fbpx

Hotelophold Lolland

Bedste hotelophold på Lolland 2024

Hvis du gerne vil opleve en skøn natur og unikke kulturelle oplevelser, bør du vælge et hotelophold på Lolland. Øen har flere skønne naturområder og flere kulturelle tiltag, der uden tvivl vil give dig en unik oplevelse. Tag din ven, partner eller familie med. De vil alle elske Lolland og øens mange muligheder.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Ny Kirstineberg Gods Bed Breakfast
Hotels.com

Ny Kirstineberg Gods Bed & Breakfast

2.5/5

Hvordan lyder det med at overnatte på et utroligt smukt gods midt i lige så smukke naturomgivelser? Hvis det lyder som noget du gerne vil, så er Ny Kirstineberg Gods Bed Breakfast en oplagt mulighed for dig. Godset ligger 3,5 km uden for Nykøbing Falster og byder på hyggelige værelser, samt gode faciliteter der sikrer dig et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

Den Gamle Digegaard
Hotels.com

Den Gamle Digegaard

3/5

Den Gamle Digegaard har en fantastisk beliggenhed og vender direkte ud mod en lækker badestrand i Dannemare. Udover det, så er der også mange seværdigheder og aktiviteter lige i nærheden af hotellet, så der er ikke nogen tvivl om, at beliggenheden gør hotellet til et oplagt valg for en hver, som gerne vil besøge den hyggelige by Dannemare.

Laveste pris for 2 personer: 840 kr.

Milling Hotel Søpark
Hotels.com

Milling Hotel Søpark

3/5

Hos Milling Hotel Søpark inviteres du indenfor til hyggelige rammer, gode værelser og mange nyttige faciliteter, som er med til at sikre, at du får et godt ophold. For dig der besøger Maribo er Milling Hotel Søpark et oplagt valg. Fra hotellet er der også kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Hunseby Kirke og Engestofte Gods.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

Hotel Nysted Havn
Hotels.com

Hotel Nysted Havn

3/5

Vil du gerne opleve Lolland og den unikke stemning der er på Lolland? Så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Nysted Havn er den oplagte mulighed for dig. Hotellet ligger i den smukke havneby Nysted på Lolland og har til huse i en flot gammel nyrenoveret bygning der stammer fra starten af det 19. århundrede.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Fuglsang Herregaard
Hotels.com

Fuglsang Herregaard

2.5/5

Hos Fuglsang Herregaard har du mulighed for at overnatte i en unik herregård der stammer helt tilbage fra 1869. Her er der en idyllisk og romantisk stemning, samt mange gode faciliteter. Hotellet har også en enestående restaurant, hvor du kan nyde lækre retter og kolde drikkevarer, når du ikke er ude at opleve det spændende nærområde.

Laveste pris for 2 personer: 1.045 kr.

Askø Mejeri bnb
Hotels.com

Askø Mejeri

3/5

Askø Mejeri bnb har til huse i en gammel og unik industribygning, som er blevet gennemrenoveret. Som gæst hos dette hotel indlogeres du på et hyggeligt og klassisk værelse. Hotellets beliggenhed gør det også til det helt perfekte valg for dig, som gerne vil opleve denne lille og unikke ø Askø, samt den hyggelige by Askø By.

Laveste pris for 2 personer: 784 kr.

Hotel Lolland
Hotels.com

Hotel Lolland

2.5/5

Hotel Lolland er et hyggeligt hotel på Lolland, som inviterer dig indenfor til uformelle rammer og gode stunder. Hvis du gerne vil opleve Lolland og bo i et idyllisk naturområde, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Lolland er en oplagt mulighed for dig. Alle værelser har moderne faciliteter, som sikrer at du får et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 760 kr.

Danhostel Sakskøbing
Hotels.com

Danhostel Sakskøbing

4/5

Danhostel Sakskøbing er et utroligt hyggeligt danhostel der ligger i Sakskøbing på Lolland. Hvis du gerne vil overnatte billigt på Lolland og ud at opleve alt hvad Lolland har at byde på, så er der ikke nogen tvivl om, at Danhostel Sakskøbing er det oplagte valg. Hotellet har mange gode faciliteter, som sikrer at du får et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 700 kr.

Fjelde Guesthouse
Hotels.com

Fjelde Guesthouse

3/5

Fjelde Guesthouse er et hyggeligt hotel på Lolland, som inviterer dig indenfor til gode værelser, hvor du kan hvile krop og sind, når du ikke er på stranden eller ude at opleve Lolland. Hos hotellet er der mange gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af, som f.eks. grillfaciliteter, gratis parkering, gratis wi-fi og mere til.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Derfor bør du vælge et hotelophold på Lolland

Hvis du gerne vil have muligheden for et unikt ophold, hvor du både kan opleve fantastisk natur og flere seværdigheder, er Lolland en oplagt idé. Øen rummer nemlig den skønneste natur, hvor du og din rejsepartner kan trave rundt i timevis og bare nyde udsigten. Øen rummer også flere gamle og charmerende købstæder, hvis du også gerne vil opleve flere historiske seværdigheder. Hvis du gerne vil opleve en masse historiske steder, kan et hotelophold i Østjylland også være en god idé.

nydeligt hotel

Romantisk tur eller familieudflugt – et hotelophold på Lolland kan det hele

Hvis du gerne vil på familieudflugt, er et ophold på Lolland en fantastisk idé. Der findes flere legepladser og aktiviteter, der er målrettet børn. På den måde er alle sikret et hyggeligt ophold. Øen rummer også flere historiske seværdigheder, så dine børn kan opleve historien med egne øjne.

Hvis du i stedet gerne vil på en romantisk tur med din partner, er Lollands mange historiske bygninger utroligt romantiske. I kan også spadsere rundt og nyde den skønne natur. Bagefter kan I afslutte dagen med en god og nærværende middag på én af øens mange hyggelige restauranter. Hvis du er glad for natur og gode restaurantmuligheder, kan et hotelophold i Svendborg også anbefales.

Hvis du i stedet trænger til en hyggelig udflugt med en god ven, er Lolland også en fantastisk idé. I kan vandre rundt i den pragtfulde natur, mens I snakker om gamle dage og gode ideer. Bagefter er der rig mulighed for at finde et sted med både vådt og tørt. Derefter kan I naturligvis overnatte på én af øens skønne hoteller. Hvis du gerne vil vandre i naturskønne områder, kunne det måske være en god idé med et hotelophold i Thisted. Eller måske vil du i stedet nyde et hotelophold i Lemvig.

FAQ

Hvad koster et hotelophold på Lolland?

Det er meget forskelligt, hvad et ophold på Lolland koster. Det betyder også, at du uden tvivl kan finde et overnatningssted, der passer til både dit budget og dine ønsker. Typisk vil hotellerne være lidt dyrere i de større byer på øen. Ligesådan vil det ofte også være dyrere, hvis du besøger Lolland om sommeren, hvor der er flere besøgende.

Hvornår er det bedst at tage på hotelophold på Lolland?

Du kan besøge Lolland året rundt. Øen er beriget med den skønneste natur, der altid tager sig godt ud. Derudover har Lolland flere forskellige seværdigheder, der både befinder sig uden- og indendørs. Derfor vil du altid mulighed for at komme ud og opleve øen – uanset vejret.

Lolland har flest besøgende om sommeren. Derfor skal du naturligvis afgøre med dig selv, om du gerne vil besøge øen, når der er flest turister. Eller, om du i stedet hellere vil besøge øen uden for sæsonen, hvor du typisk vil få en mere autentisk oplevelse og møde mere af lokalbefolkningen.

Hvilket hotelophold i Korsør er det bedste?

Lolland rummer flere skønner hoteller, der er spredt ud over hele øen. De forskellige hoteller har alle hver deres unikke fortrin. Derfor vil det bedste ophold være afhængig af, hvad du har brug for. Nogle hoteller ligger i de større byområder på øen. Andre ligger tættere på naturområder. Nogle er bedst egnet til familier, andre er mere egnet til afslapning og ro. Uanset, hvad du hælder mest til, vil du uden tvivl kunne finde det hotelophold, der er bedst for dig og din rejsepartner.