fbpx

Gavekort Hotelophold

Bedste Gavekort Hotelophold 2024

Er et hotelophold som gavekort en god gave? Og hvad nu, hvis det er til en man elsker og gerne vil imponere? Her skal du høre om, hvorfor et gavekort til et hotelophold er en fantastisk gaveide. Du får også en lidt hjælp til at vælge den rette størrelse, så gaven ikke bliver hverken for stor eller for lille.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel ligger lige på kanten til Øresund i smukke omgivelser og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold i luksuriøse rammer. Her kan du hvile hovedet i et af deres lækre værelser, når du ikke ligger nede på stranden, spiller i deres kasino, er ude at se seværdigheder i området eller nyder mad i særklasse hos deres restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Hvis du gerne vil komme lidt væk fra hverdagen og bare nyde livet fuldt ud, så er der ikke nogen tvivl om, at Kurhotel Skodsborg er en oplagt mulighed for dig. Her kan du forkæle krop og sind i deres spaområde, hoppe en tur i poolen og senere på dagen nyde mad i særklasse, som hotellets talentfulde kokke står klar til at lave til dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Strandhotel Rosnæs
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Strandhotel Røsnæs er et hyggeligt og luksuriøst strandhotel, som ligger direkte ned til vandet. Her har du mulighed for at koble fuldstændig af og bare nyde livet fuldt ud. Om dagen kan du gå ned på stranden eller tage ud at opleve de spændende seværdigheder der er i nærområdet og om aftenen kan du nyde mad i særklasse hos hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Hvis du gerne vil på det ultimative spaophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Viking Spa og Wellness er den oplagte mulighed for dig. Hotel Viking Spa Og Wellness har Danmarks største Spa og Wellness på hele 2700m2, som rummer alt hvad der skal til for ultimativ forkælelse. Derudover har hotellet en enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Ystad Saltsjöbad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

Hvordan lyder det med afslappende ophold i den smukke by Ystad, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress? Hvis det lyder som noget for dig, så er Ystad Saltsjöbad et oplagt valg for dig. Her kan du overnatte i deres hyggelige rammer, bruge deres moderne faciliteter, slappe af på stranden eller tage på opdagelse i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf Og Spa Resort byder dig indenfor til et afslappende ophold i smukke omgivelser i Farsø. Her bliver du indlogeret på et hyggeligt værelse, hvor du kan hvile hovedet, når du ikke er ude at få gode oplevelser. Hotellet råder også over både pool og fitness, så du kan forkæle kroppen og der er kun kort vej til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden giver dig muligheden for at få ro fra det fortravlede liv og bare nyde livet fuldt ud. Hotellet ligger i smukke omgivelser i Vestjylland og lige i nærheden af flere spændende seværdigheder. Hotellet råder også over en enestående restaurant og Kurbad Fjordgaarden, som er et eksklusivt og stort spaområde, hvor du kan forkæle krop og sjæl.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Villa Copenhagen
Hotels.com

Villa Copenhagen

5/5

Hos Villa Copenhagen har du mulighed for at bo inde midt i hjertet af København. Dette luksuriøse hotel har rammerne til at skabe et uforglemmeligt ophold for dig. Du kan frit gøre brug af hotellets faciliteter, som f.eks. fitnesscenter, gratis wi-fi, pool og meget mere. Derudover er der naturligvis kort vej til en bred vifte af spændende seværdigheder, som du kan opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.289 kr.

Kragerup Gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Kragerup Gods har til huse i en unik og utroligt smuk bygning, som stammer helt tilbage fra 1327. Her har man skabt de perfekte rammer til at give dig et uforglemmeligt ophold og muligheden for at glemme alt om hverdagens stress. Godset råder bl.a. over hyggelige værelser, en lækker pool, sauna og en enestående restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hotel Vejlefjord byder dig indenfor til et eksklusivt spa- og wellnessophold i særklasse, som du sent vil glemme. Hotellet har nemlig en helt fantastisk spaafdeling, Her kan du overnatte i deres hyggelige værelser, forkæle krop og sind med deres moderne spa og om aftenen kan du nyde mad i særklasse hos deres enestående restaurant på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Hvedholm Slotshotel
Hotels.com

Hvedholm Slotshotel

4/5

Hvedholm Slotshotel er et idyllisk hotel der har til huse i et gammelt smukt slot og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold. Her kan du overnatte i smukke omgivelser i den hyggelige by Faaborg og bruge hotellets moderne faciliteter, som sikrer, at du får et godt ophold. Der er også mange seværdigheder i nærheden, som du kan opleve.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Alter Meierhof er et oplagt valg, når du skal vælge hotel og gerne vil besøge Glücksburg. Her inviteres du indenfor til en romantisk stemning og en bred vifte af moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Hotellet har bl.a. både pool, fitness og et stort spa-område, hvor du kan forkæle krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard ligger i Hurup og er et utroligt hyggeligt hotel, hvor du inviteres du indenfor til luksuriøse rammer og mange forskellige moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Hotellet har bl.a. en nærliggende golfbane og et boblebad, hvor du kan slappe af med et glas vin efter en god dag med en masse nye oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Sauntehus Slotshotel
Hotels.com

Sauntehus Slotshotel

4/5

Hvis du gerne vil opleve Hornbæk, så er der ikke nogen tvivl om, at Sauntehus Slotshotel er et godt valg i forhold til overnatning. Her kan du blive indlogeret på et af deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres moderne faciliteter, som f.eks. den store pool. Der er derudover også kun kort vej til mange spændende seværdigheder fra hotellet, som Hornbæk Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

The Thief
Hotels.com

THE THIEF

4/5

The Thief er et luksuriøst hotel med beliggenhed i Oslo. Hotellet har en meget central beliggenhed, hvilket gør det til det perfekte hotel for dig, som gerne vil ud at opleve Oslo og alle de spændende seværdigheder der er i byen, som f.eks. Tjuvholmen Sculpture Park. Hos hotellet er der både pool, fitness og en god restaurant, hvor du kan nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

Hotel Skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Hotel Skansen ligger i Båstad og er det perfekte valg, hvis du gerne vil opleve byen og alle de spændende seværdigheder der er i nærheden, som f.eks. Bjare Rodkulla. Udover at have en fantastisk beliggenhed, så er byder hotellet dig også indenfor til hyggelige værelser, et moderne fitnesscenter og lige i nærheden af stranden en lækker badestrand.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Sophiendal Slotshotel
Hotels.com

Sophiendal Slotshotel

4/5

Sophiendal Slotshotel ligger i smukke omgivelser i Søhøjlandet mellem Himmelbjerget og Ejer Bavnehøj og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold med fokus på ren og skær afslapning. Lige ved siden af hotellet ligger Danmarks ældste hus, Veng Klosterkirke, som har stået der helt tilbage fra 1058. Hotellet råder over gode faciliteter, som du kan bruge.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel ligger i smukke omgivelser i den sønderjyske natur og byder dig indenfor til et hyggeligt ophold, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress. Hotellet råder over golfbane, en enestående restaurant, hyggelige værelser og meget mere. Vil du gerne opleve Sønderborg, så er Benniksgaard Hotel det oplagte valg for dig, når du skal finde et sted at overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hotel Budersand ligger i utroligt smukke omgivelser med udsigt over havet. Lige ved siden af hotellet er der en stor golfbane, så elsker du golf, så er Hotel Budersand det perfekte sted. Derudover har hotellet et meget luksuriøst spa-område, en enestående restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse og naturligvis hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen ligner noget man har taget direkte ud fra en prinsesse film og er også uden tvivl et af de smukkeste slotte i Danmark. I dag fungerer slottet som hotel og du har derfor mulighed for at overnatte i disse ekstraordinære omgivelser, hvor der også er både indendørs pool, spa og en enestående restaurant, der skaber store madoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus ligger tæt på Aalborg i den fantastiske sommer by Blokhus. Blokhus kan noget helt specielt om sommeren og det er naturligvis også derfor, at så mange mennesker tager derop hver sommer. Hvis du gerne vil opleve Blokhus om sommeren, så er der ikke nogen tvivl om, at Strandhotellet Blokhus er det oplagte sted at overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika er et hyggeligt og afslappende hotel der ligger i Hobro ned mod Mariager Fjord. Hvis du gerne vil opleve Hobro eller bare på et afslappende weekendophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Amerika er et oplagt valg. Hotellet har også egen restaurant, Restaurant Uafhængig, som står klar til at skabe store madoplevelser for dig.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Store Restrup Slotshotel
Hotels.com

Store Restrup Slotshotel

4/5

Store Restrup Slotshotel er et utroligt fint slotshotel, som ligger i Nibe. Her bydes du indenfor til eksklusive rammer, hvor fokus er på forkælelse og livsnydelse. Her kan du hvile hovedet på et af deres hyggelige værelser, tage på opdagelse i Nibe, nyde lækre retter hos deres restaurant og bare fokusere på at glemme alt om hverdagens stress.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Tortue
Hotels.com

Tortue

4/5

Vil du gerne på et uforglemmeligt ophold til Hamborg, så er Tortue det oplagte valg, når du skal vælge sted at overnatte. Tortue er et trendy og populært hotel i Hamborg, som byder dig indenfor til moderne faciliteter og hyggelige værelser. Derudover har Tortue en helt fantastisk beliggenhed, som gør det super nemt at tage ud og opleve Hamborg.

Laveste pris for 2 personer: 1.614 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park ligger i Børkop og er det perfekte valg, hvis du gerne vil på et afslappende og spændende ophold. Comwell Kellers Park har topmoderne faciliteter og er et meget eksklusivt hotel med en stor pool, fitness og meget mere. Derudover er der også kort vej til mange spændende seværdigheder fra hotellet, som f.eks. Brejning Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Lyng Dal Hotel

4/5

Hvis du gerne vil på et idyllisk ophold i de smukkeste omgivelser, så er der ikke nogen tvivl om at Lyng Dal Hotel er det helt perfekte valg for dig. Dette hotel ligger i landsbyen Gammel Ry og byder dig indenfor til hyggelige rammer, gode værelser og en enestående restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse. Der er også kort vej til Himmelbjerg Golfklub.

Laveste pris for 2 personer: 1.790 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Fakkelgaarden er det helt perfekte valg for dig, som gerne vil besøge Kruså. Hos Hotel Fakkelgaarden har du mulighed for at blive indlogeret på et af deres hyggelige værelser, gøre frit brug af deres moderne faciliteter og så er der kun kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan opleve, som f.eks. Kollund Kirke der er lige ved siden af.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden har en enestående beliggenhed på Middelfart og byder dig indenfor til et ophold, som du sent vil glemme. Hos Comwell Kongebrogaarden kan du slappe af i deres store spaområde, nyde en tur i swimmingpoolen, gå en tur i de smukke omgivelser eller tage på opdagelse ved nogen af de nærliggende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Borupgaard er et helt fantastisk spahotel, som er det oplagte valg for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt ophold til Snekkersten. Det er et meget eksklusivt spahotel, som byder på et enestående og moderne spa-område og ultimativ mulighed for afslapning. Derudover er der også kort vej til hav, skov og mange forskellige seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel Koldingfjord er et særdeles imponerende hotel, som befinder sig i en utroligt smuk bygning der stammer helt tilbage fra starten af det 19. århundrede. Hos Hotel Koldingfjord har du muligheden for at blive indlogeret på et af deres utroligt lækre værelser, samt at gøre frit brug af deres mange moderne faciliteter, som pool og træningscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Gram Slotskro

3/5

Gram Slotskro blev bygget helt tilbage i 1855 og har en helt unik beliggenhed i naturskønne omgivelser ved Gram Slot og Gram sø. Her er de helt perfekte rammer for et uforglemmeligt ophold. Om natten kan du hvile hovedet på et af de hyggelige værelser og om aftenen kan du nyde store gastronomiske oplevelser hos kroens enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Sallingsund Færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Sallingsund Færgekro er en af de ældste kroer i Danmark med en historie der går helt tilbage til 1600-tallet. Færgehuset ved Sallingsund på Mors går nemlig tilbage til 1600-tallet og i 1700-tallet fik dette hus kongeligt privilegium som kro. I dag er der stadig en helt unik stemning over denne gamle kro og derudover kan du nyde den absolut lækreste mad hos færgekroen.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Derfor skal købe et gavekort til jeres hotelophold

Findes der mennesker, som ønsker sig et gavekort? Sikkert. Men de er nok ikke den største gruppe. Ligesom på ønskesedlen til din nevø, niece eller eget barn, hvor der bare står “penge”, er gavekortet et lidt pudsigt møde på ønskesedlen. 

Det gør dog ikke gavekortet til en ringe gaveide. Vi både giver og modtager gavekort til indkøbscentre, eventsteder, tøjbutikker, sportshaller og hvad der ligner. For gavekortet er en god gaveide, selvom den ikke nødvendigvis er ønsket. Det gør gaveindkøbet og den efterfølgende nydelse af gaven lettere for begge parter. 

Du skal købe et gavekort til et hotelophold: 

  • Fordi du ved modtageren ofte har sine specifikke ønsker
  • Fordi det rette tidspunkt kan være svært at vurdere alene 
  • Fordi byen og faciliteterne kan være svære at udvælge 
  • Fordi det ikke er din, men modtagerens gave

Du kan også vælge at købe et gavekort til hotelophold til dig selv. Det kan være praktisk, da der faktisk ofte er mere værdig i et gavekort, end du betaler for selve gaven. Og hvorfor ikke forkæle sig selv en gang i mellem? Du vil oftest være den bedste version af dig selv, når du plejer din krop og dit sind.

Gavekort til hotelophold med middag

Hvis det skal være et gavekort til hotelophold med middag, så kræver det et hurtigt kig på hjemmesiden til hotelkæden eller det specifikke hotel. 

Ved du med dig selv allerede, hvor i landet og på hvilket hotel, men mangler blot tidspunktet for opholdet, så book et hotelophold med middag, hvor hele bookingen er klaret, men hvor der blot skal bestemmes en dato. På den måde slipper du for at give et pengebeløb i gave. 

Er det ikke muligt, så prøv at ramme et beløb, der passer til beløbet på de gaver, I normalt giver hinanden. Hotelopholdet er noget, I gør sammen, og I vil kunne huske tilbage på. Det kan styrke opholdet lidt, hvis gavmildheden får lov at fylde mere end sparehjertet.

smukt hotel

Kærligheden blomstrer på hotelopholdet

Gavekortet til hotelopholdet vil i mange tilfælde gives til den ene part i parforholdet. Det kan også sagtens være til mor, far, bror, søster eller den gode ven eller veninde. Om du selv skal med på dette ophold som gavegiver, er ikke altid sikkert. 

Når gavekortet til hotelopholdet gives til den ene part i parforholdet, er der en noget større sikkerhed i, at I begge skal nyde opholdets glæde og luksus sammen. Her kan romantikken lyde fra restaurantens lavt spillende højtalere. I eventuelt tage på bådtur i det sydfynske øhav på jeres hotelophold på Fyn. Her kan I genfinde den kærlighed, som I dagligdagen kan komme på en utilsigtet udflugt. 

En tur ud i det danske land

Hotelophold som gavekort, uden du på forhånd bestemmer den geografiske placering, er en genial ide. Her skal du ikke tage stilling til, om I skal på et hotelophold i Aarhus eller til Bornholm. Du skal bare finde et gavekort til hotelophold, som du kan bruge på forskellige hotel rundt om i landet. 

Det kan ødelægge overraskelsen og hele konceptet ved gaven, hvis du i flere uger op til helt åbenlyst forsøger at spørge ind til, hvor din partner eller veninde gerne vil hen. Hvad nu, hvis du booker et skønt ophold til København, men veninden hellere ville have været på et hotelophold i Frederikshavn for at se det nordjyske. Vores egne feriedrømme og -ønsker skal ikke bestemme over gavekortet til den særlige person. 

Gavekortet går til udlandet

Gavekort til hotelopholdet kunne gå hele vejen til udlandet. I vores nærmeste nabolande Sverige og Tyskland finder du fantastiske hotelophold med f.eks. spa og massage til billigere priser. Transportudgiften stiger dog, det samme gør køretiden. Men måske stiger glæden ved opholdet også? 

Din mor har i lang tid talt om, hvor skønt et hotelophold i Harzen lyder, når hendes veninder eller kolleger har været der på vandretur. Nu hvor hotelopholdet som gave skal købes til hende, hvorfor så ikke gøre den til noget helt specielt. 

En forlænget weekend kan sagtens tages til Harzen. Det kræver kun en bilist, som gider tilbagelægge mange kilometer i bil. Et gavekort kan også sagtens strække sig over en hel uge. Gå sammen med dine søskende og giv jeres forældre en skøn bryllupsgave eller mor en skøn mors dags-gave. “Vi ønsker os ikke noget” er en sætning man ofte høre, men ikke desto mindre vil glæden være lige så stor. 

FAQ 

Vi har samlet nogle af de ofte stillede spørgsmål i forbindelse med køb af gavekort til hotelophold.

Hvorfor skal jeg købe et gavekort i stedet for et ophold? 

Fordi der er en masse ubekendte i forhold til bookingen af et hotelophold, som du ikke har nogen chance om at kende til.

Hvor stort skal beløbet være på gavekortet? 

Beløbet skal være gavmildt, uden at det gældsætter dig. Du kan eventuelt slå sig sammen med andre, hvis I ønsker at give for et lidt større beløb.

Hvor kan man bruge et gavekort til et hotelophold? 

Det er forskelligt fra gavekort til gavekort. Læs grundigt på beskrivelsen, inden du beslutter dig.