fbpx

Hotelophold Flensborg

Bedste hotelophold i Flensborg 2024

Flensborgs dansk-tyske historie er lige så blodig og voldsom, som du kunne forestille dig. Byen ligger lige midt i en af de mest betændte politiske situationer i danmarkshistorien.

Lige så frygtelig som historien kan virke, lige så skønt sluttede den. I dag er Flensborg en skøn tysk by med mange danske rødder, som lever i harmoni med de tyske. Det er helt klar et visit værd.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Hotel Hafen Flensburg
Hotels.com

Hotel Hafen Flensburg

4/5

Alle har brug for at komme lidt væk fra den hektiske hverdag fra tid til anden, og hvis du samtidigt gerne vil opleve fantastisk Flensburg, så er Hotel Hafen Flensburg en oplagt mulighed for dig. Her inviteres du indenfor til hyggelige værelser og en masse gode faciliteter, som fitness og gratis wi-fi, som du kan gøre frit brug af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.294 kr.

Ramada by Wyndham Flensburg
Hotels.com

Ramada by Wyndham Flensburg

3.5/5

Ramada by Wyndham Flensburg er et 3-stjernet luksushotel, som ligger lige ud til Flensborgs smukke havn. Denne centrale beliggenhed gør hotellet til det oplagte valg for dig, som gerne vil opleve Flensborg og alt det byen har at byde på. Derudover har hotellet også en enestående restaurant, hvor du kan nyde regionale og internationale retter.

Laveste pris for 2 personer: 645 kr.

Hotel Alte Post Flensburg
Hotels.com

Hotel Alte Post Flensburg

3.5/5

Hotel Alte Post Flensburg ligger lige midt i hjertet af Flensborg og byder dig indenfor til en hyggelig stemning og gode værelser. Hotellet har gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af, som f.eks. fitness og mere til. Fra hotellet er der kun kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Flensborg havn og Marineschule Mürwik.

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Hotel am Fjord
Hotels.com

Hotel am Fjord

3/5

Hotel am Fjord er et hyggeligt hotel i Flensburg, som inviterer dig indenfor til en uforglemmelig ferie i Tyskland. Her kan du overnatte i deres hyggelige værelser og gøre frit brug af deres mange gode faciliteter, som f.eks. gratis wi-fi og gratis morgenmad. Derudover er der mange spændende seværdigheder lige i nærheden af hotellet, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 736 kr.

Zimmer FREI! Boardinghouse
Hotels.com

Zimmer FREI! Boardinghouse

3/5

Boardinghouse Flensburg er et unikt hotel, som byder dig indenfor til indkvartering i et hyggeligt område af Flensborg. Den centrale beliggenhed i Flensborg gør det oplagte til dig, som gerne vil opleve Flensborg og alle de vartegn, som byen har at byde på. Derudover har hotellet gode værelser, hvor du kan hvilke hoved og krop.

Laveste pris for 2 personer: 611 kr.

Hotel Flensburg Akademie
Hotels.com

Hotel Flensburg Akademie

3/5

Hotel Flensburg Akademie er et hyggeligt hotel med en helt fantastisk beliggenhed i den unikke by Flensborg. Her kan du overnatte i luksuriøse værelser og nyde en bred vifte af moderne faciliteter. Den gode beliggenhed gør hotellet perfekt for dig, som gerne vil opleve Flensborg og alt det byen har at byde på under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 596 kr.

Derfor skal du tage på hotelophold i Flensborg

Selvom du måske ikke er den mest historieinteresserede, så er Flensborg stadig mere end bare et historisk værd. Flensborg er en rimelig stor by – efter danske standarder. Det er den tredjestørste by i Slesvig efter Lübeck og Kiel. 

Den herlige by giver rig mulighed for lækre spiseoplevelser, ture i teatre (dansktalende), biografer, museer og meget mere. En femtedel af befolkningen i Flensborg betegner sig selv som danske. Så I skal ikke frygte for jeres beskedne tyskegenskaber. De søde borgere vil helt sikkert være behjælpelige eller blot svare dig på dansk i stedet. 

Er du en smule i tvivl, skal du besøge Flensborg:

  • Fordi den nordtyske by er virkelig smuk
  • Fordi det dansk-tyske fællesskab er spændende at overvære
  • Fordi kulturtilbuddene er stærke i byen 
  • Fordi du elsker dansk-tysk historie
  • Fordi det ikke kun er grænsehandlen, der er billigere i Flensborg

Den tyske by i dansk indpakning

På et hotelophold ved Flensborg Fjord kan man tage sig selv i lige at nive sig i armen en gang eller to. For det ligner godt nok Danmark med for eksempel de farverige huse i bymidten. Du kan helt komme i tvivl, om du er på et hotelophold i Kolding. Men som det tyske sprog, de anderledes skilte og skriftsproget afslører, er du ikke hjemme i Danmark. 

Du er i en helt unik dansk-tysk historie. En historie, hvis udfald har dannet ramme for, hvordan man opdeler en grænse med forståelse for begge parters krav og behov. 

Byen har skiftet mellem at være dansk til at være tysk. I 1700tallet blev den danske by allerede besat af tyske og svenske tropper, men den blev ikke tysk af den grund. Det var først i 1864, hvor Danmark mistede hele Sønderjylland og Sydslesvig, at Flensborg røg. 

Under afstemningen og genforeningen blev Flensborg hovedsæde for den politiske administrative forvaltning. Byen blev dermed også hovedsæde for den mest intense afstemning, nogle af landene nogensinde havde set mage til før. Det var ikke bare et valg om de næste fireårs regering, men et endeligt valg uden mulighed for at fortryde.

Flensborg stemte med et stort flertal imod at blive genforenet med Danmark, og resten af historien kan du læse på et af de mange museer i byen. 

hotelværelset

Tyskland tilbyder luksuriøse hotelophold

Det behøver ikke være historie og politik det hele. Historien kan i det hele taget være et ømt emne i Tyskland. I stedet kan jeres fokus på hotelopholdet i Nordtyskland måske rettes på den skønne natur, de herlige strande og den idylliske nordtyske landbrugstradition. 

Om I tager specifikt til Flensborg eller tager et hotelophold et andet sted i Tyskland, er for sin vis ligegyldigt. Overalt i Tyskland vil I opleve, at traditioner i f.eks. landbruget, ølbrygning, fodbolden, finkulturen mm. tages meget seriøst. Man hylder de gamle traditioner, i visse tilfælde langt mere end i Danmark. 

Det gælder også den herlige tradition for kurbade, spahoteller og endda kurbyer. Tyskland har en stolt tradition for at disse kurbyer, hvor sjælen og kroppen renses. 

Lige over grænsen – langt fra danske priser

Selvom turen til Flensborg kan virke en smule som et hotelophold i Jylland, vil der særligt være en ting, der stikker ud. Priserne er ikke de samme i de to lande. 

Tyskland har slet ikke lige så høje priser på deres varer eller services. Hvilket skyldes lave lønninger og en forholdsvis lav beskatning af varer som indkomsten. Derfor vil du også gøre tjeneren eller hotelpersonalet en god – og i visse tilfælde forventet – tjeneste, når du lægger drikkepenge. Med en minimumsløn på noget der ligner 75-80 kroner, bliver jobbet lidt sjovere med drikkepenge. 

Den lave prissætning betyder også, at I kan smide nogle penge i f.eks. et spaophold, hvad der måske ikke er penge til hjemme i Danmark. Eller I kan finde en udsøgt restaurant med udsigt ud over floden på jeres hotelophold i Flensborg og betale en mere behagelig regning. 

Øv på det tyske med de bedste læremestre

Grundet historien og de mange danskere i Flensborg er byen perfekt til dig, der gerne vil øve dit tyske. Tyskfærdigheder kan være en stor vinder i forhold til arbejdet. Vi handler en del med den store nabo. 

Og modsat et hotelophold i det skønne Hamborg, kender borgerne i Flensborg til det danske sprog. Det er langt fra sikkert, at de kan tale dansk alle sammen. Men de vil kunne være meget behjælpelige med at styrke jeres tyske. Der bliver ikke bare skiftet over i engelsk, som man oplever i Berlin, Hamborg og andre store tyske byer. 

Et hotelophold i Flensborg er perfekt til at lære det tyske sprog og få nogle tyske bekendtskaber. 

Et hotelophold i Flensborg som gaveide

Begynder ideen med en tur på et hotelophold i Flensborg at lyde som noget for dig. Hvorfor så ikke give opholdet i gave. Det kan være en overraskelse op til jul. Du har booket et hotelophold over nytår i Flensborg.
Her kan I spise lækker mad. Se, hvordan det vilde fyrværkeri eksploderer i en farverig palet, der spejler sig i flodens vand. Dagen efter opdager I, at alle bekymringerne med oprydning mm. er borte. I skal udelukkende komme godt igennem natten sammen og nyde boblerne i glasset med maden på tallerkenen. 

Du kan også give et sådan ophold i gave til familie eller venner, der fortjener lidt ekstra afslapning samt en skøn oplevelse væk fra Danmark. Hvis det er for dyrt at give et hotelophold i gave selv, kan du med fordel slå dig sammen med andre. Det er en gave, som vil skabe minder for livet og sent blive glemt. 

FAQ 

Vi har samlet nogle af de ofte stillede spørgsmål i forbindelse med booking af et hotelophold i Flensborg.

Hvor lang tid kan vi bruge på et hotelophold i Flensborg? 

Nogle dage i byen vil I sagtens kunne bruge. Eksempelvis forlænget weekendophold eller kombineret med rundrejse. 

Hvad skal man se på et hotelophold i Flensborg? 

Den historiske havn, Røde Gade, Museumsberg og Sankt Nikolai Kirken.

Hvorfor vælge et hotelophold i Tyskland? 

Blandt andet fordi landet byder på en rig historie, gode kulturtilbud og lave priser.