fbpx

Hotelophold Hund

Bedste hotelophold med hund 2024

Trænger du til at komme lidt væk fra hverdagen, og kunne du tænke dig at kombinere det med et hotelophold? Så kan det være, at du skal overveje hotelophold med hund. For mange mennesker er hunden en helt essentiel del af familien, og derfor fortjener den naturligvis også at komme med på ferie.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel ligger lige på kanten til Øresund i smukke omgivelser og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold i luksuriøse rammer. Her kan du hvile hovedet i et af deres lækre værelser, når du ikke ligger nede på stranden, spiller i deres kasino, er ude at se seværdigheder i området eller nyder mad i særklasse hos deres restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf Og Spa Resort byder dig indenfor til et afslappende ophold i smukke omgivelser i Farsø. Her bliver du indlogeret på et hyggeligt værelse, hvor du kan hvile hovedet, når du ikke er ude at få gode oplevelser. Hotellet råder også over både pool og fitness, så du kan forkæle kroppen og der er kun kort vej til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Comwell Holte
Hotels.com

Comwell Holte

3/5

Comwell Holte er en helt enestående mulighed for at rykke ud i naturen, selvom man fortsat er tæt på København. Her er oplagte muligheder for at holde møder eller konferencer, men det er også muligt med ophold for fx par, hvor en lækker middag og morgenmadsbuffet indgår, så I blot kan slappe af og nyde tilværelsen.

Laveste pris for 2 personer: 634 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel ligger i smukke omgivelser i den sønderjyske natur og byder dig indenfor til et hyggeligt ophold, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress. Hotellet råder over golfbane, en enestående restaurant, hyggelige værelser og meget mere. Vil du gerne opleve Sønderborg, så er Benniksgaard Hotel det oplagte valg for dig, når du skal finde et sted at overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Dagmar
Hotels.com

Hotel Dagmar

3/5

Hotel Dagmar er hotellet at vælge, hvis I ønsker et rendyrket forkælelsesophold. Et sådan ophold inkluderer et velkomstdrink, når I ankommer til hotellet. Senere får I serveret en udsøgt 5-retters Dagmarmenu med et matchende vinmenu. Efter aftensmaden får I kaffe og sødt, inden I går til ro. Om morgenen står I op til en lækker morgenbuffet.

Laveste pris for 2 personer: 1.494 kr.

Hotel Årslev Kro
Hotels.com

Hotel Årslev Kro

3/5

Ti kilometer fra Århus centrum finder I Hotel Årslev Kro. Her er mange forskellige muligheder for ophold, hvor I fx kan få to nætter inklusiv morgen- og aftensmad. Der er også seværdigheder og attraktioner i området, hvor I også kan få adgang til disse ved at vælge andre typer af ophold.

Laveste pris for 2 personer: 738 kr.

Golf Hotel Viborg
Hotels.com

Golf Hotel Viborg

4/5

Golf Hotel Viborg er for mange forskellige personer. Her er det muligt at tage på et golfophold, hvor de omkringliggende golfbaner inviterer til dejlige timer på plænerne. Men her er også mulighed for udflugter på de smukke søer, eller afslapning og livsnydelse i hotellets dejlige wellnessafdeling med pool, spa og boblebad.

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

Copenhagen Island Hotel
Hotels.com

Copenhagen Island Hotel

4/5

Hvis I ønsker at finde et anderledes og spændende hotel i København, skal I vælge Copenhagen Island Hotel. Det er et 4-stjernet hotel, hvor I får udsigt direkte til vand. Når I åbner op ud til hovedstaden, vil I kunne fornemme det pulserende liv og summen af mennesker og byliv.

Laveste pris for 2 personer: 820 kr.

Hotel Kolding
Hotels.com

Hotel Kolding

3.5/5

Hotel Kolding ligger placeret centralt i Kolding, så I er tæt på alt, når I træder ud fra hotellet. På hotellet er der en lækker morgenbuffet, der er muligt at nyde hver morgen. I lobbyen kan I sidde og slappe af og få lidt at drikke, mens I har udsyn til den travle Banegårdspladsen, hvor byens liv pulserer forbi.

Laveste pris for 2 personer: 1.108 kr.

Comwell Hvide Hus Aalborg
Hotels.com

Comwell Hvide Hus Aalborg

4/5

På Comwell Hvide Hus Aalborg er det muligt at booke et ophold, hvis du er på farten. Værelserne er indrettet ud fra designprincipper, og det er gjort på en måde, så man kan føle sig hjemme, selvom man er på farten. Det er den perfekte blanding mellem det klassiske og lækre.

Laveste pris for 2 personer: 966 kr.

Rødvig Kro Og Badehotel
Hotels.com

Rødvig Kro & Badehotel

3/5

På Stevns får I en autentisk badehotelsoplevelse ved at bo på Rødvig Kro & Badehotel. Med et weekendophold får I en dejlig pause fra hverdagen, hvor I kan nyde frokost og aftenmenuen i hotellets restaurant. Med udsigt til vandet, og med beliggenheden tæt på naturen, kan I få en masse frisk luft på gode udflugter.

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

Hotel Kryb I Ly Kro
Hotels.com

Hotel Kryb I Ly Kro

4/5

Mellem Fredericia og Kolding ligger den hyggelige Hotel Kryb I Ly Kro. Kroen kaldes for Jyllands smukkeste storkro. I kan spise en dejlig kro-middag i kroens restaurant, hvor hjemmelavede specialiteter overrasker, og hvor der anvendes friske og lækre råvarer. I kan bare læne jer tilbage og nyde opholdet og stemningen på kroen.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

First Hotel Grand
Hotels.com

First Hotel Grand

4/5

First Hotel Grand er et godt eksempel på et klassisk byhotel. Det ligger centralt i Odense, og I er derfor sikre på at være tæt på alle typer af muligheder. Der er en klassisk og skøn atmosfære på hotellet, som samtidig er indrettet i en meget moderne stil. Med muligheder for lækker mad, motion og andet, går dagene hurtigt.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

På Grand Hotel Struer er værelserne indrettet med sans for de fede detaljer. Her er en god atmosfære, så man hurtigt føler sig hjemme. Der er mulighed for forskellige typer af ophold, hvor fx golf, wellness eller gastronomi er i fokus. Det er dog altid muligt at nyde spændende gastronomiske madoplevelser i restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Hotel Kong Frederik
Hotels.com

Hotel Kong Frederik

4/5

I centrum af København kan I tjekke ind på Hotel Kong Frederik. Adressen er en af de ældste, og I vil med det samme opdage, hvor det har netop dette navn. Værelserne har kongeligt islæt, og rundt omkring på hotellet er der lysekroner, malerier og andre ting, der minder en om de royale omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Copenhagen Admiral Hotel
Hotels.com

Copenhagen Admiral Hotel

4/5

Copenhagen Admiral Hotel ligger i en smuk fredet bygning, hvis historie går helt tilbage til 1780’erne. Hotellet har en helt fantastisk beliggenhed tæt på Amalienborg Slot og lige over for Operaen. Hos dette hotel kan du nyde lækre retter hos deres gourmetrestaurant SALT, gøre brug af deres moderne faciliteter og hvile hovedet på et hyggeligt værelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

71 Nyhavn Hotel
Hotels.com

71 Nyhavn Hotel

5/5

71 Nyhavn Hotel er et utroligt hyggeligt hotel, som ligger i ikoniske Nyhavn, hvis historie går langt tilbage i historien. Nyhavn har været centrum for østersøens søfart og er i dag blevet til den største attraktion i København med sin unikke stemning og utroligt flotte bygninger. Hos 71 Nyhavn Hotel har du mulighed for at bo lige midt i Nyhavn.

Laveste pris for 2 personer: 1.813 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Clarion Hotel Copenhagen Airport er et luksuriøst hotel, som er direkte forbundet til Terminal 3 i København. Det er derfor også det oplagte hotel, hvis man skal lette fra eller lande ved København lufthavn. Hos hotellet er der panoramaudsigt over Øresund, gode faciliteter som f.eks. fitness og spa, og så er alle værelser super hyggeligt og rene.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Best Western Torvehallerne
Hotels.com

Best Western Torvehallerne

4/5

På Best Western Torvehallerne bor man på lækre og lyse værelser, som gør godt for sjælen. Værelserne er kendt for det stilbevidste design, hvilket er en stil, man bestemt også bemærker, når man tjekker ind. Når man opholder sig på dette hotel, er man tæt på mange spændende attraktioner og seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 835 kr.

Comwell Klarskovgaard
Hotels.com

Comwell Klarskovgaard

3.5/5

Comwell Klarskovgaard er en perle midt i naturen. Alene det arkitektoniske og spændende hotelbyggeri skaber den helt rette atmosfære, når man har bevidstheden om, at man skal overnatte ude i naturen. Her er udelukkende anvendt træ og mursten, hvilket er med til at give det rå men superfede udtryk. Skov og Storebælt er lige ude foran vinduet.

Laveste pris for 2 personer: 1.054 kr.

Slotshotellet Aalborg
Hotels.com

Slotshotellet Aalborg

4/5

Slotshotellet Aalborg er et stort hotel beliggende lige ved vandet. Mange af værelserne har derfor også flot udsigt direkte til Limfjorden. I kan med fordel gå en tur langs havnefronten, som oser af hyggelig stemning. På hotellet er der muligheder som bar lounge og fitness, så I kan holde formen ved lige, men også slappe helt af om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 761 kr.

Helnan Phønix Hotel Aalborg
Hotels.com

Helnan Phønix Hotel Aalborg

4/5

Helnan Phønix Hotel Aalborg markerer sig mærkbart på grund af sin store, røde bygning. Indvendigt venter jer et sandt sansebombardement af indtryk. Stilen er gennemført ned til mindste detalje, og det er en atmosfære af noget festligt kombineret med noget afslappet. Værelserne er lyse og behagelige, så I hurtigt føler jer hjemme.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hotel Scheelsminde
Hotels.com

Hotel Scheelsminde

4/5

Når I vælger Hotel Scheelsminde, vælger I samtidig bæredygtighed til. Samarbejdspartnere, leverandører og råvarer er nøje udvalgt med henblik på miljøet. I bor derfor grønt, når I bosætter jer på hotellet, der har den fuldkomne stemning af en herregård. Her finder I jer hurtigt tilpas, og det kan være svært med tanken om, at I skal tage derfra.

Laveste pris for 2 personer: 706 kr.

Comwell Kolding

4/5

Comwell Kolding ligger centralt, så du er tæt på det hele. Det kan være den perfekte løsning, hvis du er på farten og skal finde et sted at sove. Her er mange muligheder, hvor der fx er en stor salg med mulighed for forskellige arrangementer, pool og sauna, fitness, roomservice og meget andet.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Limfjorden
Hotels.com

Hotel Limfjorden

3/5

Hotel Limfjorden ligger i den helt fantastisk by Thisted, hvor der altid er en enestående stemning og utallige muligheder for oplevelser. Hos Hotel Limfjorden kan du gøre brug af alle deres gode faciliteter, som f.eks. sauna og gratis wi-fi. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Thisted Kirke og alle de nærliggende hyggelige landsbyer.

Laveste pris for 2 personer: 969 kr.

Hotel Marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

Hotel Marina byder dig indenfor til et fantastisk ophold i hyggelige rammer, hvor du kan slappe af og bare fokusere på at nyde livet. Hotellet har en god beliggenhed ved Vedbæk Havn og ned til en lækker badestrand, hvor du kan nyde solens stråler. Hotellet har også en masse gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

Phoenix Copenhagen
Hotels.com

Phoenix Copenhagen

4/5

Vil du gerne en tur til København og opleve den fantastiske stemning der er i København? Så er der ikke nogen tvivl om, at Phoenix Copenhagen er et oplagt hotel for dig. Her kan du nyde godt af deres mange gode faciliteter, samt hvile hovedet i deres hyggelige værelser, når du ikke er ude at få oplevelser for livet i smukke København.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Hotel Nørre Vinkel

3/5

Hvis du har planer om at besøge den hyggelige by Lemvig, så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Nørre Vinkel er det oplagte valg. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder og på hotellet er der en masse gode og moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af. Hos hotellet bliver du indlogeret på et af deres hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Medi
Hotels.com

Hotel Medi

3/5

En renovering har gjort Hotel Medi i Ikast til et moderniseret hotel. Her er lys og skarpe designlinjer, uden at det føles anmassende. Man føler sig i stedet hurtigt hjemme på hotellet, når man bliver budt velkommen i receptionen. Der er mulighed for middag i hotellets café, og der er en masse attraktioner at opsøge i byen.

Laveste pris for 2 personer: 1.105 kr.

Hotel Jutlandia
Hotels.com

Hotel Jutlandia

4/5

Moderne familieejet hotel med hjemlig atmosfære, hvad venter du på? Hotellet ligger i Frederikshavn, tæt på havnen som kan nydes fra den flotte restaurant på 6. sal, som server lækker gastronomi. Hotellet er moderne indrettet i en rigtig newyorker-stil som skaber en eksklusiv stemning. Værelserne er topmoderne i forhold til indretning og møblering, med balkon som sikrer udsigt til havnen.

Laveste pris for 2 personer: 1.024 kr.

Hotel Ansgar

3/5

Hotel Ansgar er et klassisk hotel, hvor I får indfriet alle jeres forestillinger om stemningen af at bo på et hyggeligt hotel. Her er værelserne finde i størrelsen med et dejligt lys. I opholder jer tæt på en masse spændende attraktioner, og det hele er i gåafstand, når I træder lige uden for hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Derfor skal du tage på hotelophold med hund

Man siger, at hunden er menneskets bedste ven, og derfor er det klart, at man kan have lyst til at tage den med, når man skal på ferie. Det kan også være svært at efterlade sin hund ved andre, og man kan aldrig rigtig vide, hvordan de har det med det. Kender man ikke nogen, der kan passe den, kan det også være, at man skal betale sig fra at få nogle til at passe den. Det kan også være skønt at have en hund med på hotelophold, fordi man alligevel ofte undersøger nogle af de smukke omgivelser, hoteller ofte sørger for at være i nærheden af. Hunde elsker også, når de kommer steder hen med nye dufte. For dem er det den vildeste oplevelse, og for dig er det hyggeligt, at du kan have din bedste ven med.

smukt lyst hotelværelse

En weekend med hotel for hele familien

Har man brug for en kortere ferie, er der mange, der vælger at gøre noget ekstra ud af weekenderne. Her er det smart, at man har mulighed for at opleve noget, der ligger inden for landets grænser, så man ikke skal bruge den korte tid, man har på transport. Når man skal afsted på weekendophold på et hotel, og hele familien skal samles, så er det klart, at hunden ikke skal udelades. Når man har hund, så kender man sikkert allerede til, at der er nogle begrænsninger, man må acceptere. Man kan ikke på samme måde bare lige tage væk, når man har hund. Derfor er det smart, at der ikke udelukkende er begrænsninger, men at der også findes muligheder, der tillader én at blive mindre begrænset af sit kæledyr.

Tag på en luksusferie med hund

Du kender naturligvis din hund bedst, og derfor har du også de bedste vilkår for at vide, hvad du kan tage din hund med til. Men hvis du har en hund, der er godt opdraget, så er der masser af luksusaktiviteter, du kan tage del i med din hund ved din side. En hund kan også godt mærke, når man er på ferie. Så har den nemlig konstant nogen at være sammen med, og mange hunde elsker, når de kan få lov til at være sammen med deres ejere hele tiden.

FAQ

Er det dyrt at tage hund med på hotelophold?

Der er ikke nogen bestemt pris på, hvad det koster at have en hund med på hotel. Det er klart, at de forskellige hoteller sætter forskellige priser på, hvad det koster. Du kan altid lede efter et hotel, hvor du også synes, at prisen er rimelig. Det foregår for det meste sådan, at man betaler et lille tillæg for hver aften, at hunden skal overnatte på værelset.

Må man have andre dyr med på hotel?

De fleste steder man må have hund, er det også muligt at tage andre dyr med. Hvis du er i tvivl om, hvilke dyr du må tage med, så er det naturligvis altid en god idé at tage kontakt til hotellet inden.

Hvad kan man lave på hotelophold med hund?

Der er mange, der slapper af på ferien ved at bruge tid i naturen. Her er det oplagt at have en hund med. Hvad du kan lave med din hund afhænger naturligvis også af, hvad der er i området, og hvilken hund du har.