fbpx

Hotelophold Djursland

Bedste Hotelophold i Djursland 2024

På den store faste klippe i Danmark ligger en lille halvø ved navn Djursland. Til de danskere, som endnu ikke har besøgt halvøen, skal her lyde en stor opfordring til at komme afsted. 

Djursland byder på vild natur, hvor der kan vandres, cykles, flyves med drage og laves vandsport. Og så giver et holteophold på Djursland rum til ro, varme og masser af østjysk charme. 

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

Hvis turen går til Mols, og I er på jagt efter den skønne natur, er et ophold på Molskroen en nødvendighed. Her er flere muligheder for forskellige ophold, og når først I har fundet jer til rette, har I bestemt ikke lyst til at tage derfra igen. I løbet af året byder restauranten på forskellige spændende menuer.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

Kystvejens Hotel
Hotels.com

Kystvejens Hotel

3/5

Kystvejens Hotel ligger solidt placeret med sit murstensydre midt i de skønneste og grønneste naturomgivelser. Når først I er landet på jeres værelse, bor I på et hyggeligt hotel, hvor der er mulighed for at få lækker mad. I har rig mulighed for at gå mange friske og dejlige ture på stierne i den omkringliggende skov.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Hotel Marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

Hotel Marina byder dig indenfor til et fantastisk ophold i hyggelige rammer, hvor du kan slappe af og bare fokusere på at nyde livet. Hotellet har en god beliggenhed ved Vedbæk Havn og ned til en lækker badestrand, hvor du kan nyde solens stråler. Hotellet har også en masse gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

Gjerrild Gæstehus
Hotels.com

Gjerrild Gæstehus

3/5

Hos Gjerrild Gæstehus får I alt det, I har brug for. Enkle værelser med plads til jeres tasker, hvor I kan få en god nattesøvn sammen. I løbet af en sæson er der mulighed for fællesspisning med de andre gæster. Her er et skiftende tema for maden, som fx kunne være bistro-mad eller gourmetoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 450 kr.

Ebeltoft Park Hotel
Hotels.com

Ebeltoft Park Hotel

2.5/5

Går turen til Ebeltoft, kan I overveje et ophold på Ebeltoft Park Hotel. Her får I den rene og klassiske oplevelse af et ægte hotel. Den gode oplevelse er i fokus, og I vil få et ophold, hvor alt føles som den rene afslapning. Her har I tid til hinanden og et glas vin.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Gjerrild Kro

3/5

Dette klassiske hotel ligger i Grenaa, hvor det er placeret i nærheden af seværdigheder som Djurs Sommerland og Kattegatcentret. Men hotellet ligger også i et naturskønt område som kan nydes på gåture. Hotellet byder på lækre klassiske værelser med terrasse, hvor kvaliteten er i højsædet. Hotellets restaurant tilbyder et bredt udvalg af gastronomi, lige fra sæsonbetonet til klassiske retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Danhostel Ebeltoft
Hotels.com

Danhostel Ebeltoft

4/5

Danhostel Ebeltoft er en spændende mulighed, hvis I ønsker at finde et alternativt sted til et weekendophold. På værelset får I udsigt over Ebeltoft Vig, og hele bygningen er spændende rent arkitektonisk med sin råhed på grund af betonmaterialerne. I bor midt i naturen, hvilket er perfekt til dem, der er de mere aktive naturtyper.

Laveste pris for 2 personer: 590 kr.

Derfor skal du vælge et hotelophold på Djursland

Lige en smule nord fra Aarhus og stik øst fra Randers ligger den hyggelige halvø. Områdets største by hedder Grenå, som meget belejligt ligger lige på spidsen af næsen. Herfra sejler færger til Sverige og Anholt. 

Men færgen fra Jylland mod øst er bestemt ikke den eneste eller bedste årsag til at komme til Djursland. Et hotelophold på Djursland skal vælges:

  • Fordi naturen byder på bakker og flade kornmarker
  • Fordi I finder tre vidt forskellige strandtyper 
  • Fordi ferielandet og roen er uden lige i Danmark
  • Fordi den østjyske charme er enormt hyggelig

Djursland er en lille sær perle i Danmark, hvis knoldede og grove landskabet ikke gør den mindre skinnende og funklende. 

Djurslands skønne natur og aktiviteter

Djursland har et – for danske standarder – ret så bakket landskab. Længere inde i Midtjylland finder man flere flade marker og flade skovområder. På Djursland ligger husene med udsigt ud over hinanden og ud over havet grundet det bakkede landskab. 

Et hotelophold på Djursland skal selvfølgelig inkludere en tur i Nationalpark Mols Bjerge. Her finder I et kæmpe område, hvor bakkerne og hedens lyng regerer. Her kan man drømme sig 10.000 år tilbage i tiden, hvor landskabet så mere eller mindre ens ud. Her lå rensdyrjægerne på lur, kravlede og listede sig afsted med spyd efter det enorme byttet. 

I dag er det mindre jagt, men stadig fysisk udholdende sport som mountainbiken, løbeture eller vandreture, der foretages her. Skønt landskab til en gåtur, hvor I kan snakke lidt om livet. 

Efter den lange gåtur i Mols Bjerge eller rundt i det bakkede landskab langs kysten, skal I tilbage til jeres hotelophold med spa. Læn hovedet tilbage. Lyt til musikken. Og løft i ny og næ glasset med champagne op til munden. Sådan holder man ferie i Danmark.  

pænt hotelværelse

Hiv sejlbåden frem fra gemmerne

Djursland er ideelt til sommerens ferie til søs. Hvis I elsker at sejle dagen lang, nyde havnemiljøerne og godt kunne bruge en god stillestående seng i ny og næ, så er et hotelophold på Djursland perfekt. Det kunne være i Bønnerup, Grenå, Ebeltoft, Esby eller Nappedam Lystbådehavn. Skønne havnemiljøer, hvorfra der kan gøres et herligt stop på land eller sejles hurtig videre fra vand. 

Videre ned sydpå kunne I tage et hotelophold i Middelfart, når I kommer dertil. Inden er der et obligatorisk stop på Samsø eller Tunø, hvor det herlige øboerliv skal opleves. Gastronomien og turisterne sprudler i sommerhalvåret, hvilket ikke må foregå uden jer. 

Sejler I længere ned end til det skønne Middelfart, kan I måske nå at ramme et hotelophold på Als. På den måde har I rejst hele vejen fra Djursland, Fyn og er nu i Sønderjylland. Fælles for rejsen har været skønne havnemiljøer og fantastiske sommergæster. 

Rolige strande og herlig kultur

Strandene på ud for Djursland er noget af et eventyr. De sydlige er meget børnevenlige og vil ikke blive særlig dybe, før I kommer meget langt ud. Omvendt finder I også en strand som Dråby Strand, hvor du ikke skal mange skridt ud, før du ikke kan bunde længere. 

På kultursiden kan Djursland i hvert fald også følge med. Den har ikke en kæmpe Opera, som I finder på et hotelophold i København. I stedet finder du charmerende feriebyer som Ebeltoft. I finder Kalvø Slotsruin. I finder Kattegatcentret i Grenå. Selvfølgelig skal I også se museumsskibet Fregatten Jylland, nu I er her. 

Djursland blev ikke belagt med enorme bunkere, som du kan finde på et hotelophold i Vestjylland. I stedet finder du en noget mere fredelig historie end den voldsomme krig. Mere fredeligt er også strandene og havet. Der er ikke voldsomme vindpust og store bølger. Igen helt perfekt til børnefamilier. 

Et hotelophold på Djursland i højtiden

Djursland ligger en smule afsides og kan sikkert endda få den flotte titel Udkantsdanmark. En titel som halvøen skal være stolt af. For her i det afsides Jylland finder man enorm ro, varme og hygge. Her er der mere tid i supermarked og flere røverhistorier på de lokale beværtninger. 

Et hotelophold over nytår ville være perfekt på Djursland. Her kunne I falde helt til ro på jeres hotel. I kunne tage en gåtur langs vandet efterfulgt af en tur i spa på jeres spahotel. Når I stiger op fra vandet, skal I blot skifte til noget behageligt tøj, hvorefter nytårsmiddagen kan serveres med vin. 

Som uret går stiger til tops, kan I udskifte vinen med champagne og gøre jer klar til at finde den perfekte udsigt, hvorfra I kan se fyrværkeriets spektakel. Hvis arbejdet ikke kalder dagen efter, hvorfor så egentlig skynde sig hjem? Fjern hovedpinen med en hop i bassinet og fyld maven med lækker mad fra restauranten. Det er ikke en nedskrevet lov, at man skal have det dårligt på årets første dag.

Om I er en familie, veninder eller du er selv, vil et ophold på skønne Djursland være en skøn oplevelse, som vil skabe minder for livet.

FAQ 

Vi har samlet nogle af de ofte stillede spørgsmål i forbindelse med hotelophold på Djursland. 

Hvad skal vi se på vores hotelophold på Djursland? 

Oplev den særlige kultur, der er på Djursland, og spis på de hyggelige cafeer, som ligger i Ebeltoft. Undersøge maritim historie, som særligt Grenå kan prale af. 

Hvor mange timer bruger vi i Mols bjerge?

Der kan bruges utallige timer på vandreture. Skal I blot se området, tager det som minimum et par timer. 

Hvor lang tid skal vi bruge på vores hotelophold på Djursland? 

I kan sagtens bruge en uge af jeres sommerferie på hotelophold på Djursland.