fbpx

Hotelophold Frederikshavn

Bedste hotelophold i Frederikshavn 2024

Skal du til Frederikshavn på et hotelophold? Byen helt i Danmarks nordligste top er en gammel havneby med en historie, der strækker sig helt tilbage til renæssancen. 

På et hotelophold i Frederikshavn kan der opleves den særlige stemning, byen har. Strande kan besøges og havnene skal have et nærmere eftersyn. Søfarten er en stolt tradition, som Frederikshavn bærer stærkt præg af. 

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Hotel Lisboa
Hotels.com

Hotel Lisboa

3/5

I det sydlige af Frederikshavn ligger dette flotte klassiske hotel. Her er der mange muligheder for aktiviteter som haver og andet. og der ligger en fremragende restaurant i nærheden, som serverer dansk gastronomi af højeste kvalitet. Værelserne på hotellet er indrettet efter en vaskeægte skandinavisk stil, men også med stor kvalitet af møbleringen og komforten på samtlige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 752 kr.

Hotel Jutlandia
Hotels.com

Hotel Jutlandia

4/5

Moderne familieejet hotel med hjemlig atmosfære, hvad venter du på? Hotellet ligger i Frederikshavn, tæt på havnen som kan nydes fra den flotte restaurant på 6. sal, som server lækker gastronomi. Hotellet er moderne indrettet i en rigtig newyorker-stil som skaber en eksklusiv stemning. Værelserne er topmoderne i forhold til indretning og møblering, med balkon som sikrer udsigt til havnen.

Laveste pris for 2 personer: 1.024 kr.

Best Western Hotel Herman Bang
Hotels.com

Best Western Hotel Herman Bang

3/5

Best Western Hotel Herman Bang er det helt perfekte hotel dig, som gerne vil opleve Frederikshavn og alt det byen har et byde på. Hos hotellet er der en enestående restaurant, hvor de dygtige kokke står klat il at tilberede lækre og fiske retter til sig i en klasse for dig, så du kan nyde dem inden de bliver kolde.

Laveste pris for 2 personer: 716 kr.

Hotel Frederikshavn
Hotels.com

Hotel Frederikshavn

3/5

Hotel Frederikshavn er et meget smukt og traditionsrigt hotel. Her kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange moderne faciliteter. Hotellet har en helt utrolig beliggenhed, som gør det nemt at komme ud at opleve nogle af de spændende seværdighede der er lige i nærområdet, når du ikke slapper af på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 806 kr.

Scandic The Reef
Hotels.com

Scandic The Reef

4/5

Scandic The Reef ligger i Frederikshavn og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold i unikke omgivelser. Hotellet råder over gode værelser, hvor du kan hvile hovedet, når du ikke er ude at opleve byen. og dets perfekte beliggenhed gør det til det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve Frederikshavn.

Laveste pris for 2 personer: 1.409 kr.

Danhostel Frederikshavn City
Hotels.com

Danhostel Frederikshavn City

2/5

Mangler du et sted at overnatte i Frederikshavn? Måske fordi du vil på ferie der eller fordi du bare skal et smut forbi? Uanset hvad, så er der ikke nogen tvivl om at Danhostel Frederikshavn City er en god mulighed. Her kan du overnatte centralt i byen til gode priser, samt gøre frit brug af deres mange gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 525 kr.

Derfor skal du vælge hotelophold i Frederikshavn 

Frederikshavn ligger i det nordligste Nordjylland. Heroppe kan er der ikke meget Danmark tilbage i den nordlige retning. Byen bærer præg af den særlige position blandt andet med de store havne, hvorfra det store Kattegat dagligt tilbagelægges af de mægtige færger. 

Byen er perfekt til et romantisk hotelophold, inden I drager over vandet til Norge, Sverige eller til lille Læsø. En weekend i Frederikshavn kan man også sagtens få fyldt godt og grundigt op med muser, udsigtspunkter og gåture i byen og i naturen. 

Helt konkret skal du tage på hotelophold i Frederikshavn: 

  • Fordi Nordjylland byder på en vidunderlig natur
  • Fordi søfarten skal opleves i Nordjylland 
  • Fordi du finder fantastiske strande – med palmer!
  • Fordi kulturen i Frederikshavn boomer

Velkommen til det nordjyske

Nordjylland holder på mange skønne skatte. Hvis du skal på hotelophold i Nordjylland, vil det være dumt ikke at besøge Skagen og Grenen, Klitmøller, Frederikshavn og selvfølgelig hovedstaden for regionen Aalborg. Det er blot en lillebitte uddrag, for Nordjylland byder på langt end blot disse byer og steder.

Selvfølgelig skal du se Grenen, hvor de to have møder hinanden. Men du skal også se udsigten fra Pikkerbakken i Frederikshavn, som faktisk er formet præcis som Grenen. Du skal også se Kystmuseet på Bangsbo Fort. Her er udsigten også perfekt til at kigge ud over det mægtige Kattegat, hvor mange både er skudt i sænk fra fortet i tidens løb. 

På dit hotelophold i Frederikshavn skal du også finde vej til Danmarks helt egen caribiske strand. Med hele 30 palmer er der bygget en lille caribisk lagune i Frederikshavn. Er vejret med jer, er stranden ikke blot morsom at overvære, men også fantastisk at dase rundt på. 

hotelværelse indretning

Et hotelophold i Frederikshavn er for alle

Noget at det allerbedste ved dit kommende hotelophold i Frederikshavn er, at det kan gøres at alle mennesker. Ikke bare grundet prislejet, men fordi venner, kærester og familier alle sammen finder underholdning og sjov i byen. 

De kan også trække sig tilbage fra byen, koncerterne og de mange skønne restauranter i byen og nyde deres hotelophold med massage. Det er dog altid en ide at bestille tiden på forhånd, så massagen rent faktisk kan nydes. 

En anden fantastisk måde at nyde hotelopholdet i Frederikshavn er som et hotelophold over nytår. I kan spise jer mætte i hotellets restaurant med vin og bobler eller på en restaurant i byen. Herefter kan I finde vej til tagterrassen og kigge ud over den farverige himmel. Når raketterne lyser hele byen og havet op, får tankerne deres eget liv. 

FAQ 

Vi har samlet nogle af de ofte stillede spørgsmål i forbindelse med booking af hotelophold i Frederikshavn. 

Hvad skal man se på et hotelophold i Frederikshavn? 

Der er allerede nævnt et par essentielle seværdigheder som Bangsbo Fort og Pikkerbakken. Derudover skal man se:

  • Møllehuset 
  • Hirsholmene
  • Bangsbo Botaniske have
  • Fruen fra havet

Hvor lang tid tager det at komme til vores hotelophold i Frederikshavn?

Frederikshavn ligger et godt stykke nordpå. Hvis du bor i Sønderjylland, er der ingen hurtig snydevej frem, der skal bare banket nogle kilometer af i bilen. Køres der fra Sjælland, kan man være klog at tage en færge, som tager halvdelen af kørslen for jer. 

Hvor kan man komme hen med færge fra Frederikshavn? 

I kan tage et smut til Sverige, Norge eller til den skønne danske ø Læsø.