fbpx

Hotelophold Skagen

Bedste hotelophold i Skagen 2024

Hvis du er vild med enestående natur, fantastiske kulturelle oplevelser og lækre madoplevelser, vil du elske Skagen. By er den nordligste i hele Danmark, og så egner den sig god til besøg af alle aldersgrupper. Derfor er du altid garanteret en god oplevelse uanset, om du inviterer din partner, din familie eller din ven med.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel er et meget populært og eksklusivt hotel i Skagen, som byder dig indenfor til luksuriøse værelser, hvor du kan hvile hovedet. Hotellet har en helt fantastisk beliggenhed i Skagen og er derfor et oplagt valg, hvis du gerne vil opleve Skagen og det byliv der er i Skagen. Ruths Hotel har også en enestående restaurant på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Aalbæk Gl. Kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Denne smukke kro betegnes også som et badehotel. Det er placeret tæt på Aalbæk station og under 15 minutter fra havnen og stranden. Værelserne er klassisk indrettet, i lyse rum, som er tilpasset til et rigtigt badehotel. Her er der rige muligheder for at slappe af og nyde tilstedeværelsen, enten i den store have eller på en gåtur i natur.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

Hotel Plesner
Hotels.com

Hotel Plesner

3.5/5

Hotel Plesner blev tegnet af den meget berømte danske arkitekt, Ulrik Plesner, tilbage i 1907. Hotellet har en enestående beliggenhed i Skagen, hvilket gør hotellet til det perfekte valg for dig, som gerne vil opleve stemningen der er i Skagen, samt alle de spændende seværdigheder der er i og omkring byen. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Brøndums Hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Brøndums Hotel er et luksuriøst hotel i Skagen, som byder dig indenfor til eksklusive omgivelser. Skagen er en helt fantastisk by, som alle skal opleve specielt om sommeren. Brøndums Hotel ligger lige midt i centrum af Skagen og råder over hyggelige værelser, samt en enestående restaurant, hvor dygtige kokke står klar til at skabe store gastronomiske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Skagen Harbour Hotel
Hotels.com

Skagen Harbour Hotel

3/5

Skagen Harbour Hotel har en unik beliggenhed ved havnen i Skagen med den Svenske Sømands Kirke som nabo. Alle gæster kan nyde det hyggelige bibliotek ved hotellet med fri kaffe og derudover byder hotellet på meget mere. Vil man gerne opleve den unikke by Skagen og alt det byen har at byde på, så er Skagen Harbour Hotel er et oplagt valg.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Skagen Motel
Hotels.com

Skagen Motel

2.5/5

Skagen er den ultimative sommer by i Danmark og hver sommer tager mennesker fra hele verdenen til Skagen for at opleve byen. Lige midt i centrum af Skagen ligger Skagen Motel med en fantastisk beliggenhed, der gør Skagen Motel til det oplagte hotel for dig, som gerne vil opleve Skagen. Hotellets værelser er super hyggelige og der er kort vej til Skagens spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Marie
Hotels.com

Hotel Marie

3/5

Hotel Marie i Skagen ligger helt perfekt i forhold til områdets mange seværdigheder og attraktioner. Der hersker en dejlig afslappet stemning på hotellet, og værelserne er superhyggelige. Der er fælles badeværelse. Nogle af værelserne er udstyret med køkken, hvilket er særlig attraktivt for en børnefamilie. Engelsk morgenmadsbuffet. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.396 kr.

Skagen Strand Hotel Feriecenter
Hotels.com

Skagen Strand Hotel & Feriecenter

4/5

På Skagen Strand Hotel & Feriecenter kan både enlige, par og børnefamilier få alletiders weekend eller ferie. Der findes blandt andet ferielejligheder med køkken og opholdsrum. Du spiser dejligt på den afslappede restaurant, og du kan nyde stedets øvrige faciliteter. Det indbefatter for eksempel: et vandland, et motionscenter, en sauna, tennisbaner og en sportshal.

Laveste pris for 2 personer: 1.485 kr.

Hjorths Badehotel
Hotels.com

Hjorths Badehotel

2.5/5

Tæt på Skagen finder I Hjorths Badehotel, som ligger placeret blandt hyggelig natur og tæt på havet. Her er højt til loftet, og man kan ikke undgå at føle sig fri og afslappet, når man vælger et ophold her. Når I spiser mad i badehotellets hyggelige restaurant, sidder I i dejligt lyse lokaler med udsigt til den grønne natur.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Ferie På Toppen
Hotels.com

Ferie På Toppen

2.5/5

I en traditionel Skagen-Villa fra 1916 har hotel Ferie På Toppen til huse. Hvis du gerne på ferie på toppen af Danmark, så er der heller ikke nogen tvivl om, at du vil få et godt ophold hos dette hotel Hotellet har en fantastisk beliggenhed ved Skagen Havn og har gode faciliteter, samt hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 550 kr.

Foldens Hotel
Hotels.com

Foldens Hotel

3/5

Foldens Hotel har skabt de perfekte rammer for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt ophold til Skagen. Få hundrede meter fra hotellet er der flere forskellige seværdigheder, som f.eks. Bolcheriet – Skagen og Den Svenske Sømandskirke. Derudover har hotellet en enestående restaurant og hyggelige værelser, som sikrer dig et godt ophold, når du er på besøg.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Color Hotel Skagen
Hotels.com

Color Hotel Skagen

4/5

Color Hotel Skagen er det eneste 4-stjernet hotel i Skagen og ligger lige mellem gammel Skagen og Skagen midtby. Her er omgivelser helt utrolige og der er altid kort vej til en ny spændende seværdighed. Derudover har hotellet mange gode faciliteter, som f.eks. Pool og Fitness. Hotellets restaurant står klar til at servere ekstraordinært lækre retter for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

Hotel Inger
Hotels.com

Hotel Inger

2.5/5

Hvordan lyder det med et ophold i den utroligt hyggelige by Skagen? Hotel Inger har de perfekte forudsætninger for at skabe et uforglemmeligt ophold for dig i denne unikke by. Med en central beliggenhed, som gør det nemt at tage ud at få oplevelser, samt en masse gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af, så er Hotel Inger det helt perfekte hotel.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Strandly Skagen
Hotels.com

Hotel Strandly Skagen

3/5

Vil du gerne på et uforglemmeligt og hyggeligt ophold til Skagen? Så er Hotel Strandly Skagen det oplagte valg for dig. Her kan du overnatte centralt i Skagen med alle byens spændende seværdigheder lige udenfor din dør. Du kan f.eks. tage et smut forbi Bolcheriet – Skagen, Den Svenske Sømandskirke, eller bare slappe af på hotellet og nyde hotellets faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Hotel Petit
Hotels.com

Hotel Petit

3/5

Hotel Petit i Skagen er et lille hyggeligt 3-stjernet hotel. Her er en behagelig stemning, og hotelelt er lyst og venligt indrettet. Her er det nemt at føle sig hjemme. Det ligger 750 meter fra stranden og meget tæt på den hyggelige havn. Hotellet er velegnet for både enlige, par og børnefamilier. På værelserne findes der kaffe- og tefaciliteter. Børnevenligt og kæledyrsvenligt.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Derfor skal du tage på hotelophold i Skagen

Skagen har en helt uovertruffen natur. Derfor er det også en fantastisk by at besøge. Du kan både opleve en sandtange mellem to have, en enorm sandklit og meget mere natur. Skagen har været, og er stadig, en stor inspiration for mange kunstnere. Når du oplever den skønne natur, vil du forstå hvorfor. Hvis du gerne vil opleve en anden skøn natur med hav, kan du også tage på hotelophold i Esbjerg.

Hvis du også er kulturelt interesseret, rummer Skagen også flere muligheder. Blandt andet er det museer og andre seværdigheder. Flere af de kunstnere som har været inspireret af Skagen, har også efterladt deres eget aftryk på stedet. Hvis du er kunstinteresseret, er der derfor også rig mulighed for en fantastisk oplevelse. Hvis du gerne vil have en masse kulturelle oplevelser et andet sted i Danmark, kan du overveje et hotelophold i Roskilde.

Skagen byder også på flere lækre restauranter, hvor der både er muligheder for den kvalitetsbevidste feinschmecker og den sultne børnefamilie. Derfor vil du uden tvivl også kunne finde et lækkert spisested i byen.

hotel reception

Tag hele familien med på hotelophold i Skagen

Du kan sagtens tage hele din familie med til Skagen. Byen har også flere aktiviteter og kulturelle tilbud, der henvender sig til de mindste i familien. På den måde kan du også lade børnene opleve en del af den danske historie med deres egne sanser. Blandt andet er der mulighed for at opleve både dyr, natur og kultur for. Derfor vil dine børn uden tvivl også elske en tur til dejlige Skagen. Hvis du også gerne vil besøge Fyn, kan du også tage på hotelophold i Fåborg.

Genskab kærligheden i Skagen

Hvis du og din partner trænger til kærestetid, kan Skagen levere de skønneste rammer til det formål. Det er næsten umuligt ikke at blive inspireret og genopladt, når du ser den skønne natur. Her kan din partner og dig få snakket om alt det vigtige for jer, mens I traver rundt i den friske luft. Det er en oplagt mulighed for at genskabe kærligheden og flammen i mellem jer.

Når I er mæt på oplevelser, kan I vælge at afslutte dagen med et fantastisk måltid og en god flaske vin. Byen rummer nemlig et utal af fantastiske og romantiske restauranter. Derefter kan I naturligvis runde dagen af med en skøn overnatning på ét af byens mange skønne hoteller. Hvis du i stedet gerne vil besøge det midtjyske, kan du overveje et hotelophold i Herning.

FAQ

Her kan du få svar på oftest stillede spørgsmål omkring hotelophold i Skagen.

Hvad koster et hotelophold i Skagen?

Priserne for et hotelbesøg i Skagen varierer en del. Det skyldes, at du kan finde hoteller til vidt forskellige standarder. Hvis du gerne vil have et luksusophold, er Skagen en oplagt destination. Hvis du hellere vil opleve en masse i byen og spare lidt på hotelregningen, er der også flere skønne hoteller. 

Hvornår er det bedst at tage på hotelophold i Skagen?

Skagen er meget besøgt om sommeren. Især uge 29 er en landskendt for at være de riges festuge i byen. Hvis du gerne vil opleve det pulserende byliv, folk fra hele landet og en fantastisk sommerstemning, der leder tankerne hen på Ibiza, er Skagen om sommeren et fantastisk valg.

Hvilket er det bedste hotelophold i Skagen?

Skagen byder på flere fantastiske hoteller, men det er svært at udpege ét som værende det bedste. I stedet afhænger det mere af, hvad du har brug for. Hvis du gerne vil have en luksuriøst oplevelse med de nyeste og flotteste faciliteter, er der helt klart mulighed for det i Skagen. Hvis du hellere vil have en mere autentisk oplevelse og være tættere på naturen, er der også flere muligheder for det. Derfor må det bedste hotelophold i Skagen være det, der bedst kan imødekomme dine ønsker og behov.