fbpx

Hotelophold Middelfart

Bedste hotelophold i Middelfart 2024

Danmark har så mange øer, at vi næsten kunne give en væk. Men hvilket skulle det så være? For alle øer i Danmark har noget helt unikt, som beskriver det Danmark, vi kender og elsker. 

Fyn er ingen undtagelse. Øen midt i landet må aldrig forsvinde, for trist ville Danmark være uden. Et hotelophold i Middelfart kan med garanti vise dig, hvorfor Fyn fortæller et helt unikt stykke danmarkshistorie.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden har en enestående beliggenhed på Middelfart og byder dig indenfor til et ophold, som du sent vil glemme. Hos Comwell Kongebrogaarden kan du slappe af i deres store spaområde, nyde en tur i swimmingpoolen, gå en tur i de smukke omgivelser eller tage på opdagelse ved nogen af de nærliggende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Severin
Hotels.com

Severin

3/5

Prisvenligt hotel med høj kvalitet, det er det du får når Severin slår dørene op for dig. Placeret med udsigt over Lillebælt og Fænøkalv, men også i kort afstand til et lækkert byliv. Her er der skøn natur i form af Hindsgavl, som kan udforskes på enten cykel eller gåben. I lokalområdet ligger der også en stor golfbane.

Laveste pris for 2 personer: 810 kr.

Milling Hotel Park
Hotels.com

Milling Hotel Park

3/5

Her er der plads til alle. Hotellet er placeret i rigtige elegante bygninger med en masse sjæl. Disse bygninger er med til at skabe rammerne for behagelig atmosfære centralt i Middelfart. Her er du altså tæt på både byliv, stationen og det flotte Lillebælt. Her kan man også udfordre sig selv ved at prøve Bridge-walking på den Gamle Lillebæltsbro.

Laveste pris for 2 personer: 629 kr.

Derfor skal du vælge et hotelophold i Middelfart

Du skal vælge et hotelophold i Middelfart:

  • Fordi Middelfart ligger på den skønneste ø i landet
  • Fordi Middelfart har en af de flotteste udsigter i landet
  • Fordi Middelfart er perfekt til søfart
  • Fordi Middelfart gemmer på gastronomiske skatte

Middelfart ligger på Fyn og så tæt på Jylland, som det er muligt. Fra Middelfart kan man se til Fredericia på den anden side. Man kan se de to broer, man kan se alle bådene og høre musikken til Rock Under Broen. 

På et hotelophold i Middelfart skal du opleve byen og Fyns mange glæder. Du skal på orangeri, på frugtplantager, på shoppingtur, på sejltur og ind i Fyns egen storby. 

Et klogt valg ville også være at tage en køretur til Fåborg. Eller måske kombinere hotelopholdet i Middelfart med et hotelophold i Fåborg.

elegant hotel

Udsigt ud over broerne og havet

Fra en restaurant i Middelfart kan I sidde og kigge til Jylland. I kan kigge på vandet, der adskiller de to. Og i sommermånederne skal I holde øje med de mange både, der sejler kapsejlads eller driver rundt og nyder livet. 

Et hotelophold i Middelfart er ideelt til at blive kombineret med et hotelophold i Jylland. Her kan man måske prøve at tjekke udsigten og kulturen ud på tværs af broen. Selvom afstanden er kort, er humøret og dialekten noget anderledes. 

I kunne starte helt ude vest på med et hotelophold i Vestjylland og så bevæge jer ind mod landets centrum. Tænker I at holde ferien til søs, er det selvfølgelig noget af en vej at sejle fra Vestjylland til Fyn. 

Skønneste ferieø til sejlturen

For at se Middelfart til søs, skal I næsten prøve. Når man går i den hyggelige gamle by, bevæger sig rundt langs kysten eller måske tager vandreturen langs vandet, så hiver det i enhver sejler for at møde havet. 

Her på jeres hotelophold på Fyn er vejret desuden noget mere afslappet end f.eks. på Vestkysten. Der er ikke høje bølger og ikke en alt for voldsom vind. Det er ideelt til at smide båden i vandet med kæresten eller familien, som ikke så vant til vild sejlads. Er I ikke bekvemme ved en sejlbåd, kommer man langt med en smil og en hjælpende hånd på lystbådehavnen. 

I skal selvfølgelig også besøge og gå på den gamle Lillebæltsbro, nu I er her. 

FAQ

Vi har samlet nogle af de mest ofte stillede spørgsmål i forbindelse med booking af et hotelophold i Middelfart. 

Hvorfor tage på et hotelophold i Middelfart? 

Et hotelophold i Middelfart byder på en skøn udsigt, skønne kulturoplevelser, fantastisk natur og sikkert også en sejltur. Middelfart har masser af butikker, hvor kortet kan svinges, hvis den ene vil sejle og den anden vil blive på land. 

Hvornår skal man tage på et hotelophold i Middelfart? 

Middelfart er – som resten af landet – lidt sjovere om sommeren. Middelfart har en masse glade sommergæster, som holder gang i bylivet og musikken til koncerter, festivaler mm. 

Byen kan dog besøges hele året rundt. Udsigten bliver kun bedre i tågen, snelandskabet eller i det frostkolde scenarie. 

Hvad kan man lave på et hotelophold i Middelfart? 

I skal gå en tur rundt i den hyggelige by. I skal besøge lystbådehavnen. I skal også tage en dagstur ud at finde en af de fantastiske frugtplantager, som Fyn er så beriget af.