fbpx

Hotelophold Nordsjælland

Bedste Hotelophold i Nordsjælland 2024

Du skal tage på hotelophold i Nordsjælland, hvis du gerne vil et sted hen, hvor der er mulighed for fantastiske oplevelser i både naturen og byen. Du kan både vælge at nyde hotelopholdet alene, med din partner eller måske med en god ven. Nordsjælland er altid en stor fornøjelse.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel ligger lige på kanten til Øresund i smukke omgivelser og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold i luksuriøse rammer. Her kan du hvile hovedet i et af deres lækre værelser, når du ikke ligger nede på stranden, spiller i deres kasino, er ude at se seværdigheder i området eller nyder mad i særklasse hos deres restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Hvis du gerne vil komme lidt væk fra hverdagen og bare nyde livet fuldt ud, så er der ikke nogen tvivl om, at Kurhotel Skodsborg er en oplagt mulighed for dig. Her kan du forkæle krop og sind i deres spaområde, hoppe en tur i poolen og senere på dagen nyde mad i særklasse, som hotellets talentfulde kokke står klar til at lave til dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Sauntehus Slotshotel
Hotels.com

Sauntehus Slotshotel

4/5

Hvis du gerne vil opleve Hornbæk, så er der ikke nogen tvivl om, at Sauntehus Slotshotel er et godt valg i forhold til overnatning. Her kan du blive indlogeret på et af deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres moderne faciliteter, som f.eks. den store pool. Der er derudover også kun kort vej til mange spændende seværdigheder fra hotellet, som Hornbæk Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen ligner noget man har taget direkte ud fra en prinsesse film og er også uden tvivl et af de smukkeste slotte i Danmark. I dag fungerer slottet som hotel og du har derfor mulighed for at overnatte i disse ekstraordinære omgivelser, hvor der også er både indendørs pool, spa og en enestående restaurant, der skaber store madoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne ligger i Hornbæk og er et af Danmarks oprindelige badehoteller med en historie, som går helt tilbage til det 18. århundrede. Sidenhen har hotellet beholdt sin unikke stemning, men fået en gennemgående renovering, så du nu kan nyde mange moderne faciliteter. Vil du gerne opleve Hornbæk og slappe af, så er Hotel Bretagne oplagt.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Helenekilde Badehotel
Hotels.com

Helenekilde Badehotel

3.5/5

Ud til stranden ved Tisvildeleje ligger dette flotte, klassiske badehotel i rigtig flotte naturomgivelser. Her tilbydes der både par og familieværelser, og med udsigt ud over vandet. Dette er et eminent sted, hvis man vil have en badehotelsoplevelse. De naturrige omgivelser kan nydes på vandreture, eller kan man leje en cykel på hotellet og virkelig opleve den omkringliggende natur.

Laveste pris for 2 personer: 2.695 kr.

Gilleleje Badehotel
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

Gilleleje Badehotel byder dig indenfor til de hyggeligste rammer og lækreste værelser, hvor du har mulighed for at hvile hovedet og glemme alt om hverdagens stress. Her kan du få store gastronomiske oplevelser, nyde kolde drinks og bare slappe af. Derudover er der ikke lang vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud af opleve.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Fredensborg Store Kro
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

Nabo til Fredensborg Slot, det er hvad du bliver når du overnatter her på dette charmende hotel i det flotte nordsjællandske landskab. Hotellet er nyrenoveret, men uden at fjerne de oprindelige præg af den mægtige og traditionelle historie fra området. Hvert enkelt værelse er indrettet smukt og individuel. Restauranten serverer top-gastronomiske mesterværker med årstidens råvarer, nationale såvel som internationale.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Havgaarden Badehotel
Hotels.com

Havgaarden Badehotel

3/5

I dette grønne område, 200 meter fra stranden ligger denne stråtagsbygning, som byder på en badehotelsoplevelse. Alle værelserne er individuelt moderne indrettet, med opholdsstue og badeværelse, i hvide farver. Hotellet har også en stor have, hvor man kan nyde den danske sommer. Placeringsmæssigt er man i et roligt område, men der er rig mulighed for at komme ind til diverse byer.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Skovshoved Hotel
Hotels.com

Skovshoved Hotel

4/5

Skovshoved Hotel giver dig mulighed for at få et uforglemmeligt ophold i smukke og unikke omgivelser. På hotellet kan du gøre frit brug af alle deres gode faciliteter, samt nyde retter i særklasse hos deres enestående restaurant A Hereford Beefstouw Skovshoved, når du ikke er ude at opleve alle de spændende nærliggende seværdigheder og omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.110 kr.

Gerlev Kro Og Hotel
Hotels.com

Gerlev Kro

3/5

Dette traditionelle hotel ligger i Gerlev i et naturskønt område tæt ved vandet. Derudover er det kun 30 minutters gang fra Frederikssund centrum, hvor der er museum, shopping og en respekteret golfbane. Hotellet byder på klassisk indrettet værelser, i en rigtig kro-facon, med en lækker natur gårdhave til. Mens at kroen serverer traditionelle danske retter, hvor der virkelig er lagt kærlighed i gastronomien.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Vælg blandt flere fantastiske hotelophold i Nordsjælland

Nordsjælland har hoteller til enhver smag. Derfor vil du uden tvivl også kunne finde ét, der passer til dine præferencer. Hvis du gerne vil spare på pengene, har du Nordsjælland flere virkelige fine hoteller til en overkommelig pris. Hvis du i stedet virkelig trænger til selvforkælelse, vil du hurtigt finde ud af, at Nordsjælland har flere luksuriøse hoteller. Her får du rig mulighed for at forkæle dig selv og en eventuel partner. 

Rig på naturoplevelser og pulserende byliv

En af de klare fordele ved et hotelophold i Nordsjælland er, at der er noget for enhver smag. Hvis du er naturelsker, er du omgivet af fantastisk natur. Her kan du gå rundt i timevis og blive opslugt af det skønne syn og den friske vind. Hvis du derimod elsker nye oplevelser i byen, har Nordsjælland også et pulserende byliv, der er rig på oplevelsesmuligheder. Her kan du blandt andet få kulinariske oplevelser i særklasse eller tage til skønne koncerter. 

Hvis du gerne vil have en lækker madoplevelse under dit ophold, kan du vælge et hotelophold med middag.

Bliv forkælet på ét af Nordsjællands mange luksushoteller

For mange mennesker er Nordsjælland synonymt med velstand. Derfor har området naturligvis også flere hoteller af virkelig høj standard. Hvis du derfor gerne vil have et luksuriøst hotelophold i Nordsjælland, hvor der virkelig ikke mangler noget, er der rig mulighed for dette. Ofte vil du allerede kunne genkende disse hoteller udefra. Arkitektonisk vil de skille sig ud fra øvrige hoteller med deres ekstravagance. Allerede når du træder ind i lobbyen, vil du kunne se på omgivelserne, at hotellet er noget helt for sig selv.

Hvis din partner og dig trænger til lidt alenetid, kan det være en god idé med et hotelophold for 2.

flot hotelværelse

Luksus hotelophold i Nordsjælland er den perfekte afslapning

Hvis du gerne vil have en fuldendt afslapning, vil et luksusophold typisk være den rigtige løsning for dig. Hotellet vil typisk indeholde alt, hvad du har brug for. Fra indbydende værelser til en overdådig restaurant samt mulighed for fitness og nogle gange også spa. På den måde behøves du slet ikke bevæge dig uden for hotellet. I stedet kan du opholde dig i en afslappende boble på hotellet under hele opholdet. 

Hvis du mangler den perfekte gave, er det altid en god idé med et gavekort til hotelophold.

Flere fine standardhoteller

Selv hvis du ikke ønsker et luksusophold, er der stadig andre fine hotelophold i Nordsjælland. Her kan du også få en helt fantastisk oplevelse og stadig have plads i budgettet til at opleve nærområdet. Nordsjællands hoteller har en høj standard, så du behøves ikke gå på kompromis med hverken rengøringen eller den øvrige service, når du vælger et almindeligt hotel. Til gengæld vil du opleve, at prisen er lavere, hvilket jo naturligvis har sine egne fordele. Især, hvis du gerne vil opleve andet end blot hotellets omgivelser.

Vil du hellere besøge den jyske storby? Så kan du tage på hotelophold i Aarhus.

Hvis du jagter en særoplevelse

Hvis du hører blandt dem, der altid er på jagt efter en særoplevelse, bør du overveje et mindre hotel. De små hoteller har ofte ejere, der kommer fra lokalområdet. Derfor vil de have en helt særlig viden om området og alle dets muligheder. På den måde kan du undgå de klassiske turistfælder. I stedet kan du få gode fif til, hvor du skal tage hen, hvis du gerne vil opleve de mere ukendte perler i området. De mindre hoteller er typisk også lidt billigere. Derfor vil der også være mere plads i budgettet til, at du kan udforske nærområdet.

Hvis du vil prøve noget særligt, kan du også forkæle dig selv med et hotelophold på Fyn.

FAQ

Hvilket hotelophold i Nordsjælland er bedst?

Hvilket hotelophold i Nordsjælland, der er det bedste, kommer an på flere forskellige faktorer. Blandt andet kommer det helt an på, hvad du gerne vil have ud af dit hotelophold. Hotellerne udmærker sig på hver deres måde. Derfor vil det bedste hotelophold variere alt efter, om du vil have en luksuriøs oplevelse, en unik oplevelse eller måske bare en billig overnatning. Sagt med andre ord, er det helt op til dig, hvilket hotelophold der er det bedste.

Er hotelophold i Nordsjælland dyrt?

Hotelophold i det nordsjællandske fås i alle prisklasser. Derfor behøves det absolut ikke være en dyr fornøjelse at tage på hotelophold i Nordsjælland. Du har selvfølgelig mulighed for at forkæle dig selv på et virkeligt fint hotel, men du har bestemt også mulighed for en god oplevelse på et mindre dyrt hotel. Derfor kan det ikke siges, at et hotelophold i Nordsjælland per definition er dyrt. 

Må jeg medbringe min hund på hotelophold i Nordsjælland?

Hvorvidt du må medbringe din hund, kommer an på det enkelte hotels politik omkring dyr. Derfor bør du kontakte det pågældende hotel, så du selv kan spørge ind til deres politik. Ofte kan det godt lade sig gøre, at du får din hund med på hotelophold i Nordsjælland. Men det er altid en god idé at spørge i forvejen, så du ikke ender i en uheldig situation.