fbpx

Hotelophold Nordjylland

Bedste hotelophold i Nordjylland 2024

Hvis du sætter pris på skønne naturomgivelser og en afslappet lokalbefolkning, bør du tage et hotelophold i Nordjylland. Området er kendt for sin skønne natur og særlige byliv. Derfor vil du uden tvivl kunne finde et ophold, der passer til dig.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Hvis du gerne vil på det ultimative spaophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Viking Spa og Wellness er den oplagte mulighed for dig. Hotel Viking Spa Og Wellness har Danmarks største Spa og Wellness på hele 2700m2, som rummer alt hvad der skal til for ultimativ forkælelse. Derudover har hotellet en enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf Og Spa Resort byder dig indenfor til et afslappende ophold i smukke omgivelser i Farsø. Her bliver du indlogeret på et hyggeligt værelse, hvor du kan hvile hovedet, når du ikke er ude at få gode oplevelser. Hotellet råder også over både pool og fitness, så du kan forkæle kroppen og der er kun kort vej til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard ligger i Hurup og er et utroligt hyggeligt hotel, hvor du inviteres du indenfor til luksuriøse rammer og mange forskellige moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Hotellet har bl.a. en nærliggende golfbane og et boblebad, hvor du kan slappe af med et glas vin efter en god dag med en masse nye oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Tambohus Kro Og Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tambohus Kro Og Badehotel ligger i de smukkeste naturomgivelser i Thyholm ned til Limfjorden og står klar til at give dig et uforglemmeligt ophold. Hos Tambohus Kro og Badehotel kan du nyde mad i særklasse hos deres restaurant, forkæle krop og sind i deres wellness-afdeling, tage ud at bade eller besøge nogle af de spændende nærliggende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus ligger tæt på Aalborg i den fantastiske sommer by Blokhus. Blokhus kan noget helt specielt om sommeren og det er naturligvis også derfor, at så mange mennesker tager derop hver sommer. Hvis du gerne vil opleve Blokhus om sommeren, så er der ikke nogen tvivl om, at Strandhotellet Blokhus er det oplagte sted at overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel er et meget populært og eksklusivt hotel i Skagen, som byder dig indenfor til luksuriøse værelser, hvor du kan hvile hovedet. Hotellet har en helt fantastisk beliggenhed i Skagen og er derfor et oplagt valg, hvis du gerne vil opleve Skagen og det byliv der er i Skagen. Ruths Hotel har også en enestående restaurant på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Løgstør Parkhotel
Hotels.com

Løgstør Parkhotel

3/5

Løgstør Parkhotel ligger, som det fremgår i navnet, i Løgstør. Her kan du gøre brug af en bred vifte af gode og moderne faciliteter, som sikrer, at du får et fantastisk ophold. Der er kort vej til mange seværdigheder, som Mindesten For Jørgen Christian Jensen. Derudover er der mange enestående restauranter i Løgstør, som du kan besøge, når du ikke slapper af i hotellets pool.

Laveste pris for 2 personer: 818 kr.

Hoteller til enhver smag

Nordjylland har et bredt udvalg af hoteller. Derfor vil du kunne vælge blandt ophold tæt på naturskønne omgivelser og ophold midt inde i byen. Derfor er du altid garanteret et hotelophold i Nordjylland, der passer til dit temperament. Blandt andet kan du finde flere hoteller, der er placeret tæt på Limfjorden. Der er også flere hoteller, der er placeret tæt på strande. Hvis du i stedet er mere bymenneske, vil du elske Aalborg. Byen kaldes også for Nordens Paris og anses som Nordjyllands hovedstad. Byen er i kraftig vækst, og du vil derfor kunne opleve en masse flotte bygninger, offentlige områder og spisesteder. 

Hvis du sætter pris på flotte og unikke bygninger, kan du også overveje et hotelophold i Sønderjylland.

Hotelophold i Nordjylland giver rig mulighed for afslapning 

Flere hoteller i Nordjylland har adgang til en helt sublim natur. Her vil du have rig mulighed for afslapning, hvor du kommer helt ned i gear. Du har mulighed for at bevæge dig rundt og nye naturen i timevis. På den måde kan du give dig selv en velfortjent pause fra hverdagens trummerum. Her vil du kunne komme ned i gear og bare være til.

Hvis du i stedet gerne vil have et skønt ophold på Sjælland, kan du også tage et hotelophold i Nordsjælland.

Giv dig selv en luksusoplevelse i Nordjylland

Hvis du trænger til en stor omgang selvforkælelse, er der i den grad mulighed for dette i Nordjylland. Området dækker over flere anmelderroste hoteller, hvor du kan få en oplevelse i særklasse. Hotellerne er kendetegnet ved deres flotte arkitektur, deres lækre møblement og deres altid unikke omgivelser. Luksushotellerne kan være en fantastisk løsning, hvis du gerne vil have et hotelophold i Nordjylland, hvor der ikke mangler noget.

Hvis du gerne vil besøge et lidt mere atypisk og anderledes område, kan du tage på Hotelophold Als.

dejligt hotelværelse

Flere familievenlige hotelophold i Nordjylland

Flere hoteller i Nordjylland er også kendt for at være særdeles familievenlige. Hvis du gerne vil have et hotelophold i Nordjylland, hvor du kan medbringe hele familien, er der altså flere muligheder at vælge mellem. Hotellerne vil have flere områder og aktiviteter, der er tiltænkt børn i forskellige aldersgrupper. Ligesådan har nogle af stederne også områder, der kun er forbeholdt voksne. På den måde er hele familien garanteret en oplevelse, der er skræddersyet til dem.

Hvis du gerne vil skrue helt op for selvforkælelsen, bør du overveje et hotelophold med massage.

Mulighed for fantastiske oplevelser i alle prisklasser

En anden fordel ved et hotelophold i Nordjylland er, at du kan vælge blandt hoteller i alle prisklasser. Fælles for dem alle er, at du altid får en god service i fine og rene omgivelser. Blandt andet kan det være en fordel med et mindre luksuriøst hotel, hvis du mest af alt gerne vil udforske nærområdet. Her kan det faktisk være en fordel med et lidt billigere hotel, så du i stedet kan skrue op for budgettet til oplevelser.

Hvis du er glad for skønne naturoplevelser, kan du finde et hotelophold på Samsø.

Mulighed for særoplevelser

Hvis du hører til dem, der ikke kan udstå turistfælder, er der også flere små hoteller i Nordjylland. Fordelen ved de små hoteller er, at de tit er mere intime og hyggelige. Ofte vil de også være enten ejet eller drevet af nogle fra lokalbefolkningen. Derfor kan de bedre fortælle dig om de mere ukendte perler i lokalområdet. Derfor vil et mindre hotel tit være en god oplevelse, hvis du gerne vil have nogle anderledes oplevelser med fra dit hotelophold i Nordjylland.

FAQ

Hvilket hotelophold i Nordjylland skal jeg vælge?

Det er helt op til dig og dine præferencer, hvilket hotelophold i Nordjylland, der er det bedste. Du bør spørge dig selv, hvad du gerne vil lave under dit hotelophold. Hvis du gerne vil ud og opleve en masse i lokalområdet, er det muligvis ikke så vigtigt med et luksushotel.

Hvis du derimod bare gerne vil slappe af på hotellet under hele opholdet, bør du gå efter et hotel, der har nogle skønne faciliteter. På den måde kan du virkelig nyde hotellet og alle dets muligheder. Her vil der ofte også være mulighed for en lækker madoplevelse. 

Hvad koster et hotelophold i Nordjylland?

Du kan finde hotelophold i Nordjylland i alle prisklasser. Prisen vil afhænge af flere forskellige faktorer. Blandt andet har hotellets kvalitet en stor betydning for prisen. Derudover stiger prisen typisk også, hvis du tager afsted i ferieperioder, hvor efterspørgslen er høj. Hotellets beliggenhed vil ofte også have en betydning for prisen. Hvis omgivelserne er enten meget centrale eller meget naturskønne, vil prisen stige.

Derfor bør du overveje, hvad du gerne vil have ud af dit hotelophold. På den måde kan du bedst vurdere, om du skal afsætte flest penge til selve hotelopholdet, eller om der i stedet skal gå flest penge til oplevelseskontoen.

Er der familievenlige hotelophold i Nordjylland?

Det er flere familievenlige hotelophold i Nordjylland, så du kan roligt tage hele familien med. De familievenlige ophold er typisk kendetegnet ved, at de har flere forskellige aktiviteter og områder, der er tiltænkt børnene. Nogle steder er der også områder, der kun er tiltænkt de voksne, hvis I gerne vil have lidt tid for jer selv.