fbpx

Hotelophold Als

Bedste hotelophold på Als 2024

Med et hotelophold på Als får du både mulighed for at få en snert af ø-stemning, en snert af Jylland og en snert af Tyskland. På Als får du ikke blot et smukt og naturskønt område med mulighed for at nyde Danmark både på lands og til vands. Du får også historiske og kulturelle oplevelser, som enhver dansker bør opleve. Og så kan Als også leve op til stemningen med et romantisk hotelophold.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Steigenberger Alsik er et spændende hotel med sit unikke nordiske designbyggeri, som også afspejler sig på de pæne værelser med rene og sikre linjer. På hotellet har I mulighed for hele døgnet at nyde spa og wellness fordelt på hele 4.500 kvadratmeter. Her er flere restauranter og barer, hvor I kan nyde skønne retter og kolde drikke.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Hotel 6400
Hotels.com

Hotel 6400

3/5

I Sønderborg ligger det minimalistiske Hotel 6400. Her er indretningen på jeres værelse minimalistisk i afdæmpede farver. Det giver en bestemt ro og en rar atmosfære, når I opholder jer på værelset. I bor tæt på forskellige seværdigheder og spisemuligheder, og I kan også bestille en madpakke på hotellet, I kan tage med på udflugt.

Laveste pris for 2 personer: 796 kr.

Scandic Sønderborg
Hotels.com

Scandic Sønderborg

3/5

I et idyllisk og roligt naturområde lige udenfor Sønderborg Centrum kan du finde Scandic Sønderborg. Vil du gerne opleve Sønderborg eller bare på et ophold hvor du kan forkæle krop og sind, så er Scandic Sønderborg uden tvivl det oplagte hotel for dig. Der er mange spændende seværdigheder i nærheden, som f.eks. Sønderborg Slot eller Dybbøl Mølle. Hotellet har også fitness og pool.

Laveste pris for 2 personer: 986 kr.

Hotel Sønderborg Strand
Hotels.com

Hotel Sønderborg Strand

4/5

Hotel Sønderborg Strand er det helt perfekte valg mellem både hyggelig by og flot natur. I bor på et hyggeligt hotel med udsigt til en lækker strand. Omgivelserne omkring er også naturskønne, og når I har lyst til at besøge Sønderborg, skal I blot gå 250 meter, og så er I i centrum.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

Få et stykke dansk historie med et hotelophold på Als

Når du vælger et hotelophold på Als, skal du huske at sætte nok tid af til det, da du ikke vil komme til at kede dig. Her kan du nemlig finde historiske områder, som næppe er gået nogle danskeres næse forbi. Området ved Dybbøl, som man kommer igennem for at komme til Als, indgår i flere kulturelle sammenhænge, da der i 2016 udkom en film om krigen i 1864, der udspillede sig på slagmarken ved Dybbøl. Desuden skal man kigge langt efter en dansker, der ikke kender Dybbøl Mølle efter John Mogensens kendte sang ”Der er noget galt i Danmark”. 

Det er dog ikke kun Dybbøl, der er interessant at opleve, når man tager på hotelophold på Als. Du kan nemlig også vælge at føle dig lidt royal for en dag, og besøge Gråsten Slot, hvor den danske kongefamilie har deres sommerresidens. 

Det er ikke kun dansk historie i form af seværdigheder, du har mulighed for at opleve på et hotelophold på Als. Du kan nemlig på Als kloster købe billetter til et vaskeægte Sønderjysk kaffebord med alt, hvad det indebærer af kage i rå mængder. 

Er du i det hele taget glad for oplevelser, som vækker sanserne i ganen, er det også en god idé at vælge et hotelophold med middag.

Mens du er i gang med at opleve, har du også mulighed for at krydre dit hotelophold på Als med et smut til udlandet, da du på ganske kort tid, kan komme ned over grænsen og også få en smagsprøve på, hvad Nordtyskland har at byde på. Og så kan man jo altid fylde lidt lækkert i bagagerummet på vejen hjem med et stop ved grænsehandlen. 

romantisk hotel

På et hotelophold på Als kan du ikke undgå at finde ro

Du må endelig heller ikke snyde dig selv for at opleve den smukke natur, som Als har at byde på. Fordi Als er en ø, kan du, ligesom på et hotelophold i Kerteminde, finde lækre sandstrande, som er et besøg værd på en varm sommerdag, hvor du trænger til at dyppe kroppen i det kølige salte havvand eller hvis du er lidt frisk, kan du hoppe i og omringe dig med grødis til en omgang vinterbadning. Hvad end du bader om sommeren eller på de køligere tidspunkter af året, er det ren kræs for sjælen. 

Det er ikke kun strandturene, som gør Als til et lækkert naturbesøg. Også en vandretur på Gendarmstien er et utrolig smukt syn for enhver, som sætter pris på at gå langs de gamle skæve træstammer på den ene side, mens vandet bugter sig på den anden side og bølgernes brusen slår ind mod stenene på bredden. Der er mulighed for at få mange gode kilometer i benene, og undervejs kan man jo altid holde små pauser på bænkene, hvor man sidder under trækronerne, og hører vinden rasle i bladende, skvulpene fra vandkanten og fuglefløjt. Det er nærmest umuligt ikke at finde både ro- og en lille smule lykke på sådan en tur. Og vil du sætte prikken over i’et på den rolige stemning, kan du med fordel også bestille et hotelophold med massage. 

FAQ

Du kan her læse svarene på nogle af de hyppigst stillede spørgsmål om hotelophold på Als.

Bruger kongefamilien Gråsten slot?

Ja, den danske kongefamilie bruger Gråsten slot som sin sommerresidens. 

Er der noget at opleve for hele familien?

Det må man sige, der er. Området er kendt for sine kulturelle og historiske oplevelser, som har gjort meget ud af at være børnevenlige. Desuden er der forlystelsesparker og god mulighed for at nyde den danske natur og de lækre strande. 

Kan man opleve et Sønderjysk kaffebord på Als?

Ja. På Als kloster kan man opleve det klassiske sønderjyske kaffebord.