fbpx

Hotelophold Mors

Bedste hotelophold i Mors 2024

Drømmer du om at tage væk fra hverdagen til lækre omgivelser og en afslappet atmosfære? Så er et hotelophold på Mors måske det helt rette valg for dig og en, du holder af. På Mors finder du flere steder, der er et besøg værd.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Sallingsund Færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Sallingsund Færgekro er en af de ældste kroer i Danmark med en historie der går helt tilbage til 1600-tallet. Færgehuset ved Sallingsund på Mors går nemlig tilbage til 1600-tallet og i 1700-tallet fik dette hus kongeligt privilegium som kro. I dag er der stadig en helt unik stemning over denne gamle kro og derudover kan du nyde den absolut lækreste mad hos færgekroen.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Derfor skal du tage på hotelophold på Mors

Mors ligger i Nordjylland, og det er med god grund et område, mange forbinder med rig natur. Der er meget smuk natur på Mors, og du kan opleve Hanklit eller tage køreturen til Nationalparken Thy, hvor du desuden kan finde det største fuglereservat i Danmark. 

Hvis du også godt kan lide at kombinere din ferie med shopping, kan du tage ind til Nykøbing Mors, hvor du kan finde masse relevante og spændende butikker. 

Du kan altså få lidt af hvert, hvis du tager på et hotelophold på Mors. Du kan både nyde den friske natur og opleve byer med gode shoppemuligheder.

Derudover kan det være rart at vælge at holde ferie et sted i Danmark, så I sparer tid på transport og besværet med at skulle igennem lufthavnen. Det er ikke altid nødvendigt at rejse langt væk for at få lidt ro. I kan for eksempel vælge et spaophold eller et lækkert wellnessophold, hvis I vil skrue ekstra op for afslapningen.

flot indrettet hotel

Kom ned i gear med et hotelophold på Mors

Hvis du kommer fra en større by, trænger du måske til ro, når du skal på ferie eller weekendophold. Du kan virkelig komme ned i gear på Mors, hvor du sagtens kan gå en længere tur udenfor, uden at du støder på et eneste menneske. Der er også mange, der slapper af, når de kommer ud i naturen. Derfor er det heldigt, at der er masser af smuk natur på Mors. 

Gode spiseoplevelser på Mors

Mange forbinder også ferien med, at du får noget lækkert mad. Hvis det også er noget, der er vigtigt for dig, så kan du glæde dig over, at Mors ligger i Limfjorden, hvorfra der komme en masse frisk skalddyr. Tager du på hotelophold på Mors i oktober, så kan du endda få lov til at deltage i deres årlige skaldyrsfestival, hvor du virkelig kan få lov til at smage på de lokale fødevarer. Derudover er det naturligvis også flere af hoteller på Mors, der kan tilbyde en lækker omgang mad. Book et hotelophold med middag, hvis du vil være sikker på en velsmagende kulinarisk oplevelse.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål i forbindelse med hotelophold på Mors

Hvad koster et hotelophold på Mors?

Man kan ikke give et præcist beløb på, hvad et hotelophold på Mors koster. Det skyldes naturligvis, at der kan være forskellige priser på hotellerne, der igen kan variere efter sæson og andre faktorer. Det kan f.eks. også have en indflydelse, hvor mange I er, og hvor stort et værelse der er behov for.

Hvad sker der på Mors?

Mors er et sted, hvor der trods få mennesker alligevel er liv i gaderne – i hvert fald, når det er sommer. Her kan du opleve flere former for arrangementer i løbet af din tid på Mors. Derudover er der også alt den smukke natur, som du ikke finder magen til andre steder i Danmark.

Hvornår skal man tage på hotelophold på Mors?

Du kan tage på hotelophold på Mors hele året rundt, men det kan naturligvis være, at du selv har nogle præferencer, du kan tage i mente, når du skal vælge den årstid, du skal afsted på. Hvis du gerne vil opleve skaldyrsfestivalen, så bliver du naturligvis nødt til at arrangere dit hotelophold i oktober.