fbpx

Hotelophold Horsens

Bedste hotelophold i Horsens 2024

Hvis du er glad for østjysk hygge, et rigt kulturliv og skøn natur, så er et hotelophold i Horsens helt sikkert noget for dig. Her er der oplevelser for alle aldre, så du kan tage alle fra din kæreste til dine børn med. Tag derfor til Horsens, når du gerne vil have en unik oplevelse.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Scandic Bygholm Park
Hotels.com

Scandic Bygholm Park

4/5

Hvis du besøger Horsens, så er der ikke nogen tvivl om at Scandic Bygholm Park er et oplagt valg. Her kan du overnatte i deres hyggelige rammer og gøre brug af alle deres moderne gode faciliteter. Fra hotellet er der kort vej til en lang række af spændende seværdigheder, som du kan besøge. Horsens Lystbådehavn ligger også ganske tæt på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 986 kr.

Jørgensens Hotel
Hotels.com

Jørgensens Hotel

4/5

På Jørgensens Hotel får I klassiske, charmerende og rustikke oplevelser. Værelset, I bosætter jer på, er med detaljer af træ. Her er rart og varmt, og I vil hurtigt føle jer tilpas. I kan spise på hotellets indretningsmæssige matchende restaurant, hvor der både er mulighed for en frokost- og aftenmenu. Besøg også hotellets hyggelige vinbar.

Laveste pris for 2 personer: 1.240 kr.

Hotel Opus Horsens
Hotels.com

Hotel Opus Horsens

4/5

Hotel Opus Horsens er et luksuriøst hotel med helt unikke rammer. Lobbyen er et 12 meter højt atrium, som Kim Utzon har designet. På 4. etage er der Restaurant Opus, hvor du kan nyde internationalt inspirerede retter mens du har panoramaudsigt over naturreservatet Nørrestrand. Der er også flere golfklubber lige i nærheden, som du kan besøge.

Laveste pris for 2 personer: 897 kr.

TeaterHotellet
Hotels.com

TeaterHotellet

3/5

På gågaden Søndergade i Horsens kan du finde TeaterHotellet. Her kan man ikke ønske om et meget bedre adresse at overnatte på, når man er ude efter at opleve Horsens. Om morgenen kan du nyde den lækre morgenmad i hotellets lyse spisesal og om dagen kan du tage ud at opleve alle de spændende vartegn der er at finde i Horsens.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Derfor bør du vælge et hotelophold i Horsens

I Danmarks ottende største by er der flere muligheder for kulturelle oplevelser. Oplevelserne passer til alle alderstrin – her er der både noget for de unge og ældre. Horsens er også omgivet af en skøn natur. Den kan du, og din eventuelle rejsepartner, nyde i timevis, når I spadserer rundt. Hvis du gerne vil have din familie med, er der også flere legepladser i byen, som I meget passende kan besøge. Hvis du gerne vil sikre dig selv en god familieferie, kan du også tage et kig på et hotelophold med pool. Det er altid et hit hos børnene.

Genfind romantikken med et hotelophold i Horsens

Med et ophold i Horsens har du mulighed for at planlægge lige præcis dén tur, som du så gerne vil på. Hvis du gerne vil på en uforglemmelig kærestetur, er der rig mulighed for romantiske udflugter til den skønne natur. Eller at kigge hinanden dybt i øjnene på én af byens skønne restauranter. Der er også flere kulturelle tilbud i byen, hvor I hånd i hånd kan lære om danmarkshistorien. Måske endda fra en vinkel, som I ikke før har hørt om den fra. Hvis du ved, at I begge trænger til en stor oplevelse, kan du også overveje et hotelophold i London.

meget smukt hotelværelse

Giv dine børn en fantastisk kulturoplevelse i Horsens

Hvis du i stedet gerne vil afsted på familietur, er Horsens også et fantastisk valg. Her får du mulighed for at lade dine børn opleve dansk kultur på en sjov og anderledes måde. Flere af de kulturelle tilbud i byen er også tilpasset børn, så du er sikker på, at hele familien nyder udflugten. Området rummer også en skøn natur og flere legepladser, hvor dine børn kan udfolde sig. Hvis jeres familie også består af en hund, kan du også tage på hotelophold med hund. Hvis du gerne vil udvide dine børns horisont, kan du også planlægge et hotelophold i Lübeck. 

FAQ

Hvad koster et hotelophold i Horsens?

I Horsens er der flere forskellige hoteller, der placerer sig i forskellige prisklasser. Prisen vil typisk variere alt efter hotellets kvalitet, dets beliggenhed samt hvornår på sæsonen, du ønsker at besøge hotellet. Da Horsens rummer flere hoteller, kan du helt sikkert også finde et overnatningssted, der passer til dit budget.

Hvornår er det bedst at tage på hotelophold i Horsens?

Du kan sagtens besøge Horsens året rundt. Du behøver heller ikke bekymre dig om vejret. Hvis det regner, er koldt eller af andre grunde ikke er sjovt at opholde sig ude, byder byen på flere indendørs oplevelser. Derudover har byen også en pragtfuld natur, der er skøn på alle årstider.

Som så mange andre danske byer er Horsens mere besøgt om sommeren. Derfor vil du opleve, at byen summer lidt ekstra af liv og glæde her. For nogle er det et klart plus. Andre foretrækker at besøge byen uden for sæsonen, hvor man bedre kan ”have byen for sig selv”.

Hvilket hotelophold i Horsens er det bedste?

Det afhænger helt af dine, og din rejsepartners, præferencer, hvad der må anses som det bedste hotel i Horsens. Nogle foretrækker det helt luksuriøse. For andre bliver det for prætentiøst og unødvendigt dyrt. Andre værdsætter nogle solide og hyggelige rammer, hvor børnene også kan hygge sig. Derfor er det ikke muligt at udpege ét hotel som det bedste i Horsens. I stedet vil det være helt op til dig, hvilket hotel der bedst imødegår dine forventninger.