fbpx

Hotelophold Julen

Bedste hotelophold i julen 2024

Tag på hotelophold i julen! Det er utroligt afstressende, og er du vant til, at julen er en travl tid, så tag afsted med familien, og nyd, at nogle andre opvarter dig, og at du kan koble af og slappe af med familien og nyde det, som julen egentlig er til for – at være sammen med dem, man elsker.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Kobæk Strand Hotel
Hotels.com

Kobæk Strand Hotel

3/5

Kobæk Strand Hotel i Skælskør har en perfekt lokation direkte ned til havet og med udsigt til Storebælts Broen er der rig mulighed for en flot gåtur eller en afslappende eftermiddag ved havet. Se frem til en velsmagende morgenmadsbuffet samt middag serveret af det dygtige personale i flotte omgivelser med havudsigt på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.211 kr.

Hotel Residens Møen
Leonora Holidays

Hotel Residens Møen

3/5

Nyd et aldeles fremragende ophold på det dejlige hotel Residens Møen, med en perfekt lokation ganske tæt på Stege Bugt og bylivet er der rig mulighed for gode gåture til både vand og by. Stemningen på hotellet er fantastisk, det dejlige personale og de smukke omgivelser er med til at gøre opholdet til noget helt særligt.

Laveste pris for 2 personer: 111 kr.

Ny Øbjerggaard Gods
Hotels.com

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Nyd et dejligt ophold på Ny Øbjerggård Gods i smukke omgivelser inde som ude, gå lange ture i den store have og det private skovområde. De lyse værelser er alle rummelige og har udsigt over haven. Nogle af værelserne har egen balkon eller terrasse hvorfra i kan nyde dejlige stunder. Værelserne har enten eget eller fælles badeværelse.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Nyd et vidunderligt ophold på Den Gamle Arrest i hjertet af Ribe, her kan du lade roen sænke sig. Placeret nær den Jyske Vestkyst er Den Gamle Arrest det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på storslået natur og midt i en hyggelig lille by med autentiske butikker og caféer.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel ligger lige på kanten til Øresund i smukke omgivelser og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold i luksuriøse rammer. Her kan du hvile hovedet i et af deres lækre værelser, når du ikke ligger nede på stranden, spiller i deres kasino, er ude at se seværdigheder i området eller nyder mad i særklasse hos deres restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Hvis du gerne vil komme lidt væk fra hverdagen og bare nyde livet fuldt ud, så er der ikke nogen tvivl om, at Kurhotel Skodsborg er en oplagt mulighed for dig. Her kan du forkæle krop og sind i deres spaområde, hoppe en tur i poolen og senere på dagen nyde mad i særklasse, som hotellets talentfulde kokke står klar til at lave til dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Hvis du gerne vil på det ultimative spaophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Viking Spa og Wellness er den oplagte mulighed for dig. Hotel Viking Spa Og Wellness har Danmarks største Spa og Wellness på hele 2700m2, som rummer alt hvad der skal til for ultimativ forkælelse. Derudover har hotellet en enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Ystad Saltsjöbad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

Hvordan lyder det med afslappende ophold i den smukke by Ystad, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress? Hvis det lyder som noget for dig, så er Ystad Saltsjöbad et oplagt valg for dig. Her kan du overnatte i deres hyggelige rammer, bruge deres moderne faciliteter, slappe af på stranden eller tage på opdagelse i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Steigenberger Alsik er et spændende hotel med sit unikke nordiske designbyggeri, som også afspejler sig på de pæne værelser med rene og sikre linjer. På hotellet har I mulighed for hele døgnet at nyde spa og wellness fordelt på hele 4.500 kvadratmeter. Her er flere restauranter og barer, hvor I kan nyde skønne retter og kolde drikke.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf Og Spa Resort byder dig indenfor til et afslappende ophold i smukke omgivelser i Farsø. Her bliver du indlogeret på et hyggeligt værelse, hvor du kan hvile hovedet, når du ikke er ude at få gode oplevelser. Hotellet råder også over både pool og fitness, så du kan forkæle kroppen og der er kun kort vej til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden giver dig muligheden for at få ro fra det fortravlede liv og bare nyde livet fuldt ud. Hotellet ligger i smukke omgivelser i Vestjylland og lige i nærheden af flere spændende seværdigheder. Hotellet råder også over en enestående restaurant og Kurbad Fjordgaarden, som er et eksklusivt og stort spaområde, hvor du kan forkæle krop og sjæl.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Alter Meierhof er et oplagt valg, når du skal vælge hotel og gerne vil besøge Glücksburg. Her inviteres du indenfor til en romantisk stemning og en bred vifte af moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Hotellet har bl.a. både pool, fitness og et stort spa-område, hvor du kan forkæle krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard ligger i Hurup og er et utroligt hyggeligt hotel, hvor du inviteres du indenfor til luksuriøse rammer og mange forskellige moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Hotellet har bl.a. en nærliggende golfbane og et boblebad, hvor du kan slappe af med et glas vin efter en god dag med en masse nye oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hotel Vejlefjord byder dig indenfor til et eksklusivt spa- og wellnessophold i særklasse, som du sent vil glemme. Hotellet har nemlig en helt fantastisk spaafdeling, Her kan du overnatte i deres hyggelige værelser, forkæle krop og sind med deres moderne spa og om aftenen kan du nyde mad i særklasse hos deres enestående restaurant på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

The Thief
Hotels.com

THE THIEF

4/5

The Thief er et luksuriøst hotel med beliggenhed i Oslo. Hotellet har en meget central beliggenhed, hvilket gør det til det perfekte hotel for dig, som gerne vil ud at opleve Oslo og alle de spændende seværdigheder der er i byen, som f.eks. Tjuvholmen Sculpture Park. Hos hotellet er der både pool, fitness og en god restaurant, hvor du kan nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

Hotel Skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Hotel Skansen ligger i Båstad og er det perfekte valg, hvis du gerne vil opleve byen og alle de spændende seværdigheder der er i nærheden, som f.eks. Bjare Rodkulla. Udover at have en fantastisk beliggenhed, så er byder hotellet dig også indenfor til hyggelige værelser, et moderne fitnesscenter og lige i nærheden af stranden en lækker badestrand.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hotel Budersand ligger i utroligt smukke omgivelser med udsigt over havet. Lige ved siden af hotellet er der en stor golfbane, så elsker du golf, så er Hotel Budersand det perfekte sted. Derudover har hotellet et meget luksuriøst spa-område, en enestående restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse og naturligvis hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen ligner noget man har taget direkte ud fra en prinsesse film og er også uden tvivl et af de smukkeste slotte i Danmark. I dag fungerer slottet som hotel og du har derfor mulighed for at overnatte i disse ekstraordinære omgivelser, hvor der også er både indendørs pool, spa og en enestående restaurant, der skaber store madoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus ligger tæt på Aalborg i den fantastiske sommer by Blokhus. Blokhus kan noget helt specielt om sommeren og det er naturligvis også derfor, at så mange mennesker tager derop hver sommer. Hvis du gerne vil opleve Blokhus om sommeren, så er der ikke nogen tvivl om, at Strandhotellet Blokhus er det oplagte sted at overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Fakkelgaarden er det helt perfekte valg for dig, som gerne vil besøge Kruså. Hos Hotel Fakkelgaarden har du mulighed for at blive indlogeret på et af deres hyggelige værelser, gøre frit brug af deres moderne faciliteter og så er der kun kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan opleve, som f.eks. Kollund Kirke der er lige ved siden af.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne ligger i Hornbæk og er et af Danmarks oprindelige badehoteller med en historie, som går helt tilbage til det 18. århundrede. Sidenhen har hotellet beholdt sin unikke stemning, men fået en gennemgående renovering, så du nu kan nyde mange moderne faciliteter. Vil du gerne opleve Hornbæk og slappe af, så er Hotel Bretagne oplagt.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel ligger i smukke omgivelser i den sønderjyske natur og byder dig indenfor til et hyggeligt ophold, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress. Hotellet råder over golfbane, en enestående restaurant, hyggelige værelser og meget mere. Vil du gerne opleve Sønderborg, så er Benniksgaard Hotel det oplagte valg for dig, når du skal finde et sted at overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel Koldingfjord er et særdeles imponerende hotel, som befinder sig i en utroligt smuk bygning der stammer helt tilbage fra starten af det 19. århundrede. Hos Hotel Koldingfjord har du muligheden for at blive indlogeret på et af deres utroligt lækre værelser, samt at gøre frit brug af deres mange moderne faciliteter, som pool og træningscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park ligger i Børkop og er det perfekte valg, hvis du gerne vil på et afslappende og spændende ophold. Comwell Kellers Park har topmoderne faciliteter og er et meget eksklusivt hotel med en stor pool, fitness og meget mere. Derudover er der også kort vej til mange spændende seværdigheder fra hotellet, som f.eks. Brejning Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden har en enestående beliggenhed på Middelfart og byder dig indenfor til et ophold, som du sent vil glemme. Hos Comwell Kongebrogaarden kan du slappe af i deres store spaområde, nyde en tur i swimmingpoolen, gå en tur i de smukke omgivelser eller tage på opdagelse ved nogen af de nærliggende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Borupgaard er et helt fantastisk spahotel, som er det oplagte valg for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt ophold til Snekkersten. Det er et meget eksklusivt spahotel, som byder på et enestående og moderne spa-område og ultimativ mulighed for afslapning. Derudover er der også kort vej til hav, skov og mange forskellige seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Aarhus ligger i beroligende og idylliske omgivelser i Aarhus mellem skov og strand. Her inviteres du indenfor til et uforglemmeligt ophold med ren forkælelse og afslapning. Hos hotellet kan du bl.a. nyde store gastronomiske oplevelser hos Restaurant Marselis, tage en tur på stranden og slappe af på de hyggelige værelser, når du ikke er ude og få oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Comwell Korsør

4/5

De rustikke omgivelser ved Comwell Korsør gør det til en ret unik oplevelse, når man vælger et ophold netop her. Uanset hvor man kigger hen, bliver øjet mødt af rustikke materialer som træ og mursten. Det skaber en ekstra hygge og skøn atmosfære, som faktisk virker beroligende og afslappende – helt som skoven udenfor, der omringer hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika er et hyggeligt og afslappende hotel der ligger i Hobro ned mod Mariager Fjord. Hvis du gerne vil opleve Hobro eller bare på et afslappende weekendophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Amerika er et oplagt valg. Hotellet har også egen restaurant, Restaurant Uafhængig, som står klar til at skabe store madoplevelser for dig.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kragerup Gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Kragerup Gods har til huse i en unik og utroligt smuk bygning, som stammer helt tilbage fra 1327. Her har man skabt de perfekte rammer til at give dig et uforglemmeligt ophold og muligheden for at glemme alt om hverdagens stress. Godset råder bl.a. over hyggelige værelser, en lækker pool, sauna og en enestående restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

Kolding Hotel Apartments
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Kolding Hotel Apartments er supermoderne lejligheder, der er indrettet, så det er muligt at bo der. Her er altså mulighed for bad, toilet, køkken, opholdsrum, spiseplads og soverum. Her er lys og plads til at udfolde sig. Man bor desuden tæt på vand og muligheder, så der også her er noget at gå ud og opsøge.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Varbergs Kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Varbergs Kusthotell ligger lige ned til vandet og har en helt fantastisk udsigt. Som gæst hos hotellet kan du hvile hovedet på et af deres hyggelige værelser, når du ikke er ude at få store oplevelser i byen og nærområdet. Hotellet har også et utroligt luksuriøst spa-område, hvor du kan nyde pools, saunaer, dampbade og mere til.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Hotel Tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Hotel Tylosand er det helt perfekte valg for dig, som gerne vil besøge den spændende og hyggelige by Halmstad. Her er der en romantisk stemning og mange gode faciliteter, som f.eks. pool og fitness. Lige i nærheden af hotellet er der også en fantastisk badestrand, samt mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Hvis der skal være fokus på velvære og livsnydelse, nu når I skal gøre noget væk fra hverdagen, er et spa- og wellnessophold på Hotel Faaborg Fjord det helt perfekte valg. Her kan I slappe af og falde helt til ro sammen. Senere på aftenen kan I besøge restauranten, der byder på lækre gastronomiske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel er et meget populært og eksklusivt hotel i Skagen, som byder dig indenfor til luksuriøse værelser, hvor du kan hvile hovedet. Hotellet har en helt fantastisk beliggenhed i Skagen og er derfor et oplagt valg, hvis du gerne vil opleve Skagen og det byliv der er i Skagen. Ruths Hotel har også en enestående restaurant på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Clarion Hotel Copenhagen Airport er et luksuriøst hotel, som er direkte forbundet til Terminal 3 i København. Det er derfor også det oplagte hotel, hvis man skal lette fra eller lande ved København lufthavn. Hos hotellet er der panoramaudsigt over Øresund, gode faciliteter som f.eks. fitness og spa, og så er alle værelser super hyggeligt og rene.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Man kan ikke andet end at falde for det ydre, der møder en, når man ankommer til Hotel Kirstine. Hoteller ligger placeret centralt i Næstved, så man under sit ophold er tæt på en masse muligheder. På hotellet bor du på et skønt værelse, og der er mulighed for lækker mad, i form af klassisk dansk, i hotellets hyggelige restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Service og kvalitet, det er hvad denne familieejet kro har kunne tilbyde siden 1663. Hotellet er placeret helt ned til Gudenåen, og tæt på Silkeborg centrum. Her er der muligheder for kanoture og golfspil indenfor 10 minutters kørsel. Værelserne er klassisk indrettet, med fokus på komfort og der er udsigt til vandet. Hotellets restaurant serverer både dansk og international gastronomi.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Kong Arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hotel Kong Arthur er et miljøvenligt hotel, som ligger centralt i København ved søerne. Her inviteres du indenfor til utroligt hyggelige omgivelser, nordiske morgenmad, økologiske råvarer og meget mere. Hotellet råder f.eks. også over Ni’Mat Spa, som er et enestående spa- og wellnesscenter, hvor du for alvor har mulighed for at forkæle krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Steigenberger Strandhotel Spa zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Strandhotel Glücksburg kaldes også for det hvide slot ved havet. Det er et overdådigt strandhotel med forskellige kulinariske oplevelser- og muligheder, charmerende og hyggelige værelser, forskellige oplevelser og spændende sæsontilbud; det er fx muligt at tage på et afslappende wellness-ophold, hvor I får velvære og livsnydelse, så I glemmer alt om den travle hverdag.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

Strandhotel Glücksburg
Hotels.com

Strandhotel Glücksburg

4.5/5

Strandhotel Glücksburg kaldes også for det hvide slot ved havet. Det er et overdådigt strandhotel med forskellige kulinariske oplevelser- og muligheder, charmerende og hyggelige værelser, forskellige oplevelser og spændende sæsontilbud; det er fx muligt at tage på et afslappende wellness-ophold, hvor I får velvære og livsnydelse, så I glemmer alt om den travle hverdag.

Laveste pris for 2 personer: 1.778 kr.

Weissenhaus Grand Village Resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Weissenhaus Grand Village Resort er noget lidt ud over det sædvanlige. Det er et helt perfekt valg, hvis I ønsker at opholde jer et fast sted under et skønt weekendophold. Her er spa og pool, mulighed for at bo på de hyggeligste værelser, arrangementer, kulinariske oplevelser og meget mere. Det perfekte sted at bo permanent.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

Romantik Hotel Kieler Kaufmann
Hotels.com

Romantik Hotel Kieler Kaufmann

4.5/5

Romantik Hotel Kieler Kaufmann er et oplagt valg, hvis I skal nyde nogle romantiske dage sammen. Omgivelserne, stemningen og atmosfæren er indbegrebet af romantik, og I finder den overalt; på jeres værelse og i lokalerne på hotellet. Spis en dejlig middag i stearinlysets skær, hvor I kan sidde og kigge hinanden dybt i øjnene.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Griffen Spa Hotel
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Griffen Spa Hotel ligger smukt placeret på Bornholm med udsigt til Østersøen. Hotellet er moderne på alle måder; de indbydende lyse værelser, de flotte suiter, et lækkert spa- og wellnessområde, hvor I kan slappe fuldstændigt af, og hotellets populære restaurant, der byder på moderne mad. Tag hertil hvis den skal stå på afslappende nydelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

På Grand Hotel Struer er værelserne indrettet med sans for de fede detaljer. Her er en god atmosfære, så man hurtigt føler sig hjemme. Der er mulighed for forskellige typer af ophold, hvor fx golf, wellness eller gastronomi er i fokus. Det er dog altid muligt at nyde spændende gastronomiske madoplevelser i restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Hotel Birke
Hotels.com

Hotel Birke

4/5

I skal vælge Hotel Birke, hvis I ønsker et sted, hvor I kan opholde jer med fokus på ren afslapning og tid til hinanden. Her er wellness- og spaoplevelser, som får tempoet helt ned som kontrast til den travle hverdag. Det er det perfekte sted til ren nydelse, når I skal have tid sammen.

Laveste pris for 2 personer: 1.049 kr.

Hotel Hanseatischer Hof
Hotels.com

Hotel Hanseatischer Hof

4/5

Hotel Hanseatischer Hof ligger placeret midt i den utroligt smukke og hyggelige tyske by Lübeck. Der er mulighed for spa, lækker gastronomi og afslapning på de hyggelige værelser. Det er et helt perfekt sted at bo, hvis I ønsker at kunne træde uden for hotellets vægge med udsigt til udforskning i en meget hyggelig by.

Laveste pris for 2 personer: 662 kr.

Bandholm Hotel

4/5

Hos Bandholm Hotel kan du meget mere end bare at overnatte. Ikke nok med at hotellets beliggenhed er helt fantastisk med en vild udsigt over Smålandshavet, så er der også en bred vifte af spændende seværdigheder lige i nærheden. Derudover har hotellet mange gode faciliteter, som du kan gøre brug af, som f.eks. deres boblebad og gratis wi-fi på alle værelser.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Maritim Hotel Travemünde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Hvis I søger et uforpligtende sted, hvor hygge og afslapning går op i en højere enhed, så besøg Maritim Hotel Travemünde. Her er en uformel tone, hvor den gode oplevelse er i fokus. I bor på skønne og lyse værelser, der er perfekte til en weekendtur væk hjemmefra.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Man kommer ganske enkelt ikke uden om, at Munkebjerg Hotel har en enestående placering midt i skovens dybe, stille ro. Omringet af høje træer, får I naturen helt tæt på, når I vælger et ophold på dette hotel. Hoteller har flere restauranter med fokus på lækker gastronomi, så I kan roligt bosætte jer her i et par dage.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotel Des Nordens
Hotels.com

Hotel Des Nordes

4/5

Ved den dansk-tyske grænse ligger Hotel Des Nordens. Her bør I undersøge de mange pakkemuligheder for ophold. Her kan I nemlig for skønne middage med I jeres ophold. Hotellet tilbyder muligheder for wellness og spændende aktiviteter. I kan både få morgenmad og en skiftende to- eller tre retters menu om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

Hotell Mossbylund
Hotels.com

Hotell Mossbylund

4/5

Hotell Mossbylund ligger lige ved siden af Skånes helt utroligt smukke sydkyst og byder dig indenfor til afslapning og hygge. Hotellet har mange moderne faciliteter, som sikrer et godt ophold, og så er der en badestrand lige i nærheden af hotellet. Der er også kort vej til både Malmø og Ystad, samt en masse spændende seværdigheder du kan opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.122 kr.

Hotel Sønderborg Strand
Hotels.com

Hotel Sønderborg Strand

4/5

Hotel Sønderborg Strand er det helt perfekte valg mellem både hyggelig by og flot natur. I bor på et hyggeligt hotel med udsigt til en lækker strand. Omgivelserne omkring er også naturskønne, og når I har lyst til at besøge Sønderborg, skal I blot gå 250 meter, og så er I i centrum.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

Hotel Hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Når naturen er i fokus, bør I vælge Hotel Hesselet. Her bor I ved den frodige bøgeskov. Fra jeres værelse har I en betagende udsigt over Storebælt. I har også adgang til en dejlig strand, og så indbyder skoven til en masse gåture. Restaurant Hesselet byder på spændende retter og unikke smagsoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Tivoli Hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Tivoli er et helt utroligt magisk sted i København, hvor der både om sommeren og om vinteren er en enestående stemning. Inde midt i Tivoli kan du finde Tivoli Hotel, som også er et helt utroligt hotel med en magisk stemning over sig. Vil du gerne opleve København, Tivoli og alt det de har at byde på, så er Tivoli Hotel er oplagt for dig.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

A-ROSA Travemünde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

A-ROSA Travemünde er et fantastisk hotel, hvor der er udsigt til grønne plæner og hav. Det er det perfekte sted for par, der ønsker at have tid til hinanden, og som søger et sted, hvor det er muligt at falde helt til ro. I finder fx et 4.500 kvadratmeter stort spaområde, hvor I kan slippe alle tanker og bare nyde tilværelsen.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

AC Bella Sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

AC Bella Sky er et topmoderne og luksuriøst 4-stjernet designhotel i København, som inviterer dig indenfor til en uforglemmelig oplevelse. Hotellet har en enestående beliggenhed i København, som gør det til det oplagte hotel for dig, som gerne vil ud at opleve København. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant og hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Falkenberg Strandbad
Hotels.dk

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Falkenberg Strandbad ligger i den hyggelige by Falkenberg i Sverige og er det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil på et afslappende ophold, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress. Her bydes du indenfor til hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet og moderne faciliteter, som pool og fitness, der sikrer at du får et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 2.506 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Dette klassiske hotel ligger helt ned til vandet på flotte Tåsinge. Her får man altså udsigt over Storebælt og Troense havn. Hotellet er delt op i 3 bygninger, hvor der er værelser i alle af dem. Værelserne er moderne indrettet i dejlige lyse rum. Hotellets restaurant tilbyder en stor menu af internationale og danske retter, med udsigt til vandet.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Derfor skal du tage på hotelophold til jul

Hotelophold i julen er der noget særligt over. Der er altid en særlig stemning i december måned og i julen. Den stemning kan du nyde 100 % uden selv at skulle stresse rundt og sørge for den gode stemning. Det har hotellet sørget for. De sørger for stemningen, maden og alt det, du måske ellers skulle løbe rundt og sørge for. Hvis du er vant til at få besøg i julen, og det måske er dig, der skal sørge for gaver, maden, stegen osv., så kan det være en stor befrielse at tage væk fra det hele på et hotelophold. 

Kom helt ned i gear, og nyd naturen omkring dig. Måske tager du på hotelophold juleaften i en by, og så kan du nyde julestemningen og julelysene i byen. Det kan også være en idé at tage på spaophold i julen, hvis du virkelig vil slappe af og blive klar til at gå det nye år i møde. Der findes masser af muligheder, og du kan tage på hotelophold Skagen til hotelophold Nordsjælland – der findes ikke det sted i Danmark, hvor du ikke kan tage på hotelophold. 

meget smukt hotel

Få det bedste ud af ferien med hotelophold til jul

Julen handler i bund og grund om at være sammen med dem, du elsker og holder af. Det er også traditionernes tid, men hvis du må gå på kompromis med at bruge tid med din familie eller venner for at lave julesteg, købe gaver og alt det andet, så er det nok i virkeligheden ikke det værd. Uanset om du er til en traditionsbunden jul, eller du måske gerne vil væk fra alt julehalløjet, så kan du finde det på et hotelophold til jul. Du kan sagtens få din flæskesteg og brunede kartofler, men du kan også finde et hotelophold til jul, hvor du kan søge væk fra alt fokus på jul og nyde en dejlig ferie. Det vigtigste er at bruge tid med dem, du elsker, og det kan man gøre på mange måder. 

I Danmark har traditionerne taget om sig, så det kræver meget forberedelse at udføre dem. Måske har du travlt på arbejdet i december, eller der er andre ting, som også kræver din opmærksomhed. Så kan det være svært at overskue at skulle købe gaver til alle i familien, at forberede alt den lækre julemad og at pynte op. Hvis du synes, det lyder uoverskueligt, så er hotelophold til jul nok lige noget for dig. 

Nyd en anderledes jul

Lige så vel som du kan holde en traditionel jul på et hotelophold, kan du også holde en utraditionel jul. Flere danskere er trætte af det stress og jag, der er forbundet med julen, og måske ønsker du egentlig at søge væk fra det hele. Så kan det være en god idé med et spaophold i julen eller et hotelophold i naturen, hvor du kan komme væk fra det hele og søge naturens fred og ro. Det er altid afslappende at være på hotel, og du kan faktisk få fornyet energi i juletiden ved at være på hotel i stedet for at skulle indgå i alle traditionerne derhjemme. 

Flere oplever også, at der er meget fokus på familietid i julen, men måske har du mistet din familie, måske ses I ikke af forskellige årsager, eller det kan være kompliceret. Så kan det være en god idé at søge på hotelophold, hvor du kan få ny energi og ikke skulle blive mindet om alle andre, der mødes i deres familier. Du kan sagtens tage selv af sted, med en partner, en ven eller hvem du ellers har lyst til at bruge nogle dage sammen med. Det vigtigste er at få en god tid for dig selv eller sammen med andre. 

FAQ

Hvor kan man tage på hotelophold juleaften?

Du kan tage på hotelophold juleaften nærmest alle steder i Danmark. De fleste hoteller har åbent juleaften, men du kan altid ringe til hotellet og høre nærmere på forhånd, så du ikke tager afsted forgæves.

Kan man få julemad på hotelophold juleaften?

Ja, det kan du helt sikkert. De fleste hoteller vil lave julemad, men du kan også vælge andre retter, hvis du i virkeligheden er træt af den traditionelle julemad. Der er normalt et godt udvalg.

Hvorfor skal man tage på hotelophold juleaften?

Hotelophold til jul giver dig mulighed for rent faktisk at nyde din ferie, koble af og komme afstresset tilbage til hverdagen. Der er andre, der sørger for julemad, juletræ osv.