fbpx

Hotelophold Nordtyskland

Bedste hotelophold i Nordtyskland 2024

Når du gerne vil ud og opleve noget nyt og spændende, men du måske ikke har lyst til en lang rejsetid, er skønne Nordtyskland heldigvis tæt på. Det er en fantastisk del af Tyskland, hvor du kan medbringe alle fra din gode ven til hele din familie. Området er nemlig kendt som et rent mekka af kulturelle oplevelser og historiske seværdigheder.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Alter Meierhof er et oplagt valg, når du skal vælge hotel og gerne vil besøge Glücksburg. Her inviteres du indenfor til en romantisk stemning og en bred vifte af moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Hotellet har bl.a. både pool, fitness og et stort spa-område, hvor du kan forkæle krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hotel Budersand ligger i utroligt smukke omgivelser med udsigt over havet. Lige ved siden af hotellet er der en stor golfbane, så elsker du golf, så er Hotel Budersand det perfekte sted. Derudover har hotellet et meget luksuriøst spa-område, en enestående restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse og naturligvis hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Das Tegernsee
Hotels.com

Das Tegernsee

5/5

Das Tegernsee er et helt unikt hotel, som ikke minder om noget andet hotel. Her kan du overnatte i et stort paladskompleks med en ekstraordinær udsigt over Tegernsee-søen. Hvis du nyder at forkæle kroppen, så har hotellet også et stort spa-område, indendørs pool, udendørs pool, samt en lækker sauna. Hotellet råder også over en enestående restaurant, hvor de dygtige kokke servere lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 2.997 kr.

SIDE Design Hotel Hamburg
Hotels.com

SIDE Design Hotel Hamburg

5/5

SIDE Design Hotel Hamburg byder dig indenfor til en luksuriøs stemning og hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet når du ikke er ude at få store oplevelser i byen. Hotellet har nemlig også en god central beliggenhed, som gør det super nemt at tage ud og opleve de spændende seværdigheder der er lige i nærheden af hotellet, som f.eks. Town Hall.

Laveste pris for 2 personer: 1.261 kr.

The Ritz Carlton Berlin
Hotels.com

The Ritz-Carlton Berlin

5/5

Få skridt fra Potsdamer Platz kan du finde The Ritz Carlton Berlin, som er et helt fantastisk 5-stjernet hotel. Her kan du nyde de luksuriøse rammer hotellet råder over, og beliggenheden gør det til det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve Berlin. Hotellet har en hyggelig bar og en enestående restaurant, samt en lækker pool, hvor du kan afslutte eller starte dagen.

Laveste pris for 2 personer: 1.890 kr.

Gastwerk Hotel Hamburg
Hotels.com

Gastwerk Hotel Hamburg

4/5

Gastwerk Hotel Hamborg ligger i et hyggeligt område i Hamborg og er det perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve Hamborg. Som gæst hos hotellet kan du om natten slappe af på et hyggeligt hotelværelse, om aftenen nyde lækre retter hos deres gode restaurant og om dagen, når du ikke er ude at opleve Hamborg, slappe af i det fantastiske spa område hotellet har.

Laveste pris for 2 personer: 894 kr.

Grand Hyatt Berlin
Hotels.com

Grand Hyatt Berlin

5/5

Grand Hyatt Berlin er et 5-stjernet hotel, hvor du er garanteret at få et uforglemmeligt ophold. Hotellet har en stor tagterrasse med pool og spa, samt en helt fantastisk udsigt til Berlin. Hotellets beliggenhed gør det også super nemt, at komme ud at opleve Berlin. Derudover har hotellet en enestående restaurant og alle gæster har gratis adgang til Club Olympus Spa og Fitness.

Laveste pris for 2 personer: 1.653 kr.

Empire Riverside Hotel
Hotels.com

Empire Riverside Hotel

4/5

Vil du gerne på ferie til den spændende by Hamborg? Så er der ikke nogen tvivl om, at Empire Riverside Hotel er det helt perfekte hotel for dig. Her har du gode faciliteter du kan gøre frit brug af under dit ophold. Hotellets beliggenhed gør det nemt at opleve spændende seværdigheder, som f.eks. Warehouse District.

Laveste pris for 2 personer: 1.051 kr.

Steigenberger Strandhotel Spa zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Steigenberger Strandhotel Spa zingst er lidt som når man tager til de varmere lande sydpå. Det virker lige så overdådigt og luksuriøst. Det vil I med det samme opdage, når I ser poolen (både indendørs og udendørs), liggestolene rundt i kanten, hotellets beliggenhed og de skønne værelser. Her får I hele pakken af nydelse og velvære.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg
Hotels.com

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg

5/5

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg har en unik beliggenhed i lavlandende med en fantastisk udsigt over Cologne Katedralen. Der er en helt ekstraordinær stemning over dette 5-stjernet hotel, som har en masse lækre faciliteter, som sikrer, at du får et fantastisk ophold. Der er bl.a. pool, fitness og spa hos hotellet, samt en lækker restaurant, hvor de talentfulde kokke skaber store madoplevelser for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.581 kr.

Atlantic Hotel Kiel
Hotels.com

Atlantic Hotel Kiel

4.5/5

I centrum af Kiel ligger det 4-stjernet hotel Atlantic Hotel Kiel, som byder dig indenfor til hyggelige rammer og gode værelser, hvor du kan hvile hovedet efter en dag med en masse spændende oplevelser i Kiel. Som gæst kan du nyde den lækre morgenbuffet om morgenen og om aftenen enestående retter hos hotellets restaurant, Pier 16. Derudover er der også fitness hos hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.108 kr.

Centrovital
Hotels.com

Centrovital

4/5

Centrovital er det perfekte hotel for dig, som gerne vil på en uforglemmelig ferie til Berlin. Hos dette hotel kan du gøre frit brug af en bred vifte af gode faciliteter, som sikrer at du får et godt ophold. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder og så har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvor talentfulde kokke tilbereder lækre retter for dig.

Laveste pris for 2 personer: 756 kr.

ATLANTIC Hotel Sail City
Hotels.com

ATLANTIC Hotel Sail City

4/5

Vil du gerne overnatte på et charmerende hotel i Bremerhaven, så er Atlantic Hotel Sail City den oplagte mulighed for dig. Der er kort vej til mange unikke vartegn i, som f.eks. Bürgermeister-Smidt-Gedächtniskirche og mange flere. Hotellet har også en god restaurant og derudover er der mange enestående og populære restauranter lige i nærheden af hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.131 kr.

THE MADISON Hotel Hamburg
Hotels.com

THE MADISON Hotel Hamburg

4.5/5

The Madison Hotel Hamburg er et fantastisk 4-stjernet hotel, som byder på hyggelige værelser og gode faciliteter. På hotellet er der bl.a. et godt spa- og wellnesscenter, samt gode trænings- og motionsmuligheder. Derudover har hotellet en helt igennem fantastisk restaurant og så er der kun kort vej til en bred vifte af spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.108 kr.

Hotel Neptun
Hotels.com

Hotel Neptun

5/5

Hotel Neptun er oplagt for dig, som gerne vil på ferie i Warnemende og opleve denne unikke by. Som gæst hos Hotel Neptun har du altid alt de bedste af byen lige ved døren og Hotel Neptun er derfor det oplagte hotel for dig, som gerne vil opleve Warnemende og alt det denne skønne by kan byde på.

Laveste pris for 2 personer: 2.764 kr.

Hotel Zugbrücke Grenzau
Hotels.com

Hotel Zugbrücke Grenzau

4.5/5

Mads Zubrücke er et helt fantastisk 4-stjernet hvor. Her kan du nyde den lækreste morgenmad når du vågner. Derudover er der kort vej til mange spændene seværdigheder i den hyggelige og historiske by. Hotellet råder også over en enestående restaurant, hvor talentfulde og dygtige kokke står klar til at skabe store madoplevelser for dig, som du kan nye efter en dag med gode oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.181 kr.

Hotel Kaiserhof
Hotels.com

Hotel Kaiserhof

4.5/5

Hvis du gerne vil overnatte i den hyggelige by Goslar, så er Hotel Kaiserhof en god mulighed for dig. Det er et meget familievenligt hotel, som giver dig alt det bedste af byen lige ved din dør. Der er kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. St. Jakobus der Aeltere og Baeckergildenhaus, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 714 kr.

Radisson Blu Senator Hotel
Hotels.com

Radisson Blu Senator Hotel

5/5

Radisson Blu Senator Hotel er et helt fantastisk 5-stjernet hotel, som byder dig indenfor til luksuriøse rammer og et uforglemmeligt ophold. Hotellet råder over mange lækre faciliteter, som sikrer dig et godt ophold. Der er bl.a. gratis wi-fi, pool sauna, og en enestående restaurant samt morgenbuffet. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.116 kr.

Weissenhaus Grand Village Resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Weissenhaus Grand Village Resort er noget lidt ud over det sædvanlige. Det er et helt perfekt valg, hvis I ønsker at opholde jer et fast sted under et skønt weekendophold. Her er spa og pool, mulighed for at bo på de hyggeligste værelser, arrangementer, kulinariske oplevelser og meget mere. Det perfekte sted at bo permanent.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

Romantik Hotel Kieler Kaufmann
Hotels.com

Romantik Hotel Kieler Kaufmann

4.5/5

Romantik Hotel Kieler Kaufmann er et oplagt valg, hvis I skal nyde nogle romantiske dage sammen. Omgivelserne, stemningen og atmosfæren er indbegrebet af romantik, og I finder den overalt; på jeres værelse og i lokalerne på hotellet. Spis en dejlig middag i stearinlysets skær, hvor I kan sidde og kigge hinanden dybt i øjnene.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Hotel Birke
Hotels.com

Hotel Birke

4/5

I skal vælge Hotel Birke, hvis I ønsker et sted, hvor I kan opholde jer med fokus på ren afslapning og tid til hinanden. Her er wellness- og spaoplevelser, som får tempoet helt ned som kontrast til den travle hverdag. Det er det perfekte sted til ren nydelse, når I skal have tid sammen.

Laveste pris for 2 personer: 1.049 kr.

Hotel Hanseatischer Hof
Hotels.com

Hotel Hanseatischer Hof

4/5

Hotel Hanseatischer Hof ligger placeret midt i den utroligt smukke og hyggelige tyske by Lübeck. Der er mulighed for spa, lækker gastronomi og afslapning på de hyggelige værelser. Det er et helt perfekt sted at bo, hvis I ønsker at kunne træde uden for hotellets vægge med udsigt til udforskning i en meget hyggelig by.

Laveste pris for 2 personer: 662 kr.

Maritim Hotel Travemünde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Hvis I søger et uforpligtende sted, hvor hygge og afslapning går op i en højere enhed, så besøg Maritim Hotel Travemünde. Her er en uformel tone, hvor den gode oplevelse er i fokus. I bor på skønne og lyse værelser, der er perfekte til en weekendtur væk hjemmefra.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Hotel Des Nordens
Hotels.com

Hotel Des Norden

4/5

Ved den dansk-tyske grænse ligger Hotel Des Nordens. Her bør I undersøge de mange pakkemuligheder for ophold. Her kan I nemlig for skønne middage med I jeres ophold. Hotellet tilbyder muligheder for wellness og spændende aktiviteter. I kan både få morgenmad og en skiftende to- eller tre retters menu om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

A-ROSA Travemünde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

A-ROSA Travemünde er et fantastisk hotel, hvor der er udsigt til grønne plæner og hav. Det er det perfekte sted for par, der ønsker at have tid til hinanden, og som søger et sted, hvor det er muligt at falde helt til ro. I finder fx et 4.500 kvadratmeter stort spaområde, hvor I kan slippe alle tanker og bare nyde tilværelsen.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

east Hotel Hamburg
Hotels.com

east Hotel Hamburg

4.5/5

Er du på udkig efter et godt hotel i Hamburg, hvor du kan hvile hovedet og slappe af, når du ikke er ude at opleve byen, så er east Hotel Hamburg en oplagt mulighed for dig. Hotellet har en helt fantastisk beliggenhed, som gør det utroligt nemt, at tage ud at opleve byen. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant og generelt mange gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Lindner Park Hotel Hagenbeck
Hotels.com

Lindner Park-Hotel Hagenbeck

4.5/5

Lindner Park Hotel Hagenbeck er et helt fantastisk hotel, som råder over gode faciliteter, en enestående restaurant og en fantastisk beliggenhed. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve om dagen og om aftenen kan du nyde lækre retter, som hotellets talentfulde kokke tilbereder fra bunden.

Laveste pris for 2 personer: 1.376 kr.

Giv dig selv en skøn oplevelse med et hotelophold i Nordtyskland

Når du vælger at tage til Nordtyskland, får du en række af spændende tilbud inden for din rækkevidde. Området har flere historiske seværdigheder, hvor du virkelig kan mærke historiens vingesus. Det giver altid en hel særlig følelse, når du selv står midt i de bygninger, eller det område, hvor så mange historiske hændelser har fundet sted. Hvis du hellere vil en have en stor historisk oplevelse på dansk jord, kan du i stedet overveje et hotelophold i Sønderborg.

Lad dine børn få en unik kulturoplevelse med et hotelophold i Nordtyskland

Danmark og Tyskland deler uden tvivl mange af de samme vestlige værdier og traditioner, men derfor er der stadig en stor forskel på vores kultur og historie. Blandt andet derfor kan det være en stor gave til dine børn at lade dem opleve den tyske kultur. På den måde kan de selv opleve, hvor forskellige og ens vi er. Nordtyskland har også flere historiske bygninger og steder. Det er en oplagt mulighed for at lære dine børn, og måske også dig selv, om Tysklands lange og spændende historie. Hvis du hellere vil vise dine børn en del af Danmark, kan det også være en god idé med et hotelophold i Silkeborg.

Genfind romantikken i Nordtyskland

Det er ikke kun glade og nysgerrige børnefamilier, der kan bruge et hotelophold i Nordtyskland. Flere af attraktionerne i Nordtyskland er også kendt for at være særdeles romantiske. Her kan du med fordel invitere din kæreste eller ægtefælle med. Her har I også rig mulighed for at tage på én af Nordtysklands skønne restauranter og nyde en fantastisk middag, hvor der er rigelig med tid til at være nærværende. Hvis I trænger til at fokusere på jeres forhold og hinanden, bør I helt klart overveje en tur til romantiske Nordtyskland. Hvis I gerne vil pleje jeres forhold i Danmark, kan et hotelophold på Ærø virkelig anbefales.

dejlig seng

Inviter en ven med til Nordtyskland, så I kan udforske bylivet

Nogle gange har du bare brug for ekstra tid med dine venner. Her er et hotelophold i Nordtyskland også et fremragende valg. Området byder på et hav af oplevelser. Uanset, om I er mest interesserede i kulturen, historien eller nattelivet. Derfor kan du heller ikke sætte nogen aldersbegrænsning på Nordtyskland. Området dækker ganske enkelt over så mange muligheder, at det er umuligt ikke at få en god oplevelse. Hvis I hellere vil til en hyggelig by i Danmark, kan I også overveje et hotelophold i Struer. 

Et hotelophold i Nordtyskland er altid en god idé

Det nordtyske område er altid et besøg værd. Uanset, hvornår på året du gerne vil afsted. Hvis du gerne vil opleve folk fra hele verden, et pulserende byliv og en livlig stemning, kan du tage af sted om sommeren. Hvis du i stedet gerne vil komme i en fantastisk julestemning, kan du besøge området om vinteren, hvor der bliver opstillet fine og hyggelige julemarkeder. Du kan selvfølgelig også besøge området om efteråret eller foråret. Her vil der ofte være lidt færre turister, så du i stedet kan få en mere autentisk oplevelse af området. Hvis du hellere vil opleve den skønne, fynske natur, kan du tage på hotelophold i Assens.

Tag på ét af Nordtysklands skønne hoteller

Da Nordtyskland er så stort og velbesøgt, er der også et hotel til enhver smag. Uanset, om du er på udkig efter et hotel, der er børnevenligt, romantisk eller noget helt tredje, vil du afgjort kunne finde det rette hotel til dig og din rejsepartner i Nordtyskland.

Du kan vælge blandt hoteller, hvor alle faciliteterne er i top, og du næsten ikke nænner at gå uden for hotellet. Du kan også sagtens finde mere budgetvenlige hoteller, hvis du i stedet gerne vil bruge dine penge på at opleve området.

FAQ

Her kan du få svar på oftest stillede spørgsmål omkring hotelophold i Nordtyskland.

Hvad er prisen for et hotelophold i Nordtyskland?

Nordtyskland er et stort område, og derfor indeholder området også en masse hoteller. Du vil derfor også opleve, at prisen for en overnatning varierer en del hotellerne i mellem. Det betyder dog også, at du uden tvivl vil kunne finde et hotel, der passer til dit budget og dine præferencer.

Hvornår er det bedst at tage på hotelophold i Nordtyskland?

En af de bedste fordele ved Nordtyskland er, at området er et besøg værd året rundt. Om sommeren er området fyldt med livlige og glade mennesker fra hele verden. Om vinteren bliver området dannet om til et sandt juleeventyr med boder og pynt i storbyerne. Om efteråret og foråret er området også skønt.

Hvilket hotelophold i Nordtyskland er det bedste?

I Nordtysklad er der mange fine hoteller af høj kvalitet. Dog har alle hotellerne hver deres fordele, så det kommer helt an på dit formål med besøget. Nogle hoteller kan levere en helt fantastisk intim og rolig stemning, andre er bedre egnet til livelige børnefamilier. Hvis du derfor gerne vil finde det bedste hotel, bør du overveje, hvad der er vigtigst for dig under dit hotelophold.