fbpx

Hotelophold Lübeck

Bedste hotelophold i Lübeck 2024

I den nordlige del af Tyskland er den gamle hovedstad Lübeck placeret. I Lübeck kan du gå på opdagelse i hyggelige snoede smøger, opleve kultur eller eventuelt tage på en havnerundfart. Hvorfor ikke kombinere dette med et hotelophold i Lübeck? Herunder kan du få et overblik over de forskellige hoteller, der findes i den Tyske by. Book et hotelophold med middag og bliv forkælet med lækker mad.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Park Inn by Radisson Lübeck
Hotels.com

Park Inn by Radisson Lübeck

4/5

Denne topmoderne bygning er stedet for et moderne hotel, som også går meget op i at være et bæredygtigt hotel. Det ligger helt ned til vandet, og kun 5 minutter fra Lübecks gamle bydel og shoppingmuligheder. Hotellet byder også på en italiensk restaurant, som serverer kvalitetsmad. Værelserne er af topkvalitet, med moderne indretning og flot udsigt over Trave-floden eller byen.

Laveste pris for 2 personer: 654 kr.

Radisson Blu Senator Hotel
Hotels.com

Radisson Blu Senator Hotel

5/5

Radisson Blu Senator Hotel er et helt fantastisk 5-stjernet hotel, som byder dig indenfor til luksuriøse rammer og et uforglemmeligt ophold. Hotellet råder over mange lækre faciliteter, som sikrer dig et godt ophold. Der er bl.a. gratis wi-fi, pool sauna, og en enestående restaurant samt morgenbuffet. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.026 kr.

Hotel Hanseatischer Hof
Hotels.com

Hotel Hanseatischer Hof

4/5

Hotel Hanseatischer Hof ligger placeret midt i den utroligt smukke og hyggelige tyske by Lübeck. Der er mulighed for spa, lækker gastronomi og afslapning på de hyggelige værelser. Det er et helt perfekt sted at bo, hvis I ønsker at kunne træde uden for hotellets vægge med udsigt til udforskning i en meget hyggelig by.

Laveste pris for 2 personer: 629 kr.

Park Hotel Am Lindenplatz
Hotels.com

Park Hotel Am Lindenplatz

3/5

Dette klassiske hotel ligger i en bygning af rigtig jugendstil. Det er centralt placeret i forhold til hovedbanegården og byporten ligger i gåafstand derfra. Værelserne her er utrolig flot indrettet i en moderne stil med lyse rum. Dette hotel er ideelt for par, og der er gode muligheder for sightseeing som hotellet kan hjælpe med at arrangere.

Laveste pris for 2 personer: 580 kr.

the niu Rig
Hotels.com

the niu Rig

3.5/5

I Slesvig-Holsten ligger denne utrolig flotte og elegante bygning som huserer et unikt hotel. Værelserne er nyrenoverede og står i en rigtig fin og moderne stand, men stadig med øje for de originale detaljer. Tæt ved hotellet ligger der flere seværdigheder, som alle er indenfor gåafstand. Der er også mulighed for at overnatte her hvis man skal flyve fra Lübeck lufthavn.

Laveste pris for 2 personer: 580 kr.

Et hotelophold i Lübeck er fyldt med kultur

Lübeck er en by, der er over 874 år gammel, hvorfor den har mange kulturhistoriske attraktioner at opleve i byen. Er du vild med kultur og med at lære noget, når du er på ferie, så kan Lübeck være den helt rette destination. 

Du kan f.eks. få en fantastisk udsigt over den charmerende by, hvis du vælger at besøge St. Petri-kirken, som ligger i centrum af Lübeck. Her kan du efter 50 trappetrin og en elevatortur ende i 50 meters højde, hvorfra du kan få et overblik over byen. 

Tager du på hotelophold i Lübeck er det næsten en uskreven regel at se Holstentor – en gammel, smuk byport, der er bevaret helt tilbage fra 1478. 

Tag også forbi Lübeck Domkirke, hvis du vil se byens længste kirke, der måler intet mindre end 105 meter. 

Hvis du er mere til natur end kultur, kan du også vælge et hotelophold på Sydfyn og blive hjemme i det ganske land.

meget autentisk hotel

Find smuthullet til Lübecks hyggelige baggårde

Dele af Lübeck har et meget moderne udtryk, men bag facaden i baggårde gemmer der sig et eventyrligt Lübeck med kulørte boliger, blomster og bænke. 

Det specielle ved disse baggårde er også, at det ikke altid umiddelbart er nemt til at spotte indgangen hertil. Kig efter små åbninger i forhuset, hvor du igennem en smal smøge kan få adgang til de charmerende baggårde.

Mange vælger at besøge Lübeck i december. Et hotelophold i julen er noget helt specielt i denne del af Tyskland. Her kan I opleve de smukke og hyggelige julemarkeder, nyde en kop Glühwein og komme i den helt rigtige julestemning.

Sjove attraktioner, når du vælger et hotelophold i Lübeck

Lübeck er blandt andet kendt for deres produktion af marcipan, og det er derfor, du finder så mange marcipanbutikker i byen. Heriblandt er især marcipanbutikken Niederegger kendt for at producere lækker marcipan. 

Mange vælger også at nyde et syn over byen fra vandet med kanalrundfart, hvor du på en guidet tur også har mulighed for at lære noget om byen. Du skal dog være opmærksom på, at det hele foregår på tysk, så har du ikke forstand på det tyske sprog, kan det være rart med en folder på Engelsk. Ellers kan du stadig nyde udsigten over den smukke by.

FAQ 

Ofte stillede spørgsmål omkring hotelophold i Lübeck

Hvilket hotel i Lübeck skal jeg vælge?

Du kan vælge dit hotelophold i Lübeck efter flere ting. Du kan f.eks. lede efter et godt tilbud, hvis prisen er en vigtig faktor for dig. Mange vælger naturligvis også ud fra placering.

Hvad koster et hotelophold i Lübeck?

Prisen på et hotelophold i Lübeck kan variere meget. Der kan f.eks. være flere sæsoner, hvor det er dyrere, eller prisen kan ændre sig i forhold til det værelse og det hotel, du vælger.

Hvornår skal man tage på hotelophold i Lübeck?

Lübeck kan nydes i alle sæsoner, og der er derfor ikke umiddelbart en årstid, hvor det er bedst. Tager du afsted i december, så kan du opleve Lübecks fantastiske julemarked. Dog kan det også være rart at være i Lübeck om sommeren, da der er meget at opleve på en gåtur gennem byen.