fbpx

Hotelophold Ebeltoft

Bedste hotelophold i Ebeltoft 2024

Ebeltoft er ofte overset til ferieophold. Der er mange muligheder for hotelophold i Ebeltoft. Uanset om du leder efter ferie for familien eller en tur for to, så kan den Djurslandske by levere.

Der er mange muligheder for hotelophold på Djursland, men nogle af de bedste finder du i Ebeltoft. Det er Djurslands største by, og der er mange overnatningsmuligheder.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

Hvis turen går til Mols, og I er på jagt efter den skønne natur, er et ophold på Molskroen en nødvendighed. Her er flere muligheder for forskellige ophold, og når først I har fundet jer til rette, har I bestemt ikke lyst til at tage derfra igen. I løbet af året byder restauranten på forskellige spændende menuer.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

Ebeltoft Park Hotel
Hotels.com

Ebeltoft Park Hotel

2.5/5

Går turen til Ebeltoft, kan I overveje et ophold på Ebeltoft Park Hotel. Her får I den rene og klassiske oplevelse af et ægte hotel. Den gode oplevelse er i fokus, og I vil få et ophold, hvor alt føles som den rene afslapning. Her har I tid til hinanden og et glas vin.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Danhostel Ebeltoft
Hotels.com

Danhostel Ebeltoft

4/5

Danhostel Ebeltoft er en spændende mulighed, hvis I ønsker at finde et alternativt sted til et weekendophold. På værelset får I udsigt over Ebeltoft Vig, og hele bygningen er spændende rent arkitektonisk med sin råhed på grund af betonmaterialerne. I bor midt i naturen, hvilket er perfekt til dem, der er de mere aktive naturtyper.

Laveste pris for 2 personer: 590 kr.

Derfor skal du tage på hotelophold i Ebeltoft

Djursland er en del af Danmark, mange ofte overser, men Jyllands ”næse” har meget at byde på. Det er et naturskønt område fyldt med skove, græssletter, marker og klitter, der ligger lige ud til havet.

På Djursland er der meget at opleve, og for dig, der godt kan lide at tilbringe tid nær butikker og seværdigheder, er Ebeltoft et godt sted mellem begge verdener.

Modsat hotelophold i Vestjylland vil du under et hotelophold i Ebeltoft opleve et mildere vejr, især når det kommer til vinden. På Jyllands østkyst er brisen blidere, og derfor kan du oftere opleve rolige dage ved stranden.

fornuftigt hotel

Det kan du lave i og nær byen på hotelophold i Ebeltoft

I selve Ebeltoft er der masser at give sig til. Der er museer og butikker, du kan besøge, og selvfølgelig restauranter og caféer. Men vil du se noget, der er unikt for området, kan du tage hen og besøge Møllerup Gods eller Skandinavisk Dyrepark.

Vil du opleve historie, kan du tage til Baunhøj Mølle eller Djurslands Jernbanemuseum. For dem, der gerne vil have lidt mere fart over feltet, ligger Djurs Sommerland lige om hjørnet.

Der er selvfølgelig også mulighed for at tage ud i naturen. På Djursland er der mange flotte ruter, du kan gå i naturen, og du kan sagtens finde nogen i nærheden af Ebeltoft. Vælger du hotelophold til nytår, kan du med fordel tage ned til vandet og se fyrværkeri ved midnat.

Der er masser af ting at lave i og nær Ebeltoft – det er bare med at finde ud af, hvad du helst vil prøve.

Ebeltoft for familier

Ebeltoft er en ideel destination til et hotelophold for familier. Modsat eksempelvis hotelophold i Nordtyskland, så taler alle naturligvis det danske sprog, så børnene kan være med. Djurs Sommerland ligger ikke langt fra byen, så du kan med fordel købe weekendpas til forlystelsesparken og tage børnene med hver dag. På den måde har I tid til at prøve det hele.

Der er meget at lave i Ebeltoft, og der er masser af muligheder for at komme i kontakt med naturen. Dyreparker, naturmuseer og friluftsoplevelser er der rigeligt af, og langt de fleste tillader børn at komme i nærkontakt med dyrelivet.

Hotelophold i Ebeltoft er gode bud på, hvor du kan holde sommerferie hjemme i Danmark. Ikke mange vælger at besøge Ebeltoft, men byen er dejlig og har meget at byde på. Den er et besøg værd, uanset om du rejser alene, med en partner eller med familie.

FAQ

Hvad kan man lave i Ebeltoft?

I Ebeltoft kan du, udover de sædvanlige ting mange danske byer byder på, opleve naturen tæt på eller besøge ét af de mange håndværks-steder, der fokuserer på detaljer og høj kvalitet.

Hvor langt er der fra Djurs Sommerland til Ebeltoft?

Der er cirka en halv time i bil fra Ebeltoft til Djurs Sommerland, og derfor er hotelophold i Ebeltoft en god måde at få en weekend i forlystelsesparken, der ikke selv har overnatningsmuligheder, til at hænge sammen.

Er Ebeltoft en god by for badegæster?

Der er mange strande nær Ebeltoft – både børnevenlige og vildere. Desuden byder Djurs Sommerland, som ligger kun en halv time fra byen, på et dejligt badeland til dem, der vil opleve mere.