fbpx

Hotelophold Tilbud

Bedste hotelophold tilbud 2024

Du har ledt og ledt efter et hotelophold på tilbud, men uden det store held. Her finder du hjælp til, hvordan du finder det helt rette ophold på tilbud. Det handler om at være en smule mere åben, når man booker et tilbudsophold. Alle de strenge krav kan ikke altid blive efterlevet, når opholdet ikke er skræddersyet til jeres behov.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel ligger lige på kanten til Øresund i smukke omgivelser og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold i luksuriøse rammer. Her kan du hvile hovedet i et af deres lækre værelser, når du ikke ligger nede på stranden, spiller i deres kasino, er ude at se seværdigheder i området eller nyder mad i særklasse hos deres restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Hvis du gerne vil komme lidt væk fra hverdagen og bare nyde livet fuldt ud, så er der ikke nogen tvivl om, at Kurhotel Skodsborg er en oplagt mulighed for dig. Her kan du forkæle krop og sind i deres spaområde, hoppe en tur i poolen og senere på dagen nyde mad i særklasse, som hotellets talentfulde kokke står klar til at lave til dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Strandhotel Rosnæs
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Strandhotel Rosnæs er et hyggeligt og luksuriøst strandhotel, som ligger direkte ned til vandet. Her har du mulighed for at koble fuldstændig af og bare nyde livet fuldt ud. Om dagen kan du gå ned på stranden eller tage ud at opleve de spændende seværdigheder der er i nærområdet og om aftenen kan du nyde mad i særklasse hos hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Hvis du gerne vil på det ultimative spaophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Viking Spa og Wellness er den oplagte mulighed for dig. Hotel Viking Spa Og Wellness har Danmarks største Spa og Wellness på hele 2700m2, som rummer alt hvad der skal til for ultimativ forkælelse. Derudover har hotellet en enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Ystad Saltsjöbad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

Hvordan lyder det med afslappende ophold i den smukke by Ystad, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress? Hvis det lyder som noget for dig, så er Ystad Saltsjöbad et oplagt valg for dig. Her kan du overnatte i deres hyggelige rammer, bruge deres moderne faciliteter, slappe af på stranden eller tage på opdagelse i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf Og Spa Resort byder dig indenfor til et afslappende ophold i smukke omgivelser i Farsø. Her bliver du indlogeret på et hyggeligt værelse, hvor du kan hvile hovedet, når du ikke er ude at få gode oplevelser. Hotellet råder også over både pool og fitness, så du kan forkæle kroppen og der er kun kort vej til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden giver dig muligheden for at få ro fra det fortravlede liv og bare nyde livet fuldt ud. Hotellet ligger i smukke omgivelser i Vestjylland og lige i nærheden af flere spændende seværdigheder. Hotellet råder også over en enestående restaurant og Kurbad Fjordgaarden, som er et eksklusivt og stort spaområde, hvor du kan forkæle krop og sjæl.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Villa Copenhagen
Hotels.com

Villa Copenhagen

5/5

Hos Villa Copenhagen har du mulighed for at bo inde midt i hjertet af København. Dette luksuriøse hotel har rammerne til at skabe et uforglemmeligt ophold for dig. Du kan frit gøre brug af hotellets faciliteter, som f.eks. fitnesscenter, gratis wi-fi, pool og meget mere. Derudover er der naturligvis kort vej til en bred vifte af spændende seværdigheder, som du kan opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.289 kr.

Kragerup Gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Kragerup Gods har til huse i en unik og utroligt smuk bygning, som stammer helt tilbage fra 1327. Her har man skabt de perfekte rammer til at give dig et uforglemmeligt ophold og muligheden for at glemme alt om hverdagens stress. Godset råder bl.a. over hyggelige værelser, en lækker pool, sauna og en enestående restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hotel Vejlefjord byder dig indenfor til et eksklusivt spa- og wellnessophold i særklasse, som du sent vil glemme. Hotellet har nemlig en helt fantastisk spaafdeling, Her kan du overnatte i deres hyggelige værelser, forkæle krop og sind med deres moderne spa og om aftenen kan du nyde mad i særklasse hos deres enestående restaurant på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Hvedholm Slotshotel
Hotels.com

Hvedholm Slotshotel

4/5

Hvedholm Slotshotel er et idyllisk hotel der har til huse i et gammelt smukt slot og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold. Her kan du overnatte i smukke omgivelser i den hyggelige by Faaborg og bruge hotellets moderne faciliteter, som sikrer, at du får et godt ophold. Der er også mange seværdigheder i nærheden, som du kan opleve.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Alter Meierhof er et oplagt valg, når du skal vælge hotel og gerne vil besøge Glücksburg. Her inviteres du indenfor til en romantisk stemning og en bred vifte af moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Hotellet har bl.a. både pool, fitness og et stort spa-område, hvor du kan forkæle krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard ligger i Hurup og er et utroligt hyggeligt hotel, hvor du inviteres du indenfor til luksuriøse rammer og mange forskellige moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Hotellet har bl.a. en nærliggende golfbane og et boblebad, hvor du kan slappe af med et glas vin efter en god dag med en masse nye oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Ascot Hotel
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Ascot Hotel er det perfekte valg for dig, når du besøger København. Her er der mulighed for at gøre brug af hotellets mange moderne og stille omgivelser til at fokusere på at nyde livet. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, men opholdet kan også bruges på hotellet, hvor der er mange moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Sauntehus Slotshotel
Hotels.com

Sauntehus Slotshotel

4/5

Hvis du gerne vil opleve Hornbæk, så er der ikke nogen tvivl om, at Sauntehus Slotshotel er et godt valg i forhold til overnatning. Her kan du blive indlogeret på et af deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres moderne faciliteter, som f.eks. den store pool. Der er derudover også kun kort vej til mange spændende seværdigheder fra hotellet, som Hornbæk Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel er et meget populært og eksklusivt hotel i Skagen, som byder dig indenfor til luksuriøse værelser, hvor du kan hvile hovedet. Hotellet har en helt fantastisk beliggenhed i Skagen og er derfor et oplagt valg, hvis du gerne vil opleve Skagen og det byliv der er i Skagen. Ruths Hotel har også en enestående restaurant på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

The Thief
Hotels.com

THE THIEF

4/5

The Thief er et luksuriøst hotel med beliggenhed i Oslo. Hotellet har en meget central beliggenhed, hvilket gør det til det perfekte hotel for dig, som gerne vil ud at opleve Oslo og alle de spændende seværdigheder der er i byen, som f.eks. Tjuvholmen Sculpture Park. Hos hotellet er der både pool, fitness og en god restaurant, hvor du kan nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

Hotel Skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Hotel Skansen ligger i Båstad og er det perfekte valg, hvis du gerne vil opleve byen og alle de spændende seværdigheder der er i nærheden, som f.eks. Bjare Rodkulla. Udover at have en fantastisk beliggenhed, så er byder hotellet dig også indenfor til hyggelige værelser, et moderne fitnesscenter og lige i nærheden af stranden en lækker badestrand.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Sophiendal Slotshotel
Hotels.com

Sophiendal Slotshotel

4/5

Sophiendal Slotshotel ligger i smukke omgivelser i Søhøjlandet mellem Himmelbjerget og Ejer Bavnehøj og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold med fokus på ren og skær afslapning. Lige ved siden af hotellet ligger Danmarks ældste hus, Veng Klosterkirke, som har stået der helt tilbage fra 1058. Hotellet råder over gode faciliteter, som du kan bruge.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel ligger i smukke omgivelser i den sønderjyske natur og byder dig indenfor til et hyggeligt ophold, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress. Hotellet råder over golfbane, en enestående restaurant, hyggelige værelser og meget mere. Vil du gerne opleve Sønderborg, så er Benniksgaard Hotel det oplagte valg for dig, når du skal finde et sted at overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hotel Budersand ligger i utroligt smukke omgivelser med udsigt over havet. Lige ved siden af hotellet er der en stor golfbane, så elsker du golf, så er Hotel Budersand det perfekte sted. Derudover har hotellet et meget luksuriøst spa-område, en enestående restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse og naturligvis hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen ligner noget man har taget direkte ud fra en prinsesse film og er også uden tvivl et af de smukkeste slotte i Danmark. I dag fungerer slottet som hotel og du har derfor mulighed for at overnatte i disse ekstraordinære omgivelser, hvor der også er både indendørs pool, spa og en enestående restaurant, der skaber store madoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus ligger tæt på Aalborg i den fantastiske sommer by Blokhus. Blokhus kan noget helt specielt om sommeren og det er naturligvis også derfor, at så mange mennesker tager derop hver sommer. Hvis du gerne vil opleve Blokhus om sommeren, så er der ikke nogen tvivl om, at Strandhotellet Blokhus er det oplagte sted at overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika er et hyggeligt og afslappende hotel der ligger i Hobro ned mod Mariager Fjord. Hvis du gerne vil opleve Hobro eller bare på et afslappende weekendophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Amerika er et oplagt valg. Hotellet har også egen restaurant, Restaurant Uafhængig, som står klar til at skabe store madoplevelser for dig.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

71 Nyhavn Hotel
Hotels.com

71 Nyhavn Hotel

5/5

71 Nyhavn Hotel er et utroligt hyggeligt hotel, som ligger i ikoniske Nyhavn, hvis historie går langt tilbage i historien. Nyhavn har været centrum for østersøens søfart og er i dag blevet til den største attraktion i København med sin unikke stemning og utroligt flotte bygninger. Hos 71 Nyhavn Hotel har du mulighed for at bo lige midt i nyhavn.

Laveste pris for 2 personer: 1.813 kr.

Store Restrup Slotshotel
Hotels.com

Store Restrup Slotshotel

4/5

Store Restrup Slotshotel er et utroligt fint slotshotel, som ligger i Nibe. Her bydes du indenfor til eksklusive rammer, hvor fokus er på forkælelse og livsnydelse. Her kan du hvile hovedet på et af deres hyggelige værelser, tage på opdagelse i Nibe, nyde lækre retter hos deres restaurant og bare fokusere på at glemme alt om hverdagens stress.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Tortue
Hotels.com

Tortue

4/5

Vil du gerne på et uforglemmeligt ophold til Hamborg, så er Tortue det oplagte valg, når du skal vælge sted at overnatte. Tortue er et trendy og populært hotel i Hamborg, som byder dig indenfor til moderne faciliteter og hyggelige værelser. Derudover har Tortue en helt fantastisk beliggenhed, som gør det super nemt at tage ud og opleve Hamborg.

Laveste pris for 2 personer: 1.614 kr.

SIDE Design Hotel Hamburg
Hotels.com

SIDE Design Hotel Hamburg

5/5

SIDE Design Hotel Hamburg byder dig indenfor til en luksuriøs stemning og hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet når du ikke er ude at få store oplevelser i byen. Hotellet har nemlig også en god central beliggenhed, som gør det super nemt at tage ud og opleve de spændende seværdigheder der er lige i nærheden af hotellet, som f.eks. Town Hall.

Laveste pris for 2 personer: 1.261 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park ligger i Børkop og er det perfekte valg, hvis du gerne vil på et afslappende og spændende ophold. Comwell Kellers Park har topmoderne faciliteter og er et meget eksklusivt hotel med en stor pool, fitness og meget mere. Derudover er der også kort vej til mange spændende seværdigheder fra hotellet, som f.eks. Brejning Kirke

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Copenhagen Admiral Hotel
Hotels.com

Copenhagen Admiral Hotel

4/5

Copenhagen Admiral Hotel ligger i en smuk fredet bygning, hvis historie går helt tilbage til 1780’erne. Hotellet har en helt fantastisk beliggenhed tæt på Amalienborg Slot og lige over for Operaen. Hos dette hotel kan du nyde lækre retter hos deres gourmetrestaurant SALT, gøre brug af deres moderne faciliteter og hvile hovedet på et hyggeligt værelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Lyng Dal Hotel

4/5

Hvis du gerne vil på et idyllisk ophold i de smukkeste omgivelser, så er der ikke nogen tvivl om at Lyng Dal Hotel er det helt perfekte valg for dig. Dette hotel ligger i landsbyen Gammel Ry og byder dig indenfor til hyggelige rammer, gode værelser og en enestående restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse. Der er også kort vej til Himmelbjerg Golfklub.

Laveste pris for 2 personer: 1.790 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Fakkelgaarden er det helt perfekte valg for dig, som gerne vil besøge Kruså. Hos Hotel Fakkelgaarden har du mulighed for at blive indlogeret på et af deres hyggelige værelser, gøre frit brug af deres moderne faciliteter og så er der kun kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan opleve, som f.eks. Kollund Kirke der er lige ved siden af.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden har en enestående beliggenhed på Middelfart og byder dig indenfor til et ophold, som du sent vil glemme. Hos Comwell Kongebrogaarden kan du slappe af i deres store spaområde, nyde en tur i swimmingpoolen, gå en tur i de smukke omgivelser eller tage på opdagelse ved nogen af de nærliggende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Skt. Petri
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

Skt. Petri ligger inde midt i hjertet af Købehavn og er det oplagte hotel for dig, som gerne vil opleve København. Skt. Petri har til huse i Vilhelm Lauritzens ikoniske bygning, der stammer tilbage fra 1928 og byder dig indenfor til luksuriøse værelser, moderne faciliteter og mulighed for maksimal afslapning og ultimativ livsnydelse under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Borupgaard er et helt fantastisk spahotel, som er det oplagte valg for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt ophold til Snekkersten. Det er et meget eksklusivt spahotel, som byder på et enestående og moderne spa-område og ultimativ mulighed for afslapning. Derudover er der også kort vej til hav, skov og mange forskellige seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Vil du gerne en tur til smilets by og opleve den fantastiske stemning der er i Århus, så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Oasia Aarhus er det oplagte sted at overnatte. Her kan du hvile hovedet i et af deres hyggelige værelser og gøre frit brug af deres mange moderne faciliteter. Derudover har hotellet en helt fantastisk beliggenhed i byen.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

Dragsholm Slot
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Dragsholm Slot er et enestående slotshotel, som befinder sig i et utroligt smukt slot der stammer helt tilbage fra det 13. århundrede. Slottet står derudover i en smuk park og befinder sig kun en kort gåtur fra Nekselø Bugt og en god badestrand. Hos Slottet kan du overnatte i et af deres hyggelige værelser og nyde mad i særklasse hos restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Nimb Hotel
Hotels.com

Nimb Hotel

5/5

Inde midt i København kan du finde det magiske sted Tivoli. Og inde midt i Tivoli kan du finde Nimb Hotel. Nimb Hotel er et enestående hotel i en bygning, som ligner noget der er taget direkte fra et eventyr. Her kan du overnatte i de lækre og luksuriøse omgivelser, gøre brug af deres moderne og lækre faciliteter og få store gastronomiske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 3.193 kr.

Hotel Ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Vil du gerne besøge Svendborg, så er Hotel Ærø et oplagt hotel at overnatte hos. Her kan du hvile hovedet i et af deres luksuriøse værelser og hotellets gode beliggenhed gør det super nemt at komme ud at opleve en masse nærliggende seværdigheder. Når du er på hotellet kan du også gøre frit brug af deres mange moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense ligger i den idylliske skipperby Troense. Ud til den ene side kan du finde Svendborgsund og på den anden side er der en utroligt hyggelig gade med små bindingsværkshuse. Hos Hotel Troense inviteres du indenfor til hyggelige rammer og gode værelser, hvor du kan hvile hovedet, når du ikke er ude at få store oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Aarhus ligger i beroligende og idylliske omgivelser i Aarhus mellem skov og strand. Her inviteres du indenfor til et uforglemmeligt ophold med ren forkælelse og afslapning. Hos hotellet kan du bl.a. nyde store gastronomiske oplevelser hos Restaurant Marselis, tage en tur på stranden og slappe af på de hyggelige værelser, når du ikke er ude og få oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Brøndums Hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Brøndums Hotel er et luksuriøst hotel i Skagen, som byder dig indenfor til eksklusive omgivelser. Skagen er en helt fantastisk by, som alle skal opleve specielt om sommeren. Brøndums Hotel ligger lige midt i centrum af Skagen og råder over hyggelige værelser, samt en enestående restaurant, hvor dygtige kokke står klar til at skabe store gastronomiske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel Koldingfjord er et særdeles imponerende hotel, som befinder sig i en utroligt smuk bygning der stammer helt tilbage fra starten af det 19. århundrede. Hos Hotel Koldingfjord har du muligheden for at blive indlogeret på et af deres utroligt lækre værelser, samt at gøre frit brug af deres mange moderne faciliteter, som pool og træningscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Hotel Dania
Hotels.com

Hotel Dania

4/5

Silkeborg er en utroligt hyggelig by, som har utroligt meget at byde på. Hvis du gerne vil opleve Silkeborg, så er Hotel Dania det oplagte sted at overnatte. Hotel Hotel Dania inviteres du indenfor til hyggelige værelser og moderne faciliteter, som du frit kan gøre brug af. Derudover er der mange spændende seværdigheder lige i nærheden af hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.259 kr.

Kompas Hotel Aalborg
Hotels.com

Kompas Hotel Aalborg

3/5

Kompas Hotel Aalborg er et meget oplagt hotel, hvis du gerne vil opleve Aalborg og det fantastisk liv der er i Aalborg. Hotellet har en fantastisk beliggenhed inde midt i centrum af Aalborg, så du altid kun er en gåtur fra nye oplevelser. Der er mange seværdigheder lige i nærheden og om aftenen kan du hvile hovedet på et af deres hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Derfor skal du vælge et hotelophold på tilbud

Den helt åbenlyse årsag til at vælge et tilbudsophold er selvfølgelig prisen. En varer, der sættes ned i pris, vil altid gøres mere eftertragtet. 

I kan dog komme ud for, at tilbudsopholdet er dyrere, end det ophold I ellers ville have købt.  Fordelen er dog, at I får langt mere for pengene og ud af opholdet. Værelset vokser, I kan bruge flere faciliteter, maden bliver bedre og opholdet får generelt et løft. 

De fleste ophold vil kunne findes på tilbud. Spørgsmålet er blot, hvornår tilbuddet så opstår. Har I udset jer et bestemt sted, et bestemt ophold, må I have is i maven og tjekke deres priser hyppigt. Eventuelt tjek op på, om det specifikke hotel overhovedet tilbyder tilbudspakker. Nogle hoteller vælger helt at lade værre, hvis de f.eks. ikke er lige så sæsonprægede som hoteller ud til havet e.l. 

Så vælg tilbuddet grundet prisen og hav en stor klump is i maven, hvis I har udset jer et specifikt hotel til jeres ophold. 

Prisen varierer efter dine krav og ønsker

Til alle de mennesker, som ikke har udset sig et og kun et ophold, kommer her noget hjælp. Tilbuddene kan nemlig være svære at finde, særligt de rigtig gode af slagsen. 

I skal starte med at snakke jeres krav og ønsker igennem. Allervigtigst er det at få evalueret opholdets varighed, placering og facilitetskrav. Hvis I søger en overnatning i København efter en koncert, er der angiveligt ikke behov for spa, middag mm. Et tilbud, der inkluderer disse, vil måske slet ikke blive brugt, hvorfor pengene er givet dårligt ud. 

Hvis opholdet strækker sig over flere dage, skal tilbuddet inkludere lidt luksus og gode faciliteter, særligt hvis placeringen ikke er i den mest aktive del af landet. Et hotelophold i Jylland vil som oftest kræve en smule mere fra hotellet selv end et hotelophold i København. 

nydeligt hotel

Få prioriteret rigtigt

Efter I har fundet jeres behov, må I begynde at prioritere. Husk, at I leder efter et godt tilbud, så for mange strenge krav, er ikke at anbefale. Stil de krav, som I forventer kan tilfredsstilles med den økonomi, I stiller til rådighed. Mao: Vær realistisk. 

Hvis I har forholdsvis strenge krav, som ikke kan indfries af de hoteltilbud I finder, kan I overveje tidspunktet for opholdet. Tilbuddene bliver noget mere spændende, som lavsæsonerne nærmer sig. Her kræver det af jer, at I har mulighed for at opleve f.eks. en hyggelig jysk by i efteråret eller i vintermånederne. Er faciliteterne helt i top, gør vejret udenfor måske ikke alverden. 

Hotelophold på tilbud er også romantisk

Der er mange skrøner og skøre rygter forbundet med det romantiske hotelophold. En af de skøreste er, at opholdet skal ligge i en bestemt prisrække, ligesom at vielsesringen skal koste tre gange månedslønnen. Opholdet skal som ringen bringe glæde og kærlighed ind i forholdet, det kan der ikke sættes kroner og øre på. 

Hvis du er i færd med at finde et hotelophold for 2 på tilbud, så gælder samme regler som før. Du vil være nødsaget til enten at være utrolig heldig eller gå en smule på kompromis med placering og tidspunktet for opholdet. 

Du kan også være god eller heldig at finde et gavekort til hotelophold på tilbud. Husk dog altid at læse det med småt, når du bestiller et gavekort – særligt med gavekort til hotelophold. Det er langt fra sikkert, at I faktisk kan benytte gavekortet i den travle højsæson eller at alle standardfaciliter er inkluderet. 

Generelt kommer du langt med et klogt hoved på skuldrene. Har du fundet et tilbudsophold, hvor maden er inkluderet over hele opholdet, så tjek lige op på maden, badefaciliteter eller den “udsøgte velkomstvin”. Tilbuddet er ikke meget værd, hvis I ikke benytter de goder, I får med. 

Brug hovedet og læs det med småt. 

Familien kan finde store tilbudspakker

Er I så heldige at skulle afsted på ferie med hele familien, vil tilbud også være højaktuelt. Familier kan ofte finde tilbudspakker, selv I de travle perioder. De helt små vil ofte kunne komme med gratis eller til meget reduceret pris f.eks.

Den helt store familie, familietræffet eller den store vennegruppe vil også kunne hente et tilbud på det billige hotelophold. Tilbuddet vil være efter det gode gamle princip om mængderabat. Hvis hotellets hjemmeside ikke selv skriver noget om store selskaber eller store familier, kan I selv forhøre jer om et tilbud er muligt. Hvis ikke I spørg, hvordan skal I så vide, om tilbuddet kunne have været muligt.

Led til det rette tilbud byder sig

Det kræver noget ekstra tid, når du er tilbudsjæger på jagt efter det overdådige hotelophold. Vi leder alle efter et hotelophold med middag på tilbud, hvor vi kan nyde gastronomien og de naturskønne omgivelser med en særlig person. Derfor må du gebærde dig med en smule tålmodighed. 

Har du udset dig nogle specifikke hoteller, så skriv dig op til deres tilbudsbeskeder, hvor de gode tilbud kommer flyvende ind i din e-mailindbakke. Leder du efter opholdet til dig og kæresten på tilbud, vil du igen kunne drage stor fordel ved at være afventende. Det første tilbud, du møder, er sjældent det bedste. 

Imens du lærer at mestre dit tålmodige sind, kan du styrke dine øjne til at gennemskue de gode fra de dårlige tilbud. Ofte vil dette inkludere, at du tager læsebrillerne på og får de små bogstaver med, inden du bestiller. Hotelophold på tilbud kræver en opmærksom køber. 

FAQ 

Vi har samlet nogle af de ofte stillede spørgsmål i forbindelse med booking af hotelophold på tilbud. 

Hvordan finder man et godt hotelophold på tilbud? 

Du finder et hotelophold på tilbud ved at søge efter det – meget simpelt. 

Du finder de bedste hotelophold på tilbud ved at:

  • Gebærde dig med tålmodighed
  • Læse alt med småt 
  • Kende dine krav og ønsker
  • Holde dig opdateret hyppigt

Skal man være skeptisk, hvis hotelopholdet er på tilbud? 

Både ja og nej. Når et hotel vælger at give nogle gode tilbud, kan flere ting være på færde: 

  • De mangler gæster i lavsæsonen
  • De prøver at komme ud til en bredere kundegruppe
  • De er snedige til at lave tilbud, som giver hotellet mere glæde end gæsten 
  • De kører på flade batterier og har brug for omsætning

Ved at tage et kig på anmeldelser og hotellets hjemmeside kan du hurtigt danne dig et overbliv over, hvilke(t) af disse, der er tale om. Brug dig kloge hoved. 

Hvorfor vælge et hotelophold på tilbud i Danmark? 

Fordi Danmark har virkelig mange skønne hoteller at byde på. Vi har skøn natur, vild kultur og alt inden for en overskuelig køretur. 

Hvis det er priserne der normalt skræmmer dig til udlandet, er et hotelophold på tilbud i Danmark jo perfekt.