fbpx

Hotelophold Odense

Bedste Hotelophold i Odense 2024

Hvis du gerne vil på en eventyrlig ferie i Danmark, skal du helt klart på hotelophold i Odense. Byen er kendt som hjemstavnen for den fantastiske eventyrforfatter H.C. Andersen. Siden da har byen også holdt fast i det eventyrlige aspekt, og derfor egner Odense sig også godt til alt fra kæresteture til familieture.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Hotel Odeon
Hotels.com

Hotel Odeon

4/5

I hjertet af Odense ligger Hotel Odeon. Når I træder ind på hotellet, vil I med det samme lægge mærke til den behagelige og varme indretning. Værelserne er indrettet med samme hyggelige atmosfære, og I kan få serveret mad i den mindst lige så hyggelige restaurant. Her vil I føle jer godt tilpas.

Laveste pris for 2 personer: 1.125 kr.

Comwell H.C. Andersen Odense
Hotels.com

Comwell H.C. Andersen Odense

4/5

På Comwell H. C. Andersen Odense bor I på et hyggeligt hotel, hvor der er detaljer fra H.C. Andersens eventyr overalt – inklusiv på jeres værelse. Det er et hyggeligt og uforpligtende hotel, hvor I har alt det, I skal bruge, til et par dejlige nætter. Både lokaler og værelse har en enkelt indretning.

Laveste pris for 2 personer: 1.002 kr.

Milling Hotel Plaza
Hotels.com

Milling Hotel Plaza

4/5

I Odense finder I Milling Hotel Plaza, som uden tvivl er det flotteste hotel i byen. Det tårner sig bogstaveligt talt op midt i byen, og det indre matcher det ydre. I bor på hyggelige og autentiske værelser med udsigt over byen. Indretningen er gennemført i alle rum, og I vil med garanti kunne mærke den skønne atmosfære.

Laveste pris for 2 personer: 899 kr.

CABINN Odense Hotel
Hotels.com

CABINN Odense Hotel

2/5

CABINN Odense Hotel er et klassisk hotel, som typisk henvender sig til rejsende, der har behov for gode faciliteter på turen. Der er altså standardværelser, hvor det er muligt at få en god nats søvn, så man er udhvilet til næste dag. Det er muligt at gøre brug af hotellets morgenbuffet samt gratis internet.

Laveste pris for 2 personer: 625 kr.

City Hotel Nattergalen
Hotels.com

City Hotel Nattergalen

3/5

Hvis I søger et klassisk hotel, er City Hotel Nattergalen et godt valg. Her bor I på et hotel med en afslappet atmosfære, og værelserne har en dejlig belysning og indretning, så I hurtigt føler jer hjemme. I bor tæt på oplevelser og aktiviteter, hvorfor det rent praktisk er et godt sted at opholde sig et par dage.

Laveste pris for 2 personer: 771 kr.

Frederik VI's Hotel
Hotels.com

Frederik VI's Hotel

4/5

Frederik VI’s Hotel er en smuk bygning med en hyggelige belysning, hvor I bliver mødt af et venligt personale, der byder jer velkommen. Her er plads til at slappe af, stemningen er afslappet og atmosfæren enormt hyggelig. Den fine restaurant byder på både morgenmad, frokost og aftensmad, så alle kan blive mætte.

Laveste pris for 2 personer: 927 kr.

Derfor bør du vælge et hotelophold i Odense

Odense er en fantastisk by, når du gerne vil holde ferie i Danmark. På én og samme tid er byen både hyggelig og spændende. Stor, men stadig nærværende. Det fynske folk er kendt for deres imødekommenhed og gæstfrihed. Derfor vil du også opleve en afslappet lokalbefolkning og afslappet stemning. 

Der er flere spændende steder i Odense, hvor du kan lære om en del af danmarkshistorien på en sjov måde. Ligesådan er der også flere hyggelige og intime steder, hvor du virkelig kan nyde tosomheden med din partner. Hvis du gerne vil have en romantisk udflugt, vil du muligvis også nyde et hotelophold på Møn med din partner. Ligesådan kan et hotelophold på Mors også være en fremragende idé til en kærestetur.

meget elegant hotel

Få en eventyrlig oplevelse med et hotelophold i Odense

Mest af alt er Odense nok kendt for H.C. Andersen. Derfor vil du også opleve, at byen flere steder forsøger at drysse lidt magi og eventyr ned over dig. Figurer og temaer fra H.C. Andersens eventyr optræder flere forskellige steder i byen. Blandt andet på restauranter og legepladser. Det giver byen et hyggeligt og særligt udtryk. 

Indslagene fra eventyrene gør også byen romantisk, når du gerne vil på kærestetur. Samtidig gør indslagene også byen til et særligt godt valg, når du gerne vil have familien med på tur. Børnene vil ganske enkelt elske Odense. Hvis du gerne vil give dine børn en skøn naturoplevelse, kan du også overveje et hotelophold i Ringkøbing. Hvis du i stedet gerne vil vise dine børn Danmarks ældste by, bør du måske kigge på et hotelophold i Ribe.

FAQ

Hvad koster et hotelophold i Odense?

Prisen på et hotel i Odense varierer en del. Derfor kan du også finde hotelophold til alle budgetter. Prisen på opholdet vil typisk være afhængig af, hvor anmelderrost hotellet er. Derudover har beliggenheden også en del indflydelse på prisen. Ligesådan har det også betydning, om du vil besøge hotellet i eller udenfor sæsonen. 

Hvornår er det bedst at tage på hotelophold i Odense?

Odense er skøn at besøge hele året. Derfor skal du endelig ikke lade årstiderne begrænse dig – de har alle hver deres fordele. Om sommeren er Odense, som en dansk storby, naturligvis mere besøgt. Nogle er vilde med det ekstra liv, som det giver byen. Andre foretrækker et mere roligt ophold uden så mange turister. 

Odense er også beriget med en skøn natur, der fremstår pragtfuld hele året rundt. Derudover har Odense også flere kulturelle tilbud både udendørs og indendørs. Hvis vejret derfor ikke arter sig, er der stadig masser af muligheder for at få en hyggelig og spændende dag.

Hvilket hotelophold i Odense er det bedste?

Odense har flere skønne hoteller, der alle har deres respektive fordele. Derfor er det svært at fremhæve ét hotel som det bedste. Det bedste hotel bliver altid afgjort ud fra dine ønsker, dine præferencer og dit budget. 

Hvis du gerne vil finde det bedste hotel i Odense, bør du derfor først overveje, hvor meget du vil bruge hotellet. Hvis du gerne vil slappe en del af der, så vælg et hotel med virkelig gode faciliteter. Hvis du i stedet gerne vil opleve nærområdet, vil det være en god idé med et billigere hotel, der efterlader dig flere penge på oplevelseskontoen.