fbpx

Hotelophold Assens

Bedste hotelophold i Assens 2024

Fyn, Fyn, Fyn – du, min dejlige ferieø. Sådan kunne sangen også have lydt. For Fyn er er ikke bare fin, Fyn er fantastisk. 

På jeres hotelophold i Assens får I mulighed for at tage ud på de mange frugtplantager og orangerier, som Fyn gemmer på. I kan tage til Det Sydfynske Øhav eller I kan dase på stranden i Assens. 

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Gl. Brydegaard
Hotels.com

Gl. Brydegaard

3.5/5

Hvis I skal helt ned i tempo, og opsøge det modsatte af det travle arbejdsliv, er Gl. Brydegaard et sikkert valg. Her får I roen fra naturens dejlige lyde, nærværende stemning og hjemlig atmosfære. Det er lidt som at ankomme til sit andet hjem. I baghaven er en eng, og I er tæt på strand og skov.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

Gl. Avernæs Sinatur Hotel
Hotels.com

Gl. Avernæs Sinatur Hotel

3/5

Følelsen af gamle dage er ikke til at tage fejl af, når I ankommer til Gl. Avernæs Sinatur Hotel. Det er næsten som at træde ind i en lille landsby, og det er lige, som det bør være. Her får I den hyggeligste atmosfære, og I er tæt på den dejlige natur og udflugtsmuligheder i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

Derfor skal du tage på et hotelophold i Assens

Det er et helt væld af årsager til, at du skal vælge Assens til stedet for dit næste hotelophold.

  • Byen har smukke, hvide strande
  • I finder museer, koncerter og lukrative spisesteder
  • Placeringen er genial, lige midt i landet
  • I kan tage på dagsture rundt på det herlige Fyn

Skønne strande finder du mange steder i vores skønne land. Vi er så beriget, at der ikke findes et område i Danmark, der har mere en 50 km til hav og strand. Overalt finder vi lækre havneområder og smukke strande. Assens er her ingen undtagelse – slet ikke. Strandene i og omkring Assens er i absolut topklasse – perfekt til at lege, dase og til at bade dagen lang. Er I ikke til strand, kan I finde hotelophold med pool.

Assens huser også noget andet unikt – Museum Vestfyns. Det gamle museum giver dig et indblik i den danske historie. Du tages med tilbage i tidsmaskinen og finder pludselig dig selv i 1800tallets Sydfyn. Et herligt sted at være, når man ser den velstående klasses dagligstuer. 

Er I i Assens en hel uge eller længere, kan I også prøve at kigge lidt til nabobyerne eller til Fyns storby, Odense. Her finder I den hyggelige gågade med butikker og spisesteder. I finder H.C. Andersens gamle hus og kulturoplevelser nok til flere ugers ophold. I kan også tage nogle dage på et hotelophold i Odense som en kombination.

dejlig blød hotel seng

Smuk by, på skøn ø med ældgammel historie

Assens har en ældgammel historie. Den går angiveligt helt tilbage til 1200tallet. Det har særligt været Assens placering midt i landet og ikke langt fra Jylland, der har gjort den perfekt som en havneby og købstad. 

I dag klarer Lillebæltsbroen fragtning af de mange turister, varer og forretningsrejsende. Men traditionen for at sejle holder stadig ved i Assens. Du finder en af de skønneste havne i Assens. 

Er jeres hotelophold med middag, kan I sidde på hotellet og kigge ud over byen og ned på de flotte lystbåde i Assens havn. 

Hele landet kan tage på hotelophold i Assens

Placeringen af byen i midten af landet gør desuden Assens perfekt til besøg fra hele landet. Medmindre du bor på Bornholm, er et hotelophold i Assens ikke mere end højst et par timers kørsel. 

Det lille knudepunkt i Danmark skal benyttes. Fyn er ikke bare en praktisk motorvej. Fyn byder på fantastiske havnemiljøer, på frugtplantager, på brunsviger, på herlige strande og den søde fynske dialekt. Det hele får du højst et par timers kørsel fra dit hjem. 

Har du endnu ikke oplevet glæden ved et hotelophold på Fyn, så kunne et hotelophold i Assens være perfekt som dit første møde med øen.

FAQ

Vi har samlet nogle ofte stillede spørgsmål i forbindelse med booking af hotelophold i Assens.

Hvorfor lige vælge et hotelophold i Assens, når I skal til Fyn? 

Fordi Assens er hyggelig, smuk, rig på kultur og har en masse herlige restauranter. 

Hele Fyn er fantastisk og et hotelophold i Assens afholder dig ikke fra at besøge andre byer og seværdigheder på Fyn. 

Kan vi ligge til kaj under vores hotelophold i Assens? 

I kan i hvert fald lægge til kaj i Assens. Det kan være besværligt i højsæsonen at finde en plads, så book gerne i forvejen. 

Hvordan kommer man til og fra Assens? 

Du kommer til Assens ved at sætte dig ind i din bil og køre over broen. Den samme bevægelse gør du på vej hjem. Der er også tog- og busforbindelser til Assens. Det hele går virkelig tjept.