fbpx

Hotelophold Roskilde

Bedste hotelophold i Roskilde 2023

Tager du på et hotelophold i Roskilde, har du både mulighed for at opleve den hyggelige stemning med de gamle bindingsværkshuse, den smukke natur omkring Roskilde fjord og tage på en historisk tur igennem kongerækken og tilbage til Vikingetiden. Planlægger du i god tid, kan du endda få en eller flere dages musik med i købet på Roskilde Festival. 

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Kro- & Hotelophold

3/5

Nyd et dejligt hotelophold med et Go Dream Gavekort som gælder til et utal af danske hoteller og kroer. Flere af gavekortene inkludere endda en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant, som I kan nyde under jeres ophold.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Zleep Hotel Prindsen Roskilde
Hotels.com

Zleep Hotel Prindsen Roskilde

3/5

I Roskilde centrum ligger denne elegante bygning fra 1695. Her har du oplagte muligheder for butikker og transport, da stationen kun ligger 5 minutters gang derfra. Værelserne er dog nyrenoverede, men med blik på den klassiske indretningsstil. Her tilbydes der også økologisk morgenmad, men også gourmetmad tilberedt med lokale råvarer. Der er rigeligt med seværdigheder omkring, alt indenfor gåafstand.

Laveste pris for 2 personer: 716 kr.

Med et hotelophold i Roskilde kan du dyrke kultur

Der findes nok ikke et menneske i Danmark, endsige måske i hele Europa, der ikke har hørt om Roskilde. Roskilde Festival er nemlig den største af sin slags i hele Europa, og er da også velbesøgt af turister fra hele verden. Er du vild med musik, men ikke så glad for tanken om at skulle sove i telt og bade i en kabine med andre mennesker, så kan et hotelophold i Roskilde være en god kombinationsmulighed med en festivalbillet. Du får mulighed for at være så meget på festivalpladsen, som du har lyst til, og kan samtidig glæde dig til en blød seng at sove i om natten. 

Skal festivalen være formålet med dit hotelophold, er det en god idé at finde et hotel, som ligger i nærheden af dyrskuepladsen, hvor Roskilde festival bliver afholdt, da transporten efter koncerterne er slut, bedst klares på gåben. 

Roskilde er dog meget mere end sin berømte festival, og ønsker du et hotelophold på Sjælland, er Roskilde et godt valg. I hjertet af Roskilde finder du nemlig domkirken, som blot i sin smukke udformning og storslåede arkitektur er et besøg værd. Du får dog, ud over smukke rammer, også mulighed for at gå en tur gennem kongerækken, da mange af de gamle danske regenter ligger begravet i kirken. Det kan således snildt tage lang tid at besøge den gamle kirke, hvis man vil have det hele med, da der er gjort meget for at berette om kongernes og dronning Margrethe d. 1.s liv. 

Omkring domkirken ligger også mange butikker, caféer og restauranter. Og hvis dit formål med et hotelophold i Roskilde er at få en oplevelse tæt på byliv og at få et hotelophold med middag, samt de muligheder bylivet ellers giver, skal du vælge at finde et hotel i centrum. 

bedste hotel

Afslappende hotelophold i Roskilde

Et hotelophold i Roskilde er også ideelt, hvis du har et ønske om at komme helt ned i gear og opleve ren afslapning. Er du eksempelvis interesseret i et hotelophold med spa, bliver du ikke skuffet, hvis du vælger Roskilde som destination. Du kan her finde hoteller, som har den smukke Roskilde fjord som vægtæppe. Her vil du have mulighed for at gå en lang tur langs vandet og blive rusket igennem af vinden og den salte havluft, som renser hovedet for tanker. Herefter kan du tage tilbage på hotellet og blive varmet godt op i et lækkert boblebad, mens du eksempelvis nyder et glas champagne, så du både kan nyde godt at den boblende fornemmelse indeni- og uden på kroppen. 

FAQ

Du kan her finde svarene på nogle af de mest stillede spørgsmål om hotelophold i Roskilde.

Er det dyrt at tage på hotelophold i Roskilde?

Alt afhængig af hvilke faciliterer du ønsker på dit hotelophold, vil der være noget for enhver smag og enhver prisklasse. 

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Roskilde?

Det kommer an på, hvad du ønsker at opleve. Vil du helst ikke have, der er for mange mennesker, skal du undgå at besøge byen omkring Roskilde festival. Byen har dog noget at byde på hele året, så det kan man ikke give et entydigt svar på.  

Hvorfor er der så mange unge i Roskilde?

Roskilde er hjemsted for Roskilde Universitets Center, også kaldet RUC, som er et af de store universiteter i Danmark, hvor mange unge uddanner sig. Det betyder også, at mange unge bor i- og bruger byen, og der derfor er liv og stemning. Af samme grund kan det også være en god idé at tage et hotelophold til nytår i Roskilde, da du vil være sikker på fest og farver.