fbpx

Hotelophold Aarhus

Bedste Hotelophold i Aarhus 2024

Aarhus. Smilets by. Jyllands hovedstad. Byen i Østjylland har mange navne og mærkater. Udover at være kendt som smilets by, er Aarhus også kendt for de vidunderlige strande, der ligger langs den lange kystlinje. 

Aarhus med sin bakkede facon ligger i den skønneste, frodige natur. Løvtræerne i Risskov og Marselisborg. Strandene med det lyseblå vand. Og så er vi slet ikke kommet ind i byen endnu.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Radisson RED Aarhus
Hotels.com

Radisson RED Aarhus

4/5

I centrum af Århus ligger dette flotte og moderne hotel, som tilbyder alt fra restaurant, til fitnesscenter og lounge. Her får man altså kvalitet og luksus for ens penge. Værelserne er utrolig stilrene og moderne, hvor man har sat komfort og eksklusivitet i højsædet. Hotellet lokation tilbyder populære attraktioner som ARoS og VisitAarhus, alle indenfor gåafstand på 5 minutter.

Laveste pris for 2 personer: 1.044 kr.

Villa Provence
Hotels.com

Hotel Villa Provence

4/5

Hotellet som byder på elegance og luksus på samme tid. Dette boutiquehotel ligger central i Århus i kanalkvarteret, dermed er der let adgang til butikker og kultur. Værelserne er individuelt indrettet med fokus på eksklusivitet og luksus. Her er der plads til at nyde dit ophold med drinks i den flotte naturlige gårdhave, eller med den luksuriøse gastronomi i restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Comwell Aarhus
Hotels.com

Comwell Aarhus

4.5/5

Hvis du vil tage det miljøvenlige valg uden at gå på kompromis med komfort, så er Comwell Århus noget for dig. Hotellet ligger centralt midt i Århus, med få hundrede meter til butikscenter og banegård. Hotellet huserer deres egen restaurant og fitnesscenter, som øger eksklusiviteten. Værelserne her er topmoderne, men en stilren og unik indretning i flotte lyse rum.

Laveste pris for 2 personer: 1.008 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Vil du gerne en tur til smilets by og opleve den fantastiske stemning der er i Århus, så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Oasia Aarhus er det oplagte sted at overnatte. Her kan du hvile hovedet i et af deres hyggelige værelser og gøre frit brug af deres mange moderne faciliteter. Derudover har hotellet en helt fantastisk beliggenhed i byen.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Aarhus ligger i beroligende og idylliske omgivelser i Aarhus mellem skov og strand. Her inviteres du indenfor til et uforglemmeligt ophold med ren forkælelse og afslapning. Hos hotellet kan du bl.a. nyde store gastronomiske oplevelser hos Restaurant Marselis, tage en tur på stranden og slappe af på de hyggelige værelser, når du ikke er ude og få oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Scandic Aarhus City
Hotels.com

Scandic Aarhus City

4/5

Topmoderne designhotel i hjertet af Århus, hvad er der at overveje? Her får man flotte luksuriøse værelser, med balkon og opholdsområde. Hotellet huserer både fitnesscenter, restaurant og en utrolig stilren bar. Hotellet ligger så flot placeret, kun et stenkast fra Strøget i Århus, hvilket også sikre at man har panoramaudsigt over Århus. Her er alle muligheder for et rigtigt bylivs-ophold

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Hotel Royal
Hotels.com

Hotel Royal

4/5

Denne utrolig flotte og klassiske bygning med kasino, fra 1800-tallet ligger meget centralt i Århus, med kun 300 meter til stationen og Århus havn. Hvis man først har boet så centralt i Århus på dette hotel, så vil man ikke prøve noget andet. Her bliver der tilbudt luksus i flot klassisk stil i form af antikke møbler og chandeliers.

Laveste pris for 2 personer: 1.121 kr.

Hotel Atlantic
Hotels.com

Hotel Atlantic

3/5

Kun 500 meter fra Store Torv i hjertet af Århus ligger denne moderne hotel-perle. Her får man både by- og havneudsigt på værelsernes egen balkon. Værelserne er topmoderne med Chromecast og lækker komfort. Hotellet tilbyder en lækker restaurant, hvor man kan nyde lækker gastronomi, og nyde udsigten over Århus. Desuden er man i gåafstand til de store seværdigheder i Århus.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Hotel Guldsmeden Aarhus
Hotels.com

Hotel Guldsmeden Aarhus

3/5

Dette flotte klassiske boutiquehotel ligger i latinerkvarteret i Århus. Hotellet byder på en dejlig beliggenhed, tæt på Universitetsparken og stationen. Her bliver man budt på en skøn grøn have, og værelserne er indrettet individuelt i klassisk facon, med træmøbler og kunstværker. Her bliver der lagt stor fokus på økologi, og derfor er morgenmaden præget af dette også.

Laveste pris for 2 personer: 824 kr.

Derfor skal du vælge et hotelophold i Aarhus 

Du skal vælge et hotelophold i Aarhus fordi:

  • Den unge by byder på masser af liv
  • Kulturoplevelserne er uendelige
  • Strandende er overdådige i sommermånederne
  • Aarhusianerne er skønne
  • I vil overvære Jylland fra en af sine allerbedste sider

Aarhus er en af de absolut skønneste byer, vi har i Danmark og måske hele Norden. Den voksende by har sine grønne, smukke oaser, sin store domkirke, sine hyggelige cafeer, de gamle brostensgader og frodige skovområder, hvor udsigten ikke kunne være bedre.  

Står man på toppen af bakken i Risskov, ser du ud over lystbådehavnen, Den Permanente, det åbne hav, industrihavnen og selvfølgelig kan du også spotte kirkens tårn, der våger over den smilende by. Et hotelophold her vil give mange gode minder, som du kan tænke tilbage på i fremtiden.

Smilet i Jylland

Jylland skal høre for mange skøre rygter, spøg og til tider dårlige jokes. Men hvis du ikke er til et hotelophold i Jylland, hvor du kommer helt derud, hvor kragerne vender. Så er et hotelophold i Aarhus perfekt. 

Byen stor, fyldt med genkendelige gadenavne, områder, museer og bygninger. Aarhus er virkelig en jysk storby. Du finder både den smarte hipster og den mere tilbagelænede bonderøv.

Bliver hotelopholdet i Aarhus lidt for meget en storbyferie, hvor I trasker fra Aros, til Den Gamle By kun omringet at høje bygninger, så kan I tage ud af Aarhus. I kan eksempelvis tage til Mosgaard på deres museum. I kan tage på gå- eller cykelture langs kysten i nord eller syd og finde skøn natur. Der findes også hoteller i udkanten af byen, hvis man ønsker at vågne op til fuglefløjt. I kan også gøre et stop på et hotelophold på Djursland. I det bakkede landskab med de små hyggelige byer får I nok med Jylland ind under huden til de næste mange måneder. På Djursland finder du blandt andet Mols Bjerge, som er en stor attraktion. Holder du af at vandre og udforske ekstraordinær natur, vil hotelophold i nærheden være oplagt. 

romantisk hotelværelse

Vokseværk og store drømme

Nogle aarhusianere har det med at ville måle sig med København. De vil gerne hævde Aarhus til at være bedre end hovedstaden. Men den store by i øst har visse fordele, som f.eks. en over dobbelt så stor befolkning. Hvorfor ikke nyde et hotelophold i København og nyde et hotelophold i Aarhus for hvad det er, og undlade sammenligningen. 

Det er, når Aarhus er en jysk storby, den brillierer. I Aarhus kan du f.eks. gå rundt i hele byen på dine raske gåben. Du kan tage fra Domkirken op på gågaden. Når du rammer banegården, slår du mod højre og kan efter et par hundrede meter begynde at se Aros og Musikhuset. Du kan også se Rådhuset og parkerne derimellem. Er I sultne, går I forbi Aros og ned til vandet, hvor der er masser af hyggelige cafeer. I kan også tage hen på Jægergårdsgade, hvor cafeer og restauranter findes overalt. Eller hvad med ned i Latinerkvarteret, hvor gaderne er fulde at lækre spiseopleveler. Ønsker du at bo midt i alle de smukke attraktioner, findes der også hoteller i midtbyen, og der er nogle for enhver smag.

Kulturen i Aarhus er overvældende

På et hotelophold for 2 kan I godt nøjes med blot at spise og fortære jer vej gennem weekenden. I kunne også tage ud at opleve kulturen i Aarhus. Det kunne være på et af de skønne spillesteder i Aarhus som Rader, Voxhall, Train, Atlas eller Musikhuset. Er benene stadigvæk friske efter koncerten, skal I næsten besøge Headquarters, Cafe Paradis, Kupé, ZenZa eller en anden hyggelig klub eller bar. 

I dagtimerne skal I besøge de store museer, som allerede er nævnt. I skal besøge Botanisk Have, Steno Museet, Naturhistorisk Museum og Kunsthal Aarhus, der altid byder på nye og spændende udstillinger. 

Som aftenen begynder at nærme sig, skal I igen have fundet jer noget mad. Hvis fødderne skulle være en smule besværet og trætte, så er det godt, I fandt et hotelophold med middag. Her spises den lækre mad og drikkes den gode vin, inden I skal ud at opleve nattelivet. 

Hotelophold i Aarhus på budget

Ikke alle gæster har lommerne fulde af guld. Det gælder bestemt heller ikke for alle aarhusianere. Derfor kommer også lidt gode tips til, hvordan du oplever byen på budget. 

Først finder du selvfølgelig hotelopholdet på tilbud, så der lige er nogle småmønter til restaurantbesøg og underholdning. Kan tilbudshotellet findes med morgenmad, er endnu flere mønter sparet.  

I stedet for at snuppe de dyre koncerter, museer, teaterture og fine cocktailbare, skal du ud i det blå. Aarhus skal ses fra havnen og strandene. Tag ud at undersøge Den Permanente, Tangkrogen, Åkrogen Strand, Havnebadet og Bellevue. 

Tag ud at spise til middag og find noget billigere til aften. I f.eks. Latinerkvarteret finder I billige middagsmenuer. Endelig er der gratiskoncerter og mulighed for at snuppe en selvlavet drink på hotellet eller i gadebilledet. 

FAQ

Her kan du få svar på oftest stillede spørgsmål omkring hotelophold i Aarhus.

Hvor mange dage skal vi bruge på et hotelophold i Aarhus? 

I kan sagtens bruge en forlænget weekend i Aarhus. Der er endda kulturoplevelser nok til en uge. 

Hvornår på året skal vi tage hotelophold i Aarhus?

Aarhus er skøn om sommeren. Strandene er smukke hele året rundt. Vinteren er også skøn, særligt i Den Gamle By. 

Er et hotelophold i Aarhus køreturen værd? 

Fra København, Syd- eller Nordsjælland kan komme til byen på 3 timer ca. Eventuelt kan færgen tages fra Sjællands Odde, som tager 5 kvarter.