fbpx

Hotelophold Nytår

Bedste hotelophold til nytår 2024

Kender du til følelsen, at nytåret faktisk ikke var så sjovt, som du havde forestillet dig? Forventningerne var skruet op på maks., men forventningsglæde endte med at være noget højere, end hvad nytåret kunne præstere. 

Sådan er vi mange, der oplever nytårsaften. Så hvorfor ikke tage på hotelophold over nytår og prøve noget helt nyt?

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Kobæk Strand Hotel
Hotels.com

Kobæk Strand Hotel

3/5

Kobæk Strand Hotel i Skælskør har en perfekt lokation direkte ned til havet og med udsigt til Storebælts Broen er der rig mulighed for en flot gåtur eller en afslappende eftermiddag ved havet. Se frem til en velsmagende morgenmadsbuffet samt middag serveret af det dygtige personale i flotte omgivelser med havudsigt på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.211 kr.

Ny Øbjerggaard Gods
Hotels.com

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Nyd et dejligt ophold på Ny Øbjerggård Gods i smukke omgivelser inde som ude, gå lange ture i den store have og det private skovområde. De lyse værelser er alle rummelige og har udsigt over haven. Nogle af værelserne har egen balkon eller terrasse hvorfra i kan nyde dejlige stunder. Værelserne har enten eget eller fælles badeværelse.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Nyd et vidunderligt ophold på Den Gamle Arrest i hjertet af Ribe, her kan du lade roen sænke sig. Placeret nær den Jyske Vestkyst er Den Gamle Arrest det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på storslået natur og midt i en hyggelig lille by med autentiske butikker og caféer.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel ligger lige på kanten til Øresund i smukke omgivelser og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold i luksuriøse rammer. Her kan du hvile hovedet i et af deres lækre værelser, når du ikke ligger nede på stranden, spiller i deres kasino, er ude at se seværdigheder i området eller nyder mad i særklasse hos deres restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Hvis du gerne vil komme lidt væk fra hverdagen og bare nyde livet fuldt ud, så er der ikke nogen tvivl om, at Kurhotel Skodsborg er en oplagt mulighed for dig. Her kan du forkæle krop og sind i deres spaområde, hoppe en tur i poolen og senere på dagen nyde mad i særklasse, som hotellets talentfulde kokke står klar til at lave til dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Hvis du gerne vil på det ultimative spaophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Viking Spa og Wellness er den oplagte mulighed for dig. Hotel Viking Spa Og Wellness har Danmarks største Spa og Wellness på hele 2700m2, som rummer alt hvad der skal til for ultimativ forkælelse. Derudover har hotellet en enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Ystad Saltsjöbad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

Hvordan lyder det med afslappende ophold i den smukke by Ystad, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress? Hvis det lyder som noget for dig, så er Ystad Saltsjöbad et oplagt valg for dig. Her kan du overnatte i deres hyggelige rammer, bruge deres moderne faciliteter, slappe af på stranden eller tage på opdagelse i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Steigenberger Alsik er et spændende hotel med sit unikke nordiske designbyggeri, som også afspejler sig på de pæne værelser med rene og sikre linjer. På hotellet har I mulighed for hele døgnet at nyde spa og wellness fordelt på hele 4.500 kvadratmeter. Her er flere restauranter og barer, hvor I kan nyde skønne retter og kolde drikke.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf Og Spa Resort byder dig indenfor til et afslappende ophold i smukke omgivelser i Farsø. Her bliver du indlogeret på et hyggeligt værelse, hvor du kan hvile hovedet, når du ikke er ude at få gode oplevelser. Hotellet råder også over både pool og fitness, så du kan forkæle kroppen og der er kun kort vej til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden giver dig muligheden for at få ro fra det fortravlede liv og bare nyde livet fuldt ud. Hotellet ligger i smukke omgivelser i Vestjylland og lige i nærheden af flere spændende seværdigheder. Hotellet råder også over en enestående restaurant og Kurbad Fjordgaarden, som er et eksklusivt og stort spaområde, hvor du kan forkæle krop og sjæl.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Alter Meierhof er et oplagt valg, når du skal vælge hotel og gerne vil besøge Glücksburg. Her inviteres du indenfor til en romantisk stemning og en bred vifte af moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Hotellet har bl.a. både pool, fitness og et stort spa-område, hvor du kan forkæle krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard ligger i Hurup og er et utroligt hyggeligt hotel, hvor du inviteres du indenfor til luksuriøse rammer og mange forskellige moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Hotellet har bl.a. en nærliggende golfbane og et boblebad, hvor du kan slappe af med et glas vin efter en god dag med en masse nye oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hotel Vejlefjord byder dig indenfor til et eksklusivt spa- og wellnessophold i særklasse, som du sent vil glemme. Hotellet har nemlig en helt fantastisk spaafdeling, Her kan du overnatte i deres hyggelige værelser, forkæle krop og sind med deres moderne spa og om aftenen kan du nyde mad i særklasse hos deres enestående restaurant på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

The Thief
Hotels.com

THE THIEF

4/5

The Thief er et luksuriøst hotel med beliggenhed i Oslo. Hotellet har en meget central beliggenhed, hvilket gør det til det perfekte hotel for dig, som gerne vil ud at opleve Oslo og alle de spændende seværdigheder der er i byen, som f.eks. Tjuvholmen Sculpture Park. Hos hotellet er der både pool, fitness og en god restaurant, hvor du kan nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

Hotel Skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Hotel Skansen ligger i Båstad og er det perfekte valg, hvis du gerne vil opleve byen og alle de spændende seværdigheder der er i nærheden, som f.eks. Bjare Rodkulla. Udover at have en fantastisk beliggenhed, så er byder hotellet dig også indenfor til hyggelige værelser, et moderne fitnesscenter og lige i nærheden af stranden en lækker badestrand.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hotel Budersand ligger i utroligt smukke omgivelser med udsigt over havet. Lige ved siden af hotellet er der en stor golfbane, så elsker du golf, så er Hotel Budersand det perfekte sted. Derudover har hotellet et meget luksuriøst spa-område, en enestående restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse og naturligvis hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen ligner noget man har taget direkte ud fra en prinsesse film og er også uden tvivl et af de smukkeste slotte i Danmark. I dag fungerer slottet som hotel og du har derfor mulighed for at overnatte i disse ekstraordinære omgivelser, hvor der også er både indendørs pool, spa og en enestående restaurant, der skaber store madoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus ligger tæt på Aalborg i den fantastiske sommer by Blokhus. Blokhus kan noget helt specielt om sommeren og det er naturligvis også derfor, at så mange mennesker tager derop hver sommer. Hvis du gerne vil opleve Blokhus om sommeren, så er der ikke nogen tvivl om, at Strandhotellet Blokhus er det oplagte sted at overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Fakkelgaarden er det helt perfekte valg for dig, som gerne vil besøge Kruså. Hos Hotel Fakkelgaarden har du mulighed for at blive indlogeret på et af deres hyggelige værelser, gøre frit brug af deres moderne faciliteter og så er der kun kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan opleve, som f.eks. Kollund Kirke der er lige ved siden af.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne ligger i Hornbæk og er et af Danmarks oprindelige badehoteller med en historie, som går helt tilbage til det 18. århundrede. Sidenhen har hotellet beholdt sin unikke stemning, men fået en gennemgående renovering, så du nu kan nyde mange moderne faciliteter. Vil du gerne opleve Hornbæk og slappe af, så er Hotel Bretagne oplagt.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel ligger i smukke omgivelser i den sønderjyske natur og byder dig indenfor til et hyggeligt ophold, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress. Hotellet råder over golfbane, en enestående restaurant, hyggelige værelser og meget mere. Vil du gerne opleve Sønderborg, så er Benniksgaard Hotel det oplagte valg for dig, når du skal finde et sted at overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel Koldingfjord er et særdeles imponerende hotel, som befinder sig i en utroligt smuk bygning der stammer helt tilbage fra starten af det 19. århundrede. Hos Hotel Koldingfjord har du muligheden for at blive indlogeret på et af deres utroligt lækre værelser, samt at gøre frit brug af deres mange moderne faciliteter, som pool og træningscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park ligger i Børkop og er det perfekte valg, hvis du gerne vil på et afslappende og spændende ophold. Comwell Kellers Park har topmoderne faciliteter og er et meget eksklusivt hotel med en stor pool, fitness og meget mere. Derudover er der også kort vej til mange spændende seværdigheder fra hotellet, som f.eks. Brejning Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden har en enestående beliggenhed på Middelfart og byder dig indenfor til et ophold, som du sent vil glemme. Hos Comwell Kongebrogaarden kan du slappe af i deres store spaområde, nyde en tur i swimmingpoolen, gå en tur i de smukke omgivelser eller tage på opdagelse ved nogen af de nærliggende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Borupgaard er et helt fantastisk spahotel, som er det oplagte valg for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt ophold til Snekkersten. Det er et meget eksklusivt spahotel, som byder på et enestående og moderne spa-område og ultimativ mulighed for afslapning. Derudover er der også kort vej til hav, skov og mange forskellige seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Aarhus ligger i beroligende og idylliske omgivelser i Aarhus mellem skov og strand. Her inviteres du indenfor til et uforglemmeligt ophold med ren forkælelse og afslapning. Hos hotellet kan du bl.a. nyde store gastronomiske oplevelser hos Restaurant Marselis, tage en tur på stranden og slappe af på de hyggelige værelser, når du ikke er ude og få oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Comwell Korsør

4/5

De rustikke omgivelser ved Comwell Korsør gør det til en ret unik oplevelse, når man vælger et ophold netop her. Uanset hvor man kigger hen, bliver øjet mødt af rustikke materialer som træ og mursten. Det skaber en ekstra hygge og skøn atmosfære, som faktisk virker beroligende og afslappende – helt som skoven udenfor, der omringer hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika er et hyggeligt og afslappende hotel der ligger i Hobro ned mod Mariager Fjord. Hvis du gerne vil opleve Hobro eller bare på et afslappende weekendophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Amerika er et oplagt valg. Hotellet har også egen restaurant, Restaurant Uafhængig, som står klar til at skabe store madoplevelser for dig.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kragerup Gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Kragerup Gods har til huse i en unik og utroligt smuk bygning, som stammer helt tilbage fra 1327. Her har man skabt de perfekte rammer til at give dig et uforglemmeligt ophold og muligheden for at glemme alt om hverdagens stress. Godset råder bl.a. over hyggelige værelser, en lækker pool, sauna og en enestående restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

Kolding Hotel Apartments
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Kolding Hotel Apartments er supermoderne lejligheder, der er indrettet, så det er muligt at bo der. Her er altså mulighed for bad, toilet, køkken, opholdsrum, spiseplads og soverum. Her er lys og plads til at udfolde sig. Man bor desuden tæt på vand og muligheder, så der også her er noget at gå ud og opsøge.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Varbergs Kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Varbergs Kusthotell ligger lige ned til vandet og har en helt fantastisk udsigt. Som gæst hos hotellet kan du hvile hovedet på et af deres hyggelige værelser, når du ikke er ude at få store oplevelser i byen og nærområdet. Hotellet har også et utroligt luksuriøst spa-område, hvor du kan nyde pools, saunaer, dampbade og mere til.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Hotel Tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Hotel Tylosand er det helt perfekte valg for dig, som gerne vil besøge den spændende og hyggelige by Halmstad. Her er der en romantisk stemning og mange gode faciliteter, som f.eks. pool og fitness. Lige i nærheden af hotellet er der også en fantastisk badestrand, samt mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Hvis der skal være fokus på velvære og livsnydelse, nu når I skal gøre noget væk fra hverdagen, er et spa- og wellnessophold på Hotel Faaborg Fjord det helt perfekte valg. Her kan I slappe af og falde helt til ro sammen. Senere på aftenen kan I besøge restauranten, der byder på lækre gastronomiske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel er et meget populært og eksklusivt hotel i Skagen, som byder dig indenfor til luksuriøse værelser, hvor du kan hvile hovedet. Hotellet har en helt fantastisk beliggenhed i Skagen og er derfor et oplagt valg, hvis du gerne vil opleve Skagen og det byliv der er i Skagen. Ruths Hotel har også en enestående restaurant på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Clarion Hotel Copenhagen Airport er et luksuriøst hotel, som er direkte forbundet til Terminal 3 i København. Det er derfor også det oplagte hotel, hvis man skal lette fra eller lande ved København lufthavn. Hos hotellet er der panoramaudsigt over Øresund, gode faciliteter som f.eks. fitness og spa, og så er alle værelser super hyggeligt og rene.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Man kan ikke andet end at falde for det ydre, der møder en, når man ankommer til Hotel Kirstine. Hoteller ligger placeret centralt i Næstved, så man under sit ophold er tæt på en masse muligheder. På hotellet bor du på et skønt værelse, og der er mulighed for lækker mad, i form af klassisk dansk, i hotellets hyggelige restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Service og kvalitet, det er hvad denne familieejet kro har kunne tilbyde siden 1663. Hotellet er placeret helt ned til Gudenåen, og tæt på Silkeborg centrum. Her er der muligheder for kanoture og golfspil indenfor 10 minutters kørsel. Værelserne er klassisk indrettet, med fokus på komfort og der er udsigt til vandet. Hotellets restaurant serverer både dansk og international gastronomi.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Kong Arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hotel Kong Arthur er et miljøvenligt hotel, som ligger centralt i København ved søerne. Her inviteres du indenfor til utroligt hyggelige omgivelser, nordiske morgenmad, økologiske råvarer og meget mere. Hotellet råder f.eks. også over Ni’Mat Spa, som er et enestående spa- og wellnesscenter, hvor du for alvor har mulighed for at forkæle krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Steigenberger Strandhotel Spa zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Steigenberger Strandhotel Spa zingst er lidt som når man tager til de varmere lande sydpå. Det virker lige så overdådigt og luksuriøst. Det vil I med det samme opdage, når I ser poolen (både indendørs og udendørs), liggestolene rundt i kanten, hotellets beliggenhed og de skønne værelser. Her får I hele pakken af nydelse og velvære.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

Strandhotel Glücksburg
Hotels.com

Strandhotel Glücksburg

4.5/5

Strandhotel Glücksburg kaldes også for det hvide slot ved havet. Det er et overdådigt strandhotel med forskellige kulinariske oplevelser- og muligheder, charmerende og hyggelige værelser, forskellige oplevelser og spændende sæsontilbud; det er fx muligt at tage på et afslappende wellness-ophold, hvor I får velvære og livsnydelse, så I glemmer alt om den travle hverdag.

Laveste pris for 2 personer: 1.778 kr.

Weissenhaus Grand Village Resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Weissenhaus Grand Village Resort er noget lidt ud over det sædvanlige. Det er et helt perfekt valg, hvis I ønsker at opholde jer et fast sted under et skønt weekendophold. Her er spa og pool, mulighed for at bo på de hyggeligste værelser, arrangementer, kulinariske oplevelser og meget mere. Det perfekte sted at bo permanent.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

Griffen Spa Hotel
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Griffen Spa Hotel ligger smukt placeret på Bornholm med udsigt til Østersøen. Hotellet er moderne på alle måder; de indbydende lyse værelser, de flotte suiter, et lækkert spa- og wellnessområde, hvor I kan slappe fuldstændigt af, og hotellets populære restaurant, der byder på moderne mad. Tag hertil hvis den skal stå på afslappende nydelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

På Grand Hotel Struer er værelserne indrettet med sans for de fede detaljer. Her er en god atmosfære, så man hurtigt føler sig hjemme. Der er mulighed for forskellige typer af ophold, hvor fx golf, wellness eller gastronomi er i fokus. Det er dog altid muligt at nyde spændende gastronomiske madoplevelser i restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Maritim Hotel Travemünde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Hvis I søger et uforpligtende sted, hvor hygge og afslapning går op i en højere enhed, så besøg Maritim Hotel Travemünde. Her er en uformel tone, hvor den gode oplevelse er i fokus. I bor på skønne og lyse værelser, der er perfekte til en weekendtur væk hjemmefra.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Man kommer ganske enkelt ikke uden om, at Munkebjerg Hotel har en enestående placering midt i skovens dybe, stille ro. Omringet af høje træer, får I naturen helt tæt på, når I vælger et ophold på dette hotel. Hoteller har flere restauranter med fokus på lækker gastronomi, så I kan roligt bosætte jer her i et par dage.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotel Des Nordens
Hotels.com

Hotel Des Norden

4/5

Ved den dansk-tyske grænse ligger Hotel Des Nordens. Her bør I undersøge de mange pakkemuligheder for ophold. Her kan I nemlig for skønne middage med I jeres ophold. Hotellet tilbyder muligheder for wellness og spændende aktiviteter. I kan både få morgenmad og en skiftende to- eller tre retters menu om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

Hotell Mossbylund
Hotels.com

Hotell Mossbylund

4/5

Hotell Mossbylund ligger lige ved siden af Skånes helt utroligt smukke sydkyst og byder dig indenfor til afslapning og hygge. Hotellet har mange moderne faciliteter, som sikrer et godt ophold, og så er der en badestrand lige i nærheden af hotellet. Der er også kort vej til både Malmø og Ystad, samt en masse spændende seværdigheder du kan opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.122 kr.

Hotel Sønderborg Strand
Hotels.com

Hotel Sønderborg Strand

4/5

Hotel Sønderborg Strand er det helt perfekte valg mellem både hyggelig by og flot natur. I bor på et hyggeligt hotel med udsigt til en lækker strand. Omgivelserne omkring er også naturskønne, og når I har lyst til at besøge Sønderborg, skal I blot gå 250 meter, og så er I i centrum.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

Hotel Hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Når naturen er i fokus, bør I vælge Hotel Hesselet. Her bor I ved den frodige bøgeskov. Fra jeres værelse har I en betagende udsigt over Storebælt. I har også adgang til en dejlig strand, og så indbyder skoven til en masse gåture. Restaurant Hesselet byder på spændende retter og unikke smagsoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Tivoli Hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Tivoli er et helt utroligt magisk sted i København, hvor der både om sommeren og om vinteren er en enestående stemning. Inde midt i Tivoli kan du finde Tivoli Hotel, som også er et helt utroligt hotel med en magisk stemning over sig. Vil du gerne opleve København, Tivoli og alt det de har at byde på, så er Tivoli Hotel er oplagt for dig.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

A-ROSA Travemünde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

A-ROSA Travemünde er et fantastisk hotel, hvor der er udsigt til grønne plæner og hav. Det er det perfekte sted for par, der ønsker at have tid til hinanden, og som søger et sted, hvor det er muligt at falde helt til ro. I finder fx et 4.500 kvadratmeter stort spaområde, hvor I kan slippe alle tanker og bare nyde tilværelsen.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

AC Bella Sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

AC Bella Sky er et topmoderne og luksuriøst 4-stjernet designhotel i København, som inviterer dig indenfor til en uforglemmelig oplevelse. Hotellet har en enestående beliggenhed i København, som gør det til det oplagte hotel for dig, som gerne vil ud at opleve København. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant og hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Falkenberg Strandbad
Hotels.dk

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Falkenberg Strandbad ligger i den hyggelige by Falkenberg i Sverige og er det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil på et afslappende ophold, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress. Her bydes du indenfor til hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet og moderne faciliteter, som pool og fitness, der sikrer at du får et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 2.506 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense ligger i den idylliske skipperby Troense. Ud til den ene side kan du finde Svendborgsund og på den anden side er der en utroligt hyggelig gade med små bindingsværkshuse. Hos Hotel Troense inviteres du indenfor til hyggelige rammer og gode værelser, hvor du kan hvile hovedet, når du ikke er ude at få store oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Derfor skal du vælge et hotelophold over nytår

Du skal vælge et hotelophold over nytår:

  • Fordi du ikke skal løfte en finger 
  • Fordi du får skøn mad, bobler og vin serveret 
  • Fordi du kan nyde udsigten ud over nattehimlen 
  • Fordi skal bruge et overnatningssted efter den vilde nytårsfest 

Et hotelophold over nytår behøver ikke blot være, fordi du vil væk fra de høje forventninger til nytåret enten selv eller med en partner. Det kan også være, at I har fundet det vildeste nytårsfest, men den ligger i København, og du bor i Grindsted. Så bliver du nødt til at booke et lækkert hotelophold, hvor du kan gøre dig klar og kan få sovet nogle timer efter den sjove fest. 

Generelt er opholdet væk hjemmefra over nytår en genial ide. Vi ender ofte med at fejre nytår med den samme gruppe, samme familie eller til samme fest som årene forinden. Det er ingen fastbestemt lov, at nytårsaften skal se sådan ud. I stedet kunne I tage på et hotelophold over nytår, hvor I faktisk ikke har nogle faste planer for, hvordan aftenen skal strikkes sammen. 

Året absolutte højdepunkt

Sænk forventningerne. Generelt et rimelig habilt råd at have med sig i livet. Lige hvad angår nytår er råddet perfekt. Vi skruer ofte forventningerne helt op i vejret. Særligt i ungdommens sjove år kan forventningerne til nytår ingen ende tage. Nytårsfesten skal være den fedeste nogensinde. Men hvorfor egentlig? 

Som årene ryger på bagen, begynder behovet at opstå for blot at være sammen med de få, der gør dit liv til noget specielt. Det kunne være i den by, hvor I alle sammen sådan cirka bor. Det kunne også være på et hotelophold på Læsø. 

I får ingen forstyrrelser fra for mange larmende naboer, i hvert fald ikke flere end at det stadigvæk er underholdende. I kan arrangere jeres nytårsaften sammen med mad, nytårstaler, lege, champagne, vin, snak og dans til langt ud på natten. Selvfølgelig uden at I selv skal lave mad eller i det hele taget røre en finger. Lyder det ikke herligt?

bedste hotelværelse

Rolige rammer på et hotelophold over nytåret

Det kan være en hård disciplin at hive børnene med på et hotelophold over nytår. De vil gerne fejre aftenen med deres venner fra skolen, klubben eller børnene længere nede fra vejen. Her kunne der jo laves en pardans. 

I inviterer familievenner, naboen eller en tredje børnefamilie med på et hotelophold i Vestjylland. Her kan I larme og lege med børnene. Når de hopper trætte i seng, kan I holde festen og snakken kørende. Ingen af jer skal tænke på oprydning eller på, om postkassen ryger i luften. I skal bare holde nytår med gode venner, velvidende at børnene ligger trygt og sover. 

Vælger man at holde nytår alene, er hotelophold over nytår helt oplagt. Det kunne være et hotelophold på Djursland. Du kan slippe for larm og støj og holde en rolig og rar nytårsaften. Eller du kan mingle med de mange andre, der også er søgt ly fra raketternes hærgen på hotellet. 

Et hotelophold på nytårsaften med fart på

Ikke alle mennesker leder efter det rolige, trygge og stille nytår. Du har skrevet dig op til den vildeste nytårsfest for flere måneder siden, og selvfølgelig skal du med. 

Festen kunne f.eks. være i København, hvor du skal have booket et hotelophold i København. Det er næsten oplagt at få bestilt bord på hotellet, inden festen starter. Byen er tæt pakket nytårsaften, så bordet ude i byen kan være næsten umuligt at finde. 

Start på hotellet med lækker mad og drinks. Tag så afsted i god tid mod festen. Byen er virkelig proppet og offentlig transport er lidt svær at danse med nytårsaften. 

Nytår kan fejres uden for landegrænserne

Jeres eller dit hotelophold nytårsaften kunne også holdes uden for de trygge landegrænser. Et hotelophold i Hamborg kan f.eks. virkelig sparke gang i det helt vilde nytår. Reeperbahn er et galt sted nytårsaften. Festen er vild og voldsom. For de festglade mennesker, er der bestemt noget, der skal opleves. 

Er der derimod et mere rolig nytår, fungerer den smukke by også perfekt. Her kan der bookes et hotelophold over nytår med udsigt ud over havnen og byen. Raketter lyser hele sceneriet op. Den ellers så vidunderligt smukke by og havn bliver om muligt endnu skønnere og betagende at overvære. Hvis pengepungen er til det, kunne det være et af mest overdådige og skønne nytår, I nogensinde kan komme til at opleve. 

Opholdet kunne også holdes lige over grænsen. Her er det et hotelophold i Flensborg, hvor igen den skønne placering ned til vandet, kan bringe smilet frem på læberne. Den hyggelige by byder både på vilde fester og et skønt scenarie ud over vandet og de mange eksploderende raketter. Dagen efter kan I gå rundt i den skønne by og for en gangs skyld se den fra en mindre ren og pæn side, hvilket har sin helt egen charme. 

FAQ

Vi har samlet nogle af de ofte stillede spørgsmål i forbindelse med booking af hotelophold over nytår.

Holder hoteller overhovedet åbnet på nytårsaften? 

Både ja og nej. Ligesom restauranter og klubber skal man lige tjekke op på, hvilke der gider have personale den aften. Ikke alle hoteller gider holde åbent for gæsterne over nytår. Men det er slet ikke umuligt at finde nogle, som tager imod jer med åbne arme – langt fra. 

Hvor skal jeg spise og more mig på mit hotelophold over nytår?

Helt oplagt er det at bestille en nytårsmenu på hotellet. I vil helt sikkert kunne finde et tilbud, hvor der er inkluderet en overnatning med en overdådig nytårsmenu. En tip kunne være at tage to overnatninger og så få jer en tømmermands dag på hotellet, hvor I kan besøge deres spa og få lækker fed tømmermænds mad. 

Kan man tage på hotelophold over nytår alene? 

Ja, selvfølgelig kan du det. Ikke alle deler den enorme entusiasme ved det vilde nytår. Her er det oplagt at søge hen på et rart hotel, hvor aftenen kan nydes stille og roligt.