fbpx

Hotelophold København

Bedste hotelophold i København 2024

København, København. Hovedstaden mod øst i vores lille land. Her har store tænkere betrådt byens gader. Store beslutninger er truffet af konger, dronninger og statsministre. Her lever kulturen, den høje som lave, i bedste velgående. Du skal afsted på et hotelophold i København. Hvor skal du ellers sove efter forretningsmødet, koncerten, landskampen eller jeres romantiske middag?

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Villa Copenhagen
Hotels.com

Villa Copenhagen

5/5

Hos Villa Copenhagen har du mulighed for at bo inde midt i hjertet af København. Dette luksuriøse hotel har rammerne til at skabe et uforglemmeligt ophold for dig. Du kan frit gøre brug af hotellets faciliteter, som f.eks. fitnesscenter, gratis wi-fi, pool og meget mere. Derudover er der naturligvis kort vej til en bred vifte af spændende seværdigheder, som du kan opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.289 kr.

Ascot Hotel
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Ascot Hotel er det perfekte valg for dig, når du besøger København. Her er der mulighed for at gøre brug af hotellets mange moderne og stille omgivelser til at fokusere på at nyde livet. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, men opholdet kan også bruges på hotellet, hvor der er mange moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Hotel Kong Arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hotel Kong Arthur er et miljøvenligt hotel, som ligger centralt i København ved søerne. Her inviteres du indenfor til utroligt hyggelige omgivelser, nordiske morgenmad, økologiske råvarer og meget mere. Hotellet råder f.eks. også over Ni’Mat Spa, som er et enestående spa- og wellnesscenter, hvor du for alvor har mulighed for at forkæle krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

71 Nyhavn Hotel
Hotels.com

71 Nyhavn Hotel

5/5

71 Nyhavn Hotel er et utroligt hyggeligt hotel, som ligger i ikoniske Nyhavn, hvis historie går langt tilbage i historien. Nyhavn har været centrum for østersøens søfart og er i dag blevet til den største attraktion i København med sin unikke stemning og utroligt flotte bygninger. Hos 71 Nyhavn Hotel har du mulighed for at bo lige midt i Nyhavn.

Laveste pris for 2 personer: 1.813 kr.

Rye 115 Hotel
Hotels.com

Rye 115 Hotel

3/5

Små 2 minutter fra Parken, FCK’s fodboldstadion, kan du finde Rye 115 Hotel. Dette er også et helt fantastisk hotel, som byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold. Hotellets beliggenhed gør det super nemt at komme ud at få store oplevelser, som f.eks. Parken og dronningens slot. Hos hotellet kan du hvile hovedet og bare fokusere på at slappe af.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Copenhagen Admiral Hotel
Hotels.com

Copenhagen Admiral Hotel

4/5

Copenhagen Admiral Hotel ligger i en smuk fredet bygning, hvis historie går helt tilbage til 1780’erne. Hotellet har en helt fantastisk beliggenhed tæt på Amalienborg Slot og lige over for Operaen. Hos dette hotel kan du nyde lækre retter hos deres gourmetrestaurant SALT, gøre brug af deres moderne faciliteter og hvile hovedet på et hyggeligt værelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Nimb Hotel
Hotels.com

Nimb Hotel

5/5

Inde midt i København kan du finde det magiske sted Tivoli. Og inde midt i Tivoli kan du finde Nimb Hotel. Nimb Hotel er et enestående hotel i en bygning, som ligner noget der er taget direkte fra et eventyr. Her kan du overnatte i de lækre og luksuriøse omgivelser, gøre brug af deres moderne og lækre faciliteter og få store gastronomiske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 3.193 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel ligger lige på kanten til Øresund i smukke omgivelser og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold i luksuriøse rammer. Her kan du hvile hovedet i et af deres lækre værelser, når du ikke ligger nede på stranden, spiller i deres kasino, er ude at se seværdigheder i området eller nyder mad i særklasse hos deres restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Copenhagen Marriott Hotel
Hotels.com

Copenhagen Marriott Hotel

5/5

Copenhagen Marriott Hotel er et luksuriøst og eksklusivt hotel, som ligger utroligt centralt i København og har gjort det i mange år. Når du ikke er ude at opleve byen, så kan du slappe af på hotellets hyggelige værelser, bruge dets moderne faciliteter, som f.eks. sauna, dampbad og fitnesscenter. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, Midtown Grill.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Skt. Petri
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

Skt. Petri ligger inde midt i hjertet af Købehavn og er det oplagte hotel for dig, som gerne vil opleve København. Skt. Petri har til huse i Vilhelm Lauritzens ikoniske bygning, der stammer tilbage fra 1928 og byder dig indenfor til luksuriøse værelser, moderne faciliteter og mulighed for maksimal afslapning og ultimativ livsnydelse under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

Scandic Falkoner
Hotels.com

Scandic Falkoner

4/5

Scandic Falkoner ligger midt i hjertet af de eksklusive område Frederiksberg. Fra dette hotel er der kort vej til et hav af spændende seværdigheder, som f.eks. Zoologisk Have, Tivoli og Strøget. Hos hotellet kan du gøre brug af deres moderne faciliteter, som f.eks. et træningscenter og mere til. Restauranten har også en helt fantastisk morgenbuffet.

Laveste pris for 2 personer: 1.058 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Clarion Hotel Copenhagen Airport er et luksuriøst hotel, som er direkte forbundet til Terminal 3 i København. Det er derfor også det oplagte hotel, hvis man skal lette fra eller lande ved København lufthavn. Hos hotellet er der panoramaudsigt over Øresund, gode faciliteter som f.eks. fitness og spa, og så er alle værelser super hyggeligt og rene.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Hvis du gerne vil komme lidt væk fra hverdagen og bare nyde livet fuldt ud, så er der ikke nogen tvivl om, at Kurhotel Skodsborg er en oplagt mulighed for dig. Her kan du forkæle krop og sind i deres spaområde, hoppe en tur i poolen og senere på dagen nyde mad i særklasse, som hotellets talentfulde kokke står klar til at lave til dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen ligner noget man har taget direkte ud fra en prinsesse film og er også uden tvivl et af de smukkeste slotte i Danmark. I dag fungerer slottet som hotel og du har derfor mulighed for at overnatte i disse ekstraordinære omgivelser, hvor der også er både indendørs pool, spa og en enestående restaurant, der skaber store madoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels
Hotels.com

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels

4/5

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels er et luksuriøst hotel i en smuk bygning, som en gang bryggede Carlsberg øl. Det er det perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve København og alt det som den skønne by har at byde på. Hos hotellets kan du slappe af i de lækre værelser og gøre brug af deres mange moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 971 kr.

Scandic Palace Hotel
Hotels.com

Scandic Palace Hotel

4/5

Scandic Palace Hotel er et elegant hotel, som ligger centralt i København ved Rådshuspladsen. Man finder altså ikke en meget bedre beliggenhed til sit ophold end den Scandic Palace Hotel har. Derudover har hotellet utroligt hyggelige værelser og mange gode faciliteter, som du kan bruge, som f.eks. deres træningscenter. Derudover har hotellet en enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

Tivoli Hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Tivoli er et helt utroligt magisk sted i København, hvor der både om sommeren og om vinteren er en enestående stemning. Inde midt i Tivoli kan du finde Tivoli Hotel, som også er et helt utroligt hotel med en magisk stemning over sig. Vil du gerne opleve København, Tivoli og alt det de har at byde på, så er Tivoli Hotel er oplagt for dig.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Scandic Copenhagen
Hotels.com

Scandic Copenhagen

4/5

Scandic Copenhagen er det perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve Sorø og den fantastiske stemning der er i Sorø. Som gæst hos hotellet kan du gøre frit brug af alle deres moderne faciliteter, samt hvile hovedet i et af de hyggelige værelser. Fra hotellet er der også kort vej til en lang række spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 876 kr.

Ibsens Hotel
Hotels.com

Ibsens Hotel

3/5

Vil du gerne overnatte hos et charmerende hotel i hyggelige omgivelser i København? Så er der ikke nogen tvivl om, at Ibsens Hotel er et oplagt hotel for dig. Her er der kort til alle de spændende seværdigheder i København, som f.eks. Chistiansborg Slot og mange flere. Hos hotellet kan du hvile hovedet i et hyggeligt værelse.

Laveste pris for 2 personer: 899 kr.

Scandic Front
Hotels.com

Scandic Front

4/5

Scandic Front er et godt valg for den rejsende, som gerne vil finde det helt perfekte hotel i København for uforglemmelige oplevelser. Scandic Front råder over hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet og maven, når du ikke er ude at få gastronomiske oplevelser eller ude at opleve alle de spændende seværdigheder, som byen har at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 996 kr.

Scandic Sluseholmen

4/5

Scandic Sluseholmen ligger i hyggelige omgivelser i København og er et utroligt hyggeligt hotel, som byder dig indenfor til gode værelser og en god stemning. Hotellet ligger tæt på det pulserende liv i København og er et oplagt valg for dig, som gerne vil bo tæt på alle de spændende attraktioner der er i København. Hotellet har også gode faciliteter, som du kan bruge.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Phoenix Copenhagen
Hotels.com

Phoenix Copenhagen

4/5

Vil du gerne en tur til København og opleve den fantastiske stemning der er i København? Så er der ikke nogen tvivl om, at Phoenix Copenhagen er et oplagt hotel for dig. Her kan du nyde godt af deres mange gode faciliteter, samt hvile hovedet i deres hyggelige værelser, når du ikke er ude at få oplevelser for livet i smukke København.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

AC Bella Sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

AC Bella Sky er et topmoderne og luksuriøst 4-stjernet designhotel i København, som inviterer dig indenfor til en uforglemmelig oplevelse. Hotellet har en enestående beliggenhed i København, som gør det til det oplagte hotel for dig, som gerne vil ud at opleve København. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant og hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Gilleleje Badehotel
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

Gilleleje Badehotel byder dig indenfor til de hyggeligste rammer og lækreste værelser, hvor du har mulighed for at hvile hovedet og glemme alt om hverdagens stress. Her kan du få store gastronomiske oplevelser, nyde kolde drinks og bare slappe af. Derudover er der ikke lang vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud af opleve.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

The Square
Hotels.com

The Square

4/5

Det er svært at finde et hotel som ligger mere centralt end The Square. The Square har nemlig en enestående beliggenhed på Rådhuspladsen i København, hvor det er ekstremt nemt at komme rundt og opleve alle de spændende seværdigheder der er at finde rundt omkring i København. Hos hotellet kan du slappe af og hvile hovedet i et af deres hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Borupgaard er et helt fantastisk spahotel, som er det oplagte valg for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt ophold til Snekkersten. Det er et meget eksklusivt spahotel, som byder på et enestående og moderne spa-område og ultimativ mulighed for afslapning. Derudover er der også kort vej til hav, skov og mange forskellige seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Scandic Sydhavnen
Hotels.com

Scandic Sydhavnen

4/5

København er en helt fantastisk by og hvis du gerne vil en tur til København, så er Scandic Sydhavnen altid et godt valg. Ikke nok med at hotellet har en enestående beliggenhed, som gør det nemt at komme ud at se alle byens seværdigheder, så er det også et utroligt hyggeligt hotel med mange moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af.

Laveste pris for 2 personer: 1.036 kr.

Derfor skal du vælge et hotelophold i København

Det kan næsten virke overflødigt og fjollet at komme med gode forslag til, hvorfor du skal besøge din hovedstad. Men for alle der ikke lige kender byen som sin egen baglomme, kommer her en opremsning af hovedstadens ypperste kvaliteter: 

 • Utallige spillesteder og teatre
 • Nogle af verdens bedste spisesteder
 • Utallige barer, klubber og brune værtshuse
 • Danmarks mest velkendte seværdigheder og områder
 • Slotte og borge, der kontrollerer landet
 • Danmarks største og vigtigste kirker og statsbygninger
 • Innovativt virksomhedsmiljø 
 • De mange smukke haver og parker 
 • De hårde og æstetiske industriområder

Listen kunne fortsætte hele teksten igennem. Tivoli og Bakken er f.eks. ikke engang nævnt endnu. Men en laaaang liste er dog formentlig ikke, hvad læseren ønsker sig. 

Som turist kan man let fare vild i byen og de mange forskellige tilbud, som man støder på, på hvert et gadehjørne. Et hotelophold i København skal du eller I selvfølgelig på. En god ide kan dog være at tjekke op på, hvad byen tilbyder inden du hopper ind i bilen, toget, bussen eller flyet. Find også gerne specifikke begivenheder, som sker, mens du er der. 

Danmarks hovedstad til alle danskere

Et hotelophold i Jylland kan være skønt, overdådigt, overvældende og en masse andet skønt. Men hverken Jylland, Fyn, Bornholm eller noget andet sted i landet har det, som København har. Det ikke blot den store klump af mennesker, der er samlet i København. Det er atmosfæren, støjen, kulturen, menneskene og de forskellige byer inde i byen. 

København har en speciel magi, som alle danskere vil opleve, når de besøger byen. Selvom du aldrig har været i byen før eller kender nogle københavnere, har du en fornemmelse og følelse forbundet med byen. Du har billederne på nethinden fra Olsenbanden filmene. Du kender gadenavnene. Du kender bydelene: som Nørrebro, Østerbro eller Frederiksberg. Du har set reporter på tv’et fra forskellige placeringer rundt om i byen. 

Det er strengt taget umuligt at vokse op eller bo i Danmark igennem et liv uden at have nogle følelser forbundet med den store by. København er ikke bare for københavnerne, hovedstaden er for hele Danmark. 

hotel møbler

Storbyens små oaser

Har du allerede fået dig en mindre hovedpine af alle de planer og ting, du skal tjekke ud. Måske er du allerede ved at planlægge, hvordan I skal kunne få noget ro og afslapning mellem bådture, koncerter og museumsbesøg. Så får du her nogle bud på små og store oaser, hvor du virkelig kan nyde roen og freden på dit hotelophold i København. 

København er fuld af store parker og skønne haver, hvis navne du måske allerede kender et par stykker af. Der er Kongens have, Fælledparken, Botanisk Have, Ørstedparken, Frederiksberg Have, Kastellet og mange flere endnu. 

Når det bliver lige voldsomt nok med larmen fra byens gader eller inde i dit egen hoved, så gør som københavnerne, og trask ud i de mange parker. Tag eventuelt et tæppe med, noget musik og noget lækkert at spise eller drikke. De grønne oaser giver plads til at trække noget luft helt ned i underetagen. 

Der kan også tages en metro eller en cykeltur til de mange strande eller havnebade, som findes i og omkring København. Det kunne være Islands Brygge, Amager Strand, Nordhavn, Svanemøllen, Bellevue Strand og igen mange, mange flere.

Lidt større end alle andre danske byer

I mærker det hurtigt på jeres hotelophold i København. Alt er lidt større, og der lidt mere af det hele. Det kan man udnytte på mange forskellige måder på et hotelophold. Det kunne f.eks. være et hotelophold over nytår. Det kunne være, I faktisk vil opleve at kigge på Rådhustårnet, når det rammer 12, som man kan se på tv’et nytårsaften. Et lille tip er dog at finde en god og sikker placering. Nytårsaften går noget vildt for sig på Rådhuspladsen. 

Nytåret kan også fejres med et besøg på en af de utallige restauranter, København kan byde sine gæster på. Bagefter kan I tage videre I byen – hvis I har bestilt et bord – eller I kan finde jeres eget sted at holde nytår, hvor I kan kigge ud over hele den eksploderende by. 

Størrelsen og de mange tilbud egner sig desuden perfekt til parforholdet, der søger en romantisk weekend sammen. Gåture langs kanalen på Christianshavn. Hyggelige restauranter i indre by. Og hvad er mere romantisk end en aftentur i Tivoli, efterfulgt af en koncert i Tivolis Koncertsal. 

En dag på jeres hotelophold i København

Her får du lige hurtigt en sammenskruet dag på jeres hotelophold i København. 

Dagen startes ud med en lækker morgenmad på jeres hotel. Bagefter tager I ud på et af de mange museer – det kunne være Nationalmuseet, Statens Museum for Kunst osv. Derefter går turen til Østerbro, hvor I spiser en frokost ned til søerne. Måske tager I her et afbræk og hopper på jeres hotelophold med massagebare lige for at koble yderligere fra. 

Nu tager I så til Nørrebro ind på en af de mange spisesteder, hvor I har booket bord. Bagefter går turen til et af de mange spillesteder, teatre eller måske Operaen. Efter showet slutter, er byen bestemt ikke lukket ned for flere oplevelser. Barerne er åbne og spredt ud over hele København. Klubber og larm finder I på Gothersgade som i Kødbyen. 

Dagen efter benytter i jeres hotelophold med spa og kobler igen fuldstændig fra – hvad byder dagen så på i dag?  

Kulinariske oplevelser i verdensklasse

Maden er allerede blevet nævnt og cirkuleret hurtigt. Det burde dog ikke overraske nogen, at København er perfekt til et romantisk hotelophold med masser af underskøn mad. 

Du finder de klassisk danske spisesteder. Du finder de mere hippe og trendy spisesteder i indre by og på Nørrebro. Du finder Michelin restauranter. Du finder snuskede kebabsteder. Du finder madboder på Refshaleøen og ved Broens Gadekøkken f.eks. 

Helt perfekt til et hotelophold for 2, som elsker at spise og gerne på mange forskellige spisesteder. I Torvehallen kan I desuden finde mange forskellige madvarer, krydderier og retter, I måske aldrig har hørt om.

godt hotelværelse

Et smut til eller ud af hovedstaden

Er du på et hotelophold i Sydsjælland eller et andet sted på Sjælland, skal det ikke fjerne muligheden for at besøge storbyen. Det er en smule besværligt at køre til København, medmindre I har parkeringsplads forbundet med jeres hotelophold i København. Men med lidt god vilje, kræver det ikke meget tid eller overskud at flytte bilen fra Sydsjælland ind i en parkeringskælder.

Hvis ikke, der tages en lille dagstur til hovedstaden, hvordan skal I så nogensinde kunne prale af at have set de store og flotte bygninger i København. Det kunne være Christiansborg, hvor vores politikere opholder sig. Det kunne være Amalienborg, hvor Dronningen bor. Ved siden af Christiansborg ligger Børsen, som kunne være den smukkeste bygning i hele København. Dog vil I opleve på jeres hotelophold i København, at den skønneste og smukkeste bygning er Marmorkirken. 

Oplev en ny bydel for hver dag på hotelophold

Er jeres hotelophold i KBH på en weekend kan I sådan cirka tage en ny bydel for hverdag. I bliver nok lige til at slå nogle bydele sammen. I bliver helt sikkert mest bekendte med indre by, hvor jeres hotelophold med middag sikkert er placeret. Herfra kan I gå nord til Nørrebro, øst til Østerbro eller vest til Vesterbro – mere eller mindre. 

Tager I syd på kommer I til Sydhavnen eller til Amager. Mellem Vesterbro og Nørrebro ligger Frederiksberg sådan cirka. Selvom de er deres egen kommune, slipper den skønne bydel ikke for et visit. Du vil med garanti også fra tid til anden spørge dig selv, hvor er vi lige nu. Særligt ved Vesterbro, Frederiksberg og Nørrebro kan være svært lige at adskille fra hinanden i visse områder. Om det er så vigtigt at kende den forskel, må I så selv vurdere. 

Find det billigste og bedste hotelophold KBH

Mod enden kommer det allervigtigste – prisen. København er ikke helt på samme måde afhængig af sæsonen som hotellet på Vestkysten. Der er altid en nogenlunde hård og konstant strøm af turister i den store by. Dog vil I finde det billigste hotelophold i København, hvis I undgår de travle perioder: Juli, august, juleferien, påskeferien og efterårsferien. Kan I være en smule fleksible med tidspunktet for opholdet, er der en god besparelse at gøre sig. 

I disse mindre travle periode kan I finde et hotelophold på tilbud. Dog skal I vælge jeres ophold med omtanke. Selvom København er stor og opholdet er billigt i hverdage og mindre besøgte tider, så er der heller ikke helt så meget at fordrive sig i disse dage. 

Et hotelophold i København vil næsten altid være skønnest i sommermånederne. Sommeren i København er tæt på magisk. Livet fra de unge som gamle, der sidder i parker, på cafeer, ved havnebade eller fester i byens gader er enestående og en oplevelse, I ikke må være foruden. 

Er I utrolig glade for museer, indendørskoncerter og at have restauranten for jer selv, er det dog oplagt at tage opholdet i de mere stille hverdage. Byen er stor, så der ALTID noget underholdning at finde sig. 

FAQ 

Vi har samlet nogle af de ofte stillede spørgsmål i forbindelse med booking af et hotelophold i København

Hvad skal vi se på vores hotelophold i København?

I skal se det hele, når I er på hotelophold i København. Eller som et minimum skal I se en eller flere at de store turistattraktioner: 

 • Tivoli
 • Christiania
 • Christiansborg
 • Amalienborg 
 • Nationalmuseet
 • Den Lille Havfrue
 • Rundetårn
 • Marmorkirken

Hvordan skal vi have inkluderet på vores hotelophold i København? 

Det store spørgsmål, når I skal til på jeres hotelophold i København, er, om hotellet eller byen skal tilbyde jer den luksus, I vil have på opholdet. Der kan bestilles mad, massage, spaoplevelser osv. på mange hoteller. Men er det det I vil? 

I stedet kunne I vælge at udnytte de mange tilbud, som byen byder jer. I kan selv finde de skønne restauranter, selv finde spa, selv finde massage. Selvfølgelig er det nemmere at have det hele samlet på hotellet, hvis I har mange planer flyende rundt om hovedet. 

Hvordan finder jeg det bedste hotelophold i København? 

Du finder det bedste hotelophold i København ved først at sammenfatte dine planer for opholdet og derefter bestille et hotel. På den måde kan du finde den mest belejlige placering og et hotel, som bedst rammesætter dit hotelophold i København.