fbpx

Hotelophold Østjylland

Bedste Hotelophold i Østjylland 2024

Hvis du gerne vil på ferie et sted, hvor du har mulighed for alle slags oplevelser, er et hotelophold i Østjylland det perfekte valg. I Østjylland får du nemlig hele pakken. Her finder du en fantastisk natur, imponerende bygninger og sjove attraktioner. Derfor er et hotelophold i Østjylland også for hele familien.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel Koldingfjord er et særdeles imponerende hotel, som befinder sig i en utroligt smuk bygning der stammer helt tilbage fra starten af det 19. århundrede. Hos Hotel Koldingfjord har du muligheden for at blive indlogeret på et af deres utroligt lækre værelser, samt at gøre frit brug af deres mange moderne faciliteter, som pool og træningscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park ligger i Børkop og er det perfekte valg, hvis du gerne vil på et afslappende og spændende ophold. Comwell Kellers Park har topmoderne faciliteter og er et meget eksklusivt hotel med en stor pool, fitness og meget mere. Derudover er der også kort vej til mange spændende seværdigheder fra hotellet, som f.eks. Brejning Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

Hvis turen går til Mols, og I er på jagt efter den skønne natur, er et ophold på Molskroen en nødvendighed. Her er flere muligheder for forskellige ophold, og når først I har fundet jer til rette, har I bestemt ikke lyst til at tage derfra igen. I løbet af året byder restauranten på forskellige spændende menuer.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Vil du gerne en tur til smilets by og opleve den fantastiske stemning der er i Århus, så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Oasia Aarhus er det oplagte sted at overnatte. Her kan du hvile hovedet i et af deres hyggelige værelser og gøre frit brug af deres mange moderne faciliteter. Derudover har hotellet en helt fantastisk beliggenhed i byen.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

Jørgensens Hotel
Hotels.com

Jørgensens Hotel

4/5

På Jørgensens Hotel får I klassiske, charmerende og rustikke oplevelser. Værelset, I bosætter jer på, er med detaljer af træ. Her er rart og varmt, og I vil hurtigt føle jer tilpas. I kan spise på hotellets indretningsmæssige matchende restaurant, hvor der både er mulighed for en frokost- og aftenmenu. Besøg også hotellets hyggelige vinbar.

Laveste pris for 2 personer: 990 kr.

Villa Provence
Hotels.com

Hotel Villa Provence

4/5

Hotellet som byder på elegance og luksus på samme tid. Dette boutiquehotel ligger central i Århus i kanalkvarteret, dermed er der let adgang til butikker og kultur. Værelserne er individuelt indrettet med fokus på eksklusivitet og luksus. Her er der plads til at nyde dit ophold med drinks i den flotte naturlige gårdhave, eller med den luksuriøse gastronomi i restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Hotel Royal
Hotels.com

Hotel Royal

4/5

Denne utrolig flotte og klassiske bygning med kasino, fra 1800-tallet ligger meget centralt i Århus, med kun 300 meter til stationen og Århus havn. Hvis man først har boet så centralt i Århus på dette hotel, så vil man ikke prøve noget andet. Her bliver der tilbudt luksus i flot klassisk stil i form af antikke møbler og chandeliers.

Laveste pris for 2 personer: 1.121 kr.

Hotel Randers
Hotels.com

Hotel Randers

4/5

Når I ankommer til hotel Randers, bliver I mødt af en smuk hotelfacade, der er flot belyst om aftenen. Værelserne er hyggeligt indrettede, og der er alt, hvad I måtte få brug for under jeres ophold. Spis lækkert mad og få spændende oplevelser i hotellets restaurant, hvor retterne er sammensat ud fra det årstidsbestemte menukort.

Laveste pris for 2 personer: 1.169 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Man kommer ganske enkelt ikke uden om, at Munkebjerg Hotel har en enestående placering midt i skovens dybe, stille ro. Omringet af høje træer, får I naturen helt tæt på, når I vælger et ophold på dette hotel. Hoteller har flere restauranter med fokus på lækker gastronomi, så I kan roligt bosætte jer her i et par dage.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Derfor skal du vælge et hotelophold i Østjylland

Når du vælger at lade ferien gå til Østjylland, holder du alle muligheder åbne. Du har nemlig mulighed for selv at sammensætte lige præcis den ferie, som du ønsker. Du kan vælge at vandre, cykle eller sejle rundt i den skønne natur. 

Du kan også vælge at besøge Østjyllands fantastiske storbyer, hvis du er glad for det levende byliv. Du har også rig mulighed for at besøge flere seværdigheder og attraktioner. Derfor er Østjylland en særdeles alsidig feriedestination. Hvis du gerne vil holde prisen på dit hotelophold nede, så du i stedet kan besøge flere attraktioner, kan du nemt finde billige hotelophold. Hvis du i stedet leder efter den ultimative gave, kan du også vælge at give et gavekort til hotelophold.

nydeligt hotel med god stemning

Du kan sagtens invitere hele familie med på hotelophold i Østjylland

Østjylland er en alsidig feriedestination, og derfor kan du også sagtens invitere hele familien med. Både de mindste og de ældste – og alt derimellem – vil hygge sig gevaldigt. I kan nemlig vælge blandt flere spændende muligheder. 

På den måde kan I selv sammensætte den ferie, der passer bedst til jer som familie. Den ene dag kan I besøge ét af områdets smukke naturområder. Den næste dag kan I besøge en forlystelsespark. Det er naturligvis helt op til jer.

Et hotelophold i Østjylland er fantastisk til kæresteture

Det er bestemt ikke kun familier, der kan nyde et ophold i Østjylland. Området byder også på flere romantiske steder og bygninger. Derfor kan du sagtens også invitere din partner med, hvis I trænger til lidt kærestetid. Her har I rig mulighed for enten at slappe af på et af områdets lækre hoteller, eller I kan tage ud og skabe en masse nye minder sammen. Hvis I også gerne vil have et lækkert måltid, kan I vælge et hotelophold med middag. Hvis I hellere vil til hovedstaden, kan I også tage på hotelophold i København.

FAQ

Hvor meget koster et hotelophold i Østjylland?

Østjylland er et stort område. Derfor finder du også mange forskellige hoteller til alle prisklasser her. Derfor vil du også nemt kunne finde et overnatningssted, der passer til dit budget. Du har både mulighed for at finde hoteller i den helt dyre, og helt billige, ende. Det er derfor mest op til dig, hvad et hotelophold i det østjyske skal koste.

Hvornår er det bedst at tage på hotelophold i Østjylland?

Du kan med fordel besøge Østjylland året rundt. Området dækker over flere inden- og udendørs attraktioner. Derfor kan du også være helt sikker på, at du altid kan finde på noget at lave – uanset, hvordan vejret bliver. 

Naturen i Østjylland er også fantastisk hele året rundt. Derfor behøves du ikke besøge Østjylland under én bestemt årstid.

Hvilket hotelophold i Østjylland er det bedste?

Da Østjylland dækker over et stort område, har du også mulighed for at vælge blandt en bred vifte af hoteller. Det betyder, at du har mulighed for at være kræsen, når du skal booke et hotel. Derfor bør du også, inden bookingen, spørge dig selv om, hvad der er vigtigst. 

Det kan være, at du gerne vil have en central placering i en storby. Det kan også være, at du hellere vil have en tilbagetrukket placering tæt på naturen. Derfor er du den bedste til at afgøre, hvad der er det bedste hotel i Østjylland for dig.