fbpx

Hotelophold Sydfyn

Bedste hotelophold på Sydfyn 2024

Til alle danskere såvel som udenlandske turister, der endnu ikke har været på Sydfyn endnu, skal her lyde en klar opfordring til at komme afsted med det samme. 

Den lille skønne ø er “fin” hele vejen rundt, men der noget helt særligt over Sydfyn. Fåborg, Svendborg og det sydfynske øhav giver ferien det bedste udgangspunkt. Kom på et hotelophold på Sydfyn, så snart chancen byder sig.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Hvedholm Slotshotel
Hotels.com

Hvedholm Slotshotel

4/5

Hvedholm Slotshotel er et idyllisk hotel der har til huse i et gammelt smukt slot og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold. Her kan du overnatte i smukke omgivelser i den hyggelige by Faaborg og bruge hotellets moderne faciliteter, som sikrer, at du får et godt ophold. Der er også mange seværdigheder i nærheden, som du kan opleve.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Gl. Brydegaard
Hotels.com

Gl. Brydegaard

3.5/5

Hvis I skal helt ned i tempo, og opsøge det modsatte af det travle arbejdsliv, er Gl. Brydegaard et sikkert valg. Her får I roen fra naturens dejlige lyde, nærværende stemning og hjemlig atmosfære. Det er lidt som at ankomme til sit andet hjem. I baghaven er en eng, og I er tæt på strand og skov.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

Solbjerggaard
Hotels.com

Solbjerggaard

3/5

Der findes ikke ret mange af disse muligheder, men Solbjerggaard er et pragteksempel på ægte, landlig gårdstemning. I bor på en charmerende gård, hvor værelserne oser af tryg og rar atmosfære. Der hører en skøn have til gården, hvor der er udsigt over marker og grønne områder. Det er en oplagt mulighed for en weekend på landet.

Laveste pris for 2 personer: 650 kr.

Hotel Ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Vil du gerne besøge Svendborg, så er Hotel Ærø et oplagt hotel at overnatte hos. Her kan du hvile hovedet i et af deres luksuriøse værelser og hotellets gode beliggenhed gør det super nemt at komme ud at opleve en masse nærliggende seværdigheder. Når du er på hotellet kan du også gøre frit brug af deres mange moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Stella Maris Hotel de Luxe
Hotels.com

Stella Maris Hotel De Luxe

4/5

Vælg blandt forskellige ophold på Stella Maris Hotel de Luxe. Her er romantikken i fokus, og den finder i både ved stedet, omgivelserne, på værelserne og i restauranten. Det er altså det helt perfekt sted, hvis I ønsker at have et romantisk ophold med fokus på jeres forhold og livet sammen.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

Hotel Christiansminde
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Hotel Christiansminde har den helt perfekte beliggenhed, hvis I ønsker at bo tæt på det hele. I er tæt på byen, men alligevel langt nok væk til at kunne nyde roen. Der er også både lækker badestrand og skøn natur i nærheden. Det er det perfekte valg af hotel for hele familien.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Dette klassiske hotel ligger helt ned til vandet på flotte Tåsinge. Her får man altså udsigt over Storebælt og Troense havn. Hotellet er delt op i 3 bygninger, hvor der er værelser i alle af dem. Værelserne er moderne indrettet i dejlige lyse rum. Hotellets restaurant tilbyder en stor menu af internationale og danske retter, med udsigt til vandet.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Gl. Avernæs Sinatur Hotel
Hotels.com

Gl. Avernæs Sinatur Hotel

3/5

Følelsen af gamle dage er ikke til at tage fejl af, når I ankommer til Gl. Avernæs Sinatur Hotel. Det er næsten som at træde ind i en lille landsby, og det er lige, som det bør være. Her får I den hyggeligste atmosfære, og I er tæt på den dejlige natur og udflugtsmuligheder i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

Derfor skal du vælge et hotelophold på Sydfyn

Et hotelophold på Sydfyn skal opleves:

  • Fordi Det Sydfynske Øhav er fantastisk 
  • Fordi Sydfyn er et ferieparadis
  • Fordi orangerier og frugtplantager er magiske at besøge
  • Fordi naturen er så dansk, sød og hyggelig, som det kan blive
  • Fordi Fyn ligger lige midt i landet

Sydfyn kalder på, at du skal komme forbi og have et hotelophold for 2 sammen med partneren eller veninden. I kan leje nogle cykler og se de hyggelige vinmarker, frugtplantager og hyggelige byer på cyklen, mens solen bager ned over jer. 

I kan også tage bilen med på tur rundt på øerne, hvor broer og færger lader jer krydse vandene. I kan også besøge Odense, hvis I får storby-behov. Fyn er en forholdsvis lille ø, hvor alt er indenfor en kort køretur. 

meget elegant hotel med flot reception

En af Danmarks smukkeste perler

Sydfyn sender tankerne på alle mulige rejser. Når synet ryger ud over øhavet, sendes tankerne tilbage i tiden på togter og på gamle sejlbåde, der undersøgte det ukendte område. Når man cykler forbi vin- og æblemarker og orangerier bliver man ramt af en sydeuropæisk fornemmelse. Når så den søde dialekt flyver ind i øregangen, sendes tankerne straks tilbage til det mest vidunderlige sted i Danmark. 

Når I er på jeres hotelophold på Sydfyn, har I så mange ting I skal se og nyde, at I vil gøre klogt i at bestille et hotelophold med middag. Så kan dagen slutte af med et opdækket bord med et reserveret skilt i midten. En perfekt måde at slutte en lang dag med gåture og måske en sejltur. 

Er I på Sydfyn i mange dage, kan I tage en dagstur nordpå eller måske et helt hotelophold i Kerteminde. Endnu en dansk perle, som ligger på den skønne ø. Idyllisk med sine gamle huse, is-butikker og herlige havneområde. 

Dagsture og bådture på jeres hotelophold på Sydfyn

På et hotelophold på Fyn er det næsten oplagt lige at smutte forbi Odense. Den herlige storby er altid en fryd for at besøge, selvom det kun er for en dag eller blot nogle timer. 

I vil næsten os være nødsaget til at skulle drage ud i øhavet syd for Fyn. Det står jo og lokker på, at I skal drage ud med en lystbåd. Hvis ikke færdighederne er til at styre båden, kan en færgeovergang være tæt på lige så magisk. Her kan I f.eks. komme til Ærø og tilbage på en og samme dag. 

FAQ

Vi har samlet nogle af de ofte stillede spørgsmål i forbindelse med booking af hotelophold på Sydfyn.

Hvad skal vi opleve på vores hotelophold på Sydfyn?

Så meget som muligt. 

I vil gøre klogt i at besøge både Fåborg og Svendborg. Derudover skal Ærø eller Langeland også have et visit. I skal næsten på en sejltur. Vinmarker eller frugtplantager skal besøges. Et orangeri kunne også være spændende. Hvis I er glade for røgeost, så skal I selvfølgelig også ind at se, hvordan den fynske røgeost bliver produceret. 

Hvornår er de bedste måneder for et hotelophold på Sydfyn?

Sydfyn er klar mest skøn om sommeren. Men efteråret eller foråret kan også være enestående, hvor I har området lidt mere for jer selv. 

Et hotelophold på Sydfyn kan også tages om vinteren, hvor landskabet er frosset helt ned – også et smukt billede. 

Hvor mange dage kan vi bruge på et hotelophold på Sydfyn? 

I kan sagtens bruge en uge på Sydfyn. Dagene går hurtigt med de mange dagsture, man kan tage på. Som minimum skal I have en forlænget weekend, hvor bådture, restaurantbesøg og cykelture kan nås.