fbpx

Hotelophold Kolding

Bedste hotelophold i Kolding 2024

Hvis du gerne vil ud og opleve dansk kultur og historie, kan du tage på hotelophold i Kolding. Kolding råder over både slot, natur og flere kulturelle steder. Derfor kan du også invitere hvem som helst med til Kolding. Alle fra din barndomsven til dit barn vil hygge sig. 

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Hotel Kolding
Hotels.com

Hotel Kolding

3.5/5

Hotel Kolding er et moderne hotel, som har en fantastisk central beliggenhed i Kolding. Hotellet er derfor også perfekt til dig, som gerne vil opleve Kolding og alt det byen har at byde på. Om aftenen kan du nyde lækre retter hos hotellets restaurant og gå en tur i de unikke omgivelser, som hotellet er omringet af. Der er ikke mangel på muligheder.

Laveste pris for 2 personer: 928 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

4/5

Hotel Koldingfjord er et særdeles imponerende hotel, som befinder sig i en utroligt smuk bygning der stammer helt tilbage fra starten af det 19. århundrede. Hos Hotel Koldingfjord har du muligheden for at blive indlogeret på et af deres utroligt lækre værelser, samt at gøre frit brug af deres mange moderne faciliteter, som pool og træningscenter.

Laveste pris for 2 personer: 967 kr.

Comwell Kolding
Hotels.com

Comwell Kolding

4/5

Comwell Kolding er et moderne 4-stjernet hotel, som byder dig indenfor til luksuriøse omgivelser. Hotellet har bl.a. sauna, fitness og en stor indendørs pool. Om natten kan du slappe af i de hyggelige værelser og om dagen kan du tage ud at opleve nogle af de mange spændende seværdigheder der er lige i nærheden, som f.eks. Marielundssoen.

Laveste pris for 2 personer: 892 kr.

Zleep Hotel Kolding
Hotels.com

Zleep Hotel Kolding

3/5

Der er ikke nogen tvivl om at Kolding er en fantastisk by og hvis du gerne vil besøge Kolding, så er Zleep Hotel Kolding også den oplagte mulighed for dig. Her kan du overnatte i hyggelige omgivelser og super centralt i byen, hvilket gør hotellet til den oplagte mulighed for dig, som gerne vil ud at opleve byen og alt det den har at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 589 kr.

Milling Hotel Saxildhus
Hotels.com

Milling Hotel Saxildhus

3/5

Vil du gerne en tur til den hyggelige by Kolding, så er der ikke nogen tvivl om, at Milling Hotel Saxildhus er den oplagte mulighed for dig. Hotellet ligger lige i nærheden af mange kendte seværdigheder, som f.eks. Chrsten Berg og Borchs Gard, der begge ligge få hundrede meter væk. Derudover har hotellet mange gode faciliteter, som du kan bruge.

Laveste pris for 2 personer: 674 kr.

Scandic Kolding
Hotels.com

Scandic Kolding

3.5/5

Hvis du gerne vil på et godt ophold i hyggelige Kolding, så er Scandic Kolding en oplagt mulighed for dig. Hotellet råder over hyggelige værelser, hvor du kan hvile hoved og krop, når du ikke er ude at få store oplevelser i Kolding og nærområdet. Derudover har hotellet fitness og mange andre moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under hele dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 956 kr.

Få en unik oplevelse med et hotelophold i Kolding

Danmarks syvendestørste by byder både på slot, museer og fantastiske naturområder. Faktisk er Kolding lidt af en overset perle. Derfor er et hotelophold i byen og så en fremragende idé, når du gerne vil opleve dit eget land fra et andet perspektiv. Kolding rummer så mange forskellige muligheder, at du kan invitere lige dén person med, som du allerhelst vil. I vil uden tvivl hygge jer med Koldings mange tilbud. Hvis I gerne vil besøge en anden jysk by, kan I også overveje et hotelophold i Herning.

Tag dine børn med på hotelophold i Kolding

Nogle gange kan du let bilde sig selv ind, at du skal helt til udlandet, hvis du gerne vil opleve noget nyt og anderledes. Men ofte er det slet ikke tilfældet. I Danmark har vi så mange skønne byer og områder, som du kan besøge. På den måde kan du ofte se dit eget land på en helt anden måde. Når du tager dine børn med til Kolding, kan de opleve et væld af kulturelle oplevelser og historiske steder, der har været med til at forme Danmark. Hvis du hellere vil til det vestlige Jylland, kan et hotelophold i Esbjerg anbefales.

Tag på romantisk kærestetur i Kolding

Flere af Koldings attraktioner er også utrolige romantiske. Derfor kan du også sagtens invitere din kæreste eller ægtefælle med. For eksempel kan I tage ud og se et ægte slot. Byen har også flere restauranter, hvor I kan nyde en lækker middag. Måske også med et godt glas vin til. Når I tager jer tiden til at pleje hinanden og jeres forhold, vil I også opleve en større glæde i hverdagen. Det bedste er, at I slet ikke behøves rejse jorden rundt for at få nye oplevelser. En tur til hyggelige Kolding kan bestemt også pleje forholdet.

flot indretning

Oplev Kolding sammen med en god ven  

Du behøves ikke have nysgerrig børn eller en forelsket partner for at tage til Kolding. Nogle gange trænger du i stedet til tid med dine venner. Du kan sagtens invitere én eller flere venner med til Kolding. Byen har flere kulturelle tilbud, så I vil uden tvivl hygge jer, mens I lærer om danmarkshistorien fra en anderledes vinkel. Hvis du er vild med Fyn, kan du også overveje et hotelophold i Fåborg.

Du kan tage på hotelophold i Kolding året rundt

Kolding er en skøn by at besøge året rundt. Om vinteren bliver byen omdannet til et rigtig juleeventyr, hvor toppen af kransekagen er julemarkedet på det lokale slot. Ligesådan er byen også fantastisk om sommeren, når vejret er godt, og byen er fuld af liv og glade dage. Byen gør det også godt om efteråret, hvor der er løvfald i de skønne naturområdet. Ligesådan er byen også en dejlig oplevelse, når der er forår, og alting springer ud. Hvis du gerne vil besøge en anden hyggelig by i Jylland, kan du også tage på hotelophold i Horsens.

Der er et hotelophold i Kolding til enhver smag

I Kolding har du mulighed for at vælge blandt et bredt udvalg af hoteller. Der er både luksushoteller til feinschmeckeren, og der er de mere budgetvenlige hoteller til den prisbevidste. Der er hoteller, hvor du virkelig kan nyde roen og tosomheden med din partner. Der er også andre hoteller, der er mere egnet til børnefamilier og den herlige livlighed, som de rummer. Hvis du hellere vil til udlandet, kan du også tage på et hotelophold i Hamborg.

FAQ

Her kan du få svar på oftest stillede spørgsmål omkring hotelophold i Kolding.

Hvad er prisen for et hotelophold i Kolding?

Kolding har flere hoteller, og derfor finder du også forskellige overnatningspriser. Priserne vil typisk variere alt efter, hvor mange stjerner hotellet har og hvor god dets beliggenhed er. Det store udbud af hoteller i Kolding betyder også, at du nemt kan finde et hotel, der passer til netop dit budget.

Hvornår er det bedst at tage på hotelophold i Kolding?

Kolding er en fantastisk by at besøge i alle årets måneder. Om sommeren er der typisk flere besøgende og turister. Derfor vil du især opleve, at udeområderne summer af liv og glade dage. Om efteråret får naturområderne i Kolding fantastiske farver under løvfaldet. Når det bliver vinter, bliver byen omdannet til et skønt juleeventyr, hvor der også er julemarked på det lokale slot. Om foråret, hvor alting springer ud igen, er Koldings mange naturområder dækket af skønne farver og en helt særlig forårsfølelse. 

Hvilket hotelophold i Kolding er det bedste?

Det er svært at udpege blot ét hotel i Kolding som det bedste. Det skyldes, at byen byder på flere skønne hoteller, der hver især har deres egne fortrin. Derfor vil det bedste hotelophold også afhænge af, hvad du ønsker at få ud af dit ophold. 

Nogle hoteller er bedst, hvis du gerne vil have en dyb ro og ren afslapning. Andre hoteller er bedre egnet til børnefamilier med deres små krudtugler. Nogle helt andre hoteller egner sig bedre til dig, der gerne vil bo centralt i byen. Derfor er det også din præferencer, der afgør, hvad der er det bedste hotel i Kolding.