fbpx

Hotelophold Kerteminde

Bedste hotelophold i Kerteminde 2024

Kerteminde er en skøn by, der står mange danskeres hjerte meget nært. Den lille ferieby på Østfyn huser årligt flere tusinde turister, som kommer fra hele landet. 

Noget af det mest geniale ved et hotelophold i Kerteminde og Fyn generelt er, at køreturen aldrig er særlig lang. Øen ligger lige i midten af landet, hvor man let kommer til og fra. 

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Tornøs Hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Tornøs Hotel er helt, som I ser de klassiske hoteller på film. Med rød løber og fint klædte receptionister bliver I taget godt imod, når I ankommer til hotellet. I hotellets restaurant kan I nyde skønne retter fra a la carte menuen og samtidig nyde udsigten over Kerteminde havn og fjord.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

Hotel Skovpavillonen
Hotels.com

Hotel Skovpavillonen

2.5/5

Kerteminde er en utroligt hyggelig by og det er også i Kerteminde du kan finde Hotel Skovpavillonen. Hotellet ligger lidt over 1 km fra Kerteminde Nordstand og byder på hyggelige værelser og moderne faciliteter. Hver morgen serveres der en utroligt lækker morgenbuffet og fra hotellet er der kort vej til både strand og flere seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Derfor skal du vælge et hotelophold i Kerteminde

Du skal besøge Kerteminde, fordi du på dit hotelophold på Fyn gerne vil opleve en af de skønneste byer, vi har her i landet. Den lille by har både de gamle huse i bybilledet. Den har havnen, hvor de prægtige lystbåde holder til. Og så er de hyggelige strande slet ikke nævnt før nu. 

Kerteminde er let at komme til og ligger strategisk rigtig klogt i forhold til at opleve nogle af Fyns herlige skatte. Odense ligger blot en kort køretur herfra. Fynshoved ligger lige i baghaven. Nyborg er også kun en køretur væk. Egentlig kan du se hele øen, hvis blot du gider køre en lille time. Fyn er ikke så stor, men Fyn er i den grad fin. 

En af Danmarks skønneste feriebyer

På samme måde som mange jyder har det med deres mange hotelophold i Ebeltoft, har mange fynboer og danskere generelt det med Kerteminde. Byen kalder bare på turister, der skal gå gennem gaderne med en stor isvaffel i hånden. 

Der ligger hyggelige kroer og restauranter, hvor du kan finde lækker fisk fanget lige ud fra kysten. Du finder også en væld af frugtplantager lige i nærheden. Her kan du selv tage ud i markerne og plukke søde æbler eller købe most og frugtvin i de hyggelige gårdbutikker. 

Husk for gudsskyld at pakke jeres cykler også. En cykeltur rundt i Kerteminde, langs vandet og ud til frugtplantagerne er magisk i den høje sol. 

hotel reception

Fynsland til kæresteparret, vennegruppen eller familien

Kæresteparret kan blive forelsket eller genforelsket mange gang i den skønne ferieby. Det hjælper desuden på hele balladen, at den søde fynske dialekt og de velsmagende brunsvigere er med jer på hele opholdet. 

Venneparret eller gruppen finder også masser af sjov, særligt i sommermånederne. På stranden finder du mange mennesker og glade dage. Om aftenen kan der findes musik, barer og sjov i byen. 

Familien kan hoppe tidligt i seng. Eller måske kan børnene hoppe i seng, mens forældrene drikker et glas rødvin med udsigt ud over vandet fra hotellet. 

Skulle I have forvildet jer på et hotelophold i Fåborg, er øen som nævnt bitte. I kan fragte jer til Kerteminde og spendere dagen der meget hurtigt.  

Jeres ophold på den skønne ø, i den skønne by

I Danmark er vi så beriget af de mange øer, der ligger smidt ud over danmarkskortet. Et hotelophold på Samsø, som ligger lige i nærheden, giver samme skønne feriestemning, som du får i Kerteminde. 

I den lille fynske by får du desuden mulighed for at besøge et væld af de andre herligheder, som Fyn byder på. Kerteminde er en lille skøn by, på en lille, skøn dansk perle af en ø. 

FAQ 

Vi har samlet nogle af de ofte stillede spørgsmål i forbindelse med booking af hotelophold i Kerteminde.

Hvorfor vælge et hotelophold i Kerteminde? 

Fordi I vil på ferie i Danmark og vil til den skønneste ferieby, vi har. Kerteminde er sød, hyggelig, rar, behagelige og virkelig sjov. Der er musik i byen. Ro og leg ved stranden. Varme på havnen. Kerteminde har det hele. 

Kan vi lægge til kaj på vores hotelophold i Kerteminde?

Ja, I kan sagtens lægge til kaj på jeres hotelophold i Kerteminde. Det beriger kun turen, at byen kan ses fra havets afstand. Husk dog at booke plads i de travle sommermåneder. 

Hvad skal man se på et hotelophold i Kerteminde?

Kerteminde har flere unikke seværdigheder. Dog kan det klart anbefales at lade byen, bådene og frugtplantagerne guide vejen. I er på ferie – nyd det!