fbpx

Hotelophold Pool

Bedste hotelophold med pool 2024

Leder du efter et lækkert hotelophold med pool? Der er ikke noget så forfriskende som en tur i poolen, og det er noget, mange virkelig forbinder med feriestemning. Her på siden kan du finde en masse hoteller med pool, så du kan få stresset af, og så hverdagen kan komme lidt på afstand.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com
4/5

Marienlyst Strandhotel ligger lige på kanten til Øresund i smukke omgivelser og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold i luksuriøse rammer. Her kan du hvile hovedet i et af deres lækre værelser, når du ikke ligger nede på stranden, spiller i deres kasino, er ude at se seværdigheder i området eller nyder mad i særklasse hos deres restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com
4/5

Hvis du gerne vil komme lidt væk fra hverdagen og bare nyde livet fuldt ud, så er der ikke nogen tvivl om, at Kurhotel Skodsborg er en oplagt mulighed for dig. Her kan du forkæle krop og sind i deres spaområde, hoppe en tur i poolen og senere på dagen nyde mad i særklasse, som hotellets talentfulde kokke står klar til at lave til dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Hotels.com
3/5

Hvis du gerne vil på det ultimative spaophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Viking Spa og Wellness er den oplagte mulighed for dig. Hotel Viking Spa Og Wellness har Danmarks største Spa og Wellness på hele 2700m2, som rummer alt hvad der skal til for ultimativ forkælelse. Derudover har hotellet en enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Ystad Saltsjöbad
Hotels.com
4/5

Hvordan lyder det med afslappende ophold i den smukke by Ystad, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress? Hvis det lyder som noget for dig, så er Ystad Saltsjöbad et oplagt valg for dig. Her kan du overnatte i deres hyggelige rammer, bruge deres moderne faciliteter, slappe af på stranden eller tage på opdagelse i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com
4/5

Steigenberger Alsik er et spændende hotel med sit unikke nordiske designbyggeri, som også afspejler sig på de pæne værelser med rene og sikre linjer. På hotellet har I mulighed for hele døgnet at nyde spa og wellness fordelt på hele 4.500 kvadratmeter. Her er flere restauranter og barer, hvor I kan nyde skønne retter og kolde drikke.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com
4/5

Himmerland Golf Og Spa Resort byder dig indenfor til et afslappende ophold i smukke omgivelser i Farsø. Her bliver du indlogeret på et hyggeligt værelse, hvor du kan hvile hovedet, når du ikke er ude at få gode oplevelser. Hotellet råder også over både pool og fitness, så du kan forkæle kroppen og der er kun kort vej til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Fjordgaarden
Hotels.com
4/5

Fjordgaarden giver dig muligheden for at få ro fra det fortravlede liv og bare nyde livet fuldt ud. Hotellet ligger i smukke omgivelser i Vestjylland og lige i nærheden af flere spændende seværdigheder. Hotellet råder også over en enestående restaurant og Kurbad Fjordgaarden, som er et eksklusivt og stort spaområde, hvor du kan forkæle krop og sjæl.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com
5/5

Alter Meierhof er et oplagt valg, når du skal vælge hotel og gerne vil besøge Glücksburg. Her inviteres du indenfor til en romantisk stemning og en bred vifte af moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Hotellet har bl.a. både pool, fitness og et stort spa-område, hvor du kan forkæle krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com
3/5

Hotel Thinggaard ligger i Hurup og er et utroligt hyggeligt hotel, hvor du inviteres du indenfor til luksuriøse rammer og mange forskellige moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Hotellet har bl.a. en nærliggende golfbane og et boblebad, hvor du kan slappe af med et glas vin efter en god dag med en masse nye oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com
4/5

Hotel Vejlefjord byder dig indenfor til et eksklusivt spa- og wellnessophold i særklasse, som du sent vil glemme. Hotellet har nemlig en helt fantastisk spaafdeling, Her kan du overnatte i deres hyggelige værelser, forkæle krop og sind med deres moderne spa og om aftenen kan du nyde mad i særklasse hos deres enestående restaurant på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

The Thief
Hotels.com
4/5

The Thief er et luksuriøst hotel med beliggenhed i Oslo. Hotellet har en meget central beliggenhed, hvilket gør det til det perfekte hotel for dig, som gerne vil ud at opleve Oslo og alle de spændende seværdigheder der er i byen, som f.eks. Tjuvholmen Sculpture Park. Hos hotellet er der både pool, fitness og en god restaurant, hvor du kan nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

Hotel Skansen
Hotels.com
4.5/5

Hotel Skansen ligger i Båstad og er det perfekte valg, hvis du gerne vil opleve byen og alle de spændende seværdigheder der er i nærheden, som f.eks. Bjare Rodkulla. Udover at have en fantastisk beliggenhed, så er byder hotellet dig også indenfor til hyggelige værelser, et moderne fitnesscenter og lige i nærheden af stranden en lækker badestrand.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

5/5

Hotel Budersand ligger i utroligt smukke omgivelser med udsigt over havet. Lige ved siden af hotellet er der en stor golfbane, så elsker du golf, så er Hotel Budersand det perfekte sted. Derudover har hotellet et meget luksuriøst spa-område, en enestående restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse og naturligvis hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen ligner noget man har taget direkte ud fra en prinsesse film og er også uden tvivl et af de smukkeste slotte i Danmark. I dag fungerer slottet som hotel og du har derfor mulighed for at overnatte i disse ekstraordinære omgivelser, hvor der også er både indendørs pool, spa og en enestående restaurant, der skaber store madoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus ligger tæt på Aalborg i den fantastiske sommer by Blokhus. Blokhus kan noget helt specielt om sommeren og det er naturligvis også derfor, at så mange mennesker tager derop hver sommer. Hvis du gerne vil opleve Blokhus om sommeren, så er der ikke nogen tvivl om, at Strandhotellet Blokhus er det oplagte sted at overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Fakkelgaarden er det helt perfekte valg for dig, som gerne vil besøge Kruså. Hos Hotel Fakkelgaarden har du mulighed for at blive indlogeret på et af deres hyggelige værelser, gøre frit brug af deres moderne faciliteter og så er der kun kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan opleve, som f.eks. Kollund Kirke der er lige ved siden af.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne ligger i Hornbæk og er et af Danmarks oprindelige badehoteller med en historie, som går helt tilbage til det 18. århundrede. Sidenhen har hotellet beholdt sin unikke stemning, men fået en gennemgående renovering, så du nu kan nyde mange moderne faciliteter. Vil du gerne opleve Hornbæk og slappe af, så er Hotel Bretagne oplagt.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel ligger i smukke omgivelser i den sønderjyske natur og byder dig indenfor til et hyggeligt ophold, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress. Hotellet råder over golfbane, en enestående restaurant, hyggelige værelser og meget mere. Vil du gerne opleve Sønderborg, så er Benniksgaard Hotel det oplagte valg for dig, når du skal finde et sted at overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel Koldingfjord er et særdeles imponerende hotel, som befinder sig i en utroligt smuk bygning der stammer helt tilbage fra starten af det 19. århundrede. Hos Hotel Koldingfjord har du muligheden for at blive indlogeret på et af deres utroligt lækre værelser, samt at gøre frit brug af deres mange moderne faciliteter, som pool og træningscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park ligger i Børkop og er det perfekte valg, hvis du gerne vil på et afslappende og spændende ophold. Comwell Kellers Park har topmoderne faciliteter og er et meget eksklusivt hotel med en stor pool, fitness og meget mere. Derudover er der også kort vej til mange spændende seværdigheder fra hotellet, som f.eks. Brejning Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden har en enestående beliggenhed på Middelfart og byder dig indenfor til et ophold, som du sent vil glemme. Hos Comwell Kongebrogaarden kan du slappe af i deres store spaområde, nyde en tur i swimmingpoolen, gå en tur i de smukke omgivelser eller tage på opdagelse ved nogen af de nærliggende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com
4/5

Comwell Borupgaard er et helt fantastisk spahotel, som er det oplagte valg for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt ophold til Snekkersten. Det er et meget eksklusivt spahotel, som byder på et enestående og moderne spa-område og ultimativ mulighed for afslapning. Derudover er der også kort vej til hav, skov og mange forskellige seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Aarhus ligger i beroligende og idylliske omgivelser i Aarhus mellem skov og strand. Her inviteres du indenfor til et uforglemmeligt ophold med ren forkælelse og afslapning. Hos hotellet kan du bl.a. nyde store gastronomiske oplevelser hos Restaurant Marselis, tage en tur på stranden og slappe af på de hyggelige værelser, når du ikke er ude og få oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika er et hyggeligt og afslappende hotel der ligger i Hobro ned mod Mariager Fjord. Hvis du gerne vil opleve Hobro eller bare på et afslappende weekendophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Amerika er et oplagt valg. Hotellet har også egen restaurant, Restaurant Uafhængig, som står klar til at skabe store madoplevelser for dig.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kolding Hotel Apartments
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Kolding Hotel Apartments er supermoderne lejligheder, der er indrettet, så det er muligt at bo der. Her er altså mulighed for bad, toilet, køkken, opholdsrum, spiseplads og soverum. Her er lys og plads til at udfolde sig. Man bor desuden tæt på vand og muligheder, så der også her er noget at gå ud og opsøge.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Varbergs Kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Varbergs Kusthotell ligger lige ned til vandet og har en helt fantastisk udsigt. Som gæst hos hotellet kan du hvile hovedet på et af deres hyggelige værelser, når du ikke er ude at få store oplevelser i byen og nærområdet. Hotellet har også et utroligt luksuriøst spa-område, hvor du kan nyde pools, saunaer, dampbade og mere til.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Hotel Tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Hotel Tylosand er det helt perfekte valg for dig, som gerne vil besøge den spændende og hyggelige by Halmstad. Her er der en romantisk stemning og mange gode faciliteter, som f.eks. pool og fitness. Lige i nærheden af hotellet er der også en fantastisk badestrand, samt mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Hvis der skal være fokus på velvære og livsnydelse, nu når I skal gøre noget væk fra hverdagen, er et spa- og wellnessophold på Hotel Faaborg Fjord det helt perfekte valg. Her kan I slappe af og falde helt til ro sammen. Senere på aftenen kan I besøge restauranten, der byder på lækre gastronomiske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Man kan ikke andet end at falde for det ydre, der møder en, når man ankommer til Hotel Kirstine. Hoteller ligger placeret centralt i Næstved, så man under sit ophold er tæt på en masse muligheder. På hotellet bor du på et skønt værelse, og der er mulighed for lækker mad, i form af klassisk dansk, i hotellets hyggelige restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Hotel Kong Arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hotel Kong Arthur er et miljøvenligt hotel, som ligger centralt i København ved søerne. Her inviteres du indenfor til utroligt hyggelige omgivelser, nordiske morgenmad, økologiske råvarer og meget mere. Hotellet råder f.eks. også over Ni’Mat Spa, som er et enestående spa- og wellnesscenter, hvor du for alvor har mulighed for at forkæle krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Steigenberger Strandhotel Spa zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Steigenberger Strandhotel Spa zingst er lidt som når man tager til de varmere lande sydpå. Det virker lige så overdådigt og luksuriøst. Det vil I med det samme opdage, når I ser poolen (både indendørs og udendørs), liggestolene rundt i kanten, hotellets beliggenhed og de skønne værelser. Her får I hele pakken af nydelse og velvære.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

Strandhotel Glücksburg
Hotels.com

Strandhotel Glücksburg

4.5/5

Strandhotel Glücksburg kaldes også for det hvide slot ved havet. Det er et overdådigt strandhotel med forskellige kulinariske oplevelser- og muligheder, charmerende og hyggelige værelser, forskellige oplevelser og spændende sæsontilbud; det er fx muligt at tage på et afslappende wellness-ophold, hvor I får velvære og livsnydelse, så I glemmer alt om den travle hverdag.

Laveste pris for 2 personer: 1.778 kr.

Weissenhaus Grand Village Resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Weissenhaus Grand Village Resort er noget lidt ud over det sædvanlige. Det er et helt perfekt valg, hvis I ønsker at opholde jer et fast sted under et skønt weekendophold. Her er spa og pool, mulighed for at bo på de hyggeligste værelser, arrangementer, kulinariske oplevelser og meget mere. Det perfekte sted at bo permanent.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Man kommer ganske enkelt ikke uden om, at Munkebjerg Hotel har en enestående placering midt i skovens dybe, stille ro. Omringet af høje træer, får I naturen helt tæt på, når I vælger et ophold på dette hotel. Hoteller har flere restauranter med fokus på lækker gastronomi, så I kan roligt bosætte jer her i et par dage.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotel Hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Når naturen er i fokus, bør I vælge Hotel Hesselet. Her bor I ved den frodige bøgeskov. Fra jeres værelse har I en betagende udsigt over Storebælt. I har også adgang til en dejlig strand, og så indbyder skoven til en masse gåture. Restaurant Hesselet byder på spændende retter og unikke smagsoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

A-ROSA Travemünde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

A-ROSA Travemünde er et fantastisk hotel, hvor der er udsigt til grønne plæner og hav. Det er det perfekte sted for par, der ønsker at have tid til hinanden, og som søger et sted, hvor det er muligt at falde helt til ro. I finder fx et 4.500 kvadratmeter stort spaområde, hvor I kan slippe alle tanker og bare nyde tilværelsen.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

Falkenberg Strandbad
Hotels.dk

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Falkenberg Strandbad ligger i den hyggelige by Falkenberg i Sverige og er det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil på et afslappende ophold, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress. Her bydes du indenfor til hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet og moderne faciliteter, som pool og fitness, der sikrer at du får et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 2.506 kr.

Tag på hotelophold med pool med børn

De fleste børn elsker at plaske rundt med vand, og derfor kan det være perfekt at tage på hotelophold med pool, hvis man har børn. Her kan du også med fordel kigge efter et hotel, hvor der er andre fede attraktioner og aktiviteter for børn. Heldigvis er det nemt at finde hotel med pool, hvor dette kan lade sig gøre. Det skønne, ved at der er en pool, når man har børn med, er, at de har et godt sted at underholde sig selv, så du også kan læne dig tilbage – eventuelt med en drink i hånden!

flot hotel

Hotelophold med pool over hele verden

Hotelophold med pool kan opleves over hele verden, så du har mange destinationsmuligheder. Det kan være, at der er et bestemt land, du gerne vil til, og så kan du sikkert finde et hotel der, hvor der er en pool. Det gode ved at vælge at tage til udlandet til et hotelophold med pool er også, at man ikke er lige så fastlåst i forhold til at vælge en bestemt årstid, som man f.eks. er, hvis man tager på hotelophold i Danmark. Vil man gerne på hotelophold med pool i Danmark, mens vejret er koldt, er det naturligvis muligt at finde et hotel, der tilbyder indendørs pool.

Hotelophold med pool med veninderne

Hvis man skal på en tur med en eller flere veninder, så kan det være fedt med hotelophold med pool. Så har man en god og naturlig aktivitet at foretage sig om dagen, hvor man skiftevis kan slikke sol og køle sig ned ved at hoppe i poolen – eller med en kold drink. Du kan lede efter et hotel, hvor der også er gode muligheder for at tage et smut ind til en midtby tæt på, hvis man også gerne vil være tæt på shoppe- og festmuligheder.

Kom væk fra hverdagen med hotelophold med pool

Mange har en stresset hverdag med arbejde, planer – og måske børn eller studie. Derfor kan man også nogle gange have brug for at trække stikket og tage væk fra alt, der ligner hverdag. På et hotelophold med pool kan man komme langt væk fra hverdagen, og der er ikke noget så afstressende som følelsen af vand på kroppen.

FAQ 

Ofte stillede spørgsmål omkring hotelophold med pool

Hvad er et weekendophold med pool?

Har man ikke tid i kalenderen til at hive en hel uge ud, kan man også vælge at tage en weekendtur på hotelophold med pool. Du kan vælge et hotelophold, hvor der også er gode muligheder for spa, så du virkelig kan få ladet op til en ny uge.

Hvor kan man finde hotelophold med pool?

Det er både muligt at komme på hotelophold med pool i Danmark og andre steder i udlandet. Vil man gerne spare på transporttiden, som f.eks. kan være attraktivt med børn, kan man vælge et hotelophold med pool i Danmark. Det er dog en større oplevelse at tage ud over landets grænser til et andet land.

Hvad koster et hotelophold med pool?

Tager man bare et smut på weekendophold på et hotelophold med pool, kan priserne variere mellem cirka 900-4.000 kr. Det skyldes blandt andet, at der kan være mange faciliteter inkluderet i de forskellige ophold.