen eller Aalborg, men ikke så langt at der skal bestilles et hotelophold i Aalborg. Distancen kan tilbagelægges hurtigt på motorvejen, en smule langsommere langt floden. 

Når I er i Stuer, skal I se lystbådehavnen, Struer Museum, kirken og naboøen Venø. Som de fleste øer i Limfjord har også Venø sine voldsomme skrænter ned mod vandet. Noget I kan blive klogere på, hvis I tager til Fyr og på museum der. 

Hotelophold i Struer til hele familien

Parret, vennerne eller familien vil alle sammen kunne føle sig hjemme og tilpas på et hotelophold i Struer. Der ligger desuden kursteder rundt om Limfjorden, som alle grupper elsker at dase rundt i. 

Er I lidt mere aktive som familie eller vennegruppe, så er Limfjorden ideel til en kanotur. I kan starte i Struer og sejle langs fjorden, til armene ikke længere kan holde jer sejlende. Herefter bliver kurstedet kun endnu mere aktuelt. Medmindre I vil ramme en fiskerestaurant, en lokal bar eller måske en koncert – hvis I kommer den rette tid på året. 

Stuer passer desuden perfekt til et hotelophold med hund. Hvis hunden ikke kan undværes, kan I sagtens tage den med til Stuer. 

FAQ

Vi har samlet nogle af de ofte stillede spørgsmål i forbindelse med booking af hotelophold i Struer

Hvad skal vi lave på vores hotelophold i Struer?

 • I skal tage ud at sejle, bade eller gå langs Limfjorden. 
 • I skal tage en dagstur til Venø.
 • I skal lære jer selv lidt vestjysk dialekt.

Kan vi finde skaldyr på vores hotelophold i Struer? 

Ja. Limfjorden boomer med skaldyr, så tag en rose med og hav godt med tålmodighed. Eventuelt kan I guides af de lokale til den bedste placering. 

Hvilke dagsture kan vi tage fra Struer?

I kan tage dagsture til:

 • Vestkysten
 • Nordjylland 
 • Viborg 
 • Fyr 
 • Venø